- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
Günaydın annelerrrr
çatlatmayın adamı kızlar
hametan kullan canım çok kısa sürede geçiriyor..
aslında bezin kalın olması ilk aylarda gerekli. kalça çıkıklığı olmaması için bacaklarının ayrık durması gerekiyor bebeklerin.
inşallah sütün artar canım. hiç üzülme , kendini yıpratma. mamada çok besleyici. emdikçe sütün çoğalır. az da olsa sütün emzirmeye ara verme sakın.
canım ya çok üzülüyorum, ama çıkıcak inşallah yavrun hastaneden tamamen iyileşmiş olarak. doya doya öpüp koklıcaksın yavrunu. az kaldı canım Allahın izniyle..
daha kuvvetli emiyorlar artık. o yüzden ihtiyacından fazla emebiliyor, fazlasın da kusarak atıyor canım.her emdiğinde değilde günde 1-2 defa kusuyorsa sorun yoktur canım..
canm gazını tam çıkarmak, sonra emzrdkten sonra 30dakka dik tıutmak ve bi goğste çok fazla emzrmeden dgerne gecmek gerekyrmş kusmayı engellemek için yeni bilinçlenmye başlyrz
canım ben oyun halısı düşünmüyorum çünkü çok kullanıcağını sanmıyorum.netten 0ay üzeri oyuncaklara bi bak istersen kafana yatanları alırsın.ben de yavaş yavaş almayı düşünyorum şimdilik sadece küçük bi müzikli arımız var o kadar
oyun halısını uzun süre kullanılabilecek bir ürün canım. bebeğiniz yürüyene kadar kullanırsınız. evde yere oturtmak yerine oyun halısına oturtursunuz. büyük kızımda almamıştık, gerekli olduğunu anladığımızda da artık biraz büyümüştü, fazla kullanamadan kaldırıcaz diye almadık sonra. ben yere küçük bir yorgan serip ona oturtuyordum o dönemde. ama şimdiden alırsanız oyun halısını bebeğinizin gelişimine de katkı sağlar.. ilerde de altına minder gibi kullanırsınız..
selam kızlar, Cuma günü görümcelerim geldi şehir dışından 3-4 gün kaldılar gittiler, ara ara girdim net'e baktım nörüyonuz diye hatta bir ara yazdım yazacaklarımı ama gitmemiş mesaj. Her neyse İnşallah herkesler iyidir. Haticesu ya da çok çok geçmiş olsun atlattı sorun yok değil mi Eda bebişi öptüm.
Kızlar, benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor yaa, yenidoğanlarda kabızlık olur mu? Bu konu konuşuldu mu bilmem ama giremedim net'e kusura bakmayın. Zeytin yağını kulak pamuğuna batırıp, poposunu uyardım öyle çıkıverdi, 2 gündür sadece öyle yaptı yaa alışkanlık olursa benim bu yaptığım, bunu da KK'de öğrendim. Sizin doktorlar birşey dedi mi? Belki bugün G.Antep'e memlekete gideriz babam(dedesi)daha görmedi minnoşumu:)
Cevabınızı bekliyorum, sevgileeeeer
ya evet anlatamam büyükler gibi ya bu kadar gaz o küçücük bağırsaklara girince böyle luyor herhalde.ben de birkaç kez acı elma yağı(adaçayı yağı) sürdüm topuğuna ve karnına ama yine çok sancılıydı etkilemedi sanırım.zaten bizimki sırt üstü hiç uykuya dalamıyo,ayağımda sallasam bile...yüz üstü de bazen yatırıyorum ama başında bekliyorum.bazen de onu da istemiyo,valla o da bilmiyo zavallı ne istediğini :)biz de çare olamayınca üzülüyoruz tabii
ben om-x kullanıyodum işe yaramadı şimdi yeni çıkan bi ilaç var biogaia diye ona başladık netten araştırırsan çok olumlu yorumlar var bize de çocuk dr.tavsiye etti bi de onu deniyelim dedik henüz bi etk,s, olmadı dün başladık bakalım ne olucak
canım bence de elinden geldiğince yapma alışır diyolar onu yerine burda biri yazmıştı 2 günde bir 1 çay kş. zeytinyağı veriyorum diye onu dene istersen
slm güzel annişler ve bebişleri
kızım çok sıkıntılı dünden berikakasını yapamıyo offfffffffff
bi yandanda ayağımla ana kucağını sallıyom...bacak koptuuuuuuuuuuu
slm canımm zeytinyağı versen biraz canımm ben verdim geçen gün bi zararı olmadı çok şükür yaptı kakayıslm güzel annişler ve bebişleri
kızım çok sıkıntılı dünden berikakasını yapamıyo offfffffffff
bi yandanda ayağımla ana kucağını sallıyom...bacak koptuuuuuuuuuuu
Arkadaşlar doğum yapalı yarın 1 olacak doğum sonrası kanamalarım 1 hafta önce bitmişti bugün regl oldum.Sizce çok erken değil mi yoksa normal mi?
cnm o regl değil lohusa kanamandır yine bazen bi kaç gün durup yeniden başlıyo benim 40 gün boyunca o şekilde oldu sonra arkasından regl olmuştum 10 gün
Arkadaşlar doğum yapalı yarın 1 ay olacak doğum sonrası kanamalarım 1 hafta önce bitmişti bugün regl oldum.Sizce çok erken değil mi yoksa normal mi?
kızlaar emzikle ilgili sorularıma cevaapp
bi daha sorayım
emzik veren anneler
ben daha yeni başladım sayılır tedirginlikle veriyorum siz bebeğiniz sakinleşince çıkarıyomusunuz yoksa uzun uzun emiyo mu yani 5dk. verip çekiyo musunuz
bi de ben ağzından çektikten sonra bi yere değmemişse bile kaynatıyorum tekrar ağzına koymuyorum siz nasıl yapıyosunuz ben çok mu abartıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?