2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim doktorlar gaz ilacı vermedi bağırsakları kendi kendine düzene girmeli dedi ne faydası var ne zararı dedi bu arada eşim de doktor o da çocuk doktoruna sormuş, adam bu gaz ilaçları 10 çocuktan 1 ya da 2 sine yarar şansınızı deneyin bakalım demiş yani ilactan çok şey beklememk lazım galiba üzülmeyin niye işe yaramıyor diye

Maşallah kızına oyy yerim melisayı. annesini hiç üzmüyor maşallah. yalnız kalmanıza sevindim açıkçası. ne güzel ana kız ohhh.

özlemciğim çok büyük geçmiş olsun canımmm. Allahım korumuş bunada şükür canım ne diyim başka. nazara çok inanırım. nasıl kadınmış öyle yaa. Allahım uzak etsin böylelerindende pis bakışlardan sözlerdende.
kızlar o çizgi bendede çok belirgin ve karnım siyah gibi yanmış gibi çok iğrenç görünüyor yaaa.

bugünü anlatayım kızlar. öğlen yemek yaptım kaynanamlar geldi görümcem falan. kocamla kaynanam ilk yediler kaynanam yemeğin tavuklarını seçmiş aç gözlü. torunları yiyecek yaa. bi baktım ağzına basıyor. ne yapıyorsnu dedim öyle ağzıma atayım dedi bi döndü boğulmak üzere basmış ağzına. ondan önce bayağısını seçip yemiş. meğer hanımefendi patatesini yemezmiş öyle diyor ama yalan bi kere tek patates tava yapmıştım etsiz koca bi tabak yemişti.sonra ben yemek yiyecektim çocuk ağladı kocamda vardı ben bakarım dedi sonra al al bu acıktı dedi. emzirdim sustu kocama ben bakarım dedi görümcemlerde bi yere gitmişti tamam dedi eşim gitti sen anında çocuğu bırak dışarı çık. çocuk başladı ağlamaya. sinir oldum sana emanet ettim dedim gittin dedim. sonra bi sürü misafir daha geldi gitti. durmadan resmimi çekin faceye koyun diyor. bende çektim koyarsın dedi. bende ne koyacam dedim e dedi annenim senin dedi bende valla oğlun koysun dedim.ama seninde annenim dedi bende benim annem belli resmide var sayfamda dedim sen oğluna söyle o koysun dedi. oda ama sende benim kızım gibisin dedi bende ama sen annem değilsin dedim bozuldu hiç aldırmadm.sonra çocuk gibi kola içecem diye tutturdubende kızına haberin varmı bilmem ama kolayı yasakladı doktor dedim.tansiyonu ondan yükselliyormuş dedim. yaaa dei. herkes benden biliyordu. kocaman bi bardak içti 10 dakika sonra tansiyonu çıktı. seninki yemekten demiştim dedim bişey diyemedi. kızıda gördü eve gidene kadar dayan uğraşamam seninle dedi. bi sürü sigara içmiş eğildi çocuğu seviyor güya. bende aldım kucağından hep böyle yapıyorsun çocuğumu hasta edeceksin dedim. şok oldu. bende orda politik davranıp görümcemin kucağına verdim al sende dursun dedim . yoksa çocuğunu kıskanıyor olacaktı.bi arada baktım mutfağı karıştırıyor sert bi sesle ne arıyırsyun dedim şok oldu poşeeet dedi. bende poşet orda ne arar önünde var ya dedim. aaa görmemişim dedi. içimde bişey bırakmadım. oh beee

demek en sonunda patladın artık haketmişti ama

iyi yapmışın sultancm rahatlamsndır biraz olsun sen şişecegne onlar şişsin biraz da

ya benım kuzum hep kusuyo her beslenmeden sonra az da versem kusuyo yatak koltuk üstüm basım batıyo hep mendil önlük yetstremıyom gazdan dedi doktor hıckırık da cok tutuyo zaten var mı bizim gibi kusmuklu bebiş

bir de bebslerın odalarını ufo klima gibi şeylerle ısıtanlar dereceyi kaca ayarlıyosnuz yattgmız odada ufo yanıyo onda sıcaklgı ayrlmk cok zor üstünü hafıf tutuyom kuzumn gündüz klimalı odadayız otuz derecede acık ama cok mu sıcak oluyo düşürünce de bebs için soguk gibi gelıyo anlamıyorum bitrlü isilik oldu yavrumüun yüzü hep napmalı acep:44:

bu arada dipnot akdenız bölgesndeyız burda ısınma sıstemi böyle malesf

Son düzenleme:
demek en sonunda patladın artık haketmişti ama

sorma canım. dayımın kızıda vardı ya dedi kaynanana niye öyle yaptın. bende boşver abla dedim o çok iyi anladı. dolmuştum artık yaaaa. ama kadın tındı yaaa. o kadar şeye rağmen umrunda bile olmadıııı.

evet canım birazda olsa rahatladım. canım benim kızımda öyle sürekli hıçkırık tutuyor gıcık alıyorum artık bu hıçkırıktan. yeni başladı kusmaya. nedenini anlamıyorum yaa.bide ekşi ekşi kokuyor

Hadi ya.. Oh oh maşallah. Ben de alayım ya, kucaktayken de başını savuruyor zaten sağa sola. Değil mi? Desteklerim elimle.

evet canım tavsiye ederimm ama çok teferruatlı bişey alma canım takması zor olmasın basit birşey al ki evde kendin de rahat koyabilesin bebişini..kucakteyken de başını titrete titrete sağa sola bakınıyo zaten kanguruda ya arkaya atıyor (arkada desteği var)yada döşüme hoşuna gidiyor döşümde olması...

