2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben oldum iğneyi pek bi yan etkisini görmedim adet oldum ama iğneden mi kendiliğinden mi bilemiyom :26: emzirmeyi bırakınca devam etmicem yalnız çünkü adet görmüyosun olduğun sürece iğneyi birde bazı kişilerde ilk 1 ay kanama yapıyormuş

slm kızlar...geçmişi okumak ne mümkün.
herkez iyidir umarım...bebişler iyidir.
benim kızım çok huysuz bu aralar zaten durmazdı dahada beter oldu çatlıcak ıkınmaktan hep ıkınırmı bi bebek yaaa çok üzülüyom kızçeme Allahtan şimdi uyuyo zor uyuttum valla...sabah 7den beri uyuması için uğraşıyom şimdi uyudu. bende tırlatcam az kaldı Allahım nolur geçsin şu gazmıdır kolikmidir :26:

nasılsınız arkadaşlar artık sık sık giremiyorum izinli olduğum için evde bilgisayarım yok bebişim 37 günlük oldu cumaya 40ımız çıkıyor bebişler kaçar kilo boyları ne alemde öyle yazdığınız bir topik varmı?

Kızlar bu cuma kırk günlük oluyoruz ve benim o gün doktora gitmem gerekiyor kontrol için ama gitmek istemiyorum :44: muayeneden nefret ediyorum. Sırf onun korkusuna gitmek istemiyorum. Gitmesek nolur acaba? :26:

gunaydın annecikler...
kızım hiiç uyumuyor her zamanki gibi.. ben de hemoroid yuzunden resmen aglıyorum artık,çok ama cok kötuyum
bnm kızm da 5 dk emiyo,bırakıyo,doyuyo mu? sanmıyorum. zaten zayıf
[/B]

doğumdan sona hemoroid benide gebertti belki denemk istersin zeytinyağ çok iyi geldi hem sürdüm hem yedim makyaj pamuguna döküp üstüne koyuyodum(hem pamuğu tutcam diye kalçam çalışır popom sıkılaşır diede kendimi teselli ettim) birde sabahları zeytinyağın içine birkaç damla ketentohumu yağı ile limon sıkıp ekmeği bana bana yedim ve her lavaboya girdiğimde ittirdim canın acıyo ama işe yarıyo benimkilerde çok fenaydı şimdi rahatım (dur bide sana özelden atayım belki burda görmezsin...)

canım ekin de dün sabah 7 de uyandı gece 10 a kadar uyumadı. ne yapacağız biz böyle bimiyorum. artık elim kolum tutmuyordu

canım sen adanadaydın dimi yakınız senle ben daha sımdıden sıcakan bayıldım kız üşümesin derken beni basıyor hafakanlar valla yazın klima en düşükte calstrcaz mecbur o da kuzulara degmyecek seklde calstrcaz ama bakımını muhakkak ıyı yaptır o cok önemli

benimki hep kusuyor bıktım mendil yetişmior yatak koltuk heryer batıyor devamlı yedırdıkten sonra uzunca yatrmıyorum saatler sonra bıle kusuyor ılla huy edındı ya

sen de sıcak yerdesın canım of zor valla ayarlamak buraların kısı da yazı da beter adamı hasta eder napcanı bılemıyorsun cocukla hele daha zor

kızlar benim bebiş ayın 25 inde 2 aylık olucak ve ben dün sanırım adet oldum dünden beri kanamam var ve belimde ağrıyor. benim gibi adet olan varmı aranızda daha erken değil mi

ben kırkımda doktora kontrole gittim bu arada spral taktırmaya diye alttan muayene ettı kurcaladı baya rahım kapalı daha dedı takamam b durumda kanaman yogun oldugunda gelırsın bıkac damla lekelnmen olabılr baktıgımız ıcın o da korkma dedi
o günden basladı leke desem leke degl regl kanaması desem o da degıl bı kanama var bı yok hala da öyle bitmedi ne oldgumu ben de anlamadım ama sanırım regl bu asırı derecede sinirli olmamın nedenı bu mu acep ha bir de göbgim davul gibi şişti tekrar ya cok gıcık ne guzel ıyıydık kanama ped yokken off ben de ped takmaktan nefret edıyorum

