2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyun halısını uzun süre kullanılabilecek bir ürün canım. bebeğiniz yürüyene kadar kullanırsınız. evde yere oturtmak yerine oyun halısına oturtursunuz. büyük kızımda almamıştık, gerekli olduğunu anladığımızda da artık biraz büyümüştü, fazla kullanamadan kaldırıcaz diye almadık sonra. ben yere küçük bir yorgan serip ona oturtuyordum o dönemde. ama şimdiden alırsanız oyun halısını bebeğinizin gelişimine de katkı sağlar.. ilerde de altına minder gibi kullanırsınız..

hmmm tecrübelisin tabii ben çabuk sıkılır diye düşünmüştüm.bi bakiim o zaman ben de en iyisi.teşekkürler canım

cnm bende şimdi sağlık ocağından geldim benim kızımdA DÜNDEn beri kaka yapmamıştı söyledim bacaklarına egzersiz yaptır dedi ebe bazıları poposunu uyarıyo dedi sakın yapma çatlak olur dedi neyseki ben kızıma 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim yaptı rahatladı çok şükür

canım yaaa hayırlısıyla bitseydi bu gaz problemleri araştırım canım bizde henüz işe yarayan bişey bulamadıkk
inşalah faydasını görürsün canımm
bende bakıyım biraz

slm güzel annişler ve bebişleri

kızım çok sıkıntılı dünden beri kakasını yapamıyo offfffffffff

bi yandanda ayağımla ana kucağını sallıyom...bacak koptuuuuuuuuuuu

ayyyy herkeste aynı dert ömrmuz bnlarn totosu ve agzları arasnda gecyr

slm canımm zeytinyağı versen biraz canımm ben verdim geçen gün bi zararı olmadı çok şükür yaptı kakayı

selam kızlar,uzun zamandır siteye girip takip edemiyordum,şimdi şöyle bir bakiyim dedim de tüm anneler bebişlerin kabızlığından şikayetçi.neden kabız oluyor bu bebişler ki? mama ile beslenen bebişlerde mi var acaba, yada anne sütünden başka birşey yemeyen bebişlerde mi? ben her sabah 50cc rezene çayı veriyorum oğluma iyi geliyor.hem iştah açıcı özelliğide varmış.vallaha onu bunu denemekten sersem gibi olduk zaten.
allah bebişlerimize bol süt ve sağlık versin.

Arkadaşlar doğum yapalı yarın 1 ay olacak doğum sonrası kanamalarım 1 hafta önce bitmişti bugün regl oldum.Sizce çok erken değil mi yoksa normal mi?

Son düzenleme:
Bebeğine hem anne sütü hem mama veren var mı benim gibi?Çok üzülüyorum ama sütüm yetmiyor
Bir de göğsüm yara oldu nasıl geçer kii:26:

Arkadaşlar doğum yapalı yarın 1 olacak doğum sonrası kanamalarım 1 hafta önce bitmişti bugün regl oldum.Sizce çok erken değil mi yoksa normal mi?

cnm o regl değil lohusa kanamandır yine bazen bi kaç gün durup yeniden başlıyo benim 40 gün boyunca o şekilde oldu sonra arkasından regl olmuştum 10 gün

kızlar gerçekten bu kabızlık ne iş bebişlerde doktor bana dedi ki bugün ben pamukçuktan dolayı mikostatin kullanıyorum o kabızlık yaparmı dedi doktr da kabızlık yapmaz dedi farklı bi tat aldığı için bünye o yüzden olmuştur dedi sab simplex i ilk kullanmaya başladığım zamanda kabız olmuştu kızım demekki doktrun dediği doğru:26:

hiperaktifciğim bizim tatlı kızımız da kabız olmustu. ben de burdan duydugum ıcın zeytınyaglı kulak cubuguyla kaka yaptırmıştım bir kez. bir kereden bir sakıncası olacagını sanmıyorum. ertesi gün de doktora götürdük ve gunde 3 kez bırer cay kasıgı hakıkı zeytınyagı ıcırmemızı soyledı. biz de yaptık kabızlık kalmadı
bu arada yuzunde sıvılce gıbı o siğillerden de cıkmıstı 10 gundur gecmıyordu. burdan duyup vaselin pure isimli kremi aldım eczaneden gunde 1 kez surduk ve 3 gunde gectı duyurulur

cnm o regl değil lohusa kanamandır yine bazen bi kaç gün durup yeniden başlıyo benim 40 gün boyunca o şekilde oldu sonra arkasından regl olmuştum 10 gün

ama bu kanama hiç doğum sonrası kanamalara benzemiyor bildiğin regl kanaması bel ve karın ağrısı da var. zamanla anlarım herhalde.. teşekkürler canım.

Arkadaşlar doğum yapalı yarın 1 ay olacak doğum sonrası kanamalarım 1 hafta önce bitmişti bugün regl oldum.Sizce çok erken değil mi yoksa normal mi?

benim de 1 ay olmadan kanamam bitmişti.sonra 45.gün hafif geldi 2 gün sürdü bitti 1 hafta sonra yine 1-2 gün hafiften geldi regl miydi hala rahim temizlenmesi mi ben de anlamadım
doğumdan sonra hemen regl olan var canım normal yani

kızlaar emzikle ilgili sorularıma cevaapp

bi daha sorayım
emzik veren anneler
ben daha yeni başladım sayılır tedirginlikle veriyorum siz bebeğiniz sakinleşince çıkarıyomusunuz yoksa uzun uzun emiyo mu yani 5dk. verip çekiyo musunuz
bi de ben ağzından çektikten sonra bi yere değmemişse bile kaynatıyorum tekrar ağzına koymuyorum siz nasıl yapıyosunuz ben çok mu abartıyorum

canım kızım şu anda henüz emzik almadı. büyük kızım da emziğe 3. ay civarı başlamıştı. emziği sürekli ağzında bekletme. uyutmak için kullanıyordum ben. uyuduktan sonra çıkarıyordum. eğer sakinleşmesi için verdiysem sakinleştikten sonra çıkarıyordum. her emdiğinde kaynatmıyordum. sık sık su ile yıka. hergün veya 2 günde bir de kaynatsan yeterli olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…