canım bir derece al oda sıcaklığının 22-24 derece arası olması ve 1 kat giysi 1 tane kalın olmayan battaniye. bende cok sıcak tutmusum cok fena isilik oldu çocuğum doktor sordum. o anlattı canım. bu arada bende akdeniz bölgesindeyim

cnm benim klimalı odada 23-24 oluyo gece yatarkende doğalgazlı odada 21-22 oluyo geçen tv de doktor banyo yaptırmak için bile 21 derece yeterli demişti

kızlaaaarrrrr ölüyoooooooooommmmmmm bu hemoroid beni mahvettiiiiiiiiii kabızlık bi yandan onun acısı ağrısı bi yandan çok cnm yanıyo wc ye gitmek istemiyooooooooomm

ağlıycam yaaa.kızımın yüzünü sildim şimdi ve ne göreyim görümcem öpüp duruyordu. kızımın yüzü mosmor olmuş yaaa. ben sadece dudaklarımı konduruyordum. bunlar nasıl insan yaa.

Benim oğlanında kusması var ya..üşüttü mü fazlla mı yiyor anlamadım..bi doktora gidip kontrol ettirmek istiyorum aslında..birde benim sorunum kızlar ya uyuyor ya ağlıyor..hiç şöyle durup bakınmıyor ya..çok nadir yani...10 dakkaika sonra başlıyor ağlamaya gadi kucağa hopalaaaaa:84:

bende gidince sorucam doktora hemen başlıcam oğluş müsade ederse tabiii
inşallah devam eder böyle gökçencim gaz sorunu olmaz eee biz türkler sanırım bu konuda çok düşünceliyiz anne sütü çok önemli haklısın eşinde seni düşünüyor buda güzel bir konu oda ayrı bir konu tabiii
hemde nasıl inanırım nazara özlemcim araba içinde geçmiş olsun neyse gelen mala gelsin
mervecim üzülme farketmeyebilirsin çok normal moraliini bozma geçecek hemen inşallah
ohhhhhhhh iyi yapmışsın canım için rahatlamıştır
kızlaaaarrrrr ölüyoooooooooommmmmmm bu hemoroid beni mahvettiiiiiiiiii kabızlık bi yandan onun acısı ağrısı bi yandan çok cnm yanıyo wc ye gitmek istemiyooooooooomm
geçmiş olsun gamzecim
ağlıycam yaaa.kızımın yüzünü sildim şimdi ve ne göreyim görümcem öpüp duruyordu. kızımın yüzü mosmor olmuş yaaa. ben sadece dudaklarımı konduruyordum. bunlar nasıl insan yaa.

kıyamam elif eylüle minicik bebişi şapur şupur öptüler demek

Bizim kız da kusmaya başladı ya, hiç yoktu önceden.. Ya çok emmekten ya gazdan herhalde. Bizimki de uyanıkken ağlamadan çok kalmıyor. Saç kurutma makinesi açıksa biraz oyalanıyor kendi kendine Bir de bizim yatağa yatırdığımda gardroba bakıyor uzun uzun. kahverengi dümdüz dolap, nesine bakıyor anlamadım

Biz de Antalya'dayız, radyatörle ısıtıyoruz odayı, 21-22 derecede tutuyroum. Ama artık ısıtmasak da olacak gibi sanki. havalar düzeliyor gibi.

Slm kızlar 1 haftadır nete girmeye fırsatım olmadı.Emirin çok şükür gaz problemi yada aglaması yok ama kucak delisi oldu.Hep dik bir şekilde kucakta durmak istiyor.Bütün gün evin içinde turlamaktan hoplayıp zıplamaktan ev işini yemegi yapmaya zor zaman kalıyor.Sizinkilerde öylemi?Sizlerle konuşmayı çok özledim.Bu arada bugün 40 günlük oldukC.tesi kırk uçurmaya gittik.Dünde annemdeydim.Öyle iyi geldi ki bana anlatamam.Nefes aldıgımı hissettim.

sorma canım yaa. hemde kocaman çocuk öper gibi. ben kıyamıorum yaaa.

canım anneninde saçlarına bakarlarmış bi yerde okumuştum. kahverengi ilgilerini çekiyor demekki. bende başka odaya götürdüğümde etrafa bakıyor inceliyor susuyor. helede terasa çıktığmızda direk uyuyor. ama hep dışarıda duramayızki

ohhh maşallaaaah. hadi bakalım düzene girdiniz haa. nazar değmesin inşallaaaah.

bizikide duvardaki siyah saate..bu aylarda sadece çok koyu ve çok açık renkleri görüyorlarmış diye biliyorum ama..

bu insanlar kafayı yemişler benimkilerde aynı birde öpmeyin dediğimde sen ne karışıyorsun kaçsene bekledik biz bunu demezlermi ALLAHIM YARABBİMYA deli oluyorum eşimde bana kızıyor niye izin veriyosun öplerine ben daha öpmedim enfeksiyondan yeni kurtulduk kurtulduysak tabi çok anlayışsız bu insanlar çok

bizikide duvardaki siyah saate..bu aylarda sadece çok koyu ve çok açık renkleri görüyorlarmış diye biliyorum ama..

Ay yavrum ya, en iyi onu görüyor demek
Bizimki de odadan odaya gezerken susuyor ama kucağımda da uslu durmuyor ki, habire oynuyor, kayıyor, dönüyor.. Sizinki uslu duruyor mu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…