kızlar bugün kalça çıkığı usgmiz vardı sağ kalçada fizyolojik gelişim geriliği varmış kuzumun bide hasta oldu minik kuşum burnu tıkandı öksürüyo ara ara doktor bir sürü ilaç verdi kalça içinde ortopediye gönderdi çok önemli değil şuan için daha küçük 3 aylık olana kadar bezin üzerine havlu katlayıp koy bacak arası ayrık dursun kemik tam yerleşmemiş yerine dedi..
kızlar moralim çok bozuk tekrar götürdük cildiyeye bebişi yüzündeki kızarıklıklar için. aynı kremi kullanın dedi. hiç geçirmedi ki önceki doktorun verdiği biraz geçirmişti dedim. o zaman onu kullanın 5 gün bırakın geçmezse yine gelin dedi. benim verdiğim en düşük kortizonlu kremdi bunda biraz daha fazla var dedi. hiç vermek istemiyorum kortizonlu kremleri ama mecburum çok canım sıkkın. 5 gün kullanıp bırakcam geçmezse bi daha da vermicem o kortizonlu kremleri kalsın gerekirse böyle.
canun bizcde en bşta bezle siliyorduk ama idrar yolundae enfeksyon yapabilirmiş sen dikkat etselam kizlarrrrr,,, benim oglaninda yüzü kipkirmiziydi,,sarisin bi oglum var,ve tenide beyaz,,yavrum kipkirmizi oldu,
öncelikle sunu söylim,o kirmizilik alerji degil,oglum dogar dogmaz,asitli icecekler,cikolata,süt,üzüm yemedim,,hatta dogumdan sonra eve geldigimde,ilk günü kola icmistim,o gün oglum uyumadi,ertesi gün ebem geldi,ve kola,cikolata,süt ,üzüm yasak koydu,,bende agzima almadim,,,o kizariklar anne sütünden dolayi oluyomus,hormonlarla alakali dedi ebemiz...
bende 3 gündür ilik suyla siliyorum,,pamukla degil,yumusak bezle,arkasindan penaten markali krem sürüyom,cildi tertemiz oldu yavrumun,
pisikler icinde,cok sükür hic basimiza gelmedi,,yine ayni markadan pisik önleyici krem ve pudra kullaniyorum ve hic pisik olmadi,,bide SIK SIK altini aciyorum,ve her gün kakadan sonra poposunu ilik suyla yikiyorum,,cok sükür ogluma,ve huzurlu bi bebek,uyuyozda disarida cikiyoz,,daha hic yalniz cikmadik,cesaret edemiyom,ama genelde babayla cikiyoz,hatta ilk haftasi cikip gezdik
oglumdan yana cok sansliyim,sakin cocugum...darisi uyumayan bebislere diyoruz,ve bizede bi Masallah diyelim teyzeleri
offf nerelere yazayım nerelere gideyim bilemedim,zaten olan iç sıkıntım bu gece tavan yaptı,küçük oğlan 3 gecedir uyumuyor,büyük olana sivrizeka dedesi dondorma yedirmiş hasta,eşim zavallım bişey yapmasada bana herşeyi batar durumda..ama sanki bişey olmasada mutsuz bir durumda olacaktım,üstünede aylinle-mete tuzbiber ekti onlarla beraber ağlıyorum..dışarı çıkıp avazım çıktığı kadar ağlayasım var..offfffffff yaz gelsin,yağmurlar dinsin,kilolarım gitsin,gazımız bitsin çok şey mi istiyorum ya:84::84:
kızlar merhaba saç baş yolma durumumdayım. Kızım 2 gündür aşı oluyor. Doktoru 2 özel aşı bugünde sağlık ocağında zorunlu aşıları vuruldu. Sabahtan beri ağlıyor. Yeni uyudu. Bir gaz bir gaz. Devamlı kusuyor. Delirdim resmen. Ne zaman geçecek şu gazlar. Azalacağına arttı sankiÇok mutsuzum. Kendime hiç zaman ayıramıyorum. Annem olmasa evi pislik götürecek. Su içmeye vakit bulamıyorum. Hiç durmuyor ya kızım. Bir haftaya kadar gündüz hiç uyumasada sakindi. Şimdi 3'de mızmızlanmaya başlıyor. Hiç yalnız kalmıyor. Şöyle doya doya gezip tozmayı, kk sohbet etmeyi, şekerleme yapmayı, film izlemeyi, kitap okumayı özledim Zaten kızımda alerji var. Unlu mamüller, çikolata, süt herşey yasak bana. Onun sıkıntısıda çabası. Tek karım giden kilolarım. Az bir göbek kaldı o kadar.
