- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
kızlar bi kalabalık varken tekrar sorayım. korunma işini ne yaptınız. bi de 40 çıkınca mutlaka oktora gitm gerekir mi
ben haftaya gidecem canım. korunmayı anlatacam demişti doktor. bende kontrol vajinalmi olacak onu düşünüyorum. hiç sevmiyorum vajinal muayeneyi yaaa. 5 sene o kadar çok oldumki artık görmek bile istmiyorumm
sorma canım yaaa.aynen canım ya hamilelik biterken artık vajınal muayene de başlayacak diye düşünüyordum. of of of
canolar kırkı hesaplarken ilk günden mi sayıyoruz. 17 martta doğum yaptım. 25 nisan mı-26 nisan mı 40. günümüz oluyor.
Ay yavrum ya, en iyi onu görüyor demek
Bizimki de odadan odaya gezerken susuyor ama kucağımda da uslu durmuyor ki, habire oynuyor, kayıyor, dönüyor.. Sizinki uslu duruyor mu ya?
valla alıcam derece böyle anlamak zor oluyo endişe ediyor insan üşür mü sıcktan bunalır mı diye sanırım ben de cok sıcak tutuyorum aslnda üstü ince tutuyom battanyesı de penye battanıye oluyo ama isilik olduguna göre sanırım sıcak geliyo klimanın derecesini düşüreyim ben de artık madem
hangi sehırdesın canım yakın mıyız acep
tamamdır o zaman gönül rahatlıgıyla düşüreyim sıcaklgını klimanın
oy bılırım ben ne illettir onun acısı tez vakitte sifa diiyorum canım
allam nefret ediyorum bu tiplerden ya Allahım uzak tutsun senden de kuzundan da
canım üşütmeden degil kımı cock kusarmıs böyle bünye meselesi sanırm benmki hep kusuyo o kadar dik tutuyom yedıkten sonra kucagımda baya tutuyorum saatler sonra bile illa ki kusuyor az da olsa gazdan demıstı doktorumuz agız dolusu kokulu cok katı kusmadıkca sorun degılmıs
kızlar benim bebiş ayın 25 inde 2 aylık olucak ve ben dün sanırım adet oldum dünden beri kanamam var ve belimde ağrıyor. benim gibi adet olan varmı aranızda daha erken değil mi
çok berbat bi haldeyim geberdim dün gündüz üçten gece dörde kadar ne uyudu ne huzurla durdu yavrum agla agla helak etti beni de kendini de ya bizim gecemiz gündüzümüze karıstı saat üç dörtten önce tövde uyumuyor bu cocuk üstelik gece uykusuna dalması cok zor sürekli aglıyo kucakta pışpışlayacaksın ısıgı kapatıom daha da ayılıo cin cin bakıyo söyleniyor durmuyor kol mol kalmadı ben de bittim uykusuzlktan yorgnlktan sabah dörde dogru en sonunda ben de basldam aglmaya adama da zahmet oldu ver bana ver dedı uykusunu böldü de saolsun tabı anasının kollarında sallanmktan ve uykusuzlktan iyice yorgun düşen danacıgım babanın kucagında on dakkada daldı marifet gbi gel de sinir olma torpile bak veletteadama eziyeti yok hiç derdi benle sabah uyurdu ne güzel onu da uyumadı bugün ben de uyuyamadım tabi sabahtan beri bi yemek yaptım o kadar odadan cıktıgım an bagrıyor aglıyor ılla yanmda kucagımda olcak kollarım titriyor artık yeminle düşürcem diye korkuyom bu saat oldu bişey yemedim kahvaltıyla duruyorum aclıktan baylcam
kızlar bi kalabalık varken tekrar sorayım. korunma işini ne yaptınız. bi de 40 çıkınca mutlaka oktora gitm gerekir mi
kızlar selam biz bugün 31 günlük olduk ve bnm kanamam çok yoğun olmasada hala devam ediyor. sizlerin ne zaman geçmişti varmı ben,m gibi kanamsı devam eden?
buarada benim kızımdada gaz ve uyku problemi var. banyo yaptırdımda deliksiz uyuyor şuan . zor durumda kalınca hemen yıkıyorum valla başka türlü uzun süreli uyumuyor.
kızlar selam biz bugün 31 günlük olduk ve bnm kanamam çok yoğun olmasada hala devam ediyor. sizlerin ne zaman geçmişti varmı ben,m gibi kanamsı devam eden?
buarada benim kızımdada gaz ve uyku problemi var. banyo yaptırdımda deliksiz uyuyor şuan . zor durumda kalınca hemen yıkıyorum valla başka türlü uzun süreli uyumuyor.
