sütünü sağ önce bak bakalım belki yeterlidir. Bir öğünde en çok 90 ml ver fazlasını kusar yani 30 süt cıktıysa 60 mama. Benimkide bu aralar emmeyi kısalttı olsun kısa sürede çok emiyorlardır belki İNŞALllah
emzik yok mu ? böyle bir huyu varsa ver derim ben. (Nuk kauçuk emzik , emzik almayan çocukalar bile alıyormus) Allah kolaylık versin... Kusmuk temizle , tulum değiştir zor ben iyi bilirim
ben bizzat kendmde test ettim nişastayı benim de cildim cok hassas emzirme sütyenleri göğüsleri tam toparlamıyor buralar da sıcak yerler göğüslerimin altı hep pişik oldu kan revan icinde mahvoldular cok acıyorlardı hicbi krem gecırmedi bugday nişstası deva oldu valla bana da
bu arada ben de sendenim canım gerci biz kedi köpek gibi didiştigimiz için o kısımlara gelemedik daha ama hic ilgim alakam yok benim de kaldı ki aylardır ayrıydık biz bir de
ya bu neden oluyor bilmiyorum ama bende esime karsı hep öfkeliyim napsa batıyor haklı da olsam haksız da olsam engel olamıyorm kendime sürekli didişiyoruz artık onun da canına tak etti farkındayım bazen cok ileri gidiyorum sonra pişman oluyorum ama alttan alasım da gelmiyor böyle illet bi ruh hali yapştı kaldı üstüme nedenini bulamıyorum ama böyle de gitmez o kesin yani
kırktan sonra ben de sekiz gün kadar ara ara kanamalar oldu regl sandım ama emin de olamadım garipti cünkü ben de anneme sordum regl degilmiş o ara kanamalar olurmus kırktan sonra regl oldum demek icin kırkın üstünden onbes yırmı gün gecmesi lazımmıs en erken o periyodda baslarmıs regl ondan sonra tık yok bende de
insallah faydasını görürsüüz caım yeterki acımasın totosu yavrucugunun
ben sagıp verdigim icin bende durumlar biraz farklı belli aralıklarla sgabılıyorsun önce süt birikmesi gerekiyor cünkü o yüzden bizde rutin sabah ilk beslenme anne sütü ögleye dogru mama öglen anne sütü ardından mama ikindide mama aksamüstü anne sütü gece de yarı yarıya süt ardınan mama seklinde gidiyor yani o günkü kazanca baglı Allah ne verdıyse artık
denizcim benim bebişte de oluyor kızarıklıklar her bebıste olurmus acaba böyle kremler falan care olcak derken daha beter iş cıkarmasn basına daha cok minikler ben mumkun oldugunca kremden uzak tutmaya calısıyor benm kendı cıldım cok ileri derecede alerjıktır kremlere alısınca bıyerden sonra o da deva olmuyor biraz yapısal yani cok acı sıkıntı cekmıyorsa kremlerden uzak urmaya calıs zamanla gecicek bak senin de avantajın sıcak memlekttesin denize girecegimiz zaman gecıyormus o alerjıler denizin tuzlu suyu iyi geliyormus öyle söylüyor tecrübeli anneler burada ben de deniz memleketindeyim malum simdi kortizon iyi işey degil alıstırma cildini denizcim tabi sen bilirsin en dogrusunu yine de
evet özellikle denizsuyundaki tuz cok iyi geliyormus belki bize alerji gelen seyler egzamadır egzamanın bin türlü cesidi var ve asla tam anlamıyla gecmıyor kanla ilgili bi cild rahatszglı cunku ben kendim de senelerce tedaviler gördüm ama gecmez yüzümde kırmızılıklar vardır hep elim degse kızarır kaslarımın kökleri kırmızıdır hep simdi kızımın da yüzü öyle bazen kasları o kadar asırı kızarıyor kabarıyor ki aynı anası diyorum o zaman agladıgı an yüzünde lekeler cıkıyor doktor sarısın beyaz tenlı oldugu icin cildinin alerjik oldugunu bu tepkimelerin normal oldugunu söylemişti kendimden de bildigim icin cok takmyom ben krem falan sürmedim daha ama tuzlu suyu denemek lazım
aferim pasama ohh nasıl rahtlamıstır simdi yavrumun totosu
dün gece de bizim cadıöyleydi ta sabah dörtte uyudu kac kere uyuttum koydum yatagına tam yatıyorm basıyor yaygarayı delirdim artık kolllar koptu pışpışlamaktan kız yorulup uyumadı ha bir de gündüz ögleden beri uyumamıstı da
sütünü sağ önce bak bakalım belki yeterlidir. Bir öğünde en çok 90 ml ver fazlasını kusar yani 30 süt cıktıysa 60 mama. Benimkide bu aralar emmeyi kısalttı olsun kısa sürede çok emiyorlardır belki İNŞALllah
süper daha ne alsın , off bu kilo aldırma hepimizin istediği şey herhün baskülde bakıyorum sanki bebek baskili gibi almışmı ne olmuş diye , artık doktorda anlıycaz.
