günaydın herkese şu kanguru işini ben de merak ediyorum doktorza gitmedik daha gidip soran varsa söylesin, araba aldık ama zor iş be ist sokaklarında...
canım bnm ya.. seni cok iyi anlıyorum. Nil.i babası kucagında gezdire gezdire zorla uyuttu,uyanmazsa tabiii... ben de bi taraftan saç kurutma makinasını actım gazı varsa cıksın diye... bi de 20 ml milupa rezene çayı verdim... ondan önce de sütümü pompayla sagdım verdim aç mı acaba diye düşünmemek için.. ee altını da değiştim.. daha napimmmm?? uyusun şöle 3 saat. sonra zaten emzirmek için uyanacam..
Offf bi dert anasıda bensabahtan beri çatladı ağlarken deniz ya..şimdi ayaklarımda..salla babam salla...1 saat oldu ya..ben ne zaman uyucam...yalancı memyi keyfi olunca alıyor..uykuda aklına geliyor aranıyor bakıyor yok basıyor yaygarayı..benim üzüldüğüm rüzgarda böyleydi ilk 3 ayı hatırlamıyorum hiç..bari bu gazsız olsaydı bir daha bebk yapmaya niyetim yok bu günler geri gelmeyecek ama ben hiç iyi hatırlamıcam malesef tek tesellim bebkken yaramaz olan (rüzgar gb)sonra çok uslu büyüyor..bebklikleri çok usluydu diyen arkadaşlarımda şimdi illallah ediyor
memişleri yalancı emzik olarak kullanıyorlar yaaaaaa bu bebişler ama annelerinede acısınlar artık
kıyamam bende eşim etrafda bişeyler bırakınca sinir oluyorum annem gidince böyle olmıcak diyip duruyorum inşallah geçer dağınıklığı yoksa bende başedemem ev çöp ev olur çıkar iyiki döktün tatlım yoksa kafayı yeriz iyiki bura var şuanda bizi bizden iyi anlayan yoktur
amann gelmesinler ne işleri var hele burnunu hiç sokmasa bari gene
benimde karnım denize gitmişimde yanmışım gibi duruyor uyuz oluyorumgeçmiş olsun canım gazı geçer prensesin inşallah rahatca mışıl mışıl uyur
hosgeldin ilknurum ama hosbulmadın sanırım
ya benim burada cocuk doktoru bulmam lazım daha 2.ay için asıya da bişey kalmadı saglık ocagına götürcez ama güvenemiyom ben ona da ya
kızlar bize akran bebişi olanlara sorum özellikle bebeler agulara gülücklere basladı mı ne zaman baslarlar acaba bilincsiz gülüyor ama rüyada sanırım arada bi hee meee sesler cıkarıyor da daha agu mugu yok merakla beklıyom
bel agrısı bende de var ama benimkini sebebi sezeryan kadar temizlik ev işi egildi mi kalıyorm öylece kolum bacagım belim heryerim agrıyor dinlenemedim ki bir
ya kızlar kırk cıktıktan sonra bende kanama basladı gibi ama bi var bi yok canlı kırmızı renkte regl mi emin olamadım ama sanırm regl oluyorum o degil de benim sezeryandan sonra gbegim kalmamstı baya sönmüştü ama otuzumuzdan sonra bi şişmeye basladı simdi regl olunca daha beter oldu kocaman ya dogumdan sonra bu kadar göbegim yoktu benim inmeyecek mi bu zıkkım simdi sinirimi bozuyor aynaya baktıkca
allah seni davul etsin adam cocuk nasıl bas bagrıyor gazdan ay altıdan beri aglıyor ya cıldırcam artık
gunaydın annecikler...
ben chicconun kangurusundan almıştım. üstünde 0+ ay yazıyor ama daha boynunu belını dık tutuamıyor ya bebeklerımız acaba kacıncı haftadan ıtıbaren kanguru ıle dısarı cıkmamız dogru olur? hıc kullanan oldu mu aranızda? gercı havalar sıcak olmadan cıkamayız heralde kanguru ıle sadece kıyafetı olacagına gore uzerınde
Doktorum kangurunun 3. ayda kullanılabilecğeini söyledi. Ben bacakları için sakıncalı olur sanıyordum, bacaklaı için iyi bile gelirmiş ama başını dik tutamaması yüzünden daha erken önermiyorlarmış. Kullandığınızda da başının arkasını elinizle destek olun dedi.. Bence de özellikle tek başına çıktığmızda araba işi zor..
