kızlar çok şanslısınız yaa. ben çok şanssızımbenim eşim çok az bakıyor. namaz kılacam diyorum bak diyorum onu bile zorla yapıyor. ben çalışıyorum zaten yoruluyorum diyor. ben ne yapim o zaman. bende çok yoruluyorum ama. gece bile uyumuyor kızım. bu sabah yataktan kalkamadım. 2 saat ancak uyumuşum. sırtım tutulmuş kambur oldum sandım birden. yalvar yakar eşime ovalattım. cuma günü doktora gitmiştim siyatik olmuş belimde. sinir sıkışması olmuş. bel fıtığıda olabilir dedi egzersiz verdi hergün ovalanacak dedi birde eğilmeyeceksin dedi ama emzirirken yada susturmak için şekilden şekile giriyorum. kızım artık ayakta durmamı zıplatmamı istiyor bide. çok ağrım var. kaynanama bel fıtığı oldum dedim oh iyi olmuş dedi sende öyle emzirmeseydin sana eğilme dedim ded bana . bende nasıl yapayım susmuyor görmedinmi sanki keyfimden oldum dedim. birde bi sürü kişi gelmiş misafir eşimin akrabaları bebek nasıl demişler bilmiyorum 1 aydır hiç görmedim demiş. ayak parmağı kırılmıştı canı isteyince koşuyor yürüyor. ev işi olunca oturuyor. annemlerde kaldım 1 hafta gitmeden bir gün önce gittim evini temizledim tuvalet banyo mutfak. çocuğu tutmadı bile kayınbabam baktı bebeğe. nasıl söylersin dedim. hayır dedi 1 aydır gelmiyorsun dedi. eşimde vardı anne nasıl söylersin dedi geldi ya diyince ben çok özlüyorm bana 1 ay gibi geldi o zaman dedi. bende bi sürü kızdım şaşırdı kaldı. bugünde geldi konuşmadım bile. madem öyle bundan sonra ne konuşur ne gülerim. tam gidecekken geldi diyorki banyoda saç kremi var baktım bana ver dedi inanamadımyaa bi o kalmıştı. bende zaten az ben kullanıyorum dedim. o zaman azıcık ver diyor yok dedim döndü gitti. bi o kalmıştı almadığı. ya ben çok kötüyüm kızlar yaa. dua edin ne olur.
ii akşamlar kızlar bi kaç gundur gıremıyorum kaynım askere gidiyor o yuzden baya bi işler vardı bugunde bebek görmeye geldıler 3 gundurde eşim hasta evdeydi çok yoruldum benn he bu arada akşamları çok yakın bı arkadaşımın kınası ve duğununu atlatık
Yok canım 4-5 saatten ne olcak BEN HEP takılı tutuyorsun sandım .
allah ım inşallah atlatırsınız .
sultan bu yazdıklarını bir okurlarsa sen faciayı düşünebiliyor musun ? sakın sayfayı acık unutma!!! DİKKAT ETT!!
haticesu bebeiş yanındaya keyfin yerinde maşallaah:)))) İndirmişin bıcırığı kucağından nettesin :)
Yok canım 4-5 saatten ne olcak BEN HEP takılı tutuyorsun sandım .
allah ım inşallah atlatırsınız .
sultan bu yazdıklarını bir okurlarsa sen faciayı düşünebiliyor musun ? sakın sayfayı acık unutma!!! DİKKAT ETT!!
haticesu bebeiş yanındaya keyfin yerinde maşallaah:)))) İndirmişin bıcırığı kucağından nettesin :)[/QUALLAH razı olsun teyzeleri dualarınızla edama kavuştum profildeki resmimiz doğum yatağı yeni değil 3ay önce
hayırlı geceler herkese siz uykulara dogru yol alın bakalım bizim mesai yeni basladı off benim cadı da düzeni bulsa da dokuzda uyusa dokuzu gectim ya onikide faln uyusa ya sadece gece uyusa razıyım yeterki uyusa yok anam nerde geceler bize haram oldu dün ezanı da gectik yok böyle bişey giderek sabaha erişiyoruz uyumuyor uyutmuyor bütün gündüz uyuyor sonra dısardaysak eger hep uyuyor zaten gece gündüz karıstı hatunda uyandır oyala oynat dıyenler nafile valla uyuyacagı varsa top patlasa uyandıramıyorsun hanımı ama gece de uyusun dıye cıt cıkarmasak bıle sinek ucsa ayılıyor cok tersiz cok doktor siz ona uyacaksınız yapcak bısey yok dıyor e ben işe baslıycam napcam o zaman sabah bes altıda yat uyusan nolcak bi saat sonra işbası ögrencileri nasıl cekebilirim sıfır uykuyla bilmiyorum oy anam oyy
ama bugünlerde uykudan da önemli baska bi sorunumuz var ye-mi-yor...bastan günde sekiz dokuz öğün yerdi öğün sayısını bir iki azalttı sonra öğünlerdeki miktar düşmeye basladı derken iki gündür normalde yedigi yemesi gereken miktar yarıya bazen yarıdan asagı düştü napsam nafile kavga dövüş agzına tepelersem ne yerse kar bugün toplamda 500 ml falan anca icirebildim o da binbir cabayla normalde 800-900 ml yiyorduk normali de oydu ama nolduysa oldu cocuguma nazar mı oldu nedir anlamadm biberonu ittiriyor aglıyor almak istemiyor agzında tutuyor sonra tükürüyor ya da kusuyor of cok zor ya ac uyuyor ac duruyor resmen
bugün doktora götürdük idrar kan bakıldı bişey cıkmadı Allahıma sükür doktor herhangi bir sorunu yok gayet iyi durumu bikac gün daha gözlemleyin dedi gönderdi gercekten huzursuzlugu atesi falan yok sükür ama güzel güzel yiyen cocuk bıcak gibi kesildi kızlar ya kahroluyorum resmen niye böyle oldu umarım düzelir cok zoruma gidiyor valla yememesi zaten mememi almıyor giderek sütüm azaldı diye üzülüyordum bir de bu cıktı
bugün baska mama aldım sma gold hani tadından mı sıkıldı diye cıkss valla anne sütü de versem mama da versem aynı bir iştahsızlık cöreklendi oturdu üzerimize defolur gider insallah tez vakitte
kızlar siz de denk geliyor musunuz bilmem ama hastanelerde emzirme odasını kendine kapatan kadınları bogasım geliyor ya orası babanın mülkü sanki nezaketen kapı calıyoru olur ya müsait hissetmez toparlanma ihