2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bi kalabalık varken tekrar sorayım. korunma işini ne yaptınız. bi de 40 çıkınca mutlaka oktora gitm gerekir mi

ben haftaya gidecem canım. korunmayı anlatacam demişti doktor. bende kontrol vajinalmi olacak onu düşünüyorum. hiç sevmiyorum vajinal muayeneyi yaaa. 5 sene o kadar çok oldumki artık görmek bile istmiyorumm

ben haftaya gidecem canım. korunmayı anlatacam demişti doktor. bende kontrol vajinalmi olacak onu düşünüyorum. hiç sevmiyorum vajinal muayeneyi yaaa. 5 sene o kadar çok oldumki artık görmek bile istmiyorumm

aynen canım ya hamilelik biterken artık vajınal muayene de başlayacak diye düşünüyordum. of of of

canolar kırkı hesaplarken ilk günden mi sayıyoruz. 17 martta doğum yaptım. 25 nisan mı-26 nisan mı 40. günümüz oluyor.

aynen canım ya hamilelik biterken artık vajınal muayene de başlayacak diye düşünüyordum. of of of
sorma canım yaaa.

canolar kırkı hesaplarken ilk günden mi sayıyoruz. 17 martta doğum yaptım. 25 nisan mı-26 nisan mı 40. günümüz oluyor.

canım aı yapılırken 1 ay 40. günden sonraki gün olmuştu. demekki 26 nisan bence

Ay yavrum ya, en iyi onu görüyor demek
Bizimki de odadan odaya gezerken susuyor ama kucağımda da uslu durmuyor ki, habire oynuyor, kayıyor, dönüyor.. Sizinki uslu duruyor mu ya?

nerdeee övgü..ya ağlıyor ya uyutma çabasındayım..şöyle uyanık duurup bakınmıyor...dicektim mucize 5 dakikadır yatıyor ve agulanıyor aman allahım bugünüde gördüm ama bakalım kaç dakika sürecek

ya birde çocuklar kucak kuşu emerken daha kucağa alıyoruz yatıp gitmiyor ki mideye yedikleri hopp çıkıyor

kızlar benim bebiş ayın 25 inde 2 aylık olucak ve ben dün sanırım adet oldum dünden beri kanamam var ve belimde ağrıyor. benim gibi adet olan varmı aranızda daha erken değil mi

ilk oğlumda 50 gün sonra hastalandım..bakalım bunda nolacak

ay bende sinir olmaya başladım eşime ya..rüzgarda kalkar bakardı,sallardı bunda gidip oğlumla öbür odaya yatıyorlar..ben nöbette hergece..ama rüzgar emmediği için mam verip sallıyordu,bu emiyor mecbur top bende

kızlar bi kalabalık varken tekrar sorayım. korunma işini ne yaptınız. bi de 40 çıkınca mutlaka oktora gitm gerekir mi

benim doktorumda sezeryanda 2 ay sonra spiral takınabilirisin dedi ama pek gerek olmicak sanırım..kocayı gördüğüm yokki denizle uğraşmaktan:26:

kızlar selam biz bugün 31 günlük olduk ve bnm kanamam çok yoğun olmasada hala devam ediyor. sizlerin ne zaman geçmişti varmı ben,m gibi kanamsı devam eden?
buarada benim kızımdada gaz ve uyku problemi var. banyo yaptırdımda deliksiz uyuyor şuan . zor durumda kalınca hemen yıkıyorum valla başka türlü uzun süreli uyumuyor.

canım benim çok oluyor biteli.ama herkesin değişik olurmuş

arkadaşlar d vitamini kullanımının bıngıldağın erken kapanmasına neden olabileceği ve beyin gelişimini olumsuz etkileyeceğini okudum forumda sizin bilginiz var mı?

merhaba, herhalde ayni gun dogum yaptik.. benim oglumda 31 gunluk oldu.. evet benim kanamamda azda olsa devam ediyor biktim artik ped kullanmaktan.. benim oglumu bi turlu doyuramiyorum ara ara mama vermek zorunda kaliyorum.. karni tok oldugunda hic bir problemi yok cok sukur.. bugun sesler cikarmaya basladi cok tatliii

öylemi iyi bari anormal bir durum yok demekki:)ilk günler bende mama verdim 5 gün felan sonra bıraktım sürekli emzirdim sütüm arttı.maşallah oğlşuna çok tatlı oluyor sesleri yaa

şansızım ben çok şansız bugün kalça usgemiz çekilecektisabahın köründe çocuğu alıpçıktım dışarı buzgibi hava hastaneye gittik birde ne olsun hastanede grev varmış 2gün 29 nisana verdiler randevuyu gelde çıldırma dr acil kağıdı yazmasına rağmen çekmediler anlayacağınız tekrar döndük evesinirlerim bozuldu:84:

canım ben 26şubatta doğum yaptım yani bugün 53günlük oldu bebeğim ben sezaryanla doğum yaptım 20gün sürdü ve bitti benimkide banyoyu seviyor normalde uykucu değil hele geceleri hiç uyumuyor kolik zaten ağlıyoruz sabaha kadar gece 23den sabah 7e kadar kesinlikle uyku yok ağlıyorum artık sinirden normalde kucakta susan çocuk gece kucaktada durmuyor ağlıyor sadece gaz problemi mahfetti bizi:84:

kolik problmi hepimizde var napcamı bilemiyorum artık benmkide bazen gündüz bazen gece tutuyor şimdide avaz avaz bağırıyor bir saat kucakta tuttum uyudu sandım koyalı 5 dak olmadı daha ya ağlııyo(((

5dakikada doyrmış bebişler sibelcim bende nette okudum
gunaydın annecikler...
kızım hiiç uyumuyor her zamanki gibi.. ben de hemoroid yuzunden resmen aglıyorum artık,çok ama cok kötuyum
bnm kızm da 5 dk emiyo,bırakıyo,doyuyo mu? sanmıyorum. zaten zayıf
[/B]
geçmiş olsun nuraycım
allah yardımcın olsun canım

ne şanssızlıkmış haklısın haticecim sinirlerinin bozulmasında

bizim hesabımıza görede yarın 40mız çıkıyor bakalım sihirli değnek deyicekmi kızlarrrrrrr:86::86:

bizim hesabımıza görede yarın 40mız çıkıyor bakalım sihirli değnek deyicekmi kızlarrrrrrr:86::86:

valla damlacım kırk kırk deyip durdu bizimkiler de ama bizim oğlan her geçen gün biraz daha sapıtıyosanırım kırkta tavan yapıcak huysuzluğusabahtan bi başlıyo uyku benim kucağımda bi göz açık halde yatırmama kalmıyo başlıyo ağlamaya4.5 kg filan sanırım şuan ve bileklerim kopmak üzere kolum tutuldu sürekli kucakta bi huy edindi kucağımızda aşağı yukarı sallarsak susuyo sadecegazımız çok bu akşam eşim bi krem aldı bitkisel karnına sürüp masaj yapcaz kimyonlu bi krem bakalım inşallah iyi gelir burdan yazıcam size:44:

sanırım bu kucak işi hepimizde var mervecim nedense doktorlara göre normal ne zaman anormal olcak merak ettim aynen çok zor bu şekilde olmak...gazınızada çözüm olur inşallah

çıkalım kızlar biz mert bey başlıyor ıhhhhh ıhhhhhhlamaya başlıcak ağlamaya ağlatmaya gelmiyor memeyide almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…