2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hırıltı bizde de var ama emzirmeden önce serum fizyolojik damlatıyorum burnuna günde 4 -5 sefer yani sadece sabah değil, sümükler yumuşayıp hapşırıkla çıkıyor Burun aspiratörü kullanmıyoruz, bu arada otrivinin bi şeysi çıkmış bu sümük mevzu için ama anladığım kadarıyla o nezle grip olunca kullanılan bişeydir aklınızda olsun, pek anlatamadım çünkü kullanmadım bi arkadaş bahsetmişti kulağımda kalmış, çapaklanma tıkanıklık belirtisi olabilir doktor bana gözyaşı kanalının olduğu yeri küçük parmağınla dışa doğru hafifçe sıvazla demişti, geçmezse doktor damla vs verebilir. topik te pek sessiz bu arada, sıkıcı pazar günü.
bANA gelince doktor bunlşarın denize girmesine izin vercek mi, tatile hasret kaldım bilgisi olan var mı, bi de alışveriş merkezine gitmenize izin çıktı mı dokordan. Bizim 2 ay randevumuz çarşamba, hazırlayayım bari kendimi herhalde izin vermicekler. Ogfff çok sıkıldım ama ben

merhaba arkadaşlar
aranızda epidural normal doğum yapan oldu mu acaba?
buarada Rabbim hepinizin bebişine bol uykular versin

ben yaptım canım. süper bişi, kesinlikle tavsiye edeceğim doğum şekli. hem de 2 farklı hastanede 2 farklı doktorla doğurdum 2 kızımı da. her iki doğumum da çok güzeldi, çok rahttı..

canım benim bebişinde durumu aynı. hırıltı ve gözde çapaklanma. demekki normal. bu ara bir de yüzü sivilce içinde kaldı ve ağzında tükürük baloncukları oluşuyor. normal mi?????????

yüzdeki sivilceler için bu topikte daha önce de önerilen bişi vardı. ben de yaptım ve şimdi baya bir azaldı sivilceler. bebeğinin yüzüne sütünü sürüyorsun canım. her emzirmede sürüyorum ben. 2-3 günde çok farketti..

yarın bizimde kırkımız çıkıyor, neler yaptınız kırkında? Herkes başka bişey söylüyor burda.

ben de merak ediyorum, neler yapıyorsunuz kırkında? ne gibi ritüeller var sizin bildiğiniz? biz sadece zemzem suyu konulmuş ve içine bir bozuk para atılmış suyla yıkamayı biliyoruz..

benim bugün pek de sıkıcı ve sessiz değildi. takriben 20 kişilik bir misafir grubu ağırladım.. gelene gelme denmiyor.. üstelik öğlenden akşam 19.30 a kadar da gitmediler. Allah razı olsun geldiler ama insaflı olmak lazım değil mi ya?

periliev yuh diyorum yani, ben kendime bakamıyorum sen 20 kişi ağırladın sana bravo tabi gelenlere yuh, bu arada süt sürmeyi ben önermiştim yüz için bana da doktorum söylemişti işe yaramasına çok sevindim kendimi kahraman gibi hissediyorum valla sizlerden o kadar çok şey öğrendim ki ben de işe yarar bişey söylediğim için çok sevndim. Aman kocam buraları okumasın sen yemek bile yapamıyorsun millet 20 kişi ağırlıyor demesin benimki uyanmak üzere deli gibi su içiyorum ama süt için öok faydasını gördüm helva melva hepsini de salladım sütüm çağlamıyor ama çocuğa yetiyor hatta az gibi geldiği zamanlar gece bi dikişyorum bi litreyi bi sonraki emzirmeye mis oluyorlar valla mis süt(dandik bi espri yaptım) allasmarladık 33 e taktım habire onu söylüyorum sıyırdım galba

bi zamanlar missüt vardı be, arkadaşlar çocuk sahibi olamak sizde de yaşlanıyprum psikolojisi oluşturdu mu ben bunu çok düşünür oldum, çocuğum şu yaşta olunca ben şu yaşta olucam vs gibi geçiyor durmadan aklımdan:18:

el insaf yaniii daha yeni doğum yapmış birine 20kişi gelinirmi yok millete gezme olsun sadece

hayy allah iyliğini denizcim ee ben çok su içiyorum ama bol süt yok bebeğede yetmiyor sütsüzüm ben ayooooolllllllllll...amann boşver ben zaten 30a merdiven dayıyorum eee yolun yarısına az kalmış eskiden düşünürdüm yaşlanıyorum diye ama şimdi düşünmüyorum

yok canım kafa zaten bana dönük oluyo yan duruyo yani ondan kaçmıyo, sadece çok yakın olunduğu için bazen burnu kapanıyo ondada elinle göğsünü iticen hafif burundan.

umarım işe yarar canım.

atletimi koydum yanına yastığımda yatıyor şuanda uyanmadı tatlım :81::81::81:

sütü dü denemiştim. devam edyim 1-2 gün daha. emzire seklini de deneyeceğim,bakalım öyle emzirelecekmiyiz

kızım bıraksada sizlerle sohbet edebilsem ama nerde hanım efendi kucak istiyor benimle konuşun diyo ama son 1 haftadır mememi emerken genzine kaçıyor ve öksürüyor boğulacak gibi bide hırıltısı başladı bende seviniyordum kızımın hırıltısı yok diye genelde yenidoğanlarda oluyorya bende dün dayanamadım artık dr gittim (umma olmuştumya) 5tane iğne verdi çarşamba gel geçmemişse genel cerrah gösteririz dedi inşallah geçer kızımın salı günü kalça usgsi çekilecek çarşamba günüde nefroloji dr görecek böbreklerde bir sorun varmı diye bu arada sizler nasılsınız bebişlerle

geçmiş olsun haticecim inşallah geçer hiç gerek kalmadan

allah iyiliğini versin bende acı şeyleryemiyorumki sütüm acımasın

hepinizi öpüyorum kuzucuklarıda benim kız yine huysuzlandı işm var işimmmmmmmmmmm iyi akşamlar

canım bende her emzirmeden sonra bi bardak su içiyorum. inşallah işe yarıyordur. 33 ü sorma yaaa. akşama kadar o kadar çıkıyorki o reklam nefret ediyorum yaaa
canım yaşlanmak değilde genç anne olmayı çok isterdim. beni düşündüren tek şey o
damlacığım nasılsın canım. maşallah nazar değmesin mertime İnşallah hep uyur artık yaaa.

sütü dü denemiştim. devam edyim 1-2 gün daha. emzire seklini de deneyeceğim,bakalım öyle emzirelecekmiyiz
canım bende bazen yapıyorum onu. sırtım çok ağrıyor bazen. bel ağrısı bendede var yaaa.
geçmiş olsun canım İnşallah iğneler işe yarar yaaa.,
sorma hep birşey çıkıyor değilmi dediğin gibi minicik bebişlerimizi korusun allah

amin canım amiiiiiiiiin

bugün kızım rekora gidiyor yaaa. eskiden eşim emzirmek istemiyorsun diyordu anlatamıyordum. akşam artık yok dedi sen artık kudurdun iyice annenin canı çıktı dedi. duşa girdim delirdi yaa. zor çıktım banyodan. sonrası paso emmek. ne zaman düzelecekler yaa. emmede değil göğsüm ağzında dursun istiyor. sabahtan beri doğru düzgün uyumadı yaaa. bu nasıl bişey anlamıyorumki