offf offfff kızlar hepimiz aynı durumdyız sanırım bu mutsuzluk ne zmaan geçicek bilmiyorum:26::26:herkese günaydın
bunalımımı paylaşmaya geldim bi baktım herkes aynı modda
lohusa depresyonumuz geri geldi resmen
bikaç gündür mutsuzluk hat safhada.eşimin yüzüne bakasım gelmiyo tersleyip duruyorum.yorgunluktan ve uykusuzluktan ağrımayan uzvum kalmadı.bakımsızlığıma da söylenecek söz yok.giyecek hiçbi şeyim kalmamış paspal paspal tüm gün pijamalarla geziyorum ev kirleniyo sinirlerim zıplıyo her şey her şey dokunuyo bana
dün akşam üstü ilk kez dışarı çıkalım dedik bebek arabasıyla yarı yokda eve geri dönelim dedim zaten suratım beş karıştı
neler oluyooooorr bize
doktor ilk önce anne sütü bırakınca mama vericen dediarkadaşlar hem anne sütü hem mama verenleriniz nasıl veriyorsunuz mamayı her emmeden sonra mı yoksa daha az sıklıktamı birde her öğünde kaçar ml mama veriyorsunuz ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum bu arada bebeğim 1.5 aylık birde artık eskisi gibi istekli emmiyor sanki eskiden daha uzun süre emerdi şimdi kısa kısa emiyor
mervecim hiç üzülme bendede kalça çıkığı varmış annemler farketmişler eskiden usg.de yoktu anlamışlar allahtan 3aylıkken alet takılmış geçmiş erken farkedilince bezlede geçiyormuş bizimkiler cesaret edememişler taktırmamışlar şimdi bezde taksan geçip geçmediği usg ile hemen anlaşılır mertin kalça çıkığı usg.sinde biir bebekte çıktı dokotr 2 bez tak 15gün sonr gene gel dedi...çınar paşayada geçmiş olsunkızlar bugün kalça çıkığı usgmiz vardı sağ kalçada fizyolojik gelişim geriliği varmış kuzumun bide hasta oldu minik kuşum burnu tıkandı öksürüyo ara ara doktor bir sürü ilaç verdi kalça içinde ortopediye gönderdi çok önemli değil şuan için daha küçük 3 aylık olana kadar bezin üzerine havlu katlayıp koy bacak arası ayrık dursun kemik tam yerleşmemiş yerine dedi..
maşallah kuzuna bencekilo alımı iyiii günler kızlar..ben nisan annesiyim ama mart annlerini de takip ediyorum..bebeğim 24 günlük..3150 doğdu 3 kiloya düştü 22.gününde 3600 çıktı..sizce nasıl??burda okuyorum ayda 1 1.5 kilo alan bebişler var maşallah.doktor normal dedi ama zaten ağlaya ağlaya emzirdiğim içim üzülüyorum besleyemiyor muyum diye...sadece anne sütü vermek istiyorum ama arada mama veriyorum mecburen göğüslerim bazen dayanılmaz bi hal alıyo..ama mamayıda her gün vermiyorum.sizce kilosu az mı?mama vereyim mi??sizler napıyorsunuz??sadece anne sütü mü??kilolar nasıl??ben bide göğüs kalkanına akan sütlerimi de biriktirip kaşıkla veriyorum ama gene de az almış o kadar uğraşıyorum ama..
kızlarr günaydınnn
bebeğim gene 7de ayağa dikildi.
ama çok şükürki gece uyuyor.
bu gece 23 te yattı 4 te kalktı. snra tekrar 6 da kalktı ve 7 de kalktı. bunada şükür:)
dün oğluma salıncak aldk, şuan onun içinde duruyor.
bnm oğlum sürekli kucak isteyen bi bebek ve onda duruyor
üstündeki ışıklara falan bakıyor.oyuncaklarda sarkıyor ama daha onları bilemiyor.
pille çalışıyor bu salıncak kademeleri var, kendi sallanıyor.
dün gece onun içinde uyudu.
salıncağımız bu fisher price marka
Fisher Price Müzikli Işıklı Salıncak
tavsiye ederm
araştırıyım hemen nette
kızlar moralim çok bozuk tekrar götürdük cildiyeye bebişi yüzündeki kızarıklıklar için. aynı kremi kullanın dedi. hiç geçirmedi ki önceki doktorun verdiği biraz geçirmişti dedim. o zaman onu kullanın 5 gün bırakın geçmezse yine gelin dedi. benim verdiğim en düşük kortizonlu kremdi bunda biraz daha fazla var dedi. hiç vermek istemiyorum kortizonlu kremleri ama mecburum çok canım sıkkın. 5 gün kullanıp bırakcam geçmezse bi daha da vermicem o kortizonlu kremleri kalsın gerekirse böyle.
geçmiş olsun denizcim
geçmiş olsun canım bizimde yüzünde bişeyler çıktı doğduğundan beri var hatta gözü hiç geçmedi bi krem verdi geçen hafta 5 gün sür geçmezse gel cildiyeye gönderelim bakalım dedi 2 günde geçti ama göze sürmeyin diyodu gözün üstüne sürmeye cesaret edemedim ayrıca geçen o kabarıklar yine çıktı bugün gittk cildiyeye stilex die bi krem verdi isilik bunlar sür geçer dedi çok sıkı giydirme önümüzde yaz olursa yine sür bunu dedikızlar moralim çok bozuk tekrar götürdük cildiyeye bebişi yüzündeki kızarıklıklar için. aynı kremi kullanın dedi. hiç geçirmedi ki önceki doktorun verdiği biraz geçirmişti dedim. o zaman onu kullanın 5 gün bırakın geçmezse yine gelin dedi. benim verdiğim en düşük kortizonlu kremdi bunda biraz daha fazla var dedi. hiç vermek istemiyorum kortizonlu kremleri ama mecburum çok canım sıkkın. 5 gün kullanıp bırakcam geçmezse bi daha da vermicem o kortizonlu kremleri kalsın gerekirse böyle.
canun bizcde en bşta bezle siliyorduk ama idrar yolundae enfeksyon yapabilirmiş sen dikkat et
offf offfff kızlar hepimiz aynı durumdyız sanırım bu mutsuzluk ne zmaan geçicek bilmiyorum:26::26:
doktor ilk önce anne sütü bırakınca mama vericen dedi
mervecim hiç üzülme bendede kalça çıkığı varmış annemler farketmişler eskiden usg.de yoktu anlamışlar allahtan 3aylıkken alet takılmış geçmiş erken farkedilince bezlede geçiyormuş bizimkiler cesaret edememişler taktırmamışlar şimdi bezde taksan geçip geçmediği usg ile hemen anlaşılır mertin kalça çıkığı usg.sinde biir bebekte çıktı dokotr 2 bez tak 15gün sonr gene gel dedi...çınar paşayada geçmiş olsun
maşallah kuzuna bencekilo alımı iyi
kızlarr günaydınnn
bu gece 23 te yattı 4 te kalktı. snra tekrar 6 da kalktı ve 7 de kalktı. bunada şükür:)
üstündeki ışıklara falan bakıyor.oyuncaklarda sarkıyor ama daha onları bilemiyor.
tavsiye ederm
araştırıyım hemen nette
geçmiş olsun denizcim
sağol damlacım ya herşey mi bizi bulur bi adak adıyım bari şu çocuğa doğduğundan beri az çok biliyosunuz neler oldu oğluşuma artık korkuyorum kendimden bakamıyo muyum die çocuk evin içinde bide hasta oldu şimdi ateşi filan yok ama geniz akıntısı varmış
geçmiş olsun canmm...gazlar azalcana artıyo neden yaaa offffkızlar merhaba saç baş yolma durumumdayım. Kızım 2 gündür aşı oluyor. Doktoru 2 özel aşı bugünde sağlık ocağında zorunlu aşıları vuruldu. Sabahtan beri ağlıyor. Yeni uyudu. Bir gaz bir gaz. Devamlı kusuyor. Delirdim resmen. Ne zaman geçecek şu gazlar. Azalacağına arttı sankiÇok mutsuzum. Kendime hiç zaman ayıramıyorum. Annem olmasa evi pislik götürecek. Su içmeye vakit bulamıyorum. Hiç durmuyor ya kızım. Bir haftaya kadar gündüz hiç uyumasada sakindi. Şimdi 3'de mızmızlanmaya başlıyor. Hiç yalnız kalmıyor. Şöyle doya doya gezip tozmayı, kk sohbet etmeyi, şekerleme yapmayı, film izlemeyi, kitap okumayı özledim Zaten kızımda alerji var. Unlu mamüller, çikolata, süt herşey yasak bana. Onun sıkıntısıda çabası. Tek karım giden kilolarım. Az bir göbek kaldı o kadar.
benim kızda öyle uyumasıyla uyanması bir oluyo bütün gün böyle...yine uyandı işte tavşan uykusundanBenim neyime kk'ya girmek zaten. Ben kaçar
geçmiş olsun canmm...biz daha kalça usg.si çektirmedik yaakızlar bugün kalça çıkığı usgmiz vardı sağ kalçada fizyolojik gelişim geriliği varmış kuzumun bide hasta oldu minik kuşum burnu tıkandı öksürüyo ara ara doktor bir sürü ilaç verdi kalça içinde ortopediye gönderdi çok önemli değil şuan için daha küçük 3 aylık olana kadar bezin üzerine havlu katlayıp koy bacak arası ayrık dursun kemik tam yerleşmemiş yerine dedi..
benim kızımda ayda 1kiloyu geçiyo almasıkızlarr günaydınnn
tavsiye ederm
benimkızda aynı canmm akşam 11yada 12 gibi uyuyo gece 3gibi süte kalkıyo yine uyuyo 6gibi yine kalkıyo süte sonra 7 oldummu gülücükler atmaya başlıyo bende kalkıyom artık bunada şükür diyom
jojop ayda 1 kilo alıyorsa sütün yetiiyor demektir.
sende hesapla günde 25-30 gr almalı
canim yaaa benim oglandada cok cikti,bak 3 gündede gecirdim,,benim evim cok sicak,kalorifer yakmadigim halde,,fazla camda acamiyorum,bende cocugumu atletli gezdiriyom evde,ve cok rahatladi,,evin sicakligi en az 28 derece ve en sicagi 30 derece...ve bebek icin idaelmis,,yani sicaktanda cikiyomus kizariklar,,ben her gün bezi ilik suda islatip boynunu yüzünü keseler sekilde sildim,arkasindan penaten kremi sürdüm,nemlendirici,,ve su an oglumun yüzü yeni dogdugundaki gibi,,bembeyaz ve yumusaksanada tavsiye ederim,,bi dene bakalim...
