2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah yardımcın olsun biz bir tanesiyle uğraşırken yoruluyoruz maşallah sen 2 tanesiyle iyisin yine..uykusuzluk genelde hepimizde var tatlım ama johnsons baby bed time oil iyiymiş burda okumuştum biz henüz alıp denemedik..birde oğluşum banyo yapmayı çok seviyo banyodan sonra hemen uyuyo..sallanmayı falan hiç sevmiyo...

bende gitmedim canım gitmeyide düşünmüyorum benimde çok zor günlerim oldu resmen tırsar oldum en ufak şeyden, dişçiye gidiyorum bugünlerde uyuşturtmadan baktırtamıyorum ter atıorum resmen acayip tırsak bişi oldum ufacıkta olsa acicak diye spiral taktırmak için giderim anca kontrole filan gitmeyi düşünmüyorum

kızlar benim doğumumda saatlerce suni sancı çekmek zorunda kaldıktan sonra birde sezaryenle olmasına rağmen şu anda her ikisininde ağrısı nasıldı hatırlamıyorum ilk kalkış anımı izliyorum neresi ağrıyodu da ben böyle bembeyaz olmuşum diyorum kendime..beyin o zamanı sanırım silmiş..iyi de olmuş...

fotolara bakıyorum bu ben diilim resmen ya aynen dediğin gibi yüzümün rengi gitmiş gözlerimde sanki yumruk yemişim gibi ama benmki silemedi malsef darısı başıma

kızlar cemre akşam sekizde yatıp sabah 5 te uyanıyor, emzirip altını temizleyip yatırınca sabah 9 da uyanıyor..aç kalıyor diye panikliyorum ama doktorum uyku düzenini kurması için "uyandırmamı" söyledi, bırakın uyusun diyor..biliyorum şikayet etmemeliyim ama içim rahat etmiyor..sizin uyku düzenleriniz nasıl ??:18:

canım 8 den 5 e kadar uzun bir süre bence..en fazla 5 saat uyumalı diye düşünüyorum acıkıyodur ama doktorun sorun olmadığını söylemiş maşallah de

facedede yazdım tuğçecim bizim uyku düzenimizi ama acıksa ağlar onurcuğunda dediği gibi doktorda uyusun diyorsa uyandırma o uykudan bizde istiyoruzz

canım 8 den 5 e kadar uzun bir süre bence..en fazla 5 saat uyumalı diye düşünüyorum acıkıyodur ama doktorun sorun olmadığını söylemiş maşallah de

facedede yazdım tuğçecim bizim uyku düzenimizi ama acıksa ağlar onurcuğunda dediği gibi doktorda uyusun diyorsa uyandırma o uykudan bizde istiyoruzz

doktorum bu annelere ne yapsalar yaranamıyor bu bebekler diyor sanırım haklı ya uykucu yada tembel çözemedim ben bu kızı :26:

annemler dün mertin göbişini odtü'ni bahçesine gömdü girişte kime geldiniz demişler göbeği gömücez diyince gülmüş güvenlik görevlileri demişler geliyorlar gömmeye zatenbirde annemle babam gömerken resim çekmişler bakalım odtülü olcakmı oğluşum

çok gömen olmuş demekki..hakkında hayırlı neyse o olsun canım..bizim göbeğimiz hala evde, ileride evde kalsın, bizi bırakmasın diye şaka bir yana biz nereye gömeceğimize karar veremedik hala

çok gömen olmuş demekki..hakkında hayırlı neyse o olsun canım..bizim göbeğimiz hala evde, ileride evde kalsın, bizi bırakmasın diye şaka bir yana biz nereye gömeceğimize karar veremedik hala

ayy oda iyiymiş demek ileride sizi bırakmasın diyedediğin gibi haklarında hayırlısı ne ise o olsun...odtü.ye rağbet çokmuş demekki

nasılsınız bebişim 2. ayını bitirmek üzere doğurduk doğuracaz derken 2 aylık oldular bile rabbim uzun ömürler nasip etsinler inşallah umarım sizlerinde herşeyi yolundadır olumsuz bişey yoktur daha işe başlamadığımdan sürekli giremiyorum kendinize çok iyi bakın biricik annecikler....

evet yaa ha doğdu ha doğucak derken doğdular zaman nede çabuk geçiyor

ayy gecmis olsun canim...o bizdede var tam uykuya dalmak istiyo,dalamayinca yikiyo ortaligi,,,,ayni sekilde misafir gelse 1 hafta huzursuz oluyo yavrum,,hem cabuk nazar ailiyolar,hem kalabaligi sevmiyolar,,genelde bebeler hep ayni heralde

aynen canım annemde çok kızdı bizde çıkardık resimleri
yaaa resimdende nazar degermiki? yavrum 2 gündür bi aglama tuttu gidiyo ;(

o nasil oluyo canim anlamadim? dil alti bagi ne ilk defa duydum

O kadar çok giden olduğunu bilmiyodum ODTÜ'ye :) güvenlik bile yadırgamamış baksana. Meclisin bahçesine neyim de gömülebilir göbek, ya da Cumhurbaşkanlığı köşküne hedefi büyük tutmak lazım oldu olacak buraya kadar götürelim işi. ben hala büyük kızımın göbeğini de gömemedim. kızlarımın göbeklerine layık bir yer bulayım ikisininkini beraber gömerim artık. ayrılmasın iki kardiş

Son düzenleme:

VALLA arkadasim haklisin,cumhurbaskanligi kösküne gömecem
bu yaz INSALLAH aksilik olmassa ankaraya gelecem,o zaman anca gömebilirim,,,bide cok komik oglumun göbüsünü nerye koydumu hatirlamiyom lohusalik bitti ama kalintilari sürüyo
köskün disina anca gömebilirim herhalde,bahcesine girebiliyonmuki?

Günaydııın! bugün pek mutluyum, gece annemler geri geliyor. Artık tuvalete giderken bile binbir organizasyon yapmaya son!

spiral taktrmaya gıdınce muayene olursun işte cnm, asıl ben ondan korkuyorum :18:

fotolara bakıyorum bu ben diilim resmen ya aynen dediğin gibi yüzümün rengi gitmiş gözlerimde sanki yumruk yemişim gibi ama benmki silemedi malsef darısı başıma

aynı şeyleri yaşamışız ama benımde hala şimdiki gıbı aklımda gerçi oğluma baktıkça umursamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…