selam annişler ya benim kız gündüz sakin uyuyor gibi ama ikindiden sonra bi canavar cıkarıyo icinden Allah yani gaz denen meret gececi mi hep ya off agla agla helak oldu ben de ayrı helak oldum zaten boya badana temizligiyle ugrstım geldim geeli ev temızlıyorum geberdim resmen dogru düzgün yemek yiyemiyorum saba tost öglen cips aksam dısardan kebap zaten az olan süt azaldı iyice kendime mi bakcam cocuga mı cocuktan beter olan kocama mı şaşırdım artık valla
sizde de var mı bilmiyorum ama ben feci halde eşime taktım napsam sinirim gecmiyor ya sanırım galiba benım lohusalıgım yeni baslıyor sürekli bişeyleri döküyor elinden bi iş gelmiyo sözüm ona yardım etmye calısıyor ama neye el atsa daha beter iş cıkarıyor bana cocuk zaten baslı basına zahmetli bir de baska seyler canıma yetti valla sürekli bagrıorum adam en sonunda evi terk etcek ama napsam sinirim gecmiyor daha da delleniyorum kendime de ediyorum elimde degil ama ya cok yoruldum valla artık daha misafir agrlama kısmına da gecmedim ben bir de o tantna baslıycak offf
iki saat zar zor süt sagdım gece uykusuna yatırmadan vrcektim mama yıyeli bi saati anca gecmişti kız aglmaya basladı babası aldı ben o ara gittim biberonları yıkamaya steril etmeye zaten cock gazdan dellenmiş kakasını yapamıyor sen git susmuyo diye sütü ver cocuga ben gelene kadar allam ya içir desem becerip içirmez kasla göz arası yedirmiş ee ac bu nasıl cok cok aldı diyor hep emmek istiyo zaten cocuk zaten aclıktan degl kı sımdı hem gece yeme saatlerimiz kaydı olan bana olcak kalk uykuya tam dalmısken mama saatine hem cocugun mide daha doldu gaz sıkıntısı daha beter cek aaayyyyyy napsam da gecse sinirim yaaa zaten koltukları yeni sildirmiştim kadın alıp sen git kola dök koltuga of ben temizliyorum bunlar batırıyor baba kız aayyy yetişemiyorum artık tükendim ya bir de diş agrım pörtledi yine kahrolasıca nasıl kanal tedavisi yaptrdk bilmem aylardır cekıorum zıkkımı ahanda bizde durumlar böyle rahatladım mı dökünce icimi yok valla hala rahatlamadım

kızlar dua edin bana ne olur yarın için. zaten 2 gündür tam uykusuzum bu gecede böyle geçecek gibi. yarın görümcem kaynanam gelecekler. ne olur bu defa yine bişey olmasın. 1 aydır gelmiyordu görümcem. evelki gün geldi 1 saat durdu kocasıda vardı kaynanamlara gittiler. yiyeceklerimi saklayayım akşamdan yoksa karınca sürüsü girmiş gibi kaynanam temizler yine. evelki gün geldi ortalığı kirletti. eşim süt için bişeyler almıştı çerez falan onları yedi. tam kahvaltı edecektim bu arada saat 12 olmuştu düşünün kızımda durmuyordu çay demlemiştim bişeyler yiyim diye. kadın çayını doldurdu karşı komşuma oturmaya gitti elimde kızımla zorla kahvaltı yaptım sonra eşim geldi arkasından koşarak geldi bende şimdi inmiştim demezmi. bende söyledim eşime bişey demedi ama savunmadı en azından.

bel agrısı bende de var ama benimkini sebebi sezeryan kadar temizlik ev işi egildi mi kalıyorm öylece kolum bacagım belim heryerim agrıyor dinlenemedim ki bir

ya kızlar kırk cıktıktan sonra bende kanama basladı gibi ama bi var bi yok canlı kırmızı renkte regl mi emin olamadım ama sanırm regl oluyorum o degil de benim sezeryandan sonra gbegim kalmamstı baya sönmüştü ama otuzumuzdan sonra bi şişmeye basladı simdi regl olunca daha beter oldu kocaman ya dogumdan sonra bu kadar göbegim yoktu benim inmeyecek mi bu zıkkım simdi sinirimi bozuyor aynaya baktıkca

allah seni davul etsin adam cocuk nasıl bas bagrıyor gazdan ay altıdan beri aglıyor ya cıldırcam artık

cnım Allah yardımcın olsun sen anlattkca bana daral gelıyor benim de sıram geliyor anacım bzimkinin taraf da gelmeyi bekliyo dört gözle bizim de baska sorunlarımız var nasıl kara kara düşünüyom simdiden cümbür cemat gelcekler allam bir de geldiklri gibi hemen cekip giderler insallah ay kimseyi cekcek halim yok ya bu arada bu gece bana da uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…