geçmiş olsun canım bizimde yüzünde bişeyler çıktı doğduğundan beri var hatta gözü hiç geçmedi bi krem verdi geçen hafta 5 gün sür geçmezse gel cildiyeye gönderelim bakalım dedi 2 günde geçti ama göze sürmeyin diyodu gözün üstüne sürmeye cesaret edemedim ayrıca geçen o kabarıklar yine çıktı bugün gittk cildiyeye stilex die bi krem verdi isilik bunlar sür geçer dedi çok sıkı giydirme önümüzde yaz olursa yine sür bunu dedi
canun bizcde en bşta bezle siliyorduk ama idrar yolundae enfeksyon yapabilirmiş sen dikkat et
offf offfff kızlar hepimiz aynı durumdyız sanırım bu mutsuzluk ne zmaan geçicek bilmiyorum:26::26:
doktor ilk önce anne sütü bırakınca mama vericen dedi
mervecim hiç üzülme bendede kalça çıkığı varmış annemler farketmişler eskiden usg.de yoktu anlamışlar allahtan 3aylıkken alet takılmış geçmiş erken farkedilince bezlede geçiyormuş bizimkiler cesaret edememişler taktırmamışlar şimdi bezde taksan geçip geçmediği usg ile hemen anlaşılır mertin kalça çıkığı usg.sinde biir bebekte çıktı dokotr 2 bez tak 15gün sonr gene gel dedi...çınar paşayada geçmiş olsun
maşallah kuzuna bencekilo alımı iyi
sağol damlacım ya herşey mi bizi bulur bi adak adıyım bari şu çocuğa doğduğundan beri az çok biliyosunuz neler oldu oğluşuma artık korkuyorum kendimden bakamıyo muyum die çocuk evin içinde bide hasta oldu şimdi ateşi filan yok ama geniz akıntısı varmış
geçmiş olsun canmm...gazlar azalcana artıyo neden yaaa offff
benim kızda öyle uyumasıyla uyanması bir oluyo bütün gün böyle...
geçmiş olsun canmm...biz daha kalça usg.si çektirmedik yaa
benim kızımda ayda 1kiloyu geçiyo alması
sen kendi yediklerine dikkat et bence...bebişin yüzünede hiç bişey sürme.kendi sütünden sür ben öyle yaptım...her emzirmede kızarıklıklara sürüyodum iyi geliyo.
cnm benim bebişde de vardı doktor yüzünü tuzlu suyla sil dedi dün çok berbattı akşam sildim bide bu sabah ve şimdi yok gibi bişey kızarıklıklar geçti..bide çok çikolata yiyodum kestim yemeyi..bi tuzlu su dene istersen kaynamış ılımış suyla sildim
çok sağolun kızlar. geldiğimden beri araştırıyorum sanırım en iyi mustelanın ürünleri iyi geliyormuş. eşime söyledim onu deneyeceğim. artı sizin tavsiyelerinizi deneyeceğim. kendi yediklerimin içinde araştırdım yumurta zaten hamileliğimin sonlarında tiksindim hiç yemiyorum. sütten zaten nefret ederim sadece hamileliğimde bebek için her gün en az 1 bardak içtim. fındık fıstık yemiyorum. nutella felan sevmem. sadece süt için helva yiyordum artık yemiyorum. çikolata nadiren yiyordum artık onuda yemeyeceğim. baharatlı falanda yemiyorum. daha başka neye dikkat etmem gerek yeme içme konusunda bilmiyorum. bunun dışında ben alanyada yaşıyorum ve burada artık bahar hatta bazen yaz.çok sıcak oluyor. o yüzden yinede evde klima çalıştıracaksam bile 22-23 derecede çalıştırıyorum terletmemeye gayret ediyorum. bu kremi 5 gün kullanıp bırakacağım daha sonra yüzünü ılık su ve temiz yumuşak bezle silip şampuanını değiştirip yıkamada ekstra durulama yapacağım. mustelanın ürünleri fayda etmezse de penaten süreceğim başka fikri olan varsa veya yazdıklarımda yanlış bi yer varsa düzeltip yardımcı olabilir misiniz?
cnm benim bebişde de vardı doktor yüzünü tuzlu suyla sil dedi dün çok berbattı akşam sildim bide bu sabah ve şimdi yok gibi bişey kızarıklıklar geçti..bide çok çikolata yiyodum kestim yemeyi..bi tuzlu su dene istersen kaynamış ılımış suyla sildim
şimdi altını değiştiriyim dedim mertin okadar kakasını yapmayan beyefendi açmamı beklemiş meğersem kendi üstünü,benim üstümü,koltuğu ve kolumu kaka yapmayı becerdi o nasıl kaka yapışdı anlamadım beee oğlum birde etrafı temziliyim diye bırakınca ağlıyor sıpaya bak
canım sakın ihmal etme bizim özel doktorumuz kalça çıkığı yok demişti doğduğunda eşimde gerek yok yaptırmaya diyodu ama ben hastanede yaptırdım her ihtimale karşı çıkık yok ama gerilik varmış iştegeçmiş olsun canmm...gazlar azalcana artıyo neden yaaa offff
benim kızda öyle uyumasıyla uyanması bir oluyo bütün gün böyle...
