göğüs kalkanı kuıllanan arkadaşlar emzirirken biriken sütü hemen içiriyormusunuz ben bardağa koyup buzdolabında 5 6 saat bekletiyorum biraz biriktirip biberonla içiriyorum acaba bakteri üretirmi bilmiyorum birde bu göğüs kalkanlarını sürükli takmak zararlıymış galiba bileniniz varmı ben önce sürekli takıyordum göğüs yaramı iyileştiriyordu zararlı olduğunu duyunca sadece emzirirken takmaya başladım yaramın iyileşmesi durdu çünkü pede yapışıyor göğsüm ne yapmalıyım ya yardım edin bana........
canım bende 4 gündür kullanıyorum nette araştırdım herkez valla ben sürekli taktım hiç sütümü azaltmadı demiş benimde şimdilik hiç bir ddeğişiklik yok sütümde çok şükür inşallahta olmaz ama başka türlü geçmiyo iki gündür nefesim kesilmeden meme veriyorum hatta şu anda sterilize ediyorum o yüzden ped var ve çok rahatsızım tamamen geçene kadar gece gündüz takıcam takıyorum günde 45 dk için almazdım zaten çıplak dururdum aynı şey bide ben sütü hiç vermiyorum gerekmiyoda zaten dışarda emziriyorum çok zor biyerdeysem çay veriyorum yer bulana kadar idare ediyo şimdi havalarda ısıncak nasıl korunur bilmiyorum dışarda bende biriken sütü akşam yıkarken suyuna döküyorum yinede lavobaya dökmekten iyi süt banyosu yapıyo kızım bide ben bişey sorabilirmiyim senin günde ne kadar sütün birikiyor toplamda
canım daha bugün sağlık ocağında bi kadın çocukalrının sürekli hasta olduğundan yakınıyordu hiç alıştırmadım diye üzülüyordu beni bebkle görünce konuştu biraz. Ayrıca doktorumuz da dedi ki çocuk alışmayınca en ufak bi serinliği bile vücudu tolere edemiyor çok çabuk ve sık hastalanıyorlar dedi. Avm yok ama açık havada 15 20 dklık kısa yürüyüşler yapın dedi temiz havadan faydalandırın muhakkak dedi. Hava soğuk ta olsa iyi giydirilip kısa süreli çıkarılabilir. Bence yavaştan alıştır ben dün deniz kenarında keyif bile yaptım valla. Gerçi 1o dk durdum ama bana çok iyi geldi. Bi de her yere götürüyorum ben hiç evde durmuyoruz bakalım hastalanacak mı inşallah hastalanmaz.herkese gunaaaaydın kızlaaar
biizm uyku duzenmz otrdu braz galiba
artık 23 te kıızm uyuyor 4 gbi kalkyr emiyor sonra 6 gbi geri kalkyr
ama bu gece 4 gbi uyandı 6da emdi geri yattı şimdide uyuyor
su gaz sorunu da bi duzelse annem çocuk bu olacak tabi diyor
sen ne istyrsn bu cocuktan dyr
bende emip emip uyuyan gece yattgnda da
anne babası kalkmadan kalkmayan çocuk istyrmşum ben galiba dyrm
havalr duzeldi ama annem hala izin wermiyor
dsarı çıkamyrz bebiş hasta olack dye korkyr hazrna kadr çıkartmayın dyp duryr
ama kararlym bu hafta sonu çıkcam wallaa
göğüs kalkanı kuıllanan arkadaşlar emzirirken biriken sütü hemen içiriyormusunuz ben bardağa koyup buzdolabında 5 6 saat bekletiyorum biraz biriktirip biberonla içiriyorum acaba bakteri üretirmi bilmiyorum birde bu göğüs kalkanlarını sürükli takmak zararlıymış galiba bileniniz varmı ben önce sürekli takıyordum göğüs yaramı iyileştiriyordu zararlı olduğunu duyunca sadece emzirirken takmaya başladım yaramın iyileşmesi durdu çünkü pede yapışıyor göğsüm ne yapmalıyım ya yardım edin bana........
ben sütümü sağmıyorum emziriyorum sadece kalkanda birikiyor süt oda bütün günde 1 çay bardağı kadar oluyor
hanımlar merhaba
ben bir nisan annesiyim kızım nerdeyse bir aylık olacak. sizlere sormak istediğim bişeyler var. Emzirme problemimiz var, göğüslerim yara. çatlak falan değil bildiğiniz açık yara. o halde emzirmek çoook acılı ama dayanmaya çalışıyorum. artık acıdan mı beslenmeden mi bilmiyorum sütüm azaldı. sağıyorum çok az süt çıkıyo o sütle çocuk doymayacağı için mecburen mama takviyesi yapıyorum. Biberondan hızlı bi şekilde karnını doyuran kızım memede uyuyakalıyor. ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu yaralar ne zaman geçecek, sütüm artar mı, mama verdiğim için içim rahat değil....karışmış durumlardayım..
canım yaralar için kremler faln palavra bız burda çok konuştuk bu konuyu çoğu kişi dertli en iyi gelen şey; ayva çekirdeklerini yarım çay bardağı suda azıcık kaynat ve soğumaya bırak daha sonra bı kaç damla zeytıntağıyla karıştır meme uçlarına sur çok çok ıyı gelıyor bir kaç gun devam et iyileştiğini göreceksin
canım yaralar için kremler faln palavra bız burda çok konuştuk bu konuyu çoğu kişi dertli en iyi gelen şey; ayva çekirdeklerini yarım çay bardağı suda azıcık kaynat ve soğumaya bırak daha sonra bı kaç damla zeytıntağıyla karıştır meme uçlarına sur çok çok ıyı gelıyor bir kaç gun devam et iyileştiğini göreceksin
sağol canım bunu da deneyeyim, kullandığım onca kremin üstüne..
Ceeeeeeee diyorum be mutfağa doğru gidiyorum =)))
sonuçlarını yaz mutlaka beklıyorum
bır suru işim var oturdum kaldım bu gidişle yapmıcamdayoruluyorum galıba şimdiye kadar ıyı sabrettım
Arkadaşlar çok şükür emir ateşlenmedi.Jojolo sanırım çigdem arkadaşımızın çocugunda oldugu gibi uyku yaptı aşılar.Bütün gece uyanmadan mışıl mışıl uyuduBen gögüs agrıma uyanıp emzirdim.Sabaha kadar tekrar uyudu Tabi bende Az önce yıkadım.Kepekleri yumuşadı taradım baya döküldü.Şimdi yine uyuyor .Çok akıllı benim oglum annesini hamileliktete şimdide hiç üzmedi hamdolsun Şu egzersizin sonuçlarını netten görsel olarak gördm.Baya fark etmiş.Fırsat bulursam bende yapmak isterim.Çünkü spor salonuna emiri bırakıp gidemem.Hamilelikten önce gittim.Yüzdüm,spor yaptım,jaguji masaj,hamam,sauna vs hepsi dahilidi.2 ayda 5 kilo vermiştim.Şimdi mecburen evde yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?