2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizim hesabımıza görede yarın 40mız çıkıyor bakalım sihirli değnek deyicekmi kızlarrrrrrr:86::86:

bize değdi o sihirli değnek damlacım.ya da Allah acıdı halime çünkü annem gitti hemen 40 tan sonra
giderek herşey düzene giriyor sanki hayatımızda
inşallah herkeste aynı olur bu durumda hepimiz tekrar toplanıp muhabbetler ederiz burada:126:

canım normaldevtc kimliği hemen çıkıyo,başvurduğun anda veriyolar,burda öyle oldu yani istanbulda bilemiyorum bi de sizin durum biraz daha farklı ama bence de yaptır bu aşıyı

Son düzenleme:
okudukça herkeste kendimi buluyorum :)
uykusuzluk tavan yaptı,kollarım tutmuyo artık,ağrısına dayanamıyorum ya,kollar bel,sırt,boyun bi şey kalmadı bende hep kucakta gezdirmek zorundayım beyefendiyi,uyusa bari yooooooookkk olur muuuuu uyursa annesi dinlenir annem dinlenmemeliiii!!!!!

ayy ilknurcum banada değse cidden annem gidicek haftaya yoksa ne yaparım bu halde hiçbir fikrim yok maşallah yahya paşayadabende muhabbet etmeyi çok özledim sizlerle
Merhabalar ben de Mart Annesiyim=)
Herkese selamlar....

hoşgeldin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

uykum vaaaaarrrrrr uyu hadi oğluuuuuuşşşşşşşşşşşşş

yaa benım cadı bugün hepten sasırdı bese kadar uyumadı beste uyudu ona kadar kaldırmaya calısıyom kalkmaz gece gene dıkılcez ayaga dun dörtte uyuduk sabah dokuzda kalktık bıdha uyku yok kucak kucak sımdı babasının kucagnda sızdı gıbı ama daha uyumaz bu saatte kı yatırıp yatsam gerı kalkacak kesın uyusa da bana gene ters ikide dıkılır ayaga

günaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk, aslında daha önce de fark ettim ama bebeğimin bir kulağının kepçe kısmı düz yani kıvrımlı değil tek kulağının dış kısmı, diğer kulağı kıvrımlı yaaa sizlerde de böyle bir durum var mı? Doktora gidecem gidecem de belki normaldir diye düşündüm ama bir sorun olursa şimdi ne yapılabilir ki? Doğum yaptıktan sonra bebeği düzgünce kontrol etmiyorlar ki, baştan savma offf ,bir de uykuya dalacakken gözleri kayıyor, yavaş yavaş, hızlı nefes ala ala uyuyor, burnu da tıkalı homur homur, geceleri bas bas bağırıp beni uyandırmıyor, sadece sanki boğaz temizliyor, öhööm yapıyor ben uyanıyorum. Zaten çok pimpirikli biriyim. Nasıl doğum yaptığımı anlattım biliyorsunuz. Kendimi çaresiz hissediyorum, yanımda kimsem yok Allahım ve eşimden başka. Umarım birşeyi yoktur n'olur dua edin.

canım bence önemli bişey değil üzülme ama doktora gösterirsen için rahatlar umarım gönlüne göre olur herşey..

canım bence de önemli bi şey değil,olabilir yani
burun tıkanıklığı yeni doğanlarda oluyomuş bizde de en başından beri var.serum fizyolojik veya fizyosol damlatabilirsin canım hiçbir zararı yok tuzlu su sadece rahatlar belki

daha önce bi yakınımın yenidoğan sünnetinden çok çektiğini yazmıştım, tabi herkesin öyle olacak diye birşey yok ama onlarda sorun olmuştu çalmadık kapı bırakmadılar ilk operasyonun sonucunda oluşan durumu düzeltmesi için, en sonunda hizmet hastanesinin başhekimi (memorialın bünyesinde artık) ve ürologunun fikrini alın derim onlar bu adamdan çok memnun kalmışlar anlata anlata bitiremediler ve adam bebeklerin dokularının yeni doğduklarında sünnete uygun olmadığını, bu sorunla sık sık karşılaştıklarını söylemişve yakınlarıma da yapmıyorum, hastalara da durumu izah ediyorum demiş. Ben de hemen yaptıracaktım ama vazgeçtim sanırım en sağlıklısı 3 4 ayı beklemek demişti. Ben tekrar sorayım ama geçmiş zaman tam hatırlamayabilirim ne kadar süre geçmesi gerektiğini ama doğar doğmaz değil onu biliyotum. Akıl vermiş gibi olmak istemem ama bir iki fikir daha alın isterseniz arkadaşlar, cinsel organ bu en ufak hataya gelmez

Bizim bebişimiz 48 günlük.eşim 6. aya kadar yaptıralım muhakkak diyor.Ben biraz çekiniyorum ama yaptıracağız sanırım.Anestezi olayı kafamı karıştırıyor.Biraz önce bir yazı okudum Yeditepenin doktoru lokal naestezi genelden daha riskli diyor.Kafam karıştı iyice

canım aynı soruyu ben de eşime soruyordum bırkac gun once sureklı ıkınır mı bır bebek çatlayacak hemeroıd olacak dıyordum. artık deli oldum dr a götürdük. gazını cıkarmaya calısıyor onun ıcın ıkınıyor dedi. sunları yapın dedı bız de yaptık azaldı ıkınması. gunde 3 kez 4er çay kasıgı rezene çayı ıcırıyoruz. gunde 4 kez bazen 3 kez 1 çay kasıgı hakıkı zeytınyagı ıcırıyoruz. gunde 3 kez 4 damla zinco verıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…