2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç üzülme, erken farkedilmiş Allahtan. doktorun söylediği gibi bacak arası açık olmalı, buna dikkat edin bütün anneler. çok güzel iyileşiyor dikkat edersen canım.. korkulacak bir şey değil emin ol. sen şimdi çok üzülüyorsundur ama iyileşen bir şey bu , iyileştiği zaman boşuna üzülmüşüm diceksin..

canim yaaa benim oglandada cok cikti,bak 3 gündede gecirdim,,benim evim cok sicak,kalorifer yakmadigim halde,,fazla camda acamiyorum,bende cocugumu atletli gezdiriyom evde,ve cok rahatladi,,evin sicakligi en az 28 derece ve en sicagi 30 derece...ve bebek icin idaelmis,,yani sicaktanda cikiyomus kizariklar,,ben her gün bezi ilik suda islatip boynunu yüzünü keseler sekilde sildim,arkasindan penaten kremi sürdüm,nemlendirici,,ve su an oglumun yüzü yeni dogdugundaki gibi,,bembeyaz ve yumusak sanada tavsiye ederim,,bi dene bakalim...

canun bizcde en bşta bezle siliyorduk ama idrar yolundae enfeksyon yapabilirmiş sen dikkat et

offf offfff kızlar hepimiz aynı durumdyız sanırım bu mutsuzluk ne zmaan geçicek bilmiyorum:26::26:
doktor ilk önce anne sütü bırakınca mama vericen dedi
mervecim hiç üzülme bendede kalça çıkığı varmış annemler farketmişler eskiden usg.de yoktu anlamışlar allahtan 3aylıkken alet takılmış geçmiş erken farkedilince bezlede geçiyormuş bizimkiler cesaret edememişler taktırmamışlar şimdi bezde taksan geçip geçmediği usg ile hemen anlaşılır mertin kalça çıkığı usg.sinde biir bebekte çıktı dokotr 2 bez tak 15gün sonr gene gel dedi...çınar paşayada geçmiş olsun
maşallah kuzuna bencekilo alımı iyi

geçmiş olsun canım bizimde yüzünde bişeyler çıktı doğduğundan beri var hatta gözü hiç geçmedi bi krem verdi geçen hafta 5 gün sür geçmezse gel cildiyeye gönderelim bakalım dedi 2 günde geçti ama göze sürmeyin diyodu gözün üstüne sürmeye cesaret edemedim ayrıca geçen o kabarıklar yine çıktı bugün gittk cildiyeye stilex die bi krem verdi isilik bunlar sür geçer dedi çok sıkı giydirme önümüzde yaz olursa yine sür bunu dedi

geçmiş olsun canmm...gazlar azalcana artıyo neden yaaa offff
yine uyandı işte tavşan uykusundanBenim neyime kk'ya girmek zaten. Ben kaçar
benim kızda öyle uyumasıyla uyanması bir oluyo bütün gün böyle...
geçmiş olsun canmm...biz daha kalça usg.si çektirmedik yaa
benim kızımda ayda 1kiloyu geçiyo alması

sen kendi yediklerine dikkat et bence...bebişin yüzünede hiç bişey sürme.kendi sütünden sür ben öyle yaptım...her emzirmede kızarıklıklara sürüyodum iyi geliyo.

cnm benim bebişde de vardı doktor yüzünü tuzlu suyla sil dedi dün çok berbattı akşam sildim bide bu sabah ve şimdi yok gibi bişey kızarıklıklar geçti..bide çok çikolata yiyodum kestim yemeyi..bi tuzlu su dene istersen kaynamış ılımış suyla sildim

şimdi altını değiştiriyim dedim mertin okadar kakasını yapmayan beyefendi açmamı beklemiş meğersem kendi üstünü,benim üstümü,koltuğu ve kolumu kaka yapmayı becerdi o nasıl kaka yapışdı anlamadım beee oğlum birde etrafı temziliyim diye bırakınca ağlıyor sıpaya bak

kızlar kızımız dun 4 kere dolu dolu kustu sebebi de çok beslenmesi. istiyo istiyo mecbur verdim kusup durud. bugun de emme cılgınlıgı basladı ama bu sefer cok vermıcem

canım bnm oğlumnda yüzü çok fena dr yıkama suyuna tuz koy demişti ama tek yüzünü silmek daha mntıklı. peki tuzlumu kalıyo yoksa biraz bekledikten sonra silliyomusun normal suyla?

