2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gececektir ins. annsei, tararken cok kotu gorunuyor kabul kabul ama basi kuruyunca doklup gidiyor..

Arkadaşlar çatlaklar için neler yapıyosunu?Avonun çatlak kremini kullanmaya başladım.İşe yarıycak mı bakalım.Suna dumankayanın bitkisel karışımını okudum şimdi.Sizlerle paylaşmak istedim.Denemeyi düşünüyorum bende.

2 kahve fincanı badem yagı

1 adet orta boy limonun suyu

30 gr aloevera jeli

Cildi sıkılaştırıp çatlakları yok ediyormuş.

bütün gün uymuştu,hatta burayada yazmıştım ağır geldi sanırım iğneler..geçmiş olsun

zeytinyağın içine bi çay kaşığı karbonat koyup bebğin kafasına sür,15 dakika sonra ince tarakla tersten tara ve yıka..2 defada bişey kalmaz..bizdede oldu dün yaptım çok az kaldı yarında yapıcam

Allah hepimize güç kuvvet versin
l

off amin azize..2 ayfır sürekli ağlayan oğlum bugünkü kadar ağlamadı,sesi kısıldı ağlamaktan..annem sonunda calpol verde rahatlasın çocuk çatlicak dedi verdim şimdilik sustu bakalım gece nasıl geçecek..10 haftadan sonra azalıyormuş güya gaz sancısı bakalım..bugün bende ilk defa ağlayarak yalvardım allah..dayanılacak gb değil

3 gündür hasta diye yıkamadım emiri.Bugünde aşıları oldu.Dr. yarın yıkayabilirsin dedi.Yıkasam mı acaba?

İyi akşamlar kizlarbenimbildihon veremde 3 gün yikammiyordu ama tablosta hayirlayabilirim..Ve evet kesinlikle yağın icine karbonat koyün 2-3 seferde konaklar bitiyor Efe'de Cok vardı...

selam mart anneleri ben nisan annesiyim size birşey danışmak istiyorum oğlum 4880 gr olmuş bezimiz bitti evy baby 3-6kg kullanıyorduk acaba yarın kaç numarasını alayım yalnız molfix alacağım molfixin kaç numarası olsun?

3 gündür hasta diye yıkamadım emiri.Bugünde aşıları oldu.Dr. yarın yıkayabilirsin dedi.Yıkasam mı acaba?

Bize de 3 gün yıkamamamızı söylediler canım.

İyi akşamlar kizlarbenimbildihon veremde 3 gün yikammiyordu ama tablosta hayirlayabilirim..Ve evet kesinlikle yağın icine karbonat koyün 2-3 seferde konaklar bitiyor Efe'de Cok vardı...

Ne diyosuuuunn

kullandığının bi büyüğünü al bence canım çünkü bitiremeden küçük gelmeye başlar, ilk başlarda biraz sıkı bağlarsın ama çok çabuk büyüyolar daha rahat eder hemde

canım bizde sünnet olunca 5 gün yıkayamamıştık ve hafiften hafiften kepek gibi oluşmaya başlamıştı..sık sık yıkamak geçirir diyordu uzman tvdeki dr ve yıkamadan yarım saat önce 1 yemek kaşığı zeytinyağının içine 1 çay kaşığıydı sanırım karbonat atıyosun masaj yaparak bekletiyosun sonra ben chicco nun tarak fırça setini almıştım onun tarağıyla hafiften bastırmadan taradım ve yıkadık hepsi geçmişti başka da olmadı zaten..çünkü biz hergün yıkıyoruz akşamları yatmadan önce birde yağlıyorum oğluş uyuyuveriyo

kızlar kendime sana eşofman alıcam pilates şeylerinden ve birde pilates cdsi alıcam evde koşuşturmacayla terlerim zayıfrlarım biraz diye düşünüyorum ama su içme olayı kafamı karıştırıyo..süt olsun diye su içiyoruz ya 3lt .bu aletleri kullanırkende2.5-3 lt su içmek gerekiyo yani toplamda 6 lt su oluyo sizce hem sütü azaltmadan hemde bunların faydasını görmek için kaç lt su içmem gerekir?

ben de geçen hafta 3 numaraya geçtim, molfix deneyelim dedik ondan aldık. sanırım molfixin kalıplar biraz geniş baya büyük bezler. kullanıyorum ama. zaten büyük bez kullanmak daha iyi, bacaklarının açık kalması gerekiyor kalça eklemlerinin gelişimi için. biz şu anda sanırım, 5,5 kg olmuşuzdur..

senin için molfixin 2 numarası uygun olabilir..

günde 3 litreden fazla içme bence. 4 litreden fazlası zararlı zaten, suyun da azı karar çoğu zarar yani..

bir de canım Callanetics diye bir egzersiz stili var, pilates cd si vs. gelene kadar onu yapabilirsin. internetten indirilebiliyor. forumda onunla ilgili bir başlık var. yapanlar çok memnun kalmışlar. bir hafta bile yapsan kar kardır..

tamam canım bir bakayım...offf acaba oğluşu yerine koysam uyanırmı kolum koptu valla

Canım ben çok su içerim, doktoruma sormuştum zararlı olur mu diye, zararlı olacak kadarını içemezsin zaten demişti, ben 3 4 litre içiyorum rahat, artırsan bile bir şey olmaz dedi. Şimdi ne kadar içiyorsun bilmiyorum ama içebildiğin kadar iç bence.

Son düzenleme:
herkese gunaaaaydın kızlaaar
biizm uyku duzenmz otrdu braz galiba
artık 23 te kıızm uyuyor 4 gbi kalkyr emiyor sonra 6 gbi geri kalkyr
ama bu gece 4 gbi uyandı 6da emdi geri yattı şimdide uyuyor
su gaz sorunu da bi duzelse annem çocuk bu olacak tabi diyor
sen ne istyrsn bu cocuktan dyr
bende emip emip uyuyan gece yattgnda da
anne babası kalkmadan kalkmayan çocuk istyrmşum ben galiba dyrm
havalr duzeldi ama annem hala izin wermiyor
dsarı çıkamyrz bebiş hasta olack dye korkyr hazrna kadr çıkartmayın dyp duryr
ama kararlym bu hafta sonu çıkcam wallaa

göğüs kalkanı kuıllanan arkadaşlar emzirirken biriken sütü hemen içiriyormusunuz ben bardağa koyup buzdolabında 5 6 saat bekletiyorum biraz biriktirip biberonla içiriyorum acaba bakteri üretirmi bilmiyorum birde bu göğüs kalkanlarını sürükli takmak zararlıymış galiba bileniniz varmı ben önce sürekli takıyordum göğüs yaramı iyileştiriyordu zararlı olduğunu duyunca sadece emzirirken takmaya başladım yaramın iyileşmesi durdu çünkü pede yapışıyor göğsüm ne yapmalıyım ya yardım edin bana........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…