2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım dikkatimi cektü maksimum 90 ml mi veriyonz siz benimki bazen 120 ml yiyor bi ögünde zamanla arttırdı miktarını hatta ben kendim kısıtlıyorum kızıyor o zaman bana ama bikac gündür gece yemeleri sorunlu bizde de ya uyku sıkıstırıp uyumamasından ya da bılmıyorum baska neden 60dan fazla yediremiyorum yarı ac uyuyor resmen hem aglıyor cıngar cıkarıyor acım dıye hem de biberon agzında geveliyor reddediyor ama saatli yedigimiz icin biz biliyorum yani cocuk ac niye böyle bi huy edindi bilmiyorum ama cok asabım bozuluyor valla

emzik konusunda koleksiyonumuzun ilk parcası nuk kaucuk emzikti bizimki her tür emzigi alıyor yalnız benim kaucuk emzige acayip gıcıgım var bilmiyorum farkettiniz mi kacuk emzik kullanan anneler dikkat etmenizi tavsye ederim şiddetle sürekli steril etmeme ( önce elde yıkıyorum sonra steril makinasında sterlze ediyorum) emmıyorken kutusunda tutmama ragmen emzigin dibinde kücücük ipler yapısmıs oluyor kaucuk elektriklenme yapıp mıknatıs gibi cekiyor ip çöp tüy iyice dbine dogru bakın dikkat edip ben de sonradan fark ettim emzigin icine giden suyu bosaltmak ıcın cekelerken görünmüyor göze batmıyor ama inceleyince görüyorsun cocugun agzına sokuyoruz neticede bu da beni cok sinir ediyor acıkcası ama doganın kanunu elektrklenme de napcan

evet doğru söylüyorsunuz. zaten bende dr.un bugün kullan dediği kremi sadece 5 gün sürüp bırakacağım. geçmese de bir daha sürmeyeceğim. mustelanın atopik ciltler için temizleme suyu varmış sadece onu kullanacağım. birde nemlendiricisi varmış ama ondan tam emin değilim. gerçi bebek için mustelanın ürünleri çok tercih ediliyor sadece nemlendirici ama yinede içeriğini iyice araştırıp belki süreceğim. onun dışında bişey sürmeyeceğim şimdilik. ama bebek kozmetiği olarak chicco kullanıyordum bebe yağı şampuan sabun olarak. onlar alerji yapabilir diye yazıyor bazı sitelerde onları sebamedle değiştirmeyi düşünüyorum sadece.

ben de alanyada yaşayan varmı diye soracaktım canım, sen çıktın19 mayısda alanyaya gidicez de havalar nasıl diyecektim, öyle bebişi güneşlendirebilecek kadar iyimi, burada rüzgaz olduğu için daha dışarda ne elini ne yüzünü açamıyorum..bir de denize giriliyormu? geçen sene soğuktu ya bir de yağmur vardı acayip...ama her sene olduğu gibi bu sene de 19 mayısı kaçırmaya niyetim yok

mert paşamızı tebrik ediyorum

sanırım demir eksikliği sebep oluyor ben de kullanmadım ya bi 20 gün anca içtim.bir de bebek anneye gülmeye başlayınca saçlar dökülür derler, yani doğal bir süreç canım kafaya takma...döküldüğü gibi çıkar

Merhaba benim iki oglumun da cildi bahsettiginiz gibi, atopik dermatit demisti dermatolog. Biz de ikisine de kortizonlu krem kullandik ama kortizonla ilgili tereddutunuz varsa, bizim cocuk dr'umuz da dermatologa gerek yok dermatitli ciltler icin mustela'nin "stelatopia" diye bi nemlendiricisini sur gecer demisti. Onu da kullaniyoruz nemlendirici olarak ama ilk cocuktan tecrubeli oldugumuzdan bu sıkıntıyı oglusa daha uzun sure yasatmamak kisa surede sonuc almak icin bebegimde de kortizon kullandik.. Yalniz bize dermatolog kortizonlu kremi yalnizca iki gun ve cok cok ince bi tabaka halinde yalnizca kizariklik olan yerlere surun dedi..

misafir istemiyorummmm, istemiyorum işte istemiyorum!!!
kızlar bende mi bir anormallik var bebek olduğundan beri ne zaman misafir gelse sanki düzenim bozuluyor sanki iyi emziremiyorum , sanki uyutamıyorum amannn.....
aynn bende istemiyorum birde yorgunluk çabası

normal dökülme var canım bende

kızlar bende mi bir anormallik var bebek olduğundan beri ne zaman misafir gelse sanki düzenim bozuluyor sanki iyi emziremiyorum , sanki uyutamıyorum amannn.....

aynen ben de istemiyorum neyse ki cok gelenim yok ama gelenlerin istisnasız yaramaz cocukları var sürekli kızın tepesindeler kafasına ellerine ellemeye calısıyorlar esyalarına dokunuyorlar pusetini sallıyorlar deliriyorum ben de anaları da sahip cıkmıyor ki bir de misafir gelcegi gün süt sagımı yapamıyorum mamaya kalıyor cocuk o bana cok koyuyor ben de üzülüyorum o zaman

aynen canım çouğun da orasından burasından topluyorum ama vit kullandım ben demir hapımı da aldım ama dökülüyor 3 ay devam edermiş bu durum kel kalıp imaj yaparız artık

canım vit nedir ayıpır sorması demir hapı falan almadım ben ya sen almana ragmen döküldü desene inanılmaz dökülüyoır ama ruhum daraldı dedektif gibi kıl toplamaktan aramaktan