geçmiş olsun canmm...biz daha kalça usg.si çektirmedik yaa
benim kızımda ayda 1kiloyu geçiyo alması
sen kendi yediklerine dikkat et bence...bebişin yüzünede hiç bişey sürme.kendi sütünden sür ben öyle yaptım...her emzirmede kızarıklıklara sürüyodum iyi geliyo.
şimdi altını değiştiriyim dedim mertin okadar kakasını yapmayan beyefendi açmamı beklemiş meğersem kendi üstünü,benim üstümü,koltuğu ve kolumu kaka yapmayı becerdi o nasıl kaka yapışdı anlamadım beee oğlum birde etrafı temziliyim diye bırakınca ağlıyor sıpaya bak
aynısı bende olmuştu bi de nası olduysa arka arkaya 2 kere yapmıştı yatak yorgan üst baş batmıştı ooofff
canım sakın ihmal etme bizim özel doktorumuz kalça çıkığı yok demişti doğduğunda eşimde gerek yok yaptırmaya diyodu ama ben hastanede yaptırdım her ihtimale karşı çıkık yok ama gerilik varmış işte
iyi yine mert oğlan makul yerlere yapmış bizimki geçen gün yüzüme cortlatmayı başardı sonunda
kızlar kızımız dun 4 kere dolu dolu kustu sebebi de çok beslenmesi. istiyo istiyo mecbur verdim kusup durud. bugun de emme cılgınlıgı basladı ama bu sefer cok vermıcem
sanırım hava alıyor popoları mervecim biraz eğilsem sanırım isabet ettircekti neyse değiştririken uzak durıyım fazla eğilimiyim
vermeyincede ağlamıyormu emelcim bizimki ağlıyor
buğday nişasasını doktorum da söylemişti pişik için
ayrıca ben galba vaginiskusmukoldum ya da fricit canım hiçbirşey istemiyor iğrenç geliyor hatta normal mi acaba bu durum arkadaşlar??? Çok uzak duruyorum...
bendede aynı durumlar var eşime sinir oluyorum valla küstüm konuşmuyorumda öffff aklıma geldikçe sinirim bozuluyor olsada bikaç yıllığına kocamı biyerlere gönderebilsem
40 çıktıktan sonra ilk günler adet kanaması gbi kanamam oldu hatta adet oldummu diye düşündüm bi hafta kadar sürdü geçti
anacim 2 cocuklu olunca internet hak getire :) hele buyuk oglan bilgisayara sarnca son 10 gundur, bilgisayara dokunamiyoruz bile. herkeste varmis gaz pisik demek. bende yalan degil 9 tane pisik kremi kullandim banamisin demedi. su bugday nisastasini deneyecegim bir. zeytinyagi ve kantron yaginida denedim bu arada. onlarda fayda etmedi. insallah nisasta toparlar. vallahi bol bol dua ederim duzelirse pisigimiz.
dereotu sut keser diye duymustum, kullanan arkadaslar sutunuzde azalma yapti mi acaba? ona gore kullanayim?
herkesi cok opuyorumi buyuk oglan cildirdi yine bilgisayari istiyor.(
arkadaşlar hem anne sütü hem mama verenleriniz nasıl veriyorsunuz mamayı her emmeden sonra mı yoksa daha az sıklıktamı birde her öğünde kaçar ml mama veriyorsunuz ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum bu arada bebeğim 1.5 aylık birde artık eskisi gibi istekli emmiyor sanki eskiden daha uzun süre emerdi şimdi kısa kısa emiyor
Oğlum uyumamaya yemin etmiş gibi sabah 6 dan bu yana doğru dürüst uyumadı 5 dk arada bayılıyor ben uykusuzluktan geberirken o hala çok enerjik eller ayaklar havada kopuyor sabır Allah'ım..
