kızlaar yokmu bebeğinin burnu tıkanan bi cevap lütfen..grip olanlar ıhlamur verdiniz mii
kızlaar yokmu bebeğinin burnu tıkanan bi cevap lütfen..grip olanlar ıhlamur verdiniz mii
kızlar bu 3.ayda yapılan özel rota aşısını bende yaptırcam kısmetse...sağlık ocağını aradım 3.ay bitince yapılıyomuş pahalı olduğundan herkez yaptırmıyomuş...eczaneden alın biz yaparız dedi ebemiz...
sen söyleyince araştırdım ineternetten bebğin bağışıklığını zayıflatan ticari amaçlı aşı filan deniliyor vazgeçtim.pnömokok aşısını sağlık ocakları yapıyor değil mi artık rüzgar'ın zamanında yapılmıyordu ama bilginiz var mı..o önemli çünkü:94:
kızlar chicco burun aspiratörü aldım ama daha paketinde duruyor, serum fizyolojiği sıkmayı bile beceremedim siz kullandınız mı ? Bu arada vücudumun her yeri ağrıyo, belim kolum fena sizinkide genelde kucakta gezmek mi istiyor. Sabahtan beri yeni uyuttum , oda zorla, ev birbirinde ama birşey yapacak halim kalmadı ki. Benim bile uykum geldi. Ee ee ee e...
Birde benim ki bazen ı ık diye birşey yapıyor böyle nefesi tıkanıyor gibi mi desem nasıl tarif etsem bilemiyorum , demin uyutmak için dışarı çıkarayım dedim, arabaya bindirdim sitenin kapısından cıkmamıstık daha ık ık birşeyler yaptı ,aldım eve getirdim .
merhaba anneler önceden okuyarak takip ederdim üye olmak zor geliyordu. şimdi üyeliğim onaylandı çok şükür.
evet malesef bebeğim grip oldu.
bebeğim 47 günlük. cuma gecesi 37.9 ile gece 3 te uyandık. çocuk araştırma hastanesi diyede şişli etfale götürdük. ama burnumuzdan geldi.
hastaneye gittiğimizde ateşi 37.4 tü. yarım saat ara ile takibe alındı. ateşi bu civarlarda devam ediyordu. ama malesef hastanede garip bi alet var bebeğin alnına cihazı tutuyolar anında bi değer veriyo. o cihazda da 38.4 oldu ama 1 dk sonra 37 ye düştü. cihaz dandik yani. neyse doktor film idrar kan tahlilleri istedi. sonuçlar temiz. ama maalesef nöbet değişimine denk geldi ve yeni ASİSTAN doktor bizi bebeğim küçük olduğu için enfeksiyon servisine yatıracağını söyledi.her ne kadar bebeğe benden grip geçtiğini sölesemde nafile mikrop yuvasına yatırdılar. odada bbizimle beraber 11 yaşında bi enfeksiyon hastası daha vardı. neyse daha uzatmayım ama kabus gibi 3 gün geçirdiler bana çünkü çocuğumun ateşi daha o sabah 36.5 e düştü ama bizi bırakmadılar. yalvardığım halde olmaz riskli dediler. zaten dediğim gibi hepsi asistandı . HAPİSHANE gibiydi yani. evdeyim ama hala etkiinden kurtulamadım. hala burun tıkanıklığı ve öksürüğü var ama kendiliğinden geçecekmiş. zaten hastanede de 1 damla ilaç vermediler.
