2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç aklıma gelmemişti ya bu herkeste aynı sorun var demekki ayy beniki beni çağırıyorrr öpüyorum kızlarr çok özledim sizlerle sohbet etmeyi ama malum

gunaydn herkese kızlaar zombi gbiyim valla uykusuzlktan bi gun ii uyuyrlar ahanda duzene grdi dyrm bi gun uyumuyrlar bunlar yaaa ya bzmki hala kusmaya dewam edyr kızlar böle fazlası çıkar seklde deil agznn kenarndan szyr seklde deil yani gaznı çıkartmama ragmen kusuyr kme söledysem normal her çocuk kusar dyrlar ama bzmki önceden kusmyrdu we de fışıkırtarak kustu 2 kez normaldse ii uyrdu şimdi sanki surekli çıkaracakmş hbi agzı dsarı doğru çıkıyor :2: dr u aradm dun bi ilaç werdi werdm onu ama ynede kusuyr :26:

Dandini dandini danalı bebek,
Annesi maymun,babası şebek,
Ağzına verdim şişe tıpası,
Uyamadı gitti eşek sıpası

Günaydın kızlar,
Melisa bu ninniyle hemen uyuyor tavsiye ederim:))))

oyuncak vs soruma pek yanıt gelmemiş ne oyuncağı bitmişiz zaten mi diyosunuz çok mu erken oyun halısı falan için acep

ben 2 ayı doldurdu oyun halısı aldım ilk basta inceledi sonra oynamaya vurmaya basladı erken degil bence önce cok tepki vermeselerde inceliyorlar dokunuyorlar o bile birseyleri farketmesine yardımcı gelişlimine katkısı var tavsiye ederim kızım şimdi 2bucuk aylık (14subat dogumlu)1 haftadır cok daha iyi yonuyor oyuncaklara bakıp sesler cıkarıyor vuruyor cekiyor

BEN başardım sütümü arttırmayı.. sabah akşam rezene çayı, öğlen ve akşam hangi marka varsa onun süt artırma çayı milupa, humana vs..
ama en iyi geleni tahin helvası ve bol suu... içim dışım tahin oldu..

bella aklıma gelmişken 3o yaşındayım 30 sene önce bir damla anne sütü içmeden büyümüşüm , ne bağışıklık sorunum oldu ne bişey, gelmiyorsada boşver gitsin..

aptamil ile bebişi kabız olanlar, günde bir kere mamayı ölçüsünden biraz sulu yapınca kabızlık bitiyor.

Günaydın annelerrrr

teyzeler 2. ay aşılarımızı oldukk,çok acıdı canımız,ağlamaktan nefesimiz kesildi....
gitmeden önce yarım ölçek calpol verdim 6 saatte bir vercekmişim öyle dediler versem mi bilemedim

emzik kullanan anneler ben de yeni yeni başladım ama korkuyorum da bi yandan.çok huysuzlanınca veriyorum.siz ağzına koyup hemen 5dk.da çekiyomusunuz yoksa uzun süre emiyo mu?bi de ben eziği her seferinde yani ağzından her çıkardıktan sonra bi yere değmemiş bile olsa kaynatıyorum.siz nasıl yapıyosunuz??

seninki kaç gündür yapamıyo cnm

canım geçmiş olsun bizde olduk aşılarımızı bugünn
bende aldım calpol ama kulanmayın dedi ebe ateşi çıkarsa ver dedi çok şükür ateş falan olmadı 3 saat olduu
emziği zaten şimdi tutamıyor düşürüyor sürekli ama sakinleştiriyor

size de çok geçmiş olsun canım.bu aşılar çok huzursuzluk yaparmış ben de dedim ki bizimki zaten huzursuz.yavrum gazdan ne uyuyo ne duruyo.3 gün dr. kontrolümüz vardı dr. a daha bi şey anlatmamıştım karnını dinledi offf bu çocuk çok fazla gazlı dedi,kaç kere tekrar etti,zaten karnı hep gurul gurul
aşı yapılırken nasıl ağladı anlatamam içim gitti 3 kere iğne sokuldu arka arkaya zavallım benim

