mrblar kızlar hem emzirip hem mama verenler mamayı ne zmn ve kaç cc veriyosunuz
Kızlar gecmisi okuma ihtimalim yok teki elimde teki dizimde yken size yazayım dedi
Cok özlüyorum sizleri ama okuyup çıkıyorum ya kızlar Batum gunduzlei hiç uyumuyor sadece memede uyuyor ve sonra geceye kadar ayakta uykuya dalamiyor sizlerinde olemi yorgunun Cok ne yaptım tavsiyesi olan ....
günaydın arkadaşlar..ya bebişim dünden beri grip gibi..daha 1 aylığız yaa..burnu çok tıkalı sesi kısık gibi..bi kaç kere de öksürünce akşam doktora gittik şükür ciğerlerinde bişey yok serum fizyolojik sık emzir dedi..ama moralim bozuk çünkü çocuk hışır hışır nefes alamıyo yazık yavrum..napabilirim yaa..ıhlamur veren oldumu 1 aylıkken yada başka böle bişey yaşayanlar naptınız
kızlar selam acil bi sorum olacak sizlere dışarı çıktığım zmn emzirmek zor oluyo bende biberona mama veya sütümü koymak istiyorum şimdi internetten termos siparişi vericem sizce normal termos mu alayım yoksa biberon termosu mu alayım biberon termosları ne kadar güvenli ya mama bozulursa diye korkuyorum malum havalarda ısınıyor siz ne kullanıyorsunuz
Online olanlar arasında yeni nickler gördüm aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Bugün Öykümün aşıları vardı.Geçici olarak annemlerin yanında kaldığımız ve burası küçük bir ilçe olduğu için aşılarımız 9 günlük bir gecikme ile vuruldu.Evden çıkmadan ağlama krizine giren kızım aşılarla birlikte daha da çok ağladı.Neyse ki eve gelir gelmez uykuya daldı.Bu arada bir de isiliğe yakalandık.İsilik geöçiren bebiş var mı? Nasıl geçirdiniz?
Gündüz uykusu bizde de çok az canım.
Geçmiş olsun canım.Benim kızım gribe yakalanmadı ama burun hırıltısı için bize de rahatlatması için fizyolojik serum verdi.
Gamzecim bebekler için satılan termosların çoğu markasından aldım hepsi de çatlak çıktı hiç kullanamadım.En iyisi normal 1 lt lik ev tipi termoslardan alman canım.
bizimki de tükürüğünden boğulup öksürüyoÖmer Kuzey tükürüklerle baloncuk yapıyordu bir süredir ama bu ara ağzının kenarından salya akıyor ama çok nadir bir iki defa olmuştur o da öyle fazla değil :)
bende öyle yapıyorum , geldiği kadar emsin sonra mama ver, en doğrusunu bebeğin annesi bilir, doktordan bile iyi bilir
sağol canımne mytlu canım gözün aydın
canım ilk önce emziriyorum bırakınca ilk önce 60cc eğer doymazsa biir 30cc daha yapıyorum
geçmiş olsun mervecim
geçmiş olsun
gamzecim normal termosumuz var bizim suyu koyuyorum kavanozada mamayı koyuyorum dışarıda hazırlıyorum mamayı
Online olanlar arasında yeni nickler gördüm aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Bugün Öykümün aşıları vardı.Geçici olarak annemlerin yanında kaldığımız ve burası küçük bir ilçe olduğu için aşılarımız 9 günlük bir gecikme ile vuruldu.Evden çıkmadan ağlama krizine giren kızım aşılarla birlikte daha da çok ağladı.Neyse ki eve gelir gelmez uykuya daldı.Bu arada bir de isiliğe yakalandık.İsilik geöçiren bebiş var mı? Nasıl geçirdiniz?
Gündüz uykusu bizde de çok az canım.
Geçmiş olsun canım.Benim kızım gribe yakalanmadı ama burun hırıltısı için bize de rahatlatması için fizyolojik serum verdi.