şu anda bir tamamen yaz havası oluyor bir esinti oluyor. ama 19 mayısa iyice yaklaştığımızda çok sıcak olur bence. o zaman yaklaşınca tekrar sor ben sana söylerim. biraz önce biz yürüyüş yaptık geldik mesela bebişle çok güneşliydi ama şu an biraz kapandı gibi. ama genel olarak sıcak tabiki. ben artık kısakollularımı giyiyorum 3-5 gündür. yatarken bile kısa kollu giyiyorum.

ama benim kuzu daha yeni yeni gülüyor bana benim saclar epeydir dökülüyor napcaz simdi ya yerine cıkmasından degil de sagdan soldan kıl toplamaktan usandım ona derdim

ha birde çamaşırları yıkarken ekstra durulama yaptıracağım.

canım deterjan olarak ne kullanıyorsun bak belki o dokunuyordur kimbilir katı deterjan mı kullanıyorsun sıvı mı

Bu arada iki oglum var yazmisim da iki bebek gibi algilanmasin, buyugu 5,5 yasinda, kucugu 2 aylik
Buyugu de bebekken olmustu o kizarikliklar, hemen gecti ve hicbir iz kalmadi
O yuzden iz kalir mi vs gibi endiselenmeyin

Bi de kasinti yaptigi icin bebege biraz huzursuzluk yapiyor..

Son düzenleme:

denizim ben de soracktım sana haziran basında antalyaya tatile gidecegiz nasipse kumluca taraflarına hava denize girmek icin uygun olur mu o dönemde yani bebişle girmek icin havuza sokmak istemem acıkcası

denizim ben de soracktım sana haziran basında antalyaya tatile gidecegiz nasipse kumluca taraflarına hava denize girmek icin uygun olur mu o dönemde yani bebişle girmek icin havuza sokmak istemem acıkcası

valla buranın huyunu bilen bilir genelde bir günü bir gününü tutmaz. hatta yemin ederim bikaç saat arayla fırtına güneş yağmur görmüşlüğüm vardır. şimdiden denize girenlerde oluyor ama o günlerde nasıl olur bebek girebilir mi?şimdiden pek belli olmaz. siz tam gelme zamanınız yaklaşsın ben size an an rapor veririm

elevit yazacaktım canım

hacı şakirin sabun tozunu kullanıyorum ama durulamayı bir kez yapıyordu mini programda yıkıyordum. bundan sonra ekstra durulama yaptıracağım. deterjanı da daha az koyacağım.

evet canım az cok biliyorum ben de bi yanınızdaki sehrdeyim su an:)
gelmeye yakın tekrar sorarım madem

hacı şakirin sabun tozunu kullanıyorum ama durulamayı bir kez yapıyordu mini programda yıkıyordum. bundan sonra ekstra durulama yaptıracağım. deterjanı da daha az koyacağım.

canım bazı bebişlere toz deterjanınkalıntısı da dokunuyormus dalin sıvı deterjanı denesene bir de

Merhaba benim iki oglumun da cildi bahsettiginiz gibi, atopik dermatit demisti dermatolog. Biz de ikisine de kortizonlu krem kullandik ama kortizonla ilgili tereddutunuz varsa, bizim cocuk dr'umuz da dermatologa gerek yok dermatitli ciltler icin mustela'nin "stelatopia" diye bi nemlendiricisini sur gecer demisti. Onu da kullaniyoruz nemlendirici olarak ama ilk cocuktan tecrubeli oldugumuzdan bu sıkıntıyı oglusa daha uzun sure yasatmamak kisa surede sonuc almak icin bebegimde de kortizon kullandik.. Yalniz bize dermatolog kortizonlu kremi yalnizca iki gun ve cok cok ince bi tabaka halinde yalnizca kizariklik olan yerlere surun dedi..

aaaa evet bak onu hiç düşünmemiştim. onu da deneyeyim valla yavaş yavaş hepsini denicem artık yapacak bişi yok. bazen çok kaşınıyo demek ki garibim sürekli yanaklarını ovuşturuyo elleriyle. kıyamam yaaaa.

bana müsade sagım saatim geldi gene kabusum pompanın basına marş marş

kolay gelsin canım görüşürüs. sağol verdiğin fikirler için.

canım ben göğüslerimin boşaldığını süt kalmadığını fark ettiğim zaman mama veriyorum zaten bebek emdiğihalde ağlıyor oluyor doymadığı için.bizde reflü olduğundan arka arkaya vermiyorum emzirdikte sonraki öğünde meme yerine mama veriyorum.şimdiye kadar 60 cc den fazla çekmedi.o da belki 1 belki 2 kere genelde 30 40 civarında bırakıyor.

al benden de o kadar misafir fobisi oluştu artık bu ara çok geldi ya ondan herhalde ve daha gelicek çook misafirim var aslında bebeğim huysuz olmasa belki bu kadar korkmazdım,hiç durmuyor ben de neyle ilgileneceğimi şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…