yumruklarını yemeğe çalışan ama yiyemeyeceğini anlayınca çığlığı basan oğlum çook komikler yaa bazen...
Eki Görüntüle 193264 Eki Görüntüle 193265 Eki Görüntüle 193266
selam kızlar şu gaz için bir krem varmış WIND SALBE diye acaba ranızda kullanıpta memnun olan var mı?
oyyyyyyy Allah ım yerim ben senin o yumuk ellerini maşallah sanayumruklarını yemeğe çalışan ama yiyemeyeceğini anlayınca çığlığı basan oğlum çook komikler yaa bazen...
bugün verem aşısını olduk ebe 3 gün banyo yok dedi doktorumuz yok öyle şey banyo yaptırın dedi napcaz biz şimdi bizim doktor su delisi hergün yıka hatta yapabilirsen günde birkaç kez de yıka diyor suyu7n zararı olmaz faydasını görec eksiniz diyor bakalım napcaz...
bi forumda gördüm birkaç anne bu 2. ay aşılarından sonra bebeklerinin durup durup uykudan sıçrayıp ağladığını yazmışlar sizlerde oldu mu öyle bişey? çok korkuyorum yaaa. umarım o kadar etkilenmez. bide siz aşı olurken yanında mı durdunuz? ben durmıcam dayanamam ya eşime sölicem dışarıda bi yerde beklerim.
yumruklarını yemeğe çalışan ama yiyemeyeceğini anlayınca çığlığı basan oğlum çook komikler yaa bazen...
bugün verem aşısını olduk ebe 3 gün banyo yok dedi doktorumuz yok öyle şey banyo yaptırın dedi napcaz biz şimdi bizim doktor su delisi hergün yıka hatta yapabilirsen günde birkaç kez de yıka diyor suyu7n zararı olmaz faydasını görec eksiniz diyor bakalım napcaz...
biz bugün yaptırdık henüz olmadı sıçrama gibi bişey inş olmaz olursa yazarım. ben bebeğimin yanındaydım ama bakamadım 3 tane ebe vardı ikisi tuttu diğeri iğne yaptı bana iş bırakmadılar ama çoook ağladı yavrum sakinleşmesi uzun zaman aldı şu ana kadar ateş olmadı şükür inş olmaz
siz de kolaylıkla atlatırsınız iinş.
merhba kizlar..gogos yaralarina tahin yagi cok iyi gelio siddetle tavsiye ederim ilk ay her emzrmeden sonra srdm gecti hic bi sey kalmadi..
denizcm asidan sonra 3 gun yikamamayi bna da soyledilet..asidan sonra calpoll vrdm atesi cikmadi hic. sadece asi oldgu gun biraz huzursuzdu korkulacak bi sey yok cnm icin rahat olsn asil ates yapan asi 4.aymis. bebekten bebege degisir tabi..
ay çok sağol banucum. valla çok korkuyordum ama sizlerin sayesinde ferahladım biraz gerçekten.
kızlar sizide annelik akademisinden aradılar mı? ben oradan bebeğim kitabını getirtmiştim. bilmem kaç kitap cd den oluşan bi set varmış normalde 299 tl imişte bizlere 199 tl olacakmış. sipariş veren getirten falan oldu mu?
kızlar sizide annelik akademisinden aradılar mı? ben oradan bebeğim kitabını getirtmiştim. bilmem kaç kitap cd den oluşan bi set varmış normalde 299 tl imişte bizlere 199 tl olacakmış. sipariş veren getirten falan oldu mu?
şu ık ık lari kusmalar vs.. bitsin artık bizim bebeler ayaklansın anneeee acıktım desin köfte patates kızartta yiyelim ddesin:)benim bi arkadaş 2. ay aşılarından önce calpol ver ateş çıktıktan sonra fayda etmez dedi? öyle mi kızlar sizler verdiniz mi herhangi bişey.16 sında aşı ve kontrollerimiz var. bide o ık ık gibi sesler benim bebişte de oluyor tıkanıyor gibi oluyor. sanırım ağzına bişiler geliyor bizim hamileliğin son safhasında midemizde yanma olup acı su geliyordu ya bende öyle oluyordum sanırım ona da o tarz bişiler oluyor bu ay kontrolde soracağım. tıkanacak diye ödüm kopuyor. öyle olduğu zaman iki kaşının arasını ovalıyor kayınvalidem hastandeki hemşirede öyle yapmıştı ne anlama geliyor bilmiyorum. onlardan öyle gördüğüm için bende öyle yapıyorum tıkanıyor gibi olunca birde dik tutup sırtına hafif hafif vuruyorum.
4. ay bitene kadar dayanalım bence3.ay bitip de 4.aya girince mi yoksa 4.ay bitince mi cnm
canını sıkma, süte canını sıktıkca azalıyor , humana çay olsun , rezene çayı, tahin helvası, su gibi şeylerle artır sütünü ben artsın diye hamur mayası bile yedim.hanımlar merhaba
ben bir nisan annesiyim kızım nerdeyse bir aylık olacak. sizlere sormak istediğim bişeyler var. Emzirme problemimiz var, göğüslerim yara. çatlak falan değil bildiğiniz açık yara. o halde emzirmek çoook acılı ama dayanmaya çalışıyorum. artık acıdan mı beslenmeden mi bilmiyorum sütüm azaldı. sağıyorum çok az süt çıkıyo o sütle çocuk doymayacağı için mecburen mama takviyesi yapıyorum. Biberondan hızlı bi şekilde karnını doyuran kızım memede uyuyakalıyor. ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bu yaralar ne zaman geçecek, sütüm artar mı, mama verdiğim için içim rahat değil....karışmış durumlardayım..
bu arada herkese selam 2-3 gündür giremiyorum ,uykusu çok az bebeğimin yaa geceleri hele artık iptal oluyorum kolumu kaldıramıyorum.Allah bağışlasın yine de tabii ama bize de güç versin:)
bazı arkadaşlar dil altı bağının ne olduğunu ve nasıl anlaşıladığını sormuş
normalde ben de düşünüp bakmazdım ama kayınvalidem doğar doğmaz baktırdı doktora çünkü eşimde kayınbiraderimde de varmış bebekken kestirmişler,oğlum da babasından ala ala bunu aldı:)
dilimizin altında (dilimizi kaldırdığımız zaman)bi bağ ,perde gibi bi şey görüyoruz ya,işte bağlı olanlarda o perde ya taa dilin ucuna kadar oluyo ya da çok az gerisinde yani dilini uzatamıyor.benim oğlumun tam ucundan bağlıydı ve dilini uzatmaya çalıştığı zaman dilinin ucu çatal şeklini alıyodu.bu durumun ne zararı var diyecek olabilirsiniz :)onu da cevaplayayım:)konuşmaya başladığı zaman bazı harfleri çıkarmakta zorlanır (damak harflerini mesela) bi de ek gıdalarda yediklerini diliyle evirip çeviremeyeceğinden ağzının kenarlarından dökülüverir
umarım açıklayabilmişimdir canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?