çok berbat bi haldeyim geberdim dün gündüz üçten gece dörde kadar ne uyudu ne huzurla durdu yavrum agla agla helak etti beni de kendini de ya bizim gecemiz gündüzümüze karıstı saat üç dörtten önce tövde uyumuyor bu cocuk üstelik gece uykusuna dalması cok zor sürekli aglıyo kucakta pışpışlayacaksın ısıgı kapatıom daha da ayılıo cin cin bakıyo söyleniyor durmuyor kol mol kalmadı ben de bittim uykusuzlktan yorgnlktan sabah dörde dogru en sonunda ben de basldam aglmaya adama da zahmet oldu ver bana ver dedı uykusunu böldü de saolsun tabı anasının kollarında sallanmktan ve uykusuzlktan iyice yorgun düşen danacıgım babanın kucagında on dakkada daldı marifet gbi gel de sinir olma torpile bak veletteadama eziyeti yok hiç derdi benle sabah uyurdu ne güzel onu da uyumadı bugün ben de uyuyamadım tabi sabahtan beri bi yemek yaptım o kadar odadan cıktıgım an bagrıyor aglıyor ılla yanmda kucagımda olcak kollarım titriyor artık yeminle düşürcem diye korkuyom bu saat oldu bişey yemedim kahvaltıyla duruyorum aclıktan baylcam

artı kaynanamlarr geliyo nasıl cekıcem derken görümcemlerin de gelcegini ögrendim üc tane cocukla hepsi birbirnden yaramaz onca insan nasıl bas etcem el kadar bebeyle ya insan bi düşünür daha kocalarıyla gelceklermıs bir de olduu dedim adama gelmesn erkek falan sürekli pompa basındayım zaten cocuk durdugunda evımın düzeni ortamı da uygun degil ne işi var hem ya daha lohusa sayılırız hayret bısey valla off berba bi pskoljıdeyım sürekli eşime cemkiriyorum valla ama sinirimi atamıyorum bitürlü nefes almak dısarı cıkmak istiyorum artık ya
asılar yaklasmıs ve hala burada iyi bı doktor bulamadım cocuguma

canım kaynanam gelir çocuğa bakmaz. sadece eşimin ninesi geldiğinde ben çocuğu tutarım sen işini yap der sağolsun. seni çok iyi anlıyorum hemde çoook. Allah yardımcın olsunnn. senin kaynanada çocuk gibi ota moka küsüyorrr.
benim yanımda yatıyor kızım heppp. evelki gün sinirlendim dedimki bu kadar para vredik beşikte yat. yatırıyorum oturuyorum ağlıyor 5 kere yaptı. altıncıda aldım bi daha koymadım napimmm. o kazandı yine
kaynanamın 5 torunu var 4 kız 1 erkek. geçen kaynanam diyorki 4 böcek 1 çiçek. bende o öyle olmaz dedim 4 çiçek bir böcek bozulduuuu. eşinde komikmiş yaaa. birini büyüttü ya maşallaaah.
ped olayndan bende nefret ediyorum yaaa. canım yazı bende düşünüyorum nasıl olacak. bende astım var bide klima kullanma demişti doktorr.

onlarda hepsi birliktemi gelmek zorunda sanki. nasıl ağırlayacaksın. bide süt sağma olayı off. Allah yardımcın olsun canım. bide gittikten sonraki evin hali var onu düşün . benim dün kaynanamlar vardı ev darmadağındı ve çok yorulmuştum. yemek bulaşık onu yap bunu yap. bugün teyzem diğer teyzemin kızı gelini falan vardı ev tertemizdi. yardımda ettiler sağolsunlar yorulmadım

bu insanlar ne kadar sabırsız. bırakın bi lohusalığımız geçsin değil mi? her hafta en az 10 kişi misafir ediyoruz yaw. allahtan annem var herşeyi yapıyor. ben de kızımı uyuturken uyuyorum yatak odasında. annem ayıp oluyor diyor. bende ne ayıbı asıl onların yaptğı ayıp diyorum.sabah bi geliyorlar akşama kadar. nasıl dayanayım.

*

kızlar kızım bugün rezil etti beni sormayın. sabah 5ten öğleden sonra 13:30 a kadar hiç uyumadı sürekli emmek istedi. ağladı durdu. kahvaltıyı bile kucağımda yaptım. 13:3oda misafirler geldi ve kızım 3 kere uyandı toplamda 2 emmek için birde altı kirlendiği için. ve sonrasında hemen uyudu. sanırım başka planları varrrr

kızlar bi kalabalık varken tekrar sorayım. korunma işini ne yaptınız. bi de 40 çıkınca mutlaka oktora gitm gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…