bu arada bugün 1 ay olduk doktor kontrolüm vardı..şükür herşey iyiymiş...ameliyat yerim iyi olmuşşş...krem verdi 3 ay kullanmam için ameliyat yerinin görünümünü düzeltmek için...zaten estetik diikiş olduğu için belli değil çok...şükür alttan muayene olmadııı :78:
geçmiş olsun tatlım neyse geçmiş yaaa şükür1 Haftadır KK ya giremedim uykusuzluk,gaz problemi,yorgunluk herkesde aynı gibi.
Kızımın gündüz uykuya direnme gücü yine devam etmekte.3-4 gündür de sabaha karşı 4-5 gibi gaz krizi gelen ile gündüz uyumamayı birleştirmiş durumda nasıl dayanıyor tüm gün uykuısuzluğa anlayabilmiş değilim.
Hafta sonu eşim yanımıza geldi kızıma uzun süredir araba bakıyorduk cuma günü de son kararımı verip eşime Maxi cosi mura 3 ü aldırdım.Cumartesi günü de dışarı çıkarak siftahımızı yaptık.Benim uyumayan cimcime arabasına bayıldı.Dışarıda olduğumuz sürece ağzına takmadığı emziğini takarak arabasında keyif sürüp uyudu.
Bunların dışında malum İstanbul dan annemlerin yanına geleli 1 ay oldu burası Çanakkalenin küçük bir ilçesi olduğu içinde yakınlarda özel hastane yok.
Geçen salı annem ile kızımı askeri hastaneye kalça usg si için götürdük.
Kalça usg nin, özel hastanenin 1 aylık istemesine rağmen 2.5 aydan önce yapılmadığı söylendi.Kızımda 1 hafta önce devlet hastanesinde muayene olduğu için tekrar muayene edilmesine gerek görmeden eve döndük.
Eve döndüğümüzde kızımın üstünü çıkartırken bir de baktık ki karın bölgesi kızıl çıkartmış gibi kırmızı benek benek.Hemen taksiye atlayıp askeri hastaneye gri döndük ama drlar paydos etmişti.Acilde ki Nöbetçi dr kardiyolog olduğu için benim ilgi alanım değil deyip isterseniz devlet hastanesine bir baktırın dedi.
Oradan devlet hastanesine geçtik orada da nöbetçi dr kadın doğum uzmanıymış.Kızımı inceleyip bebeğin keyfi yerinde ateşi de yok büyük bir ihtimalle alerjik bir şeydir dedi.Bugün için yapabileceğimiz bir şey yok.
Yarın sabah erkenden çocuk druna getirir muayene ettirirsiniz dedi.
Sabah olduğunda kızımın yüzü dahil tüm bölgesine bu kırmızılıklar yayılmıştı.Dra götürdüğümüzde inceleyip alerji dedi,bebeğe ek bir şey verip vermediğimizi sorduktan sonra benim yediklerimden alerji oluşmuş olabileceğini söyledi.
Sonra düşününce aklımıza geldi,süt yapsın diye 2 gün önce ısırgan çayına başlamıştım ve büyük bir ihtimalle kızıma o alerji yaptı.Şükür dün itibariyle tüm alerjimiz geçmiş durumda.
Ayy kızlar ben ne zamanldır giremiyordum buraya, ne güzel tekmeledi oynadı yerine bebekler gazlı filan diye konuşmaya başlamışız. Gazlı olmaları ne güzel değil de, bu günleri görmemiz ne güzel :))
Umarım haklısındır, bizim kız ensemizde boza pişiriyor. Gazı felaket, ve gazı olmasa da ağlıyor, iki dakika içinde on katına çıakrıyor ağlamaısnı da. Sonra meme pozisyonuna geçer geçmez susuyorAma günlerdir uyku uyuyamadım ya, inşallah düzene girer yakında.
Rengi koyu mu demek istiyorsun? Ya benimki de öyle.. Napıcaz, geçecek mi bu? Göbeğin üstünden yukarı doğru giden çizgi geçti mi sizin??