aynısı bende olmuştu bi de nası olduysa arka arkaya 2 kere yapmıştı yatak yorgan üst baş batmıştı ooofff

canım sakın ihmal etme bizim özel doktorumuz kalça çıkığı yok demişti doğduğunda eşimde gerek yok yaptırmaya diyodu ama ben hastanede yaptırdım her ihtimale karşı çıkık yok ama gerilik varmış işte

iyi yine mert oğlan makul yerlere yapmış bizimki geçen gün yüzüme cortlatmayı başardı sonunda

Son düzenleme:
aynısı bende olmuştu bi de nası olduysa arka arkaya 2 kere yapmıştı yatak yorgan üst baş batmıştı ooofff

sanırım hava alıyor popolarımervecim biraz eğilsem sanırım isabet ettircekti neyse değiştririken uzak durıyım fazla eğilimiyim
kızlar kızımız dun 4 kere dolu dolu kustu sebebi de çok beslenmesi. istiyo istiyo mecbur verdim kusup durud. bugun de emme cılgınlıgı basladı ama bu sefer cok vermıcem

vermeyincede ağlamıyormu emelcim bizimki ağlıyor

sanırım hava alıyor popolarımervecim biraz eğilsem sanırım isabet ettircekti neyse değiştririken uzak durıyım fazla eğilimiyim

vermeyincede ağlamıyormu emelcim bizimki ağlıyor

evet canım ben çok kıvranınca açıyorum bazen rahat yapsın die krem filan sürerken fazla eğilme tavsiye etmem yani

Oğlum uyumamaya yemin etmiş gibi sabah 6 dan bu yana doğru dürüst uyumadı 5 dk arada bayılıyor ben uykusuzluktan geberirken o hala çok enerjik eller ayaklar havada kopuyor sabır Allah'ım..

ben bizzat kendmde test ettim nişastayı benim de cildim cok hassas emzirme sütyenleri göğüsleri tam toparlamıyor buralar da sıcak yerler göğüslerimin altı hep pişik oldu kan revan icinde mahvoldular cok acıyorlardı hicbi krem gecırmedi bugday nişstası deva oldu valla bana da
bu arada ben de sendenim canım gerci biz kedi köpek gibi didiştigimiz için o kısımlara gelemedik daha ama hic ilgim alakam yok benim de kaldı ki aylardır ayrıydık biz bir de

ya bu neden oluyor bilmiyorum ama bende esime karsı hep öfkeliyim napsa batıyor haklı da olsam haksız da olsam engel olamıyorm kendime sürekli didişiyoruz artık onun da canına tak etti farkındayım bazen cok ileri gidiyorum sonra pişman oluyorum ama alttan alasım da gelmiyor böyle illet bi ruh hali yapştı kaldı üstüme nedenini bulamıyorum ama böyle de gitmez o kesin yani

kırktan sonra ben de sekiz gün kadar ara ara kanamalar oldu regl sandım ama emin de olamadım garipti cünkü ben de anneme sordum regl degilmiş o ara kanamalar olurmus kırktan sonra regl oldum demek icin kırkın üstünden onbes yırmı gün gecmesi lazımmıs en erken o periyodda baslarmıs regl ondan sonra tık yok bende de

insallah faydasını görürsüüz caım yeterki acımasın totosu yavrucugunun

ben sagıp verdigim icin bende durumlar biraz farklı belli aralıklarla sgabılıyorsun önce süt birikmesi gerekiyor cünkü o yüzden bizde rutin sabah ilk beslenme anne sütü ögleye dogru mama öglen anne sütü ardından mama ikindide mama aksamüstü anne sütü gece de yarı yarıya süt ardınan mama seklinde gidiyor yani o günkü kazanca baglı Allah ne verdıyse artık