Gamzecim bebekler için satılan termosların çoğu markasından aldım hepsi de çatlak çıktı hiç kullanamadım.En iyisi normal 1 lt lik ev tipi termoslardan alman canım.
kızlar selam acil bi sorum olacak sizlere dışarı çıktığım zmn emzirmek zor oluyo bende biberona mama veya sütümü koymak istiyorum şimdi internetten termos siparişi vericem sizce normal termos mu alayım yoksa biberon termosu mu alayım biberon termosları ne kadar güvenli ya mama bozulursa diye korkuyorum malum havalarda ısınıyor siz ne kullanıyorsunuz
geçmiş olsun gelinime kendiliğinden geçmişiti bizim isilik
bizde de var canım yüzü hatta kafası bile anında isilik oluyo bide ağlayıp ıkınınca daha fazla oluyo doktor bi krem verdi çok giydirme önümüz yaz olursa sür bu kremi dedi ama ben bi kere kullandım kendi geçiyo çünkü
çok geçmiş olsun başınıza neler gelmiş öyle allah bebişlerimizi korusunmerhaba anneler önceden okuyarak takip ederdim üye olmak zor geliyordu. şimdi üyeliğim onaylandı çok şükür.
evet malesef bebeğim grip oldu.
bebeğim 47 günlük. cuma gecesi 37.9 ile gece 3 te uyandık. çocuk araştırma hastanesi diyede şişli etfale götürdük. ama burnumuzdan geldi.
hastaneye gittiğimizde ateşi 37.4 tü. yarım saat ara ile takibe alındı. ateşi bu civarlarda devam ediyordu. ama malesef hastanede garip bi alet var bebeğin alnına cihazı tutuyolar anında bi değer veriyo. o cihazda da 38.4 oldu ama 1 dk sonra 37 ye düştü. cihaz dandik yani. neyse doktor film idrar kan tahlilleri istedi. sonuçlar temiz. ama maalesef nöbet değişimine denk geldi ve yeni ASİSTAN doktor bizi bebeğim küçük olduğu için enfeksiyon servisine yatıracağını söyledi.her ne kadar bebeğe benden grip geçtiğini sölesemde nafile mikrop yuvasına yatırdılar. odada bbizimle beraber 11 yaşında bi enfeksiyon hastası daha vardı. neyse daha uzatmayım ama kabus gibi 3 gün geçirdiler bana çünkü çocuğumun ateşi daha o sabah 36.5 e düştü ama bizi bırakmadılar. yalvardığım halde olmaz riskli dediler. zaten dediğim gibi hepsi asistandı . HAPİSHANE gibiydi yani. evdeyim ama hala etkiinden kurtulamadım. hala burun tıkanıklığı ve öksürüğü var ama kendiliğinden geçecekmiş. zaten hastanede de 1 damla ilaç vermediler.
yani siz siz olun önce özel bi kuruma götürün araştırma hastanesindeki asistanlara bebeğinizi emanet etmyin. :44:
Sağon kızlar.İsiliğimizin 3. günü bugün heryerini iyice sardı
Dün gece uyudum darısı herkesin başına.
Günaydııın!bugün pek mutluyum, gece annemler geri geliyor. Artık tuvalete giderken bile binbir organizasyon yapmaya son!
oğlum ilk defa 2 gundur kakasını yapmıyo çok endişeliyim bugun biraz huzursuz uyandı dr danda randevu aldım nasıl bırakıp gidicem ya çok ağlarsa
kerem kakasını yaptı ve gulucukler atmaya başladı yavrumm benımm
kızlaar yokmu bebeğinin burnu tıkanan bi cevap lütfen..grip olanlar ıhlamur verdiniz mii
kızlaar yokmu bebeğinin burnu tıkanan bi cevap lütfen..grip olanlar ıhlamur verdiniz mii
kızlar cemre akşam sekizde yatıp sabah 5 te uyanıyor, emzirip altını temizleyip yatırınca sabah 9 da uyanıyor..aç kalıyor diye panikliyorum ama doktorum uyku düzenini kurması için "uyandırmamı" söyledi, bırakın uyusun diyor..biliyorum şikayet etmemeliyim ama içim rahat etmiyor..sizin uyku düzenleriniz nasıl ??:18:
VALLA arkadasim haklisin,cumhurbaskanligi kösküne gömecem
bu yaz INSALLAH aksilik olmassa ankaraya gelecem,o zaman anca gömebilirim,,,bide cok komik oglumun göbüsünü nerye koydumu hatirlamiyomlohusalik bitti ama kalintilari sürüyo
köskün disina anca gömebilirim herhalde,bahcesine girebiliyonmuki?