Bizimki de hafiften bize gülmeye başladı, özellikle de sabahları, tam benim uykusuzluğum artık tavan yaptığında kendi kendine karyolaya filan bakıp gülüyor kuzumAma agu filan yok dediğn gibi
Eyvah bu kadar erken mi.. Rahatlık bitti desene
Merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir,
biz iyiyiz ama babaanne anneanne baba hepsi gitti evde yalnızız( yalnızlık biraz korkuttu
Ama kızımla şimdi başbaşayız inanın daha kızıma yeni alışıyorum kucağıma aldıkça oda bende yeni yeni alıştık birbirimize kucağımda uyutuyorum Allahım nasıl sokuluyor bana hiç kucağımdan indirmek istemiyorum hep kucağımda kalsın istiyorum ama terliyor ben de yatığına bırakıyorum.
Kızım binlerce kez maşallah uslu bir kız bizi üzmüyor hiç henüz gaz sancıları başlamadı. Aslında sanırım gazlı bir çocuk sürekli gaz çıkarıyor ama Allahtan sancı olmuyor gazını kendi kendine çıkarabiliyor. Bazen uyumak istemiyor sevgi istiyorlar herkes gibi ben de kızımı bol bol seviyorum sürekli kucağımda. emeklemeye başlayınca kucağıma bile gelmek istemeyeceek şimdi bol bol kucağımda sevgimi gösteriyorum ve sevgiyi inanılmaz hissediyor.
Benim kızımda sizinkilerin tersi çok uykucu gece saat kurup uyandırıyorum kan sekeri düşecek diye 2-3 saatte bir kalkıp emzirip altını değiştiriyorum. 3 kez uyuyakaldık Melisa hanım 6-7saat uyumuş ama ağlayarak uyandırdı uyanınca da bayağı bir acıkmış oluyor.
Sizce onun uyanmasını mı bekleyeyim yoksa şimdi yaptığım gibi her 2-3 saatte bir kalkıp emzireyim mi bugün 20 günlük olduk bu arada maşallah kızıma ve bana:)
Merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir,
biz iyiyiz ama babaanne anneanne baba hepsi gitti evde yalnızız( yalnızlık biraz korkuttu
Ama kızımla şimdi başbaşayız inanın daha kızıma yeni alışıyorum kucağıma aldıkça oda bende yeni yeni alıştık birbirimize kucağımda uyutuyorum Allahım nasıl sokuluyor bana hiç kucağımdan indirmek istemiyorum hep kucağımda kalsın istiyorum ama terliyor ben de yatığına bırakıyorum.
Kızım binlerce kez maşallah uslu bir kız bizi üzmüyor hiç henüz gaz sancıları başlamadı. Aslında sanırım gazlı bir çocuk sürekli gaz çıkarıyor ama Allahtan sancı olmuyor gazını kendi kendine çıkarabiliyor. Bazen uyumak istemiyor sevgi istiyorlar herkes gibi ben de kızımı bol bol seviyorum sürekli kucağımda. emeklemeye başlayınca kucağıma bile gelmek istemeyeceek şimdi bol bol kucağımda sevgimi gösteriyorum ve sevgiyi inanılmaz hissediyor.
Benim kızımda sizinkilerin tersi çok uykucu gece saat kurup uyandırıyorum kan sekeri düşecek diye 2-3 saatte bir kalkıp emzirip altını değiştiriyorum. 3 kez uyuyakaldık Melisa hanım 6-7saat uyumuş ama ağlayarak uyandırdı uyanınca da bayağı bir acıkmış oluyor.
Sizce onun uyanmasını mı bekleyeyim yoksa şimdi yaptığım gibi her 2-3 saatte bir kalkıp emzireyim mi bugün 20 günlük olduk bu arada maşallah kızıma ve bana:)
aman maşallah melisa prenseseMerhaba kızlar,
umarım herkes iyidir,
maşallah cnm melisaya aman tahtalara vur bizimkilerde öyleydi dillendirdikçe değiştiler inşallah hep böyle devam eder annesini hiç üzmez ben kendi adıma konuşayım insanlıktan çıktığımı düşünüyorum zombiyim artık kendimi çok pasaklı hissediyorum
Merhaba kızlar,
umarım herkes iyidir,
maşallah cnm melisaya aman tahtalara vur bizimkilerde öyleydi dillendirdikçe değiştiler inşallah hep böyle devam eder annesini hiç üzmez ben kendi adıma konuşayım insanlıktan çıktığımı düşünüyorum zombiyim artık kendimi çok pasaklı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?