denizcim benim bebişte de oluyor kızarıklıklar her bebıste olurmus acaba böyle kremler falan care olcak derken daha beter iş cıkarmasn basına daha cok minikler ben mumkun oldugunca kremden uzak tutmaya calısıyor benm kendı cıldım cok ileri derecede alerjıktır kremlere alısınca bıyerden sonra o da deva olmuyor biraz yapısal yani cok acı sıkıntı cekmıyorsa kremlerden uzak urmaya calıs zamanla gecicek bak senin de avantajın sıcak memlekttesin denize girecegimiz zaman gecıyormus o alerjıler denizin tuzlu suyu iyi geliyormus öyle söylüyor tecrübeli anneler burada ben de deniz memleketindeyim malum simdi kortizon iyi işey degil alıstırma cildini denizcim tabi sen bilirsin en dogrusunu yine de

evet özellikle denizsuyundaki tuz cok iyi geliyormus belki bize alerji gelen seyler egzamadır egzamanın bin türlü cesidi var ve asla tam anlamıyla gecmıyor kanla ilgili bi cild rahatszglı cunku ben kendim de senelerce tedaviler gördüm ama gecmez yüzümde kırmızılıklar vardır hep elim degse kızarır kaslarımın kökleri kırmızıdır hep simdi kızımın da yüzü öyle bazen kasları o kadar asırı kızarıyor kabarıyor ki aynı anası diyorum o zaman agladıgı an yüzünde lekeler cıkıyor doktor sarısın beyaz tenlı oldugu icin cildinin alerjik oldugunu bu tepkimelerin normal oldugunu söylemişti kendimden de bildigim icin cok takmyom ben krem falan sürmedim daha ama tuzlu suyu denemek lazım

aferim pasama ohh nasıl rahtlamıstır simdi yavrumun totosu

Oğlum uyumamaya yemin etmiş gibi sabah 6 dan bu yana doğru dürüst uyumadı 5 dk arada bayılıyor ben uykusuzluktan geberirken o hala çok enerjik eller ayaklar havada kopuyor sabır Allah'ım..

dün gece de bizim cadıöyleydi ta sabah dörtte uyudu kac kere uyuttum koydum yatagına tam yatıyorm basıyor yaygarayı delirdim artık kolllar koptu pışpışlamaktan kız yorulup uyumadı ha bir de gündüz ögleden beri uyumamıstı da

sütünü sağ önce bak bakalım belki yeterlidir. Bir öğünde en çok 90 ml ver fazlasını kusar yani 30 süt cıktıysa 60 mama. Benimkide bu aralar emmeyi kısalttı olsun kısa sürede çok emiyorlardır belki İNŞALllah
süper daha ne alsın , off bu kilo aldırma hepimizin istediği şey herhün baskülde bakıyorum sanki bebek baskili gibi almışmı ne olmuş diye , artık doktorda anlıycaz.

sütünü sür yada birşey sürme su ile sil , biz çok kurcalıyoruz çok inceliyoruz ondan, eskilerde olsaydı silerlersi su ile bekllerlerdi.

benim sıpada geçen gün aynını bana yaptı, heryer herşey battı ne yapalım. Canları sağolsun kabız olsalar daha mı iyidi..

emzik yok mu ? böyle bir huyu varsa ver derim ben. (Nuk kauçuk emzik , emzik almayan çocukalar bile alıyormus) Allah kolaylık versin... Kusmuk temizle , tulum değiştir zor ben iyi bilirim

kızlar yok mu benim gibi sacları avuc avuc dökülen cok sinirimi bozuyor ya heryerden sac toplamak da cabası ki ben acayip uyuz oluurum kıla tüye kel kalıcam en sonunda bu ne ya napmam lazım acaba dogumdan sonra vitamni iccen demişti doktor unuttum gitti o hengamede acaba bişey mi eksik diycem de ac geziyoruz tabi bişeyler eksiktir

misafir istemiyorummmm, istemiyorum işte istemiyorum!!!
kızlar bende mi bir anormallik var bebek olduğundan beri ne zaman misafir gelse sanki düzenim bozuluyor sanki iyi emziremiyorum , sanki uyutamıyorum amannn.....

aynen canım çouğun da orasından burasından topluyorum ama vit kullandım ben demir hapımı da aldım ama dökülüyor 3 ay devam edermiş bu durum kel kalıp imaj yaparız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…