sütünü sür yada birşey sürme su ile sil , biz çok kurcalıyoruz çok inceliyoruz ondan, eskilerde olsaydı silerlersi su ile bekllerlerdi.
benim sıpada geçen gün aynını bana yaptı, heryer herşey battı ne yapalım. Canları sağolsun kabız olsalar daha mı iyidi..
emzik yok mu ? böyle bir huyu varsa ver derim ben. (Nuk kauçuk emzik , emzik almayan çocukalar bile alıyormus) Allah kolaylık versin... Kusmuk temizle , tulum değiştir zor ben iyi bilirim
çok sağolun kızlar. geldiğimden beri araştırıyorum sanırım en iyi mustelanın ürünleri iyi geliyormuş. eşime söyledim onu deneyeceğim. artı sizin tavsiyelerinizi deneyeceğim. kendi yediklerimin içinde araştırdım yumurta zaten hamileliğimin sonlarında tiksindim hiç yemiyorum. sütten zaten nefret ederim sadece hamileliğimde bebek için her gün en az 1 bardak içtim. fındık fıstık yemiyorum. nutella felan sevmem. sadece süt için helva yiyordum artık yemiyorum. çikolata nadiren yiyordum artık onuda yemeyeceğim. baharatlı falanda yemiyorum. daha başka neye dikkat etmem gerek yeme içme konusunda bilmiyorum. bunun dışında ben alanyada yaşıyorum ve burada artık bahar hatta bazen yaz.çok sıcak oluyor. o yüzden yinede evde klima çalıştıracaksam bile 22-23 derecede çalıştırıyorum terletmemeye gayret ediyorum. bu kremi 5 gün kullanıp bırakacağım daha sonra yüzünü ılık su ve temiz yumuşak bezle silip şampuanını değiştirip yıkamada ekstra durulama yapacağım. mustelanın ürünleri fayda etmezse de penaten süreceğim başka fikri olan varsa veya yazdıklarımda yanlış bi yer varsa düzeltip yardımcı olabilir misiniz?
şimdi altını değiştiriyim dedim mertin okadar kakasını yapmayan beyefendi açmamı beklemiş meğersem kendi üstünü,benim üstümü,koltuğu ve kolumu kaka yapmayı becerdi o nasıl kaka yapışdı anlamadım beee oğlum birde etrafı temziliyim diye bırakınca ağlıyor sıpaya bak
kızlar yok mu benim gibi sacları avuc avuc dökülen cok sinirimi bozuyor ya heryerden sac toplamak da cabası ki ben acayip uyuz oluurum kıla tüye kel kalıcam en sonunda bu ne ya napmam lazım acaba dogumdan sonra vitamni iccen demişti doktor unuttum gitti o hengamede acaba bişey mi eksik diycem de ac geziyoruz tabi bişeyler eksiktir
kızlar moralim çok bozuk tekrar götürdük cildiyeye bebişi yüzündeki kızarıklıklar için. aynı kremi kullanın dedi. hiç geçirmedi ki önceki doktorun verdiği biraz geçirmişti dedim. o zaman onu kullanın 5 gün bırakın geçmezse yine gelin dedi. benim verdiğim en düşük kortizonlu kremdi bunda biraz daha fazla var dedi. hiç vermek istemiyorum kortizonlu kremleri ama mecburum çok canım sıkkın. 5 gün kullanıp bırakcam geçmezse bi daha da vermicem o kortizonlu kremleri kalsın gerekirse böyle.
aynn bende istemiyorum birde yorgunluk çabasımisafir istemiyorummmm, istemiyorum işte istemiyorum!!!
kızlar bende mi bir anormallik var bebek olduğundan beri ne zaman misafir gelse sanki düzenim bozuluyor sanki iyi emziremiyorum , sanki uyutamıyorum amannn.....
kızlar yok mu benim gibi sacları avuc avuc dökülen cok sinirimi bozuyor ya heryerden sac toplamak da cabası ki ben acayip uyuz oluurum kıla tüye kel kalıcam en sonunda bu ne ya napmam lazım acaba dogumdan sonra vitamni iccen demişti doktor unuttum gitti o hengamede acaba bişey mi eksik diycem de ac geziyoruz tabi bişeyler eksiktir
misafir istemiyorummmm, istemiyorum işte istemiyorum!!!
kızlar bende mi bir anormallik var bebek olduğundan beri ne zaman misafir gelse sanki düzenim bozuluyor sanki iyi emziremiyorum , sanki uyutamıyorum amannn.....
