2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sen çook şanslısın bebeğin herşeyi doğal olarak yapıyor hep böyle olsun inş.

kızlaar..benim bebişin kakası genelde yeşil yaa...arada sarı yapıodu ama bu aralar gene yeşil..pütürlü macun gibi..kıvamı böyle olması gerekiomuş ama renk yeşil..var mı böle olan neden ki acaba??ay öf herşeyi kafaya takıyorum bişey mi var ki niyeki bu kadarı da ii deil annem de kızıp duruo nie bu kadar pinpirikli bi insan oldun sen diye..ama ne bilim 10 tane çocuk büyütmedik ki...

zayıflamadan bahsedilmiş..ya az yediğim anda hemen sü5tüm de azalıo...yok sıvı şeyler yok su tamam onlar da önemli ama ben yemeyi azaltınca sütüm de azalıo mesela bugün öyleydim..sözde eylülde okula başlıcam temmuz gibi dikkat etmeye başlarım kalan 9 kilonun hepsi olmasa da bi kısmını veririm diodum..mümkün deil..hiç bişeyim olmuyooooo..hamile pantolonum ve bi tane gömleğim var onla geziyorum..almak da istemiyorummmm..nası gitcek bu kilolarrr...

tesadüfen olmuş olabilir bende damlasız idare etmeye çalışıyordum iki gündür verdim damlayı o da yaptı, çok gazlandırma bebişi yazık benimki gibi oluyorsa dayanılacak şey değil .

bende öyle olmak istiyorummmmmmmm

maşallah de bebeğine anlamamak mümkün değil , uykuları hep bölünük çığlık çığlığa ağlamalar anlatılmaz yaşanır, çocuk perişan oluyor
bende yarın gidicem bakalımdoktora ve ultrasona ben dr brown kullanıyorum, açken denemeni tavisye ederim acıtığını anladığında biraz ağlasın sabret sonra daya biberonu ağzına alır.
yediğin yeşilliklerdendir endişelenme yeminle hepimiz ruh hastası olacaz düşün düşün düşün , 1 -2 gün daha bekle olmadı doktora gidersin , sakin olmaya çalış normaldir muhakkak ben geçen gün ben bir üzüldüm, hooooppp süt normalinin 3te 1 ine indi birden çekildi göğsüm hissettim.
hepimize var o pipiriklik, benim annemde bana kızıyor , ooff offff
bende öğretmenim :) nerdesin? bir öğün bile yemesem azalıyor süt bu ne böyle anlamadım bünye olayı bu yaa
kızlar bu süt olayı bünye olayı artık canıma tak etti, süt yapan bütün yiyecekleri yiyorum, humana, milupa, hip still teeleri ve rezene içiyorum, dereotu filan hepsi hepsi, üstüne üstlük maya bile yedim bu sabah, yani olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor. 3 marka süt çayı biri olmassa öteki arttırsın sütü mübarek, MORAL en önemli şey bu kadar çok şey içmiyorken sütüm vardı, bebeğin gözüne kafayı bir taktım o gece süt birden gitti,halbuki şimdi boşuna üzüldüğümü anladım . ALLAHIM hepimize en az 1 sene bol bol bol süt ver , bebeklerimize yarasın , hepimizin bebeği sağlıklı, sıhhatli olsun, ne kolik kalsın ne kusma, hepsi akıllı sağlıklı olsun, hepimizinki için diliyorum, yalvarıyorum hatta.
impladeniz birde aklıma gelmişken tekrar söylüyorum sende egzamaları kafana takma Allah başka dert vermesin de muhakkakki geçici birşey o .

senin yaptığın gibi yapıyorum, emzik niyetine kullanıyorlar bir süre sonra , sıkılmıyorsan çıkarma..

Kızlar artık netim var.Kavuştum sonua kötünda size.Emirim hasta oldu.Sabah saglık ocagına götürdük.4 tane ilaç verdi.Bunlardan bir tanesi antibiyotik idi.Eşimin içine sinmedi.Kendi dr.götürdük.İyiki vermemişsiniz bu ilaçları demesin mi. Bu ilaçlar 2 yaşından önce verilmez dedi.Eşimle sinir olduk saglık ocagındaki doktora.Burun damlası verdi.Birde toz solüsyon Verdi yarım ölçek.Sütün yaramış6200 olmuş dedi.En büyük antibiyotik anne sütü dedi.Bütün mikropları öldürür bol bol emzir dedi.İnş. emirim hemencecik iyileşir.O öksürdükçe aglıyorum içim parçalanıyor

cnm geçmiş olsun.çok şükür ki geçici bir durummuş.

geçmiş olsun ebrucum

nuraycım geçmiş oslun sıkma sakın canını benimde varmış annemler farketmişler ozaman usg.de yok alet takılmış geçmişallah korusun farkedilmese kötü dersde demişdi hocamız kız bebeklerde daha fazla görülüyormuş kalça çıkığı olayı...mertte chicco almıyor bebedorun biberonundan içiyor bide onu dene istersen

çok geçmiş olsun artık kime güvewneceğimizi şaşırdık
saol cnm... ben de zaten önce prima üstüne huggies baglamayı düşünüyorum ya da sadece prima araya kalın kumas bi bez.dr. öle yap dedi... ewet cnm ben de ısrarla deniyimcnm..çok tesekkur ederım

umarım çabucak iyileşir

Nuraygeçmiş olsun canım üzülme sakın önemli bişey değil kalın bezle hemn düzelir çok çabuk geçer inşallah..

Seninle alakası yok canım ama ben kalça çıkıklığını genetik diye biliyorum??

Kızlar hava değişimi olsun, hem de ailem bebişi görsün diye onların yanına G.Antep'e geldiğimi söylemiştim. Ayyyy burda da sıkıldım, kocişi de özledim. 19 Mayıs tatili var da anca o zaman gelecek, gideceğiz. Buraya geldim belki çıkarım değişiklik olur diye burda eve hapis oldum, havalar soğuuuk.
Dün rüyamda neee gördüm dinleyin, bizim kız sabah 5 e kadar uyudu, gece 22.30 dan beri O sırada uyanınca emzirdim, kendi yanıma aldım bir baktım orda da uyudu. Bu çocuk kaç saattir aç yattı yaa dedim içimden.Ben de yattım rüyamda bir markette mi mağazada mıyız, bebişimde yukarı kattaymış, bir görevliye gidip bakar mısınız diyorum, yanımdaki arkadaşım bebeğimi bir kadının emzirdini söylüyor, ben de sütüm kesilmesin bir daha almaz falan diyorum,kadın yukarıdan bebeğimi emziriken "ben yetimim benim sütüm bir şey yapmaz" dedi. Bebişim uayndığında da sanki tokmuş gibi içmedi, çok az aldı göğsümü, bırakıyor, ayyy etkilendim. Böyle şekerler sabah sabah modum biraz düşük benim bugün. Size hayırlı boool sütlü günleeer:)

Günaydın herkesee! Canım bu ne ilginç rüya. Hayrolsun. Sen deyince aklıma geldi ya geçen sene doğum yapan bir yakın arkadaşım var, hâlâ emzirıyor, Defneyi de emzirip süt annesi olmak istiyormuş. Doğmadan önce söyledi, çok üstünde durmadım ama şimdi aklıma geldikçe korkuyorum. Kıskançlık krizine girerim ben

al benden de o kadar, evimdeyken görümcelerim gelmişti. Ayşeee sen hiç bir şey yemiyorsun, süt olması için yemelisin bak bir süt annesi buluruz yoksaa diye beni korkutmuşlardı. Tamam dinimizde de var süt anneliği ama bebekle en yakın olduğun, an birbirinize bakıp(bebiş daha çok memeye odaklanıyor ama:)) süt verdiğin an, anneyle bebek arasına lütfen kimsecikler girmesin , ben de kıskanırdım heralde, Hürremleşebilirdim,hıııh
-Valideeem evladımı istiyorum kaçırmayın onu benden valideem!!!!

Hah evet doğru benzetme. Ben de Hürremleşirim!!

Bu arada dün aldırdım eşime hemen Johnsons bedtime losyon. Yani yağ dedim losyon almış, neyse, ya tesadüf oldu, ya işe yaradı, sakinleşti kızım.. Pat diye uyumadı sihirli iksir gibi ama sakin sakin durdu.. Gece de rahat uyudu.. Gerçi sabah 5te gülücükler atarak uyandı ve ben de uyanmış sayıldım.. Ağlayarak uyanmasın da

Ayrıca Defne Çarşamba sağlık ocağında 5700 tartılmıştı Bende 2 nomero prima var,3-6 kilo arası; hiç taşmışlığı yoktu şimdiye kadar ama şimdi beline bulaşıyo filan, hatta bu sabah emzirirken yaptı kakasını, hafif yan dönük olduğundan batmış pantolon, bi baktım elime bi ıslaklık geliyo Artık bir büyüğüne geçicez sanırsam, geceleri büyük bez takayım en azından, gündğz de sık sık değiştirip bitireyim napim.. Sabah tamamen üzerini değiştirdim böyle olunca, yeniden sürdüm losyon, yine uyuyo. İlginç Tabi suyunu çıkarmamak lazım, 2-3 günde bir süreyim etkisi geçmesin

Maşşallah kilosuna annesi sakinleşmesine sevindim yaa bu bebeklerin uykuya da ihtiyacı var, büyüme hormonu uykuda çalışıyor(tam olarak kelimeyi seçemedim heralde çalışıyor:))
boşuna dememişler uyusun da büyüsün diye bıdıklar yaaa uyurken gidip uyandırasım geliyor gerçiii:)

herkeze iyi hafta sonu arkadaşlar

kısmetse bugün saat 2 de...kızımı hastaneye götürcez randevumuzu aldık kalça usg.si çekilcek :26: inşallah bişey çıkmaz :26:

yeşil kaka konusulmuş. ben çok çektim ondan.burdada çok sordum. büyüklerimiz olur dert etme dedikçe ben doktor doktor gezdim. gaita tahlili 2 defa yapıldı. hiçbirşey çıkmadı. doktorlara yeşil kaka yapıyor deyince. ateş kusma var mı diye sordular hep. yok deyince tahlile bile gerek görmediler. ben çok üsteleyince bir de birkaç defa kırmızı sicim(kan) gördüm deyince tahlil yaptılar. nidazol diye bir ilaç verdiler. zor bela bu ilacı içirdim. şimdi hala yeşil.boşuna hastanelerde rezil olduk. kızımada o ilacı içirdim. ben br inek ve kaka takipçisiyim

günaydın herkese diyecem ama utanıyorum valla öğlen olmuş ben daha yeni uyanıyorum..gece boyunca hep ayaktaydım kızlar dün oğluşun bezi bitmişti eşimde markette prima bulamamış molfix var alayım mı dedi bende aaallll nolacakki dedim..neyse eve geldi baktım bezin içine dedim eyvah bu kakayı çekmez hep dışına çıkar eşim dedi ki yok yok bişey olmaz tabi ben neyse iyi o zaman dedim bağladım oğlum sünnet olduğu için biraz pipisini sakınıyordum ben enfeksiyon falan kapmasın diye bağlar bağlamaz oğlum kakasını yaptı kaka sırtına karnına her tarafına çıktı tabi pipiyede değdi hemen su ısıttık tabi bizim banyolar hala çok uzun sürüyo damacanadaki suyu ısıt odayı ısıt falan derken zaten boğazı ağrıyo dedik biraz daha ısıttık neyse su nihayet hazır oldu yıkadım giydirdim tamam artık kaka faalan yapmaz derken yine pırrrrttt offff dedim hemen açtım ama yine pipi kirli bu sefer belden yıkadık sadece popoyu ve pipiyi...inat etmiş gibi oğlum sabaha kadar hep kaka yaptı hep yıkandı eşim de inat etti gidip eczaneden almadı bende her defasında onu uyandırdım sonra sabah ezanıyla gitti bez aldı geldii şimdi oğlum bir odada eşim başka bir odada horul horul uyuyolar..kızlar odanın nemi öyle çok artmıştı ki baktığımda az kalsın bizim eve yağmur yağacaktıısıt bayo yaptır derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…