- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
iyigeceler arkadaşlar
benim küçük inatçı erkeğim saat 6dan beri ancak uyudu ama ben de bittim yani...
nezaman düzene girecek bu uykular acaba.....
bende huggies konsunda sana katılıyorum canım çok kalın ve çişi hep beline geçiyordu oğluşumun....prima kullanıyorum şuan ve bende memnunum hem ince hemde çiş çıkmıyor
ebrucum kıyamam üzülme emmedikçede süt gelmiyor napıcaksın canım ek mamayı kim isterki vermek ama mecbur kalınca yapıcak bişeyimiz yokki malesef sende sakın depresyona girme elinde olsa vermezmisin olmayınca olmuyor ne yazıkki
geçmiş olsun minik efeye edacım
haticemmm Rabbm döktügün gözyaslarının gösterdigin sabrın mükafatını verecek az kaldı insallah o güzel yüreğndeki sevgi daha cok coşup tasacak insllh
kızlar konusu gene geçmişti ben primadan hiç ama hiç memnun değilim dün 2kez çişi çıkmış çamaşırlarına gece diğer bezleride almaya korkuyorum yaa pişik olucak diye
canım şimdi mama ile ilgili yorumlara bakıyordum hangi markayı kullanıyordun aptamil kabızlık yapabiliyormuş bebelaca geçmişler bizde aptamil kullanıyoruz öyle bişey yaşamadıkevet canım malesef oyle olmayınca olmuyor gercekten. Ama kızım icin uzuluyorum mama cok zorluyor onu gaz ve kusması cok oluyor bende hep kendimi suclu hissediyorum. Ama elden birsey gelmiyor. ALlah kimseye yasatmasın.
bende prima kullandım sürekli çişi kakası dışarı sızıyordu valla canbebeye döndüm ne pişik nade sızma çok memnunum çünkü canbebe yenilendi
yaa ben bugün grip oldum :2: oğluşumda ishal oldu bugün 4 kere yaptı kakasnı ve yeşil :18: benden dolayı oda mı üşüttü acaba sütten geçermi nolcak nası yapcam uzakta duramam
geçmiş olsun tiaracım sütten geçer diye biliyorum ama yanlış olabilir:26::26::26:
yaa ben bugün grip oldum :2: oğluşumda ishal oldu bugün 4 kere yaptı kakasnı ve yeşil :18: benden dolayı oda mı üşüttü acaba sütten geçermi nolcak nası yapcam uzakta duramam
benimde göğüslerim sızlıyor çoooooooooooook emzirirken değil öyle salık durunca
günaydın güzel miskokulu anneler bugün meleklerinizi benim yerime birkez koklayın buda hatice teyzenin yerine diyin insanın evladının kokusu bukadarmı güzel olurmuş
herkese günaydın oğlum ilk kez kesintisiz 6 saat uyudu ama bu hakkını akşam 9buçuk la sabaha karşı3,5 arasında kullandığı için gene uykusuz kaldım allahım şu çocuk uyuyunca niye uyuyamıyorum yaaaaaaaaaa:84:
günaydın anneciklerkızımın ağzı pamukçuk oldu 2 gündür mikostatin kullanıyorum ilk defa kızım dün kakasını yapmadı acaba ilaçtanmıdır kullanan varsa bilgi verebilirmi bana
geçmiş olsun canımmm yaa benimkide yapamı6yor kakayı
canımm pamukçuk için karbonat ve suyu karıştır sil hemen gidiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?