canım benim çok oluyor biteli.ama herkesin değişik olurmuş
merhaba, herhalde ayni gun dogum yaptik.. benim oglumda 31 gunluk oldu.. evet benim kanamamda azda olsa devam ediyor biktim artik ped kullanmaktan.. benim oglumu bi turlu doyuramiyorum ara ara mama vermek zorunda kaliyorum.. karni tok oldugunda hic bir problemi yok cok sukur.. bugun sesler cikarmaya basladi cok tatliii
haticeeeeee en nefret ettiğim söz o oldu artık. nedense sadece biz beklememişiz meğer. o kadar tedavi olan o kadar doktorlarda gezen o kadar uğraşan üzülen onlarmış aslında. öyle bi bahsediyorlarki. kendimden şüphe ediyorum. benim yanımda kimse yoktu o zaman acaba benmi göremedim diye.
AYNEN CANIM BİRGÜN DAHİ bizde gelelim seninle bu dr lar ne diyorlar diye sormadılar sanki o acıları yaşayan bizler değildkte onlardı ne acılar ne zorluklar çekerek kavuştuk bu meleklerimize şimdi kahır bitti sevme sıramı sizde biz hiç olduk anlayacağın hiç kimse ihtimal vermiyordu benim bebeğim olacağına hergün ağlıyordum yarabbim sen utandır bu kullarını boş koyma kucağımı diye çok şükür rabbime
canım ben 26şubatta doğum yaptım yani bugün 53günlük oldu bebeğim ben sezaryanla doğum yaptım 20gün sürdü ve bitti benimkide banyoyu seviyor normalde uykucu değil hele geceleri hiç uyumuyor kolik zaten ağlıyoruz sabaha kadar gece 23den sabah 7e kadar kesinlikle uyku yok ağlıyorum artık sinirden normalde kucakta susan çocuk gece kucaktada durmuyor ağlıyor sadece gaz problemi mahfetti bizi:84:
5dakikada doyrmış bebişler sibelcim bende nette okudumgünaydın kızlar,
Ya sizin bebişlerde kusuyormu çok???? emdikten sonra sanki emdiği sütü çıkarır gibi kusuyor resmen süt gibi. hasta desem keyfi gayet yerinde. dünde yapış yapış kustu sümük gibi. ama genelde süt gibi kusuyor. yediği yaramayacak diye korkuyorum. Zaten emdiğide 5 dakika. 5 dakika da doyuyor normalmi sizce ?????????????
geçmiş olsun nuraycımgunaydın annecikler...
kızım hiiç uyumuyor her zamanki gibi.. ben de hemoroid yuzunden resmen aglıyorum artık,çok ama cok kötuyum
bnm kızm da 5 dk emiyo,bırakıyo,doyuyo mu? sanmıyorum. zaten zayıf[/B]
allah yardımcın olsun canımartı kaynanamlarr geliyo nasıl cekıcem derken görümcemlerin de gelcegini ögrendim üc tane cocukla hepsi birbirnden yaramaz onca insan nasıl bas etcem el kadar bebeyle ya insan bi düşünür daha kocalarıyla gelceklermıs bir de olduu dedim adama gelmesn erkek falan sürekli pompa basındayım zaten cocuk durdugunda evımın düzeni ortamı da uygun degil ne işi var hem ya daha lohusa sayılırız hayret bısey valla off berba bi pskoljıdeyım sürekli eşime cemkiriyorum valla ama sinirimi atamıyorum bitürlü nefes almak dısarı cıkmak istiyorum artık ya
asılar yaklasmıs ve hala burada iyi bı doktor bulamadım cocuguma
şansızım ben çok şansız bugün kalça usgemiz çekilecektisabahın köründe çocuğu alıpçıktım dışarı buzgibi hava hastaneye gittik birde ne olsun hastanede grev varmış 2gün 29 nisana verdiler randevuyu gelde çıldırma dr acil kağıdı yazmasına rağmen çekmediler anlayacağınız tekrar döndük evesinirlerim bozuldu:84:
bizim hesabımıza görede yarın 40mız çıkıyor bakalım sihirli değnek deyicekmi kızlarrrrrrr:86::86:
valla damlacım kırk kırk deyip durdu bizimkiler de ama bizim oğlan her geçen gün biraz daha sapıtıyosanırım kırkta tavan yapıcak huysuzluğu sabahtan bi başlıyo uyku benim kucağımda bi göz açık halde yatırmama kalmıyo başlıyo ağlamaya 4.5 kg filan sanırım şuan ve bileklerim kopmak üzere kolum tutuldu sürekli kucakta bi huy edindi kucağımızda aşağı yukarı sallarsak susuyo sadece gazımız çok bu akşam eşim bi krem aldı bitkisel karnına sürüp masaj yapcaz kimyonlu bi krem bakalım inşallah iyi gelir burdan yazıcam size:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?