aynen canım çouğun da orasından burasından topluyorum ama vit kullandım ben demir hapımı da aldım ama dökülüyor 3 ay devam edermiş bu durum kel kalıp imaj yaparız artık
ben de alanyada yaşayan varmı diye soracaktım canım, sen çıktın19 mayısda alanyaya gidicez de havalar nasıl diyecektim, öyle bebişi güneşlendirebilecek kadar iyimi, burada rüzgaz olduğu için daha dışarda ne elini ne yüzünü açamıyorum..bir de denize giriliyormu? geçen sene soğuktu ya bir de yağmur vardı acayip...ama her sene olduğu gibi bu sene de 19 mayısı kaçırmaya niyetim yok
mert paşamızı tebrik ediyorum
sanırım demir eksikliği sebep oluyor ben de kullanmadım ya bi 20 gün anca içtim.bir de bebek anneye gülmeye başlayınca saçlar dökülür derler, yani doğal bir süreç canım kafaya takma...döküldüğü gibi çıkar
ben de alanyada yaşayan varmı diye soracaktım canım, sen çıktın19 mayısda alanyaya gidicez de havalar nasıl diyecektim, öyle bebişi güneşlendirebilecek kadar iyimi, burada rüzgaz olduğu için daha dışarda ne elini ne yüzünü açamıyorum..bir de denize giriliyormu? geçen sene soğuktu ya bir de yağmur vardı acayip...ama her sene olduğu gibi bu sene de 19 mayısı kaçırmaya niyetim yok
mert paşamızı tebrik ediyorum
sanırım demir eksikliği sebep oluyor ben de kullanmadım ya bi 20 gün anca içtim.bir de bebek anneye gülmeye başlayınca saçlar dökülür derler, yani doğal bir süreç canım kafaya takma...döküldüğü gibi çıkar
ha birde çamaşırları yıkarken ekstra durulama yaptıracağım.
şu anda bir tamamen yaz havası oluyor bir esinti oluyor. ama 19 mayısa iyice yaklaştığımızda çok sıcak olur bence. o zaman yaklaşınca tekrar sor ben sana söylerim. biraz önce biz yürüyüş yaptık geldik mesela bebişle çok güneşliydi ama şu an biraz kapandı gibi. ama genel olarak sıcak tabiki. ben artık kısakollularımı giyiyorum 3-5 gündür. yatarken bile kısa kollu giyiyorum.
denizim ben de soracktım sana haziran basında antalyaya tatile gidecegiz nasipse kumluca taraflarına hava denize girmek icin uygun olur mu o dönemde yani bebişle girmek icin havuza sokmak istemem acıkcası
elevit yazacaktım canımaynen ben de istemiyorum neyse ki cok gelenim yok ama gelenlerin istisnasız yaramaz cocukları var sürekli kızın tepesindeler kafasına ellerine ellemeye calısıyorlar esyalarına dokunuyorlar pusetini sallıyorlar deliriyorum ben de anaları da sahip cıkmıyor ki bir de misafir gelcegi gün süt sagımı yapamıyorum mamaya kalıyor cocuk o bana cok koyuyor ben de üzülüyorum o zaman
canım vit nedir ayıpır sorması demir hapı falan almadım ben ya sen almana ragmen döküldü desene inanılmaz dökülüyoır ama ruhum daraldı dedektif gibi kıl toplamaktan aramaktan
ama benim kuzu daha yeni yeni gülüyor bana benim saclar epeydir dökülüyor napcaz simdiya yerine cıkmasından degil de sagdan soldan kıl toplamaktan usandım ona derdim
canım deterjan olarak ne kullanıyorsun bak belki o dokunuyordur kimbilir katı deterjan mı kullanıyorsun sıvı mı
valla buranın huyunu bilen bilir genelde bir günü bir gününü tutmaz. hatta yemin ederim bikaç saat arayla fırtına güneş yağmur görmüşlüğüm vardır. şimdiden denize girenlerde oluyor ama o günlerde nasıl olur bebek girebilir mi?şimdiden pek belli olmaz. siz tam gelme zamanınız yaklaşsın ben size an an rapor veririm
hacı şakirin sabun tozunu kullanıyorum ama durulamayı bir kez yapıyordu mini programda yıkıyordum. bundan sonra ekstra durulama yaptıracağım. deterjanı da daha az koyacağım.
hacı şakirin sabun tozunu kullanıyorum ama durulamayı bir kez yapıyordu mini programda yıkıyordum. bundan sonra ekstra durulama yaptıracağım. deterjanı da daha az koyacağım.
evet canım az cok biliyorum ben de bi yanınızdaki sehrdeyim su an:)
gelmeye yakın tekrar sorarım madem
canım bazı bebişlere toz deterjanınkalıntısı da dokunuyormus dalin sıvı deterjanı denesene bir de
bana müsade sagım saatim geldi gene kabusum pompanın basına marş marş
arkadaşlar hem anne sütü hem mama verenleriniz nasıl veriyorsunuz mamayı her emmeden sonra mı yoksa daha az sıklıktamı birde her öğünde kaçar ml mama veriyorsunuz ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum bu arada bebeğim 1.5 aylık birde artık eskisi gibi istekli emmiyor sanki eskiden daha uzun süre emerdi şimdi kısa kısa emiyor
misafir istemiyorummmm, istemiyorum işte istemiyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?