Saol canım.İnş. ateşlenmeden atlatır.Emirde de konak oldu.Kabuk gibi hatta.Yarın emir iyileşirse yıkamadan önce zeytinyagı sürüp yarım saat bekleticem.Sonra tarakla tersten yavaşla tarıycam.Bana böyle yapmamı tavsiye ettiler.İnş. geçer.
Kızlar emire bugün 3 tane aşı ypıldı.Biri koldan diger ikisi bacaktan.Çok huysuzlandı bugün ve az önce ateşi yavaş yavaş çıkmaya başladı.Yarım fitil verdim.Bu gece nobetçiyim sanırım.Aman o iyi olsunda ben uykusuzluga razıyım.Aranızda bu aşıları yaptıran var mı?Sizde ne eki yaptı?
kızlar merhaba,
geldim ama tekrar gidiyorum. Uyandık yine tavşan uykumuzdan. Saat 4'den beri ağlama krizimiz vardı. Yanına kusma ve salyada eklenince 4 kez giysi değiştirdimBıktım şu alerji ve gaz ağrılarından. Birde grip olduk ailece. Burnuda tıkandı Duru'nun. Fizyolojik serumla geçirmeye çalışıyorum. Çok yorgunum kızlar. Şu ağlamalar bitirdi beni. Hiç geçmiyecek gibi geliyor. Hasta olan bebişlere şifa diliyorum. Tabi bizede. A unutmadan kızımın kafasında konak oldu. Bir türlü geçmiyor. Bebe yağı sürdüm sonra özel şampuanla yıkadım ama bana mısın demedi...Önerisi olan?
merhaba canım bizdede huzursuzluk yaptı ve 2 gün sürdü.
lAllah hepimize güç kuvvet versin
3 gündür hasta diye yıkamadım emiri.Bugünde aşıları oldu.Dr. yarın yıkayabilirsin dedi.Yıkasam mı acaba?
İyi akşamlar kizlarbenimbildihon veremde 3 gün yikammiyordu ama tablosta hayirlayabilirim..Ve evet kesinlikle yağın icine karbonat koyün 2-3 seferde konaklar bitiyor Efe'de Cok vardı...
selam mart anneleri ben nisan annesiyim size birşey danışmak istiyorum oğlum 4880 gr olmuş bezimiz bitti evy baby 3-6kg kullanıyorduk acaba yarın kaç numarasını alayım yalnız molfix alacağım molfixin kaç numarası olsun?
kızlar merhaba,
geldim ama tekrar gidiyorum. Uyandık yine tavşan uykumuzdan. Saat 4'den beri ağlama krizimiz vardı. Yanına kusma ve salyada eklenince 4 kez giysi değiştirdimBıktım şu alerji ve gaz ağrılarından. Birde grip olduk ailece. Burnuda tıkandı Duru'nun. Fizyolojik serumla geçirmeye çalışıyorum. Çok yorgunum kızlar. Şu ağlamalar bitirdi beni. Hiç geçmiyecek gibi geliyor. Hasta olan bebişlere şifa diliyorum. Tabi bizede. A unutmadan kızımın kafasında konak oldu. Bir türlü geçmiyor. Bebe yağı sürdüm sonra özel şampuanla yıkadım ama bana mısın demedi...Önerisi olan?
merhaba canım bizdede huzursuzluk yaptı ve 2 gün sürdü.
selam mart anneleri ben nisan annesiyim size birşey danışmak istiyorum oğlum 4880 gr olmuş bezimiz bitti evy baby 3-6kg kullanıyorduk acaba yarın kaç numarasını alayım yalnız molfix alacağım molfixin kaç numarası olsun?
kızlar kendime sana eşofman alıcam pilates şeylerinden ve birde pilates cdsi alıcam evde koşuşturmacayla terlerim zayıfrlarım biraz diye düşünüyorum ama su içme olayı kafamı karıştırıyo..süt olsun diye su içiyoruz ya 3lt .bu aletleri kullanırkende2.5-3 lt su içmek gerekiyo yani toplamda 6 lt su oluyosizce hem sütü azaltmadan hemde bunların faydasını görmek için kaç lt su içmem gerekir?
günde 3 litreden fazla içme bence. 4 litreden fazlası zararlı zaten, suyun da azı karar çoğu zarar yani..
bir de canım Callanetics diye bir egzersiz stili var, pilates cd si vs. gelene kadar onu yapabilirsin. internetten indirilebiliyor. forumda onunla ilgili bir başlık var. yapanlar çok memnun kalmışlar. bir hafta bile yapsan kar kardır..
ohh nihayet bende uyuyabileceğim kızlar herkese iyi uykuylaarrr
kızlar kendime sana eşofman alıcam pilates şeylerinden ve birde pilates cdsi alıcam evde koşuşturmacayla terlerim zayıfrlarım biraz diye düşünüyorum ama su içme olayı kafamı karıştırıyo..süt olsun diye su içiyoruz ya 3lt .bu aletleri kullanırkende2.5-3 lt su içmek gerekiyo yani toplamda 6 lt su oluyosizce hem sütü azaltmadan hemde bunların faydasını görmek için kaç lt su içmem gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?