2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrblar kızlar hem emzirip hem mama verenler mamayı ne zmn ve kaç cc veriyosunuz

merhaba bende hem emzirip hem mama veriyorum.. öğlen 90 ml ve akşamları yatmadan önce 90 ml veriyorum.. arada çok huysuz olursa, doymadığını fark edersem 60 ml veriyorum.. geri kalan zamanı genelde memede

Online olanlar arasında yeni nickler gördüm aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

Bugün Öykümün aşıları vardı.Geçici olarak annemlerin yanında kaldığımız ve burası küçük bir ilçe olduğu için aşılarımız 9 günlük bir gecikme ile vuruldu.Evden çıkmadan ağlama krizine giren kızım aşılarla birlikte daha da çok ağladı.Neyse ki eve gelir gelmez uykuya daldı.Bu arada bir de isiliğe yakalandık.İsilik geöçiren bebiş var mı? Nasıl geçirdiniz?

Gündüz uykusu bizde de çok az canım.

Geçmiş olsun canım.Benim kızım gribe yakalanmadı ama burun hırıltısı için bize de rahatlatması için fizyolojik serum verdi.

Gamzecim bebekler için satılan termosların çoğu markasından aldım hepsi de çatlak çıktı hiç kullanamadım.En iyisi normal 1 lt lik ev tipi termoslardan alman canım.

geçmiş olsun gelinime kendiliğinden geçmişiti bizim isilik

kızlar dışarı çıkarken kanguru kullanan varmı?? rahat ediyormu bebekleriniz içinde? kızımı denemek için evin içinde koydum gezdirdim, ama sıkıldı ağlamaya başladı :26: aceba dışarıda farklı olurmu? heryerede arabayla gidilmiyor ki

Ömer Kuzey tükürüklerle baloncuk yapıyordu bir süredir ama bu ara ağzının kenarından salya akıyor ama çok nadir bir iki defa olmuştur o da öyle fazla değil :)
bizimki de tükürüğünden boğulup öksürüyo

bizde de var canım yüzü hatta kafası bile anında isilik oluyo bide ağlayıp ıkınınca daha fazla oluyo doktor bi krem verdi çok giydirme önümüz yaz olursa sür bu kremi dedi ama ben bi kere kullandım kendi geçiyo çünkü

günaydinn kizlarrrrrrrr,

bende normal termos aldim,icine sicak su koyuyorum,bide ayriyetten mama kutum var,ölcüp koydugum,,disarda veriyorum hazirlayip,,,benim bildigim kadariyla,mama yapilinca en fazla 1 saat kalabilir,yoksa bozuluyomus,,

merhaba anneler önceden okuyarak takip ederdim üye olmak zor geliyordu. şimdi üyeliğim onaylandı çok şükür.

evet malesef bebeğim grip oldu.
bebeğim 47 günlük. cuma gecesi 37.9 ile gece 3 te uyandık. çocuk araştırma hastanesi diyede şişli etfale götürdük. ama burnumuzdan geldi.
hastaneye gittiğimizde ateşi 37.4 tü. yarım saat ara ile takibe alındı. ateşi bu civarlarda devam ediyordu. ama malesef hastanede garip bi alet var bebeğin alnına cihazı tutuyolar anında bi değer veriyo. o cihazda da 38.4 oldu ama 1 dk sonra 37 ye düştü. cihaz dandik yani. neyse doktor film idrar kan tahlilleri istedi. sonuçlar temiz. ama maalesef nöbet değişimine denk geldi ve yeni ASİSTAN doktor bizi bebeğim küçük olduğu için enfeksiyon servisine yatıracağını söyledi.her ne kadar bebeğe benden grip geçtiğini sölesemde nafile mikrop yuvasına yatırdılar. odada bbizimle beraber 11 yaşında bi enfeksiyon hastası daha vardı. neyse daha uzatmayım ama kabus gibi 3 gün geçirdiler bana çünkü çocuğumun ateşi daha o sabah 36.5 e düştü ama bizi bırakmadılar. yalvardığım halde olmaz riskli dediler. zaten dediğim gibi hepsi asistandı . HAPİSHANE gibiydi yani. evdeyim ama hala etkiinden kurtulamadım. hala burun tıkanıklığı ve öksürüğü var ama kendiliğinden geçecekmiş. zaten hastanede de 1 damla ilaç vermediler.
yani siz siz olun önce özel bi kuruma götürün araştırma hastanesindeki asistanlara bebeğinizi emanet etmyin. :44:

geçmiş olsun gelinime kendiliğinden geçmişiti bizim isilik

Sağon kızlar.İsiliğimizin 3. günü bugün heryerini iyice sardı

çok geçmiş olsun başınıza neler gelmiş öyle allah bebişlerimizi korusun
Sağon kızlar.İsiliğimizin 3. günü bugün heryerini iyice sardı

:26::26::26:demek sıcağıda sevmiyor gelinim damadın gibi

Son düzenleme:

BEBEK TERMOSUNA SUYU KOYUP BİBORANA MAMAYA KOYUYORDUM BENDE..TAZE HAZIRLARDIM HERZAMAN

Dün gece uyudum darısı herkesin başına.

AMİN..GERÇİ BENDE UYUDUM AMA BABASI BAKTI

Günaydııın! bugün pek mutluyum, gece annemler geri geliyor. Artık tuvalete giderken bile binbir organizasyon yapmaya son!

GÖZÜNZYDIN

oğlum ilk defa 2 gundur kakasını yapmıyo çok endişeliyim bugun biraz huzursuz uyandı dr danda randevu aldım nasıl bırakıp gidicem ya çok ağlarsa

kerem kakasını yaptı ve gulucukler atmaya başladı yavrumm benımm

SENİN YAZMANI BEKLEMİŞ BEBİŞİN..ÇOK ZOR GERÇEKTEN ONLARIN KAkası bize dert oluyor

oyyy maaşallah kızına

acıksa zaten ağlar canmm...demek gündüzzleri yatana kadar iyice doyuyo gece acıkmıyo

herkeze selm...kızım dün bütün gün ve gece 1ekadar hiç uyumadı hep ağladı bıktım şu gaz sancılarından bebeğimi mahvetti

kızlaar yokmu bebeğinin burnu tıkanan bi cevap lütfen..grip olanlar ıhlamur verdiniz mii

benim bebişim kayınpederden grip kapmıştı çok kötü tıkanmıştı dr. a gittik otribebenin burun damlasından verdi. çok iyi geldi. bikaç damlada bile hemen yumuşatıp açıyodu hatta hapşurdukça burnundan mümükler geliyodu tertemiz olmuştu.

kızlar bu 3.ayda yapılan özel rota aşısını bende yaptırcam kısmetse...sağlık ocağını aradım 3.ay bitince yapılıyomuş pahalı olduğundan herkez yaptırmıyomuş...eczaneden alın biz yaparız dedi ebemiz...

bi teşebbüş edeyim uygun zamanda, snoucu bildiririm

bence emebildiği kadar emsin, sonra mama ver..

bu aylarda artık tükürük bezleri faaliyete geçtiği için tükürük-salya normalmiş..

bebek hasta olduğunda sık sık emzirin diyor doktorlar. ıhlamur verme bence. ne kadar az yabancı madde girerse vücuduna o kadar iyi. anne sütünün iyileştirici etkisi de var.. bence ıhlamurdan daha etkilidir senin sütün..

araştırma hastanelerinde öyle durumlar oluyor. hatta gereksiz bir sürü test yapıyorlar. bi açıdan iyi bi açıdan kötü tabi.. başka hastanede de bir şeyini yok diyip gönderirler, araştırmadan etmeden.. ortası yok yani..

Biz de 2. Ay kontrolunde yaptirdik rota asisini
Dr'umun minik bebegi var kendi bebegine de yapmis o yuzden hic tereddut etmedim
Aşı minik tupte bi sıvı, sekerliymis tadi onu bebege yavas yavas iciriyorlar o kadar
Tadi guzel oldugundan bebek hic itiraz etmeden bitiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…