sütümü sağdığımda çok az geliyo bide bebeğim kısa aralıklarla ve çok uzun emiyor sütüm az geliyor sanırım.emmeyi genelde uyuyakaldığı içn bıarkıyo kendiliğinden pek bırakmıyo gerçi birazda ağzımda dursun istiyo ilk başlarda emiyo emiyo sonra ağzında tutuyo çekiyo alıyo oyun oynar gibi ..
ama belli bi saatte emerken ağlamaya başlıyo göğsümü sıkıyorum çook az geliyo süt o zmn 60 cc yani 2 ölçek mama yapıp veriyorum..buarada bebeğim 54 günlük..doğrumu yapıyorum acaba bebeği çokmu yoruyorumki belli bi süre emziripi mama mı vermeliyim yoksa yaptığm gibi emebildiği kdr emzirip en son durumdamı mama vermeliyim bunu bilemedim bitürlü
günaydın kızlarr..
biz bu gece hiç uyumadık oğluş hasta die fitil vermişti doktor gece rahattık fitiller dün bitti yawrum hiç uyumadı gazı var sürekli ağladıneyse sabah 4.30da yine bi fitil koydum şimdi uyuyo..ben bişey sorucam çınarın ağzı çok sulanıyo özellikle omzuma göğsüme yatınca acayip salya akıyo sizde de böyle mi benim bildiğim diş çıkarcağı zaman olur böyle ama daha çok erken diş için nie böle anlamadım:44:
günaydın arkadaşlar..ya bebişim dünden beri grip gibi..daha 1 aylığız yaa..burnu çok tıkalı sesi kısık gibi..bi kaç kere de öksürünce akşam doktora gittik şükür ciğerlerinde bişey yok serum fizyolojik sık emzir dedi..ama moralim bozuk çünkü çocuk hışır hışır nefes alamıyo yazık yavrum..napabilirim yaa..ıhlamur veren oldumu 1 aylıkken yada başka böle bişey yaşayanlar naptınız
merhaba anneler önceden okuyarak takip ederdim üye olmak zor geliyordu. şimdi üyeliğim onaylandı çok şükür.
evet malesef bebeğim grip oldu.
bebeğim 47 günlük. cuma gecesi 37.9 ile gece 3 te uyandık. çocuk araştırma hastanesi diyede şişli etfale götürdük. ama burnumuzdan geldi.
hastaneye gittiğimizde ateşi 37.4 tü. yarım saat ara ile takibe alındı. ateşi bu civarlarda devam ediyordu. ama malesef hastanede garip bi alet var bebeğin alnına cihazı tutuyolar anında bi değer veriyo. o cihazda da 38.4 oldu ama 1 dk sonra 37 ye düştü. cihaz dandik yani. neyse doktor film idrar kan tahlilleri istedi. sonuçlar temiz. ama maalesef nöbet değişimine denk geldi ve yeni ASİSTAN doktor bizi bebeğim küçük olduğu için enfeksiyon servisine yatıracağını söyledi.her ne kadar bebeğe benden grip geçtiğini sölesemde nafile mikrop yuvasına yatırdılar. odada bbizimle beraber 11 yaşında bi enfeksiyon hastası daha vardı. neyse daha uzatmayım ama kabus gibi 3 gün geçirdiler bana çünkü çocuğumun ateşi daha o sabah 36.5 e düştü ama bizi bırakmadılar. yalvardığım halde olmaz riskli dediler. zaten dediğim gibi hepsi asistandı . HAPİSHANE gibiydi yani. evdeyim ama hala etkiinden kurtulamadım. hala burun tıkanıklığı ve öksürüğü var ama kendiliğinden geçecekmiş. zaten hastanede de 1 damla ilaç vermediler.
yani siz siz olun önce özel bi kuruma götürün araştırma hastanesindeki asistanlara bebeğinizi emanet etmyin. :44:
kızlar bu 3.ayda yapılan özel rota aşısını bende yaptırcam kısmetse...sağlık ocağını aradım 3.ay bitince yapılıyomuş pahalı olduğundan herkez yaptırmıyomuş...eczaneden alın biz yaparız dedi ebemiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?