Günaydııın!bugün pek mutluyum, gece annemler geri geliyor. Artık tuvalete giderken bile binbir organizasyon yapmaya son!
gözün aydınnn, Allah ım kakamız bile dert yaa, yok az yaptı yapmadıi yok çok yaptı ishal mi oldu ?kerem kakasını yaptı ve gulucukler atmaya başladı yavrumm benımm
mrblar kızlar hem emzirip hem mama verenler mamayı ne zmn ve kaç cc veriyosunuz
gözün aydınnn, Allah ım kakamız bile dert yaa, yok az yaptı yapmadıi yok çok yaptı ishal mi oldu ?
Allah yardım etsinn
selam bebeğinin ne kadarlık olduğuna sütünün gelip gelmedine göre değişir. Yani emzirdikten sonra aç olduğunu düşünüyorsan doymadıysa ver bir ölçek bak bakalım, yada emzirmen bitrince ikli ölçek yap ne kadar içiyor kontrol et çocuk içmezse doymuş demektir:) , kendi bebeğine göre ayarlıyacaksın, doktora sormadan neden mama vermek istiyorsun ki?
Ben çok kustuğu zaman göğsümde süt olmadığı zaman filan veriyorum, yapıyorum 2-3 ölçek istediği kadar içiyor. Anne olmak zormuş bunu çok iyi anladım .
aminnn biz çok sık aralıklarla uyanıyoruz en uzun uykumuz o da ilk uyuduğnda 3 saat..
günaydın kızlarr..
biz bu gece hiç uyumadık oğluş hasta die fitil vermişti doktor gece rahattık fitiller dün bitti yawrum hiç uyumadı gazı var sürekli ağladıneyse sabah 4.30da yine bi fitil koydum şimdi uyuyo..ben bişey sorucam çınarın ağzı çok sulanıyo özellikle omzuma göğsüme yatınca acayip salya akıyo sizde de böyle mi benim bildiğim diş çıkarcağı zaman olur böyle ama daha çok erken diş için nie böle anlamadım:44:
bizimkinde salya olmuyo ama ağzında hep tükürük oluyo hatta bazen baloncuk bile yapıyo:) buarada geçmiş olsun cnm
günaydın kızlarr..
biz bu gece hiç uyumadık oğluş hasta die fitil vermişti doktor gece rahattık fitiller dün bitti yawrum hiç uyumadı gazı var sürekli ağladıneyse sabah 4.30da yine bi fitil koydum şimdi uyuyo..ben bişey sorucam çınarın ağzı çok sulanıyo özellikle omzuma göğsüme yatınca acayip salya akıyo sizde de böyle mi benim bildiğim diş çıkarcağı zaman olur böyle ama daha çok erken diş için nie böle anlamadım:44:
bende öyle yapıyorum , geldiği kadar emsin sonra mama ver, en doğrusunu bebeğin annesi bilir, doktordan bile iyi bilirsütümü sağdığımda çok az geliyo bide bebeğim kısa aralıklarla ve çok uzun emiyor sütüm az geliyor sanırım.emmeyi genelde uyuyakaldığı içn bıarkıyo kendiliğinden pek bırakmıyo gerçi birazda ağzımda dursun istiyo ilk başlarda emiyo emiyo sonra ağzında tutuyo çekiyo alıyo oyun oynar gibi ..
ama belli bi saatte emerken ağlamaya başlıyo göğsümü sıkıyorum çook az geliyo süt o zmn 60 cc yani 2 ölçek mama yapıp veriyorum..buarada bebeğim 54 günlük..doğrumu yapıyorum acaba bebeği çokmu yoruyorumki belli bi süre emziripi mama mı vermeliyim yoksa yaptığm gibi emebildiği kdr emzirip en son durumdamı mama vermeliyim bunu bilemedim bitürlü
günaydın kızlarr..
kızlar selam acil bi sorum olacak sizlere dışarı çıktığım zmn emzirmek zor oluyo bende biberona mama veya sütümü koymak istiyorum şimdi internetten termos siparişi vericem sizce normal termos mu alayım yoksa biberon termosu mu alayım biberon termosları ne kadar güvenli ya mama bozulursa diye korkuyorum malum havalarda ısınıyor siz ne kullanıyorsunuz
ne mytlu canım gözün aydınGünaydııın!bugün pek mutluyum, gece annemler geri geliyor. Artık tuvalete giderken bile binbir organizasyon yapmaya son!
canım ilk önce emziriyorum bırakınca ilk önce 60cc eğer doymazsa biir 30cc daha yapıyorummrblar kızlar hem emzirip hem mama verenler mamayı ne zmn ve kaç cc veriyosunuz
geçmiş olsun mervecimgünaydın kızlarr..
geçmiş olsungünaydın arkadaşlar..ya bebişim dünden beri grip gibi..daha 1 aylığız yaa..burnu çok tıkalı sesi kısık gibi..bi kaç kere de öksürünce akşam doktora gittik şükür ciğerlerinde bişey yok serum fizyolojik sık emzir dedi..ama moralim bozuk çünkü çocuk hışır hışır nefes alamıyo yazık yavrum..napabilirim yaa..ıhlamur veren oldumu 1 aylıkken yada başka böle bişey yaşayanlar naptınız
kızlar selam acil bi sorum olacak sizlere dışarı çıktığım zmn emzirmek zor oluyo bende biberona mama veya sütümü koymak istiyorum şimdi internetten termos siparişi vericem sizce normal termos mu alayım yoksa biberon termosu mu alayım biberon termosları ne kadar güvenli ya mama bozulursa diye korkuyorum malum havalarda ısınıyor siz ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?