- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
kızlar oğluşumun kırkı çıktı şimdi sihirli değneği beklioruz ayrıca 2.evlilik yıldönümümüz da bugün
oğlum uyanınca dışarı çıkacaz yemek ecez ve ctesi günü de sünnet olacak oğluşumhayırlısıyla hepsi geçecek inşallah
özlemciğimmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnnnnn. çook uzun yıllar eşinle ve oğlunla çook mutlu yaşayın. kırkınızda hayırlı olsun İnşallah o sihirlideğnek değerde artık rahat uyur çok yorulmazsın
kızlar oğluşumun kırkı çıktı şimdi sihirli değneği beklioruz ayrıca 2.evlilik yıldönümümüz da bugün
oğlum uyanınca dışarı çıkacaz yemek ecez ve ctesi günü de sünnet olacak oğluşumhayırlısıyla hepsi geçecek inşallah
merhaba arkadaşlar
aranızda epidural normal doğum yapan oldu mu acaba?
buarada Rabbim hepinizin bebişine bol uykular versin
cnm kırkınız hayırlı olsun evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun
ben spinal sezaryen oldum....ama öncesinde normal doğum olsun diye şartlarımı epey zorladım..sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
normal doğum neden olmadı peki?
bebeğin başı iri çatın geniş olsa bile normal doğmaz demişti drum 3950 gr doğdu oğlum yani iri bir bebekti...
saat 3ten beri uyumuyor kızım.. son 4 saattir de aglıyo kıvranıyo gazdan...
o agladıkça ben de ağlıyorum..dayanamıyorum napacaz böyle ?
kızlar geçmiş olsun zor bir gece geçirdiniz demekkızım uyudu galibaaaa. sonunda bened uyuycam inşallah uyanmazsa tabiii İnşallaaaaaaah.
ayyy bende büyüdükçe bu huyundan vazgeçer diyordum senin yazdığını görünce gözüm korktumerhaba kizlar uzun zamandir yazamadim.Herkesin bebisi buyumus masallah bizde 2 bucuk aylik olduk gaz sancilarimiz gecti cok sukur.Simdi uyuyor oglusum uykusuzluk disinda sorunumuz yok sayilir.Yalniz oglum kucagimdan inmek istemiyor kendi kendine 15 dakikadan fazla oyalanamiyor sizdede durum bumu?
hayırlı olsun kırkınız özlemcim ve evlilik yıldönümüz kutlu olsun demek oğluş sünnet olcakkızlar oğluşumun kırkı çıktı şimdi sihirli değneği beklioruz ayrıca 2.evlilik yıldönümümüz da bugün
ben çekmiyorum tatlımsezeyanla doğum yapan annecikler bel ağrısı çekiyormusunuz benim belim çok ağrıyo özellikle de kızımın altını değiştirmek için eğiliyorum bi daha doğrulmak ölüm oluyor
merhaba arkadaşlar
aranızda epidural normal doğum yapan oldu mu acaba?
buarada Rabbim hepinizin bebişine bol uykular versin
sezeyanla doğum yapan annecikler bel ağrısı çekiyormusunuz benim belim çok ağrıyo özellikle de kızımın altını değiştirmek için eğiliyorum bi daha doğrulmak ölüm oluyor
hemde ne bel ağrısı resmen iki büklüm kalıyorum
cnm bende öle kalakalıyorum resmen ağlıyorum benim 2.sezeryan ondan mı acaba zaten çok zor toparlandım
kızlar bendeçok şey denedim ama anladığım şu kızım her gün aynı saatte aynı şekilde hareket ediyor ağlıyor ve bunu hiçbir ilaç hiçbir çay değiştiremedi. gündüzleri kendi gazını kendi çıkarıyor çok şükür ama akşam olmuyor. yani ne çay ne ilaç bence ilgisi yok bu kolike hiçbişey işlemiyorr. bu gecede uykusuz geçti. göğsü şişen arkadaşım bende canının istediğini yemen lazım diye biliyorum. hatta burda bi arkadaşın canı gazoz istemişti eşi içirmemişti şişmişti içince inmişti diye biliyorum. onun dışında hiçbişey bilmiyorum inan. hemencecik iner inşallah çok zordur yaaaaaa.
nuray ben randevu alırken bayağı doluydu. randevu alabildinmi canım
kızlar benim kızım nefes alırken sanki burnu hırıl hırıl ediyo tıkalıymış gibi ama her sabah bazen akşamlarıda temizliyorum burnunun içini..özeliklede ıkınırken çok tıslıyor sanki burnunda bişey varmış gibi.. normal mi acaba.. bide gözünde devamlı çapak oluyor ama sulanma tarzı bşy yok..gözünde tıkanıklık fln olabilirmiki :26:
selam annişler ve melek bebişler
gaz sancısı için bişi diyemicem ama emzirme şeklinizi değiştirin o kucak alışkanlığı belki geçer.
bana hastanede hemşire sağ göğsüme bi türlü tutamıyorum diye göstermişti o şekildede kaldı sağ sol hep aynı şekilde emziriyorum artık hiç kucağıma alıp emzirmedim daha.
yatakta normal şekilde yatarken yanına uzanıyorum bende hiç bi şekilde değişikliği yapmadan ağzına mememi sokuyorumeme eme eme uyuyo zaten ben kalktığımdada ona dokunmadığım için rahatsız olup uyanmıyo. hatta burnuna doğru geceliğinizi filanda koyarsınız sizin kokunuzla mışıl mışıl uyuyo bebişiniz. bi deneyin belki işe yarar
denemekte yarar var canım çok sağolselam annişler ve melek bebişler
gaz sancısı için bişi diyemicem ama emzirme şeklinizi değiştirin o kucak alışkanlığı belki geçer.
bana hastanede hemşire sağ göğsüme bi türlü tutamıyorum diye göstermişti o şekildede kaldı sağ sol hep aynı şekilde emziriyorum artık hiç kucağıma alıp emzirmedim daha.
yatakta normal şekilde yatarken yanına uzanıyorum bende hiç bi şekilde değişikliği yapmadan ağzına mememi sokuyorumeme eme eme uyuyo zaten ben kalktığımdada ona dokunmadığım için rahatsız olup uyanmıyo. hatta burnuna doğru geceliğinizi filanda koyarsınız sizin kokunuzla mışıl mışıl uyuyo bebişiniz. bi deneyin belki işe yarar
yarın bizimde kırkımız çıkıyor, neler yaptınız kırkında? Herkes başka bişey söylüyor burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?