2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende 4 gündür kullanıyorum nette araştırdım herkez valla ben sürekli taktım hiç sütümü azaltmadı demiş benimde şimdilik hiç bir ddeğişiklik yok sütümde çok şükür inşallahta olmaz ama başka türlü geçmiyo iki gündür nefesim kesilmeden meme veriyorum hatta şu anda sterilize ediyorum o yüzden ped var ve çok rahatsızım tamamen geçene kadar gece gündüz takıcam takıyorum günde 45 dk için almazdım zaten çıplak dururdum aynı şey bide ben sütü hiç vermiyorum gerekmiyoda zaten dışarda emziriyorum çok zor biyerdeysem çay veriyorum yer bulana kadar idare ediyo şimdi havalarda ısıncak nasıl korunur bilmiyorum dışarda bende biriken sütü akşam yıkarken suyuna döküyorum yinede lavobaya dökmekten iyi süt banyosu yapıyo kızım bide ben bişey sorabilirmiyim senin günde ne kadar sütün birikiyor toplamda

ben sütümü sağmıyorum emziriyorum sadece kalkanda birikiyor süt oda bütün günde 1 çay bardağı kadar oluyor

canım daha bugün sağlık ocağında bi kadın çocukalrının sürekli hasta olduğundan yakınıyordu hiç alıştırmadım diye üzülüyordu beni bebkle görünce konuştu biraz. Ayrıca doktorumuz da dedi ki çocuk alışmayınca en ufak bi serinliği bile vücudu tolere edemiyor çok çabuk ve sık hastalanıyorlar dedi. Avm yok ama açık havada 15 20 dklık kısa yürüyüşler yapın dedi temiz havadan faydalandırın muhakkak dedi. Hava soğuk ta olsa iyi giydirilip kısa süreli çıkarılabilir. Bence yavaştan alıştır ben dün deniz kenarında keyif bile yaptım valla. Gerçi 1o dk durdum ama bana çok iyi geldi. Bi de her yere götürüyorum ben hiç evde durmuyoruz bakalım hastalanacak mı inşallah hastalanmaz.

sürekli takılmıyor canım ama hava aldıran kapağı da var onların -avent vardı bende. Belki onlar sürekli kullanılabiliyordur ama yine de zararlı

ben sütümü sağmıyorum emziriyorum sadece kalkanda birikiyor süt oda bütün günde 1 çay bardağı kadar oluyor

bende sağmıyorum emziriyorum ondan biriken sütü vermiyorum zaten yeterince emiyo kalkanda biriken sütü merak ettim benim bu saatte 100 cc birikti ne kadar olması gerekir ortalama merak ediyorum

ek gıdaları konuşmşsunuz arkadaşlar, ben açıkçası 6 aydan önce vermeyeceğim hiçbirşey ama doktorum başka şey önerirse o zaman onu yaparım. Arkadaşımın 6 aylık bi çocuğu var doktor ek gıdalara yeni gemiş ama elma yok demiş armut olur ama elma olmaz demiş isterseniz siz de sorun doktorlarınıza da öyle verin. Sebebini sormadım ama belki içinizde vermek isteyen olıursa diye yazdım

Arkadaşlar çok şükür emir ateşlenmedi.Jojolo sanırım çigdem arkadaşımızın çocugunda oldugu gibi uyku yaptı aşılar.Bütün gece uyanmadan mışıl mışıl uyuduBen gögüs agrıma uyanıp emzirdim.Sabaha kadar tekrar uyuduTabi bendeAz önce yıkadım.Kepekleri yumuşadı taradım baya döküldü.Şimdi yine uyuyor.Çok akıllı benim oglum annesini hamileliktete şimdide hiç üzmedi hamdolsunŞu egzersizin sonuçlarını netten görsel olarak gördm.Baya fark etmiş.Fırsat bulursam bende yapmak isterim.Çünkü spor salonuna emiri bırakıp gidemem.Hamilelikten önce gittim.Yüzdüm,spor yaptım,jaguji masaj,hamam,sauna vs hepsi dahilidi.2 ayda 5 kilo vermiştim.Şimdi mecburen evde yapıcam.

slm annişler...sabah 6 da uyandık dunden beri o kadar yorgundum ki artık gözlerimi açamadım resmen sağolun babamız keremi alıp babanesine götürdü (üst katımda oturuyo) bende 11 e kadar uyudum snra bende oğlumun yanına çıktım kahvaltı hazırlamıştı annem kahvaltı yaptım orda şimdi eviöize indik oğluşu beşiğine koydum sallıyorum bende bı bakım dedım izler napıosunuz, bu arada dun dr a gittim muayene etti herşer gayet iyiymiş smear alıcaktı ama ben daha yaptıralı bır sene bıle olmadığını söyledim gerek yok o zaman dedi..

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi sağlıcakla büyütün bana göre hepiniz tecrübelisiniz ben nisan annesiyim bu isilik nasıl bişi benim bebeğimde de önce yanaklarında sivilce gibi vardı bikaç günlükken sonra başına yayıldı bikaç gündür hatta şampuan kullanmamaya başladım acaba sebamed mi yaptı diye şimdide göğsünde bi tane vardı bunlar isilik mi acaba isilikse ne kadar sürede geçiyor:26:doktor yanağındakine yenidoğan sivilcesi bikaç güne gereç demişti ilk hafta

hanımlar merhaba
ben bir nisan annesiyim kızım nerdeyse bir aylık olacak. sizlere sormak istediğim bişeyler var. Emzirme problemimiz var, göğüslerim yara. çatlak falan değil bildiğiniz açık yara. o halde emzirmek çoook acılı ama dayanmaya çalışıyorum. artık acıdan mı beslenmeden mi bilmiyorum sütüm azaldı. sağıyorum çok az süt çıkıyo o sütle çocuk doymayacağı için mecburen mama takviyesi yapıyorum. Biberondan hızlı bi şekilde karnını doyuran kızım memede uyuyakalıyor. ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu yaralar ne zaman geçecek, sütüm artar mı, mama verdiğim için içim rahat değil.... karışmış durumlardayım..

canım yaralar için kremler faln palavra bız burda çok konuştuk bu konuyu çoğu kişi dertli en iyi gelen şey; ayva çekirdeklerini yarım çay bardağı suda azıcık kaynat ve soğumaya bırak daha sonra bı kaç damla zeytıntağıyla karıştır meme uçlarına sur çok çok ıyı gelıyor bir kaç gun devam et iyileştiğini göreceksin

sağol canım bunu da deneyeyim, kullandığım onca kremin üstüne..

sağol canım bunu da deneyeyim, kullandığım onca kremin üstüne..

sonuçlarını yaz mutlaka beklıyorum

bır suru işim var oturdum kaldım bu gidişle yapmıcamda yoruluyorum galıba şimdiye kadar ıyı sabrettım

ben de o da hiç ik sanırımşe yaramadı hala uçları yarık...bu gidişle düzelmeyecek sanırım..kantoron yağı açık yaraları en azından yumuşak tutuyor bilginize kızlarr

kızlar son mesajlardan anladığım kadarıyla göğüs yarasından bahsetmişsiniz lansinoh marka küçük tüpteki krem var ya onu kullandım ben aklıma geldikçe sürdüm, bebeğe de sızan sütümü biberona koydum öyle verdim.Tekrar göğsümü almaz diye korktum ama çok şükür aldı, geçti de.çok şükür.
Ben KK'den duyduğum kadarıyla zeytinyağı-badem yağını karıştıran da var,
tahinin üstündeki yağı süren de var hatta tereyağı bile süren var.
ayva çekirdeğini yazmışsınız,
insanın canı ağrıyınca demokraside çareler tükenmez diyip hertürlü alternatifi deniyor,herkese geçmiş olsun bu konuda.
Benim sorum bu konu konuşuldu mu bilmiyorum, bebişinizin göbek bağını ne yaptınız? Bu batıl inanç mı yoksa hakkaten böyle bir şey var mı ? O zaman bekle beni ÇANKAYA:)

geçmiş olsun canım. bizde pazartesi gidicez aşılar için. ama ebe bana 3 gün yıkamayacaksın aşılardan sonra ona göre yıka getir demişti:44: sana öle bişi demediler mi?

selam kızlar şu gaz için bir krem varmış WIND SALBE diye acaba ranızda kullanıpta memnun olan var mı?

yumruklarını yemeğe çalışan ama yiyemeyeceğini anlayınca çığlığı basan oğlum çook komikler yaa bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…