yani siz siz olun önce özel bi kuruma götürün araştırma hastanesindeki asistanlara bebeğinizi emanet etmyin. :44:
slm kızlar nasılsınız ?tatlı bebişler nasıllar? biz bu gece öyle güzel uyuduk ki anlatamam..gece 1 de uyudu oğlum sabah 6ta uyandı gözlerini açmadan hemen emzirdim vee tekrar uyudu sabah 9 da uyandı o zamandan beri uyanık sayılır arasıra kuş uykusuna dalıyo hemen uyanıyo...geçmişten alıntı yapıp cevap yazamıyorum ama hatırladığım kadarıyla yazayım...gökçencim oğluşum güneşe bakabiliyo uzun zamandır zaten çok güneşli olmadı hava ama olduğunda baktığını farkettim...ellerini ağızlarına götürüp tükürüklerini akıtmaları diş kaşıntısından dolayıymış drumuz dedi dişler öyle ççabucak çıkmazmış şimdi damakları kaşınmaya başlamış...ıkk ıkkk diye tarif ettiğin ses bizde de var ama korkulacak bişey yokmuş bebeklerin ses telleriyle alakalı bişeymiş.drum birde taşırken bebeği her zaman kucağında götür dedi 1 aylık bebek anakucağından düşmüş beyin kanamsı geçirmiş hastanede yatıyomuş Allah korusun dedi başka bebekler yaşamasın en güvennilir yer anne kucağı ...araba gibi durağan yerlerde ana kucağı kullan dedi...ayrıca memişinde sertlikler vardı bunlar ne dedim meme bezesiymiş eskiler masaj yapın bastırın ovun derler sakın yapma dedi..sonra deniz suyu varya kızlar bizimkinin adı otribebe ondan günaşırı kullan temizlensin burnu dedi ve burun aspiratörüyle çek dedi..birde sanırım odayı sıcak tuttuğumuz için burnu daha çok tıkanıyomuş...veee gelelim paşamın gelişimine oğluşum 1060 gr almış ve boyu 60cm olmuşbende büyüdüğünü farketmedimde ayaklı tulumlarıu falan küçük geliyordu kendi kendime kızıyordum 40 derecede çekti bunlar keşke 30 derecede yıkasaydım diyordum kızlar size bişey sorucam bezin küçük geldğini üstünde yazan kiloya göre mi anlıycaz yoksa başka yolu daha varmı? mesela bizim daha koskoca bir paket prima 2 numaramız var eee oğluşta 6 kiloyu geçti nolacak o bezler kullanmam lazım...bezin küçük olmasının bir zararı olur mu ki? bize de drumuz rota virüsü aşısı yapacağını söyledi çok önemli bir aşı dedi...3.ayda yapılacakmış..bu da benden bir haber kendimi streç filmlerle sardım kızlar acayip terliyorum şu anda
bi teşebbüş edeyim uygun zamanda, snoucu bildiririm
tamam canim kesin bildir,merak ettim,,
kızlar chicco burun aspiratörü aldım ama daha paketinde duruyor, serum fizyolojiği sıkmayı bile beceremedim siz kullandınız mı ? Bu arada vücudumun her yeri ağrıyo, belim kolum fena sizinkide genelde kucakta gezmek mi istiyor. Sabahtan beri yeni uyuttum , oda zorla, ev birbirinde ama birşey yapacak halim kalmadı ki. Benim bile uykum geldi. Ee ee ee e...
Birde benim ki bazen ı ık diye birşey yapıyor böyle nefesi tıkanıyor gibi mi desem nasıl tarif etsem bilemiyorum , demin uyutmak için dışarı çıkarayım dedim, arabaya bindirdim sitenin kapısından cıkmamıstık daha ık ık birşeyler yaptı ,aldım eve getirdim .
Özlemcim sen hala oğlunu acıbadem'e mi götürüyorsun canım? 15 gün sonra İstanbul' a 1 haftalığına dönücem evi elden geçirtip yazlık kıyafetlerimi alıp dönücem.Bu arada Öykü'ye dr bulmam lazım.Memnunsun değil mi sen drdan?
Acıbadem de randevularda kayma oluyor mu?
evet canım randevularda bir kayma olmadı şimdiye kadar zaten 1 hafta önceeden alıyoruz biz...ataköydeki şubesine götürüyoz seda yıldırım drumuzun adı..çookk tatlı bir bayan herşeyi tane tane anlatıyo tarif ediyo ben çok memnunum tavsiye ederim
Telefonla istediğini sorabiliyormusun canım druna? Malum ben şehirdışında olacağım için bu çok önemli.
