gunaydın annecikler ..
bnm kızımda sürekli ıkınma halinde ıhh ıhhh.. kakasını yapıyo ama cok zor yapıo,yapana kdr ıkınıo aglıo.. şimdi yine ıkınıo yapamıyo..acaba devit'in etkisi olabilir mi?
oyuncak vs soruma pek yanıt gelmemiş ne oyuncağı bitmişiz zaten mi diyosunuz çok mu erken oyun halısı falan için acep
Kızlar merhaba takip etmeye calısıyorum ama yazamyorum pek. Benim sutum yok denecek kadar az 10ml sut cıkıyor sagdıgımda. bu yuzden kızımı mam ile besliyorum. Sut olmadıgı icin emmek istemiyor kızım. Cok uzuluyorum. Bu yuzden depresyona giricem hatta belkide girdim. Heran aglamak istiyorum. Ne kadar kotu bir duygu. Bu yuzden bana dua edin kızlar. Kızımın pazar gunu 40 ı cıkıcak hala sut yok dogru duzgun artık pek umidimde yok. UMarım herkes iyidir. bebisler saglıklıdır. Iyı bakın bebislere.
ben anlamadan kilolarım gitti bile...hamile kaldığım kiloma şu an döndümheryerim inceldi valla rejimde yapmıyom ve yiyomda kan ilacı bile içiyom...her gören sen 2ay önce doğum yapmamışsın sanki diyolar
bende kızımı ayakta sallıyım diyom asla istemiyo ayağıma altımmı başlıyo ıhlamayabenimki kucakta uyuyo yada ana kucağında...
benim kızda acıkınca emiyo yumruk yapıp elini
damlacım ben dün dr.gittim biliyon dr.yine dedi emzik veriyonmu yok almıyo dedim çok iyi almasın emzik hiç tavsiye etmi dr.lar.
ben anlamadan kilolarım gitti bile...hamile kaldığım kiloma şu an döndümheryerim inceldi valla rejimde yapmıyom ve yiyomda kan ilacı bile içiyom...her gören sen 2ay önce doğum yapmamışsın sanki diyolar
ben de gebelikte 6 kg aldım oğlum 4 kilonun üzerinde doğdu. değil doğum kilosu eski kilomun bile altına indim.üstelik sezaryen ile doğum oldu göbek falanda kalmadı....
çatlatmayın adamı kızlar
ya kızlar bu arada pişiğe en iyi ne gelir? ben chicco nun pişik kremini kullanıyorum ama pek tesirli değil gibi sanki. 1 hafta oldu anca hafifledi daha kızarıklıklar.
hametan kullan canım çok kısa sürede geçiriyor..
canım,ben primadan memnunum.2 saatte bi değiştir canım bezini.bi de bel kısmını iyice yukarıya cek canım..ben beglarken bel kısmı aşağıda kalınca hep belinden çiş kaka çıkıyodu.iyiice cekiyorum artık hiç çıkmıyo sükür. huggies organik aldım berbat bi bez. çok kalın.bacakları ayrık kalıyo,prima gibi ince değil.
aslında bezin kalın olması ilk aylarda gerekli. kalça çıkıklığı olmaması için bacaklarının ayrık durması gerekiyor bebeklerin.
Kızlar merhaba takip etmeye calısıyorum ama yazamyorum pek. Benim sutum yok denecek kadar az 10ml sut cıkıyor sagdıgımda. bu yuzden kızımı mam ile besliyorum. Sut olmadıgı icin emmek istemiyor kızım. Cok uzuluyorum. Bu yuzden depresyona giricem hatta belkide girdim. Heran aglamak istiyorum. Ne kadar kotu bir duygu. Bu yuzden bana dua edin kızlar. Kızımın pazar gunu 40 ı cıkıcak hala sut yok dogru duzgun artık pek umidimde yok. UMarım herkes iyidir. bebisler saglıklıdır. Iyı bakın bebislere.
