2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neslihancım sanırım 1.5ayımız daha var 3aylık olana kadar tam düzene oturmıcak gibi

evet canım malesef oyle olmayınca olmuyor gercekten. Ama kızım icin uzuluyorum mama cok zorluyor onu gaz ve kusması cok oluyor bende hep kendimi suclu hissediyorum. Ama elden birsey gelmiyor. ALlah kimseye yasatmasın.

haticemmm Rabbm döktügün gözyaslarının gösterdigin sabrın mükafatını verecek az kaldı insallah o güzel yüreğndeki sevgi daha cok coşup tasacak insllh

inşallah canımya müjdelerle gelecem sizlere annem kurbanlar adadı edam çıksın yoğunbakımdan neler yapacam neler kızıma

kızlar konusu gene geçmişti ben primadan hiç ama hiç memnun değilim dün 2kez çişi çıkmış çamaşırlarına gece diğer bezleride almaya korkuyorum yaa pişik olucak diye

bende prima kullandım sürekli çişi kakası dışarı sızıyordu valla canbebeye döndüm ne pişik nade sızma çok memnunum çünkü canbebe yenilendi

evet canım malesef oyle olmayınca olmuyor gercekten. Ama kızım icin uzuluyorum mama cok zorluyor onu gaz ve kusması cok oluyor bende hep kendimi suclu hissediyorum. Ama elden birsey gelmiyor. ALlah kimseye yasatmasın.
canım şimdi mama ile ilgili yorumlara bakıyordum hangi markayı kullanıyordun aptamil kabızlık yapabiliyormuş bebelaca geçmişler bizde aptamil kullanıyoruz öyle bişey yaşamadık
bende prima kullandım sürekli çişi kakası dışarı sızıyordu valla canbebeye döndüm ne pişik nade sızma çok memnunum çünkü canbebe yenilendi

denicem canım karar verdim bende nedense pahalısı en iyisi diye düşünüyoruz buarada eda bebiş en kısa zamanda kollarında olucak allahında izniyle

yaa ben bugün grip oldum :2: oğluşumda ishal oldu bugün 4 kere yaptı kakasnı ve yeşil :18: benden dolayı oda mı üşüttü acaba sütten geçermi nolcak nası yapcam uzakta duramam

yaa ben bugün grip oldum :2: oğluşumda ishal oldu bugün 4 kere yaptı kakasnı ve yeşil :18: benden dolayı oda mı üşüttü acaba sütten geçermi nolcak nası yapcam uzakta duramam

geçmiş olsun tiaracım sütten geçer diye biliyorum ama yanlış olabilir:26::26::26:

Canım ben de üşütmuştüm, doktor sütten geçmez ama bebeği öpme, ona çok yakın durma demişti. Emzirirken maske tak dedi bir de. Ben bir iki güne toparladım neyse ki. Maske ile dolaşmak zor sürekli

benimde göğüslerim sızlıyor çoooooooooooook emzirirken değil öyle salık durunca

Ya Damla benimki salık durunca ayrı acıyo, emzirirken ayrı. Ne yapcam şaşırdım yara varken bu kadar acimiyordu yav. Ama şimdi tam ucu değil de, kahverengi kısımda yine, minik pütürcükler oluyor ya, onlar acıyo sanırsam.

günaydın güzel miskokulu anneler bugün meleklerinizi benim yerime birkez koklayın buda hatice teyzenin yerine diyin insanın evladının kokusu bukadarmı güzel olurmuş

herkese günaydın oğlum ilk kez kesintisiz 6 saat uyudu ama bu hakkını akşam 9buçuk la sabaha karşı3,5 arasında kullandığı için gene uykusuz kaldım allahım şu çocuk uyuyunca niye uyuyamıyorum yaaaaaaaaaa:84:

günaydın güzel miskokulu anneler bugün meleklerinizi benim yerime birkez koklayın buda hatice teyzenin yerine diyin insanın evladının kokusu bukadarmı güzel olurmuş

canım Allah ikinci kez bağışladı yavrunu sana, çok şükür, dualarım seninle canım sen kokla asıl edayı bizim için çıkınca

maşallah ben hiç görmedim okadar uzun uykuyu bizde

ve tüm annelere günaydın

günaydın annecikler kızımın ağzı pamukçuk oldu 2 gündür mikostatin kullanıyorum ilk defa kızım dün kakasını yapmadı acaba ilaçtanmıdır kullanan varsa bilgi verebilirmi bana

günaydın annecikler kızımın ağzı pamukçuk oldu 2 gündür mikostatin kullanıyorum ilk defa kızım dün kakasını yapmadı acaba ilaçtanmıdır kullanan varsa bilgi verebilirmi bana

geçmiş olsun canımmm yaa benimkide yapamı6yor kakayı
canımm pamukçuk için karbonat ve suyu karıştır sil hemen gidiyorr

günaydınnn meleek annelerrrrrrrrrrr...ilk defa bu satte oğluşum uyuyor off benim oğluşta kabızz ıkınıyo ıkınıyo mosmor oluyor ıkınmaktan uyuyamıyor yaaaa birde sinir oluyor çıkmayınca nerden biliyorsa siniri falan :86:

gunaydın annecikler ..
bnm kızımda sürekli ıkınma halinde ıhh ıhhh.. kakasını yapıyo ama cok zor yapıo,yapana kdr ıkınıo aglıo.. şimdi yine ıkınıo yapamıyo..acaba devit'in etkisi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…