oyuncak vs soruma pek yanıt gelmemiş ne oyuncağı bitmişiz zaten mi diyosunuz çok mu erken oyun halısı falan için acep

canım ben oyun halısı düşünmüyorum çünkü çok kullanıcağını sanmıyorum.netten 0ay üzeri oyuncaklara bi bak istersen kafana yatanları alırsın.ben de yavaş yavaş almayı düşünyorum şimdilik sadece küçük bi müzikli arımız var o kadar

saol canımm ya aynen bizimkiiiini anlatmışsın tatlım yaa
canımsizin karın gurultusunu elini koyduğun zaman elin hareket ediyormuu bizimki innaılmaz hızlıı gurulduyor
kıyamam quzulara yaa
canım ben zeytin yağıyla ayaklarına masaj yapıyorum 2 defa falan iyi geliyoo birde yüzüstü yatırıpp sırtına yavaş yavaş sıvazlıyorumm

Son düzenleme:
selam kızlar, Cuma günü görümcelerim geldi şehir dışından 3-4 gün kaldılar gittiler, ara ara girdim net'e baktım nörüyonuz diye hatta bir ara yazdım yazacaklarımı ama gitmemiş mesaj. Her neyse İnşallah herkesler iyidir. Haticesu ya da çok çok geçmiş olsun atlattı sorun yok değil mi Eda bebişi öptüm.
Kızlar, benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor yaa, yenidoğanlarda kabızlık olur mu? Bu konu konuşuldu mu bilmem ama giremedim net'e kusura bakmayın. Zeytin yağını kulak pamuğuna batırıp, poposunu uyardım öyle çıkıverdi, 2 gündür sadece öyle yaptı yaa alışkanlık olursa benim bu yaptığım, bunu da KK'de öğrendim. Sizin doktorlar birşey dedi mi? Belki bugün G.Antep'e memlekete gideriz babam(dedesi)daha görmedi minnoşumu:)

Cevabınızı bekliyorum, sevgileeeeer

popoyu uyarmak doğru değil diye biliyorum canım, arkadaşımın doktoru kesin yasaklamıştı

Son düzenleme:

bella aklıma gelmişken 3o yaşındayım 30 sene önce bir damla anne sütü içmeden büyümüşüm , ne bağışıklık sorunum oldu ne bişey, gelmiyorsada boşver gitsin..
CANIM BENDE ANNE SUTU ALMAMISIM. AMA KIZIMIN ALMASINI ISTERDIM. BENDE DENEYIM SENIN DIYETINI UMARIM ISE YARAR. BENDE ICIYORUM BITKI CAYI FALAN AMA HELVAYI DA DNEYIM. COK TESEKKUR EDERIM.

Son düzenleme:
yaaa o zaman ben yanlış mı yaptım offff yaaa kendi kendine yapamıyor heralde diye düşündüm, bak şimdi bunu kafaya takarım ben

ya evet anlatamam büyükler gibi ya bu kadar gaz o küçücük bağırsaklara girince böyle luyor herhalde.ben de birkaç kez acı elma yağı(adaçayı yağı) sürdüm topuğuna ve karnına ama yine çok sancılıydı etkilemedi sanırım.zaten bizimki sırt üstü hiç uykuya dalamıyo,ayağımda sallasam bile...yüz üstü de bazen yatırıyorum ama başında bekliyorum.bazen de onu da istemiyo,valla o da bilmiyo zavallı ne istediğini :)biz de çare olamayınca üzülüyoruz tabii
ben om-x kullanıyodum işe yaramadı şimdi yeni çıkan bi ilaç var biogaia diye ona başladık netten araştırırsan çok olumlu yorumlar var bize de çocuk dr.tavsiye etti bi de onu deniyelim dedik henüz bi etk,s, olmadı dün başladık bakalım ne olucak

canım bence de elinden geldiğince yapma alışır diyolar onu yerine burda biri yazmıştı 2 günde bir 1 çay kş. zeytinyağı veriyorum diye onu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…