inşallah sütün artar canım. hiç üzülme , kendini yıpratma. mamada çok besleyici. emdikçe sütün çoğalır. az da olsa sütün emzirmeye ara verme sakın.
inşallah canımya müjdelerle gelecem sizlere annem kurbanlar adadı edam çıksın yoğunbakımdan neler yapacam neler kızıma
canım ya çok üzülüyorum, ama çıkıcak inşallah yavrun hastaneden tamamen iyileşmiş olarak. doya doya öpüp koklıcaksın yavrunu. az kaldı canım Allahın izniyle..
gunaydn herkese kızlaar zombi gbiyim valla uykusuzlktan bi gun ii uyuyrlar ahanda duzene grdi dyrm bi gun uyumuyrlar bunlar yaaaya bzmki hala kusmaya dewam edyr kızlar böle fazlası çıkar seklde deil agznn kenarndan szyr seklde deil yani gaznı çıkartmama ragmen kusuyr kme söledysem normal her çocuk kusar dyrlar ama bzmki önceden kusmyrdu we de fışıkırtarak kustu 2 kez normaldse ii uyrdu şimdi sanki surekli çıkaracakmş hbi agzı dsarı doğru çıkıyor :2: dr u aradm dun bi ilaç werdi werdm onu ama ynede kusuyr :26:
daha kuvvetli emiyorlar artık. o yüzden ihtiyacından fazla emebiliyor, fazlasın da kusarak atıyor canım.her emdiğinde değilde günde 1-2 defa kusuyorsa sorun yoktur canım..
seninki kaç gündür yapamıyo cnm
seninki kaç gündür yapamıyo cnm
teyzeler 2. ay aşılarımızı oldukk,çok acıdı canımız,ağlamaktan nefesimiz kesildi....
gitmeden önce yarım ölçek calpol verdim 6 saatte bir vercekmişim öyle dediler versem mi bilemedim
emzik kullanan anneler ben de yeni yeni başladım ama korkuyorum da bi yandan.çok huysuzlanınca veriyorum.siz ağzına koyup hemen 5dk.da çekiyomusunuz yoksa uzun süre emiyo mu?bi de ben eziği her seferinde yani ağzından her çıkardıktan sonra bi yere değmemiş bile olsa kaynatıyorum.siz nasıl yapıyosunuz??
canım geçmiş olsun bizde olduk aşılarımızı bugünn
bende aldım calpol ama kulanmayın dedi ebe ateşi çıkarsa ver dedi çok şükür ateş falan olmadı 3 saat olduu
emziği zaten şimdi tutamıyor düşürüyor sürekli ama sakinleştiriyor
oyuncak vs soruma pek yanıt gelmemiş ne oyuncağı bitmişiz zaten mi diyosunuz çok mu erken oyun halısı falan için acep
size de çok geçmiş olsun canım.bu aşılar çok huzursuzluk yaparmış ben de dedim ki bizimki zaten huzursuz.yavrum gazdan ne uyuyo ne duruyo.3 gün dr. kontrolümüz vardı dr. a daha bi şey anlatmamıştım karnını dinledi offf bu çocuk çok fazla gazlı dedi,kaç kere tekrar etti,zaten karnı hep gurul gurul
aşı yapılırken nasıl ağladı anlatamam içim gitti 3 kere iğne sokuldu arka arkaya zavallım benim
popoyu uyarmak doğru değil diye biliyorum canım, arkadaşımın doktoru kesin yasaklamıştıselam kızlar, Cuma günü görümcelerim geldi şehir dışından 3-4 gün kaldılar gittiler, ara ara girdim net'e baktım nörüyonuz diye hatta bir ara yazdım yazacaklarımı ama gitmemiş mesaj. Her neyse İnşallah herkesler iyidir. Haticesu ya da çok çok geçmiş olsun atlattı sorun yok değil mi Eda bebişi öptüm.
