cano banada dün sağlık ocağında hemşire söyledi. bu 3 aylık iğne(40.gün yapılırmış yaptıracak arkadaşlar kaçırmayın.)-spiral ile korunabilirsin dedi. bugüne kadar hep eşim korundu. spirali düşümemde iğeyi yaptıran varsa tavsiye edermisiniz. ben korunmazsam risk mi almış oluruz
kızlaaarrr ajda pekk65 yaşındaymııışşş yanyana dursak bana sen daha yaşlısın der herkes ne olacak halim yani nasıl güzel olucam tekrar bennn
bizimde kısmetse SALI günü 2.ay aşımız var...
Kızlar bu cuma kırk günlük oluyoruz ve benim o gün doktora gitmem gerekiyor kontrol için ama gitmek istemiyorum :44: muayeneden nefret ediyorum. Sırf onun korkusuna gitmek istemiyorum. Gitmesek nolur acaba? :26:
alttan muayene ediyolarmı ki:26:
İlk doğumumda etmişlerdi. Her ikisi de normal doğum benim. ALttan muayene etmeyeceğini bilsem giderim ama edicek büyük ihtimalle..
gunaydın annecikler...
kızım hiiç uyumuyor her zamanki gibi.. ben de hemoroid yuzunden resmen aglıyorum artık,çok ama cok kötuyum
bnm kızm da 5 dk emiyo,bırakıyo,doyuyo mu? sanmıyorum. zaten zayıf[/B]
slm kızlar...geçmişi okumak ne mümkün.
herkez iyidir umarım...bebişler iyidir.
benim kızım çok huysuz bu aralar zaten durmazdı dahada beter olduçatlıcak ıkınmaktan hep ıkınırmı bi bebek yaaa çok üzülüyom kızçeme Allahtan şimdi uyuyo zor uyuttum valla...sabah 7den beri uyuması için uğraşıyom şimdi uyudu. bende tırlatcam az kaldı Allahım nolur geçsin şu gazmıdır kolikmidir :26:
amiiin canım amiiin İnşallah uzak olurlaaaaar.
sıcaklık içinde bizim saati derecesi var hep ona baktık bugüne kadar. 21in altına düşürmedik sıcaklığı. ona göre ayarladık hep. ama yazın nasıl olacak onu düşünüyorum yaa.
günaydın kızlar,
Ya sizin bebişlerde kusuyormu çok???? emdikten sonra sanki emdiği sütü çıkarır gibi kusuyor resmen süt gibi. hasta desem keyfi gayet yerinde. dünde yapış yapış kustu sümük gibi. ama genelde süt gibi kusuyor. yediği yaramayacak diye korkuyorum. Zaten emdiğide 5 dakika. 5 dakika da doyuyor normalmi sizce ?????????????
canım ben alanyadayım. çocuğu isilik yaptım valla. çok sıcak tutmusum bende. allahtan fenalık geçirmemiş çocuk. ben de yazı düşünüyorum klimaları nasıl kullanmak lazım???????????
canım benim bebişde 5 dak emiyor kiloda alıyor. ben doktora sordum. 5dakikada sütün %80 i alır gerisi keyif dedi. kilo alıyorsa takma kafana
kızlar benim bebiş ayın 25 inde 2 aylık olucak ve ben dün sanırım adet oldum dünden beri kanamam var ve belimde ağrıyor. benim gibi adet olan varmı aranızda daha erken değil mi
canım kaynanam gelir çocuğa bakmaz. sadece eşimin ninesi geldiğinde ben çocuğu tutarım sen işini yap der sağolsun. seni çok iyi anlıyorum hemde çoook. Allah yardımcın olsunnn. senin kaynanada çocuk gibi ota moka küsüyorrr.
