Kızlar gecmisi okuma ihtimalim yok teki elimde teki dizimde yken size yazayım dedi
Cok özlüyorum sizleri ama okuyup çıkıyorum ya kızlar Batum gunduzlei hiç uyumuyor sadece memede uyuyor ve sonra geceye kadar ayakta uykuya dalamiyor sizlerinde olemi yorgunun Cok ne yaptım tavsiyesi olan ....
günaydın anneler, onemlı bı sorum var daha doğrusu sorunum; bana dr um 40 çıkınca kontrole gel demıştı zaten gıtmem gerektığını bende biliyorum ama gidemiyorum bre türlü zor bı doğum süreci geçirdim o yüzden benden fobi oluştu korkuyorum aslında korkuda değil nasıl anlatsam bilmiyorum hiç bir şekilde gitmek istemiyorum napıcam ben, doğumdan sonra kontrole giden var mı alttanmı muayene ediyorlar
bende gitmedim canım gitmeyide düşünmüyorum benimde çok zor günlerim oldu resmen tırsar oldum en ufak şeyden, dişçiye gidiyorum bugünlerde uyuşturtmadan baktırtamıyorum ter atıorum resmen acayip tırsak bişi oldum ufacıkta olsa acicak diyespiral taktırmak için giderim anca kontrole filan gitmeyi düşünmüyorum
kızlar benim doğumumda saatlerce suni sancı çekmek zorunda kaldıktan sonra birde sezaryenle olmasına rağmen şu anda her ikisininde ağrısı nasıldı hatırlamıyorum ilk kalkış anımı izliyorum neresi ağrıyodu da ben böyle bembeyaz olmuşum diyorum kendime..beyin o zamanı sanırım silmiş..iyi de olmuş...
kızlar cemre akşam sekizde yatıp sabah 5 te uyanıyor, emzirip altını temizleyip yatırınca sabah 9 da uyanıyor..aç kalıyor diye panikliyorum ama doktorum uyku düzenini kurması için "uyandırmamı" söyledi, bırakın uyusun diyor..biliyorum şikayet etmemeliyim ama içim rahat etmiyor..sizin uyku düzenleriniz nasıl ??:18:
kızlar cemre akşam sekizde yatıp sabah 5 te uyanıyor, emzirip altını temizleyip yatırınca sabah 9 da uyanıyor..aç kalıyor diye panikliyorum ama doktorum uyku düzenini kurması için "uyandırmamı" söyledi, bırakın uyusun diyor..biliyorum şikayet etmemeliyim ama içim rahat etmiyor..sizin uyku düzenleriniz nasıl ??:18:
canım 8 den 5 e kadar uzun bir süre bence..en fazla 5 saat uyumalı diye düşünüyorum acıkıyodur ama doktorun sorun olmadığını söylemiş maşallah de
facedede yazdım tuğçecim bizim uyku düzenimizi ama acıksa ağlar onurcuğunda dediği gibi doktorda uyusun diyorsa uyandırma o uykudan bizde istiyoruzz
annemler dün mertin göbişini odtü'ni bahçesine gömdü girişte kime geldiniz demişler göbeği gömücez diyince gülmüş güvenlik görevlileri demişler geliyorlar gömmeye zatenbirde annemle babam gömerken resim çekmişler bakalım odtülü olcakmı oğluşum
çok gömen olmuş demekki..hakkında hayırlı neyse o olsun canım..bizim göbeğimiz hala evde, ileride evde kalsın, bizi bırakmasın diye şaka bir yana biz nereye gömeceğimize karar veremedik hala
nasılsınız bebişim 2. ayını bitirmek üzere doğurduk doğuracaz derken 2 aylık oldular bile rabbim uzun ömürler nasip etsinler inşallah umarım sizlerinde herşeyi yolundadır olumsuz bişey yoktur daha işe başlamadığımdan sürekli giremiyorum kendinize çok iyi bakın biricik annecikler....
anneler gününüz kutlu olsun dün gerçekten çok heycanlandım ilkdefa gerçekten anne olarak anneler günüm kutlandı ama benim huysuz kızım 2gündür çok ağlıyor 2defa acile gittik gece 3de susmadı ağlaya ağlaya helak oldu yoruluyor tam uykuya dalıyor birden bir çığlıkla kriz geçiriyor gaz sancısı dedim oda değil ama gerçekten bu gaz bitirdi bizi evladının karşısında çaresiz olmak ne zormuşya neresi ağrıdığınıda bilemiyosun artık ya bide ben buna inandım nezaman misafirim gelse eda ogün huzursuz oluyor çok düşük bir yıldızımız var bizim çok hemen nazara geliyor
yaaa resimdende nazar degermiki? yavrum 2 gündür bi aglama tuttu gidiyo ;(aynen canım annemde çok kızdı bizde çıkardık resimleri
kızlar bu arada biz cumartesi günü oğlumun dil altı bağını kestirdik içim gitti resmen
ama sanki az kesmiş dr.sonra fark ettim.önceden tam ucundan bağlıydı şimdi değil ama yine de çok kısa bi dil ucu var inşallah bi daha kesmeye gerek kalmaz zavallı yavrum benimm
Canım bence ağrısa bile vemeye çalış memeyi ilk tuş bende hala çok acılı oluyor ama biraz dayanınca geçiyor -10-15 saniye dayanmaya çalış. O acıyı çok iyi biliyorum günde 3 kere krem sürüyorum ancak ağrı azalıyor ama sürmeyince tekrar başa dönüyorum ve bebeğin ilk tutuşu öldürüyor beni de ama ben dayanıyorum çünkü emzirince acı geçiyor.
bu gün 1kere emzirmeyi basardimilk basta acidi ama gecti,,yaralarda gecti ama devam emzirirsem yeniden gelirmiki??? yaaaa gelmesin artikkk :84:
]
annemler dün mertin göbişini odtü'ni bahçesine gömdü girişte kime geldiniz demişler göbeği gömücez diyince gülmüş güvenlik görevlileri demişler geliyorlar gömmeye zatenbirde annemle babam gömerken resim çekmişler bakalım odtülü olcakmı oğluşum
ya bende gömcem ama nereye? babasinin üniversitesinemi gömsem :26: yok gömmim oraya ,mezun olan issiz kaliyo
O kadar çok giden olduğunu bilmiyodum ODTÜ'ye :) güvenlik bile yadırgamamış baksana. Meclisin bahçesine neyim de gömülebilir göbek, ya da Cumhurbaşkanlığı köşkünehedefi büyük tutmak lazım oldu olacak buraya kadar götürelim işi. ben hala büyük kızımın göbeğini de gömemedim. kızlarımın göbeklerine layık bir yer bulayım ikisininkini beraber gömerim artık. ayrılmasın iki kardiş
bende gitmedim canım gitmeyide düşünmüyorum benimde çok zor günlerim oldu resmen tırsar oldum en ufak şeyden, dişçiye gidiyorum bugünlerde uyuşturtmadan baktırtamıyorum ter atıorum resmen acayip tırsak bişi oldum ufacıkta olsa acicak diyespiral taktırmak için giderim anca kontrole filan gitmeyi düşünmüyorum
kızlar benim doğumumda saatlerce suni sancı çekmek zorunda kaldıktan sonra birde sezaryenle olmasına rağmen şu anda her ikisininde ağrısı nasıldı hatırlamıyorum ilk kalkış anımı izliyorum neresi ağrıyodu da ben böyle bembeyaz olmuşum diyorum kendime..beyin o zamanı sanırım silmiş..iyi de olmuş...
fotolara bakıyorum bu ben diilim resmen ya aynen dediğin gibi yüzümün rengi gitmiş gözlerimde sanki yumruk yemişim gibi ama benmki silemedi malsef darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?