Ayın 29 unda ailemin yanına geldik, eşim 3 gün kalıp Mardin'e geri döndü, canııım yaa ilk defa kızımızdan ayrı kaldı, bilgisayarda resmini görünce özledim dedi, biz de onu özledik, acaba eşimle biz de geri mi dönseydik.
Kızlar bugün bizim 41.günümüz. Yani kırkı devirmiş oluyoruz. Burda havalar soğuk, ben de adet oluyorum, bebek de ben de nasıl banyo yapacağız yaa?
30 gündür akıntılı devam eden kanamam, 8 gündür bitmişti. 39.gün adet öncesi belirtiler olur ya kahverengi akıntı bu iki gündür o geldi, sonra kan(az ama) şimdi ben adet olmaya başladım mı yoksa bu hala rahim temizlenmesi mi?
herkese günaydın
bunalımımı paylaşmaya geldim bi baktım herkes aynı modda
lohusa depresyonumuz geri geldi resmen
bikaç gündür mutsuzluk hat safhada.eşimin yüzüne bakasım gelmiyo tersleyip duruyorum.yorgunluktan ve uykusuzluktan ağrımayan uzvum kalmadı.bakımsızlığıma da söylenecek söz yok.giyecek hiçbi şeyim kalmamış paspal paspal tüm gün pijamalarla geziyorum ev kirleniyo sinirlerim zıplıyo her şey her şey dokunuyo bana
dün akşam üstü ilk kez dışarı çıkalım dedik bebek arabasıyla yarı yokda eve geri dönelim dedim zaten suratım beş karıştı
neler oluyooooorr bize
anlaşılan herkes ucundan kıyısından buhranlarda bebişler yoruyor haliyle yetişememe pskolojisi de mahvediyor bizleri ben de bakımsızlıktan sikayetciyim anca bi kap yemek cıkarıyorsam ne ala haftada bir de genel temizlik yapabiliyorum o kadar kuzum cok yaramaz degil ama hep yanında olayım istiyor odadan cıktıgımı anlıyor yanındaysam sorun yok o yüzden aynı odada mahkum kalıyorum babamız gelene kadar tek avantajım aksamları dısarı cıkıyoruz artık burada havalar güzel ormanın icindeyiz zaten bahcelerde dolasıyoruz kızı güneşlendiriyoruz ben de bi hava almıs oluyorum en azından bundan bi hafta evvelki cinnet moduna göre daha iyi gibiyim biz de esimle didişiyoruz sürekli uzun bi süredir ayrıydık malum artık ikimiz de tek yasamaya mı alısmısız yoksa ben bebekten sonra lohusalık yorgunluk derken mı tırlattım bilmem ama bi gerilim var devamlı o kesin bana da batıyor napsa valla hos yaptıkları yapamadıkları batmayacak gibi degil ya neyse
herkeste aynı şeyler işte gazdı cazdı derken atlatıcaz bugünleri de böyle böyle az daha sabretmek lazım hele simdi agulamaya da basladılar ya tam ısırmalık minnoslar daha bi sabır veriyor bana artık ne kadar yorulsam uykusuz kalsam da bugün sabah kocaman gülücüklerle karsıladı annesini ilk defa karsılıklı uzun uzun söyleştik keyfle bilincli bişekilde sesler cıkarmya basladık bugün cok özeldi bizim icin yavrum benim masallah subhanalllah hepsine
offf nerelere yazayım nerelere gideyim bilemedim,zaten olan iç sıkıntım bu gece tavan yaptı,küçük oğlan 3 gecedir uyumuyor,büyük olana sivrizeka dedesi dondorma yedirmiş hasta,eşim zavallım bişey yapmasada bana herşeyi batar durumda..ama sanki bişey olmasada mutsuz bir durumda olacaktım,üstünede aylinle-mete tuzbiber ekti onlarla beraber ağlıyorum..dışarı çıkıp avazım çıktığı kadar ağlayasım var..offfffffff yaz gelsin,yağmurlar dinsin,kilolarım gitsin,gazımız bitsin çok şey mi istiyorum ya:84::84:
buğday nişasasını doktorum da söylemişti pişik için
ayrıca ben galba vaginiskusmukoldum ya da fricit canım hiçbirşey istemiyor iğrenç geliyor hatta normal mi acaba bu durum arkadaşlar??? Çok uzak duruyorum...
herkese günaydın
bikaç gündür mutsuzluk hat safhada.eşimin yüzüne bakasım gelmiyo tersleyip duruyorum.yorgunluktan ve uykusuzluktan ağrımayan uzvum kalmadı.bakımsızlığıma da söylenecek söz yok.giyecek hiçbi şeyim kalmamış paspal paspal tüm gün pijamalarla geziyorum ev kirleniyo sinirlerim zıplıyo her şey her şey dokunuyo bana
dün akşam üstü ilk kez dışarı çıkalım dedik bebek arabasıyla yarı yokda eve geri dönelim dedim zaten suratım beş karıştı
neler oluyooooorr bize
buğday nişasasını doktorum da söylemişti pişik için
ayrıca ben galba vaginiskusmukoldum ya da fricit canım hiçbirşey istemiyor iğrenç geliyor hatta normal mi acaba bu durum arkadaşlar??? Çok uzak duruyorum...
ben eşime sinir olmuyorum canlar ya.. bu aralar adamcağız beni rahat ettirmek için çırpınıyor adetaböyle yaptıkça daha çok seviyorum onu
Senden hiç farkım yok , sanırım hepimiz aynıyız.. ayyy perşembe bizimde aşılar var demee, üf yiyip yiyip duruyorum benim kilolarımda duruyor.kızlar merhaba saç baş yolma durumumdayım. Kızım 2 gündür aşı oluyor. Doktoru 2 özel aşı bugünde sağlık ocağında zorunlu aşıları vuruldu. Sabahtan beri ağlıyor. Yeni uyudu. Bir gaz bir gaz. Devamlı kusuyor. Delirdim resmen. Ne zaman geçecek şu gazlar. Azalacağına arttı sankiÇok mutsuzum. Kendime hiç zaman ayıramıyorum. Annem olmasa evi pislik götürecek. Su içmeye vakit bulamıyorum. Hiç durmuyor ya kızım. Bir haftaya kadar gündüz hiç uyumasada sakindi. Şimdi 3'de mızmızlanmaya başlıyor. Hiç yalnız kalmıyor. Şöyle doya doya gezip tozmayı, kk sohbet etmeyi, şekerleme yapmayı, film izlemeyi, kitap okumayı özledim Zaten kızımda alerji var. Unlu mamüller, çikolata, süt herşey yasak bana. Onun sıkıntısıda çabası. Tek karım giden kilolarım. Az bir göbek kaldı o kadar.
herkese günaydın
neler oluyooooorr bize
Ya al bendende o kadar , sırf üzülmesin diye hadi diyorum , oda kaçıyor, ben olsam bende kaçarım saçlar bakımsız, heryer bakımsız üzerimde onun eşofmanları, göğüsler desen hiç bir çekiciliği yok , süt topu diyor onlara zaten ne olcaz bi yaaaaabuğday nişasasını doktorum da söylemişti pişik için
kızlarr günaydııınnn.....ayyy herkes bunalımdaaaa ben biraz atlattımmm yaaa...sizinde dediğiniz gibi eşimi boğasım geliyordu her dediği batıyordu ama geçiyor geçici bir dönem ...
bu arada bynkutluay Allah senden razı olsun burada tavsiye etmiştin ya dereotunu kaynatp için diye ben yapıyorum paşam kendiliğinden çıkarıyor zort zortkızlar kesinlikle tavsiye ediyorumm günde 1 bardak içiyorum hemde acayip süt yapıyor...
Ya al bendende o kadar , sırf üzülmesin diye hadi diyorum , oda kaçıyor, ben olsam bende kaçarım saçlar bakımsız, heryer bakımsız üzerimde onun eşofmanları, göğüsler desen hiç bir çekiciliği yok , süt topu diyor onlara zaten ne olcaz bi yaaaaa
ayy canımm ya çok sevindim maşalahhhhh tebarekallahhhh senden de Allah razı olsun canımmmkızlarr günaydııınnn.....ayyy herkes bunalımdaaaa ben biraz atlattımmm yaaa...sizinde dediğiniz gibi eşimi boğasım geliyordu her dediği batıyordu ama geçiyor geçici bir dönem ...
bu arada bynkutluay Allah senden razı olsun burada tavsiye etmiştin ya dereotunu kaynatp için diye ben yapıyorum paşam kendiliğinden çıkarıyor zort zortkızlar kesinlikle tavsiye ediyorumm günde 1 bardak içiyorum hemde acayip süt yapıyor...
kızlar bugün kalça çıkığı usgmiz vardı sağ kalçada fizyolojik gelişim geriliği varmış kuzumun bide hasta oldu minik kuşum burnu tıkandı öksürüyo ara ara doktor bir sürü ilaç verdi kalça içinde ortopediye gönderdi çok önemli değil şuan için daha küçük 3 aylık olana kadar bezin üzerine havlu katlayıp koy bacak arası ayrık dursun kemik tam yerleşmemiş yerine dedi..
geçmiş olsun aplacımm yaa inşalah geçer pişikkkanacim 2 cocuklu olunca internet hak getire :) hele buyuk oglan bilgisayara sarnca son 10 gundur, bilgisayara dokunamiyoruz bile. herkeste varmis gaz pisik demek. bende yalan degil 9 tane pisik kremi kullandim banamisin demedi. su bugday nisastasini deneyecegim bir. zeytinyagi ve kantron yaginida denedim bu arada. onlarda fayda etmedi. insallah nisasta toparlar. vallahi bol bol dua ederim duzelirse pisigimiz.
dereotu sut keser diye duymustum, kullanan arkadaslar sutunuzde azalma yapti mi acaba? ona gore kullanayim?
herkesi cok opuyorumi buyuk oglan cildirdi yine bilgisayari istiyor.(
alt limit 600 gr diye biliyorum ki seninki ayını bitirirken 1kgya yaklaşacak gibi görünüyor.ii günler kızlar..ben nisan annesiyim ama mart annlerini de takip ediyorum..bebeğim 24 günlük..3150 doğdu 3 kiloya düştü 22.gününde 3600 çıktı..sizce nasıl??burda okuyorum ayda 1 1.5 kilo alan bebişler var maşallah.doktor normal dedi ama zaten ağlaya ağlaya emzirdiğim içim üzülüyorum besleyemiyor muyum diye...sadece anne sütü vermek istiyorum ama arada mama veriyorum mecburen göğüslerim bazen dayanılmaz bi hal alıyo..ama mamayıda her gün vermiyorum.sizce kilosu az mı?mama vereyim mi??sizler napıyorsunuz??sadece anne sütü mü??kilolar nasıl??ben bide göğüs kalkanına akan sütlerimi de biriktirip kaşıkla veriyorum ama gene de az almış o kadar uğraşıyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?