Bende zorunlu olarak bırakıyorum..DÜn kayınvalidemler çaya geldi..Oğlum da uyuyordu mutfağı topladım..Makinayı boşalttım..Kayınvalidenin yüzü 9 karış kayınpeder gel acık yanımızda otur hiç oturmadın dedi..Ne yapayım öyle her zaman oğlan uyumuyor mutfaktaydım dedim ki tabakların sesi gidiyordu..Karışmasınlar da başka bişey istemiyorum..Kayınvalidem küstü sanırım gelmedi bugün sanki ben değil o doğum yaptı
benim yanımda yatıyor kızım heppp. evelki gün sinirlendim dedimki bu kadar para vredik beşikte yat. yatırıyorum oturuyorum ağlıyor 5 kere yaptı. altıncıda aldım bi daha koymadım napimmm. o kazandı yinesanırım bizim ufaklık biraz düzene giricek gibi 3 gecedir rahatım benama yavruma vermediim ilaç ve çay yok oda ayrı bi konu:26: sanırım bide kokumuza alıştı yaklaşık 2 haftadır aramıza alıp yatıyorum yoksa hiç uyumuyor.. beşik süs gibi duruyor hiç kullanmadık aldık alalı daha..gündüzleri koltukta geceleri yanımızda uyuyor..
kaynanamın 5 torunu var 4 kız 1 erkek. geçen kaynanam diyorki 4 böcek 1 çiçek. bende o öyle olmaz dedim 4 çiçek bir böcek bozulduuuu. eşinde komikmiş yaaa. birini büyüttü ya maşallaaah.maşallah kızlarına tatlım bizim sülalede kız yok dencek kadar az bizde kızları çok severiz düşün yengem kız olacak diye diye 4 tane,halalarımın toplamda 12 tane oğlu olmuş....bende kız olmasını çok isterdim hatta hamileyken zeynebim diye severdim karnımı...eşimin tarafında ise erkek yok eşimde 3 tane oğlumuz olsun 1 tane kız belki diyo..dedim saf adam sezaryenle 3 doğum hakkı oluyormuş ne dese beğenirsin öyleyse sonuncuyu tüp bebek yaptırırız tek seferde 2 tane doğurursun
ped olayndan bende nefret ediyorum yaaa. canım yazı bende düşünüyorum nasıl olacak. bende astım var bide klima kullanma demişti doktorr.canım sen adanadaydın dimi yakınız senle ben daha sımdıden sıcakan bayıldım kız üşümesin derken beni basıyor hafakanlar valla yazın klima en düşükte calstrcaz mecbur o da kuzulara degmyecek seklde calstrcaz ama bakımını muhakkak ıyı yaptır o cok önemli
benimki hep kusuyor bıktım mendil yetişmior yatak koltuk heryer batıyor devamlı yedırdıkten sonra uzunca yatrmıyorum saatler sonra bıle kusuyor ılla huy edındı ya
sen de sıcak yerdesın canım of zor valla ayarlamak buraların kısı da yazı da beter adamı hasta eder napcanı bılemıyorsun cocukla hele daha zor
ben kırkımda doktora kontrole gittim bu arada spral taktırmaya diye alttan muayene ettı kurcaladı baya rahım kapalı daha dedı takamam b durumda kanaman yogun oldugunda gelırsın bıkac damla lekelnmen olabılr baktıgımız ıcın o da korkma dedi
o günden basladı leke desem leke degl regl kanaması desem o da degıl bı kanama var bı yok hala da öyle bitmedi ne oldgumu ben de anlamadım ama sanırım regl bu asırı derecede sinirli olmamın nedenı bu mu acep ha bir de göbgim davul gibi şişti tekrar ya cok gıcık ne guzel ıyıydık kanama ped yokken off ben de ped takmaktan nefret edıyorum
artı kaynanamlarr geliyo nasıl cekıcem derken görümcemlerin de gelcegini ögrendim üc tane cocukla hepsi birbirnden yaramaz onca insan nasıl bas etcem el kadar bebeyle ya insan bi düşünür daha kocalarıyla gelceklermıs bir de olduu dedim adama gelmesn erkek falan sürekli pompa basındayım zaten cocuk durdugunda evımın düzeni ortamı da uygun degil ne işi var hem ya daha lohusa sayılırız hayret bısey valla off berba bi pskoljıdeyım sürekli eşime cemkiriyorum valla ama sinirimi atamıyorum bitürlü nefes almak dısarı cıkmak istiyorum artık ya
asılar yaklasmıs ve hala burada iyi bı doktor bulamadım cocuguma
kızlar bi kalabalık varken tekrar sorayım. korunma işini ne yaptınız. bi de 40 çıkınca mutlaka oktora gitm gerekir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?