Kızlar, benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor yaa, yenidoğanlarda kabızlık olur mu? Bu konu konuşuldu mu bilmem ama giremedim net'e kusura bakmayın. Zeytin yağını kulak pamuğuna batırıp, poposunu uyardım öyle çıkıverdi, 2 gündür sadece öyle yaptı yaa alışkanlık olursa benim bu yaptığım, bunu da KK'de öğrendim. Sizin doktorlar birşey dedi mi? Belki bugün G.Antep'e memlekete gideriz babam(dedesi)daha görmedi minnoşumu:)
Cevabınızı bekliyorum, sevgileeeeer
BEN başardım sütümü arttırmayı.. sabah akşam rezene çayı, öğlen ve akşam hangi marka varsa onun süt artırma çayı milupa, humana vs..
ama en iyi geleni tahin helvası ve bol suu... içim dışım tahin oldu..
CANIM BENDE ANNE SUTU ALMAMISIM. AMA KIZIMIN ALMASINI ISTERDIM. BENDE DENEYIM SENIN DIYETINI UMARIM ISE YARAR. BENDE ICIYORUM BITKI CAYI FALAN AMA HELVAYI DA DNEYIM. COK TESEKKUR EDERIM.bella aklıma gelmişken 3o yaşındayım 30 sene önce bir damla anne sütü içmeden büyümüşüm , ne bağışıklık sorunum oldu ne bişey, gelmiyorsada boşver gitsin..
Günaydın annelerrrr
çatlatmayın adamı kızlar
hametan kullan canım çok kısa sürede geçiriyor..
aslında bezin kalın olması ilk aylarda gerekli. kalça çıkıklığı olmaması için bacaklarının ayrık durması gerekiyor bebeklerin.
inşallah sütün artar canım. hiç üzülme , kendini yıpratma. mamada çok besleyici. emdikçe sütün çoğalır. az da olsa sütün emzirmeye ara verme sakın.
TESEKKUR EDERIM CANIM DENIYORUM AMA KIZIM COK ISTEKSIZ. DUA EDIN BANA KIZLAR
canım ya çok üzülüyorum, ama çıkıcak inşallah yavrun hastaneden tamamen iyileşmiş olarak. doya doya öpüp koklıcaksın yavrunu. az kaldı canım Allahın izniyle..
daha kuvvetli emiyorlar artık. o yüzden ihtiyacından fazla emebiliyor, fazlasın da kusarak atıyor canım.her emdiğinde değilde günde 1-2 defa kusuyorsa sorun yoktur canım..
TESEKKUR EDERIM CANIM DENIYORUM AMA KIZIM COK ISTEKSIZ. DUA EDIN BANA KIZLAR
saol canımm ya aynen bizimkiiiini anlatmışsın tatlım yaa
canımsizin karın gurultusunu elini koyduğun zaman elin hareket ediyormuu bizimki innaılmaz hızlıı gurulduyor
kıyamam quzulara yaa
canım ben zeytin yağıyla ayaklarına masaj yapıyorum 2 defa falan iyi geliyoo birde yüzüstü yatırıpp sırtına yavaş yavaş sıvazlıyorumm
selam kızlar, Cuma günü görümcelerim geldi şehir dışından 3-4 gün kaldılar gittiler, ara ara girdim net'e baktım nörüyonuz diye hatta bir ara yazdım yazacaklarımı ama gitmemiş mesaj. Her neyse İnşallah herkesler iyidir. Haticesu ya da çok çok geçmiş olsun atlattı sorun yok değil mi Eda bebişi öptüm.
Kızlar, benim bebiş 2 gündür kaka yapmıyor yaa, yenidoğanlarda kabızlık olur mu? Bu konu konuşuldu mu bilmem ama giremedim net'e kusura bakmayın. Zeytin yağını kulak pamuğuna batırıp, poposunu uyardım öyle çıkıverdi, 2 gündür sadece öyle yaptı yaa alışkanlık olursa benim bu yaptığım, bunu da KK'de öğrendim. Sizin doktorlar birşey dedi mi? Belki bugün G.Antep'e memlekete gideriz babam(dedesi)daha görmedi minnoşumu:)
Cevabınızı bekliyorum, sevgileeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?