sütünü sağ önce bak bakalım belki yeterlidir. Bir öğünde en çok 90 ml ver fazlasını kusar yani 30 süt cıktıysa 60 mama. Benimkide bu aralar emmeyi kısalttı olsun kısa sürede çok emiyorlardır belki İNŞALllaharkadaşlar hem anne sütü hem mama verenleriniz nasıl veriyorsunuz mamayı her emmeden sonra mı yoksa daha az sıklıktamı birde her öğünde kaçar ml mama veriyorsunuz ben bebeğimin doyup doymadığını anlamıyorum bu arada bebeğim 1.5 aylık birde artık eskisi gibi istekli emmiyor sanki eskiden daha uzun süre emerdi şimdi kısa kısa emiyor
süper daha ne alsın , off bu kilo aldırma hepimizin istediği şey herhün baskülde bakıyorum sanki bebek baskili gibi almışmı ne olmuş diye , artık doktorda anlıycaz.ii günler kızlar..ben nisan annesiyim ama mart annlerini de takip ediyorum..bebeğim 24 günlük..3150 doğdu 3 kiloya düştü 22.gününde 3600 çıktı..sizce nasıl??burda okuyorum ayda 1 1.5 kilo alan bebişler var maşallah.doktor normal dedi ama zaten ağlaya ağlaya emzirdiğim içim üzülüyorum besleyemiyor muyum diye...sadece anne sütü vermek istiyorum ama arada mama veriyorum mecburen göğüslerim bazen dayanılmaz bi hal alıyo..ama mamayıda her gün vermiyorum.sizce kilosu az mı?mama vereyim mi??sizler napıyorsunuz??sadece anne sütü mü??kilolar nasıl??ben bide göğüs kalkanına akan sütlerimi de biriktirip kaşıkla veriyorum ama gene de az almış o kadar uğraşıyorum ama..
sütünü sür yada birşey sürme su ile sil , biz çok kurcalıyoruz çok inceliyoruz ondan, eskilerde olsaydı silerlersi su ile bekllerlerdi.kızlar moralim çok bozuk tekrar götürdük cildiyeye bebişi yüzündeki kızarıklıklar için. aynı kremi kullanın dedi. hiç geçirmedi ki önceki doktorun verdiği biraz geçirmişti dedim. o zaman onu kullanın 5 gün bırakın geçmezse yine gelin dedi. benim verdiğim en düşük kortizonlu kremdi bunda biraz daha fazla var dedi. hiç vermek istemiyorum kortizonlu kremleri ama mecburum çok canım sıkkın. 5 gün kullanıp bırakcam geçmezse bi daha da vermicem o kortizonlu kremleri kalsın gerekirse böyle.
benim sıpada geçen gün aynını bana yaptı, heryer herşey battı ne yapalım. Canları sağolsun kabız olsalar daha mı iyidi..şimdi altını değiştiriyim dedim mertin okadar kakasını yapmayan beyefendi açmamı beklemiş meğersem kendi üstünü,benim üstümü,koltuğu ve kolumu kaka yapmayı becerdi o nasıl kaka yapışdı anlamadım beee oğlum birde etrafı temziliyim diye bırakınca ağlıyor sıpaya bak
kızlar kızımız dun 4 kere dolu dolu kustu sebebi de çok beslenmesi. istiyo istiyo mecbur verdim kusup durud. bugun de emme cılgınlıgı basladı ama bu sefer cok vermıcem
kızlar yok mu benim gibi sacları avuc avuc dökülen cok sinirimi bozuyor ya heryerden sac toplamak da cabası ki ben acayip uyuz oluurum kıla tüye kel kalıcam en sonunda bu ne ya napmam lazım acaba dogumdan sonra vitamni iccen demişti doktor unuttum gitti o hengamede acaba bişey mi eksik diycem de ac geziyoruz tabi bişeyler eksiktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?