ya kızlar siz bebeğinizde gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? ben bilemediğimden genelde çoğu kişide de olunca acaba var da ben mi anlamıyorum diye düşünmeye başladım. benim bebiş ağladığında emziriyorum susuyor mesela. yada altını değiştiriyorum susuyor. gazı olduğu zaman pırt pırt kendi yapıyor. emdiği zamanda dik olarak omzuma koyup pıt pıt yapınca ya ağzından geğirme şeklinde yada alttan pırt pırt olarak çıkıyorbazen emse de altı da değişse susmuyor çok nadiren ama. o zamanda müzik dinletince yada konuşunca susuyor. gaz sancısı bunlardan çok farklı bişey mi? nasıl anlarım?
geçmiş olsun cnm gerçekten çok zor nerdeyse kaka duasına çıkacaktımtövbe tövbeee inan kızım kakasını yapamayınca aklımda ondan başka bişe olmuyo ama ben artık gaz damlasından olduğuna kanaat getirdim çünkü bıraktım damlayı kendiliğinden yaptı
bende öyle olmak istiyorummmmmmmm
maşallah de bebeğine anlamamak mümkün değil , uykuları hep bölünük çığlık çığlığa ağlamalar anlatılmaz yaşanır, çocuk perişan oluyorya kızlar siz bebeğinizde gaz sancısı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? ben bilemediğimden genelde çoğu kişide de olunca acaba var da ben mi anlamıyorum diye düşünmeye başladım. benim bebiş ağladığında emziriyorum susuyor mesela. yada altını değiştiriyorum susuyor. gazı olduğu zaman pırt pırt kendi yapıyor. emdiği zamanda dik olarak omzuma koyup pıt pıt yapınca ya ağzından geğirme şeklinde yada alttan pırt pırt olarak çıkıyorbazen emse de altı da değişse susmuyor çok nadiren ama. o zamanda müzik dinletince yada konuşunca susuyor. gaz sancısı bunlardan çok farklı bişey mi? nasıl anlarım?
bende yarın gidicem bakalımdoktora ve ultrasona ben dr brown kullanıyorum, açken denemeni tavisye ederim acıtığını anladığında biraz ağlasın sabret sonra daya biberonu ağzına alır.selam kızlar.. kaç gundur canım sıkkın,giremedim de kk.ya... damlcım benş sormussun cnm saol
kalça usg.miz cekildi.sol kalçada gelişme geriliği varmış. cok kötu oldum korktıum ama dr beni rahatlattı.. 1 ay ara bezi kullanacaz,bacakların ayrık durması gerekiomuş.. sonra düzelecekmiş çok şükürr... ben de hepprima kullanıodum ince die.bacakları ayrık durmasın rahat etsin die.hatta burda yazmıştım huggies cok kötu kalın die.ben ne bilim yenidoğanlarda kalın bez kullanmak daha iiymiş....
işte böyle kızlar...
hıııı bi de can sıkıcı bişey daha.kızım az kilo almış. dr sadece gece yatmadan mama wereblrsın dedi... ama kızım biberon almıoo...... dr browns chicco avent aldım üçünü de almadı.. weremedim mama..emzkde almıo napacam ben yaaaa
yediğin yeşilliklerdendir endişelenme yeminle hepimiz ruh hastası olacaz düşün düşün düşün , 1 -2 gün daha bekle olmadı doktora gidersin , sakin olmaya çalış normaldir muhakkak ben geçen gün ben bir üzüldüm, hooooppp süt normalinin 3te 1 ine indi birden çekildi göğsüm hissettim.annişlerroğluşum 1 haftadır yeşil kaka yapıyor ama çook yeşil diil sarı yeşil arası burda normal diye okuduğum için götrmemiştim dr a ama 1 hafta oldu ve günde 5 kere filan yapıyo böle bişi olan varmı sizce napmalıyım
hepimize var o pipiriklik, benim annemde bana kızıyor , ooff offffkızlaar..benim bebişin kakası genelde yeşil yaa...arada sarı yapıodu ama bu aralar gene yeşil..pütürlü macun gibi..kıvamı böyle olması gerekiomuş ama renk yeşil..var mı böle olan neden ki acaba??ay öf herşeyi kafaya takıyorum bişey mi var ki niyeki bu kadarı da ii deil annem de kızıp duruo nie bu kadar pinpirikli bi insan oldun sen diye..ama ne bilim 10 tane çocuk büyütmedik ki...
bende öğretmenim :) nerdesin? bir öğün bile yemesem azalıyor süt bu ne böyle anlamadım bünye olayı bu yaazayıflamadan bahsedilmiş..ya az yediğim anda hemen sü5tüm de azalıo...yok sıvı şeyler yok su tamam onlar da önemli ama ben yemeyi azaltınca sütüm de azalıo mesela bugün öyleydim..sözde eylülde okula başlıcam temmuz gibi dikkat etmeye başlarım kalan 9 kilonun hepsi olmasa da bi kısmını veririm diodum..mümkün deil..hiç bişeyim olmuyooooo..hamile pantolonum ve bi tane gömleğim var onla geziyorum..almak da istemiyorummmm..nası gitcek bu kilolarrr...
kızlar bide ne sorcamhani bebiş emerken uyuyor ya. uykunun arasında durup durup emiyo. öyle olunca siz çıkarıyor musunuz kendiniz yoksa o bırakacak yada uyanacak diye mi bekliyorsunuz? ben bikaç dakika bekliyorum. bakıyorum uykusu iyice derinleştiyse çıkarıyorum. yok eğer hemen kıpırdanıyorsa emmeye devam ediyor zaten.
selam kızlar.. kaç gundur canım sıkkın,giremedim de kk.ya... damlcım benş sormussun cnm saol
kalça usg.miz cekildi.sol kalçada gelişme geriliği varmış. cok kötu oldum korktıum ama dr beni rahatlattı.. 1 ay ara bezi kullanacaz,bacakların ayrık durması gerekiomuş.. sonra düzelecekmiş çok şükürr... ben de hepprima kullanıodum ince die.bacakları ayrık durmasın rahat etsin die.hatta burda yazmıştım huggies cok kötu kalın die.ben ne bilim yenidoğanlarda kalın bez kullanmak daha iiymiş....
işte böyle kızlar...
hıııı bi de can sıkıcı bişey daha.kızım az kilo almış. dr sadece gece yatmadan mama wereblrsın dedi... ama kızım biberon almıoo...... dr browns chicco avent aldım üçünü de almadı.. weremedim mama..emzkde almıo napacam ben yaaaa
geçmiş olsun ebrucumKızlar artık netim var.Kavuştum sonua kötünda size.Emirim hasta oldu.Sabah saglık ocagına götürdük.4 tane ilaç verdi.Bunlardan bir tanesi antibiyotik idi.Eşimin içine sinmedi.Kendi dr.götürdük.İyiki vermemişsiniz bu ilaçları demesin mi. Bu ilaçlar 2 yaşından önce verilmez dedi.Eşimle sinir olduk saglık ocagındaki doktora.Burun damlası verdi.Birde toz solüsyon Verdi yarım ölçek.Sütün yaramış6200 olmuş dedi.En büyük antibiyotik anne sütü dedi.Bütün mikropları öldürür bol bol emzir dedi.İnş. emirim hemencecik i yileşir.O öksürdükçe aglıyorum içim parçalanıyor
selam kızlar.. kaç gundur canım sıkkın,giremedim de kk.ya... damlcım benş sormussun cnm saol
işte böyle kızlar...
çok geçmiş olsun artık kime güvewneceğimizi şaşırdıkKızlar artık netim var.Kavuştum sonua kötünda size.Emirim hasta oldu.Sabah saglık ocagına götürdük.4 tane ilaç verdi.Bunlardan bir tanesi antibiyotik idi.Eşimin içine sinmedi.Kendi dr.götürdük.İyiki vermemişsiniz bu ilaçları demesin mi. Bu ilaçlar 2 yaşından önce verilmez dedi.Eşimle sinir olduk saglık ocagındaki doktora.Burun damlası verdi.Birde toz solüsyon Verdi yarım ölçek.Sütün yaramış6200 olmuş dedi.En büyük antibiyotik anne sütü dedi.Bütün mikropları öldürür bol bol emzir dedi.İnş. emirim hemencecik i yileşir.O öksürdükçe aglıyorum içim parçalanıyor
saol cnm... ben de zaten önce prima üstüne huggies baglamayı düşünüyorum ya da sadece prima araya kalın kumas bi bez.dr. öle yap dedi... ewet cnm ben de ısrarla deniyimcnm..çok tesekkur ederım
Kızlar hava değişimi olsun, hem de ailem bebişi görsün diye onların yanına G.Antep'e geldiğimi söylemiştim. Ayyyy burda da sıkıldım, kocişi de özledim. 19 Mayıs tatili var da anca o zaman gelecek, gideceğiz. Buraya geldim belki çıkarım değişiklik olur diye burda eve hapis oldum, havalar soğuuuk.
Dün rüyamda neee gördüm dinleyin, bizim kız sabah 5 e kadar uyudu, gece 22.30 dan beriO sırada uyanınca emzirdim, kendi yanıma aldım bir baktım orda da uyudu. Bu çocuk kaç saattir aç yattı yaa dedim içimden.Ben de yattım rüyamda bir markette mi mağazada mıyız, bebişimde yukarı kattaymış, bir görevliye gidip bakar mısınız diyorum, yanımdaki arkadaşım bebeğimi bir kadının emzirdini söylüyor, ben de sütüm kesilmesin bir daha almaz falan diyorum,kadın yukarıdan bebeğimi emziriken "ben yetimim benim sütüm bir şey yapmaz" dedi. Bebişim uayndığında da sanki tokmuş gibi içmedi, çok az aldı göğsümü, bırakıyor, ayyy etkilendim. Böyle şekerler sabah sabah modum biraz düşük benim bugün. Size hayırlı boool sütlü günleeer:)
Günaydın herkesee!Canım bu ne ilginç rüya. Hayrolsun. Sen deyince aklıma geldi ya geçen sene doğum yapan bir yakın arkadaşım var, hâlâ emzirıyor, Defneyi de emzirip süt annesi olmak istiyormuş. Doğmadan önce söyledi, çok üstünde durmadım ama şimdi aklıma geldikçe korkuyorum. Kıskançlık krizine girerim ben
al benden de o kadar, evimdeyken görümcelerim gelmişti. Ayşeee sen hiç bir şey yemiyorsun, süt olması için yemelisin bak bir süt annesi buluruz yoksaa diye beni korkutmuşlardı. Tamam dinimizde de var süt anneliği ama bebekle en yakın olduğun, an birbirinize bakıp(bebiş daha çok memeye odaklanıyor ama:)) süt verdiğin an, anneyle bebek arasına lütfen kimsecikler girmesin , ben de kıskanırdım heralde, Hürremleşebilirdim,hıııh
-Valideeem evladımı istiyorum kaçırmayın onu benden valideem!!!!
Bu arada dün aldırdım eşime hemen Johnsons bedtime losyon. Yani yağ dedim losyon almış, neyse, ya tesadüf oldu, ya işe yaradı, sakinleşti kızım.. Pat diye uyumadı sihirli iksir gibi ama sakin sakin durdu.. Gece de rahat uyudu.. Gerçi sabah 5te gülücükler atarak uyandı ve ben de uyanmış sayıldım.. Ağlayarak uyanmasın da
Ayrıca Defne Çarşamba sağlık ocağında 5700 tartılmıştıBende 2 nomero prima var,3-6 kilo arası; hiç taşmışlığı yoktu şimdiye kadar ama şimdi beline bulaşıyo filan, hatta bu sabah emzirirken yaptı kakasını, hafif yan dönük olduğundan batmış pantolon, bi baktım elime bi ıslaklık geliyo Artık bir büyüğüne geçicez sanırsam, geceleri büyük bez takayım en azından, gündğz de sık sık değiştirip bitireyim napim.. Sabah tamamen üzerini değiştirdim böyle olunca, yeniden sürdüm losyon, yine uyuyo. İlginç Tabi suyunu çıkarmamak lazım, 2-3 günde bir süreyim etkisi geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?