geçmiş olsun canım..malesef bu devlet hastaneleri böyle benim oğlumda 20 günlükken enfeksiyon kapmıştı hastaneye yatması gerekti bizim doktorumuz istanbulda bir çocuk hastanesinin başhekim yardımcısı onun bize dediği devlet hastanesinde olmaz daha çok mikrop kapar odalarda 3 hasta ve 3 refakatçı var üst üste herkes siz gidin bi özel hastaneye tedaviniz orda yapılsın..yani aslında bişeyler mecburiyetten sistemden kaynaklanıyo..merhaba anneler önceden okuyarak takip ederdim üye olmak zor geliyordu. şimdi üyeliğim onaylandı çok şükür.
evet malesef bebeğim grip oldu.
bebeğim 47 günlük. cuma gecesi 37.9 ile gece 3 te uyandık. çocuk araştırma hastanesi diyede şişli etfale götürdük. ama burnumuzdan geldi.
hastaneye gittiğimizde ateşi 37.4 tü. yarım saat ara ile takibe alındı. ateşi bu civarlarda devam ediyordu. ama malesef hastanede garip bi alet var bebeğin alnına cihazı tutuyolar anında bi değer veriyo. o cihazda da 38.4 oldu ama 1 dk sonra 37 ye düştü. cihaz dandik yani. neyse doktor film idrar kan tahlilleri istedi. sonuçlar temiz. ama maalesef nöbet değişimine denk geldi ve yeni ASİSTAN doktor bizi bebeğim küçük olduğu için enfeksiyon servisine yatıracağını söyledi.her ne kadar bebeğe benden grip geçtiğini sölesemde nafile mikrop yuvasına yatırdılar. odada bbizimle beraber 11 yaşında bi enfeksiyon hastası daha vardı. neyse daha uzatmayım ama kabus gibi 3 gün geçirdiler bana çünkü çocuğumun ateşi daha o sabah 36.5 e düştü ama bizi bırakmadılar. yalvardığım halde olmaz riskli dediler. zaten dediğim gibi hepsi asistandı . HAPİSHANE gibiydi yani. evdeyim ama hala etkiinden kurtulamadım. hala burun tıkanıklığı ve öksürüğü var ama kendiliğinden geçecekmiş. zaten hastanede de 1 damla ilaç vermediler.
yani siz siz olun önce özel bi kuruma götürün araştırma hastanesindeki asistanlara bebeğinizi emanet etmyin. :44:
ah canım sorma o ağrıları biz de 4.30 da uyuduk sabahherkeze selm...kızım dün bütün gün ve gece 1ekadar hiç uyumadı hep ağladıbıktım şu gaz sancılarından bebeğimi mahvetti
canım maşallah oğluna küçük bez kullanma kalça gelişimi açısından iyi olmaz dedi doktorumuz bize..biz 3 numaraya geçeli çok oldu 2.paketi açtım bugünslm kızlar nasılsınız ?tatlı bebişler nasıllar? biz bu gece öyle güzel uyuduk ki anlatamam..gece 1 de uyudu oğlum sabah 6ta uyandı gözlerini açmadan hemen emzirdim vee tekrar uyudu sabah 9 da uyandı o zamandan beri uyanık sayılır arasıra kuş uykusuna dalıyo hemen uyanıyo...geçmişten alıntı yapıp cevap yazamıyorum ama hatırladığım kadarıyla yazayım...gökçencim oğluşum güneşe bakabiliyo uzun zamandır zaten çok güneşli olmadı hava ama olduğunda baktığını farkettim...ellerini ağızlarına götürüp tükürüklerini akıtmaları diş kaşıntısından dolayıymış drumuz dedi dişler öyle ççabucak çıkmazmış şimdi damakları kaşınmaya başlamış...ıkk ıkkk diye tarif ettiğin ses bizde de var ama korkulacak bişey yokmuş bebeklerin ses telleriyle alakalı bişeymiş.drum birde taşırken bebeği her zaman kucağında götür dedi 1 aylık bebek anakucağından düşmüş beyin kanamsı geçirmiş hastanede yatıyomuş Allah korusun dedi başka bebekler yaşamasın en güvennilir yer anne kucağı ...araba gibi durağan yerlerde ana kucağı kullan dedi...ayrıca memişinde sertlikler vardı bunlar ne dedim meme bezesiymiş eskiler masaj yapın bastırın ovun derler sakın yapma dedi..sonra deniz suyu varya kızlar bizimkinin adı otribebe ondan günaşırı kullan temizlensin burnu dedi ve burun aspiratörüyle çek dedi..birde sanırım odayı sıcak tuttuğumuz için burnu daha çok tıkanıyomuş...veee gelelim paşamın gelişimine oğluşum 1060 gr almış ve boyu 60cm olmuşbende büyüdüğünü farketmedimde ayaklı tulumlarıu falan küçük geliyordu kendi kendime kızıyordum 40 derecede çekti bunlar keşke 30 derecede yıkasaydım diyordum kızlar size bişey sorucam bezin küçük geldğini üstünde yazan kiloya göre mi anlıycaz yoksa başka yolu daha varmı? mesela bizim daha koskoca bir paket prima 2 numaramız var eee oğluşta 6 kiloyu geçti nolacak o bezler kullanmam lazım...bezin küçük olmasının bir zararı olur mu ki? bize de drumuz rota virüsü aşısı yapacağını söyledi çok önemli bir aşı dedi...3.ayda yapılacakmış..bu da benden bir haber kendimi streç filmlerle sardım kızlar acayip terliyorum şu anda
benim bi arkadaş 2. ay aşılarından önce calpol ver ateş çıktıktan sonra fayda etmez dedi? öyle mi kızlar sizler verdiniz mi herhangi bişey.16 sında aşı ve kontrollerimiz var. bide o ık ık gibi sesler benim bebişte de oluyor tıkanıyor gibi oluyor. sanırım ağzına bişiler geliyor bizim hamileliğin son safhasında midemizde yanma olup acı su geliyordu ya bende öyle oluyordum sanırım ona da o tarz bişiler oluyor bu ay kontrolde soracağım. yıkanacak diye ödüm kopuyor. öyle olduğu zaman iki kaşının arasını ovalıyor kayınvalidem hastandeki hemşirede öyle yapmıştı ne anlama geliyor bilmiyorum. onlardan öyle gördüğüm için bende öyle yapıyorum tıkanıyor gibi olunca birde dik tutup sırtına hafif hafif vuruyorum.
dr yoğun aradığında sekreteri çıkıyo ateşlenme haricindeki konulara saat 14ten sonra arıyo o vakte kadar muayenesi falan sürüyo ama her zaman geri dönüyo..en küçük bişeyde de hastanenin nöbetçi dr numarasını arıyosun sorularının hepsine cevap veriyolar gerçekten güzel hizmet veriyolar bence..
benim bi arkadaş 2. ay aşılarından önce calpol ver ateş çıktıktan sonra fayda etmez dedi? öyle mi kızlar sizler verdiniz mi herhangi bişey.16 sında aşı ve kontrollerimiz var. bide o ık ık gibi sesler benim bebişte de oluyor tıkanıyor gibi oluyor. sanırım ağzına bişiler geliyor bizim hamileliğin son safhasında midemizde yanma olup acı su geliyordu ya bende öyle oluyordum sanırım ona da o tarz bişiler oluyor bu ay kontrolde soracağım. tıkanacak diye ödüm kopuyor. öyle olduğu zaman iki kaşının arasını ovalıyor kayınvalidem hastandeki hemşirede öyle yapmıştı ne anlama geliyor bilmiyorum. onlardan öyle gördüğüm için bende öyle yapıyorum tıkanıyor gibi olunca birde dik tutup sırtına hafif hafif vuruyorum.
geçmiş olsun canım..malesef bu devlet hastaneleri böyle benim oğlumda 20 günlükken enfeksiyon kapmıştı hastaneye yatması gerekti bizim doktorumuz istanbulda bir çocuk hastanesinin başhekim yardımcısı onun bize dediği devlet hastanesinde olmaz daha çok mikrop kapar odalarda 3 hasta ve 3 refakatçı var üst üste herkes siz gidin bi özel hastaneye tedaviniz orda yapılsın..yani aslında bişeyler mecburiyetten sistemden kaynaklanıyo..
ah canım sorma o ağrıları biz de 4.30 da uyuduk sabah
canım maşallah oğluna küçük bez kullanma kalça gelişimi açısından iyi olmaz dedi doktorumuz bize..biz 3 numaraya geçeli çok oldu 2.paketi açtım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?