2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özlemciğimmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnn. çook uzun yıllar eşinle ve oğlunla çook mutlu yaşayın. kırkınızda hayırlı olsun İnşallah o sihirlideğnek değerde artık rahat uyur çok yorulmazsın

merhaba arkadaşlar
aranızda epidural normal doğum yapan oldu mu acaba?
buarada Rabbim hepinizin bebişine bol uykular versin

çok sağol canım..inşallah valla herkes kırkı çıksın diyordu ahanda çıktı neler değişecek bilemiyorum ama sanki sabah uyandığımda büyümüş göründü gözüme birde sünnet oldumu tamam diyecez sadece büyümemiz kalıcak geriye

cnm kırkınız hayırlı olsun evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun

merhaba arkadaşlar

ben spinal sezaryen oldum....ama öncesinde normal doğum olsun diye şartlarımı epey zorladım..sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

sezeyanla doğum yapan annecikler bel ağrısı çekiyormusunuz benim belim çok ağrıyo özellikle de kızımın altını değiştirmek için eğiliyorum bi daha doğrulmak ölüm oluyor

saat 3ten beri uyumuyor kızım.. son 4 saattir de aglıyo kıvranıyo gazdan...
o agladıkça ben de ağlıyorum.. dayanamıyorum napacaz böyle ?

kızım uyudu galibaaaa. sonunda bened uyuycam inşallah uyanmazsa tabiii İnşallaaaaaaah.
kızlar geçmiş olsun zor bir gece geçirdiniz demek
ayyy bende büyüdükçe bu huyundan vazgeçer diyordum senin yazdığını görünce gözüm korktu
hayırlı olsun kırkınız özlemcim ve evlilik yıldönümüz kutlu olsun demek oğluş sünnet olcak
sezeyanla doğum yapan annecikler bel ağrısı çekiyormusunuz benim belim çok ağrıyo özellikle de kızımın altını değiştirmek için eğiliyorum bi daha doğrulmak ölüm oluyor
ben çekmiyorum tatlım
merhaba arkadaşlar

bende spinal sezeryan oldum çok sağol amin sanada kolay bir doğum diliyorum

cnm bende öle kalakalıyorum resmen ağlıyorum benim 2.sezeryan ondan mı acaba zaten çok zor toparlandım

valla benim ilk ama çok zor kalktım ayağa 3 gün kaldım hastanede kötüydüm dikişlerimde de yağ lezyonu oluşmuş üzeri şiş şiş duruyo hala belim desen çivi çakıyolar sanki eğilince kalkarken çok kötü canım yanıyo:85:

evet canımya benim kızımda gece ağlamaktan nefesi gidiyor artık gündüzleri bi şekilde çıkarıyoruz gazını ama gece kesinlikle çıkmıyor zaytinyağı veriyorum metsil damla içiriyorum masaj yapıyorum ama maalesef çıkmıyor bu gazzzzzzzzzzzzzzzzzz :84:

selam annişler ve melek bebişler

gaz sancısı için bişi diyemicem ama emzirme şeklinizi değiştirin o kucak alışkanlığı belki geçer.

bana hastanede hemşire sağ göğsüme bi türlü tutamıyorum diye göstermişti o şekildede kaldı sağ sol hep aynı şekilde emziriyorum artık hiç kucağıma alıp emzirmedim daha.

yatakta normal şekilde yatarken yanına uzanıyorum bende hiç bi şekilde değişikliği yapmadan ağzına mememi sokuyorum eme eme eme uyuyo zaten ben kalktığımdada ona dokunmadığım için rahatsız olup uyanmıyo. hatta burnuna doğru geceliğinizi filanda koyarsınız sizin kokunuzla mışıl mışıl uyuyo bebişiniz. bi deneyin belki işe yarar

canım benim bebişinde durumu aynı. hırıltı ve gözde çapaklanma. demekki normal. bu ara bir de yüzü sivilce içinde kaldı ve ağzında tükürük baloncukları oluşuyor. normal mi?????????

canım çocuğun genzine kaçmıyor mu??????????

yarın bizimde kırkımız çıkıyor, neler yaptınız kırkında? Herkes başka bişey söylüyor burda.

denemekte yarar var canım çok sağol
yarın bizimde kırkımız çıkıyor, neler yaptınız kırkında? Herkes başka bişey söylüyor burda.

daha kırkmız çıkmadı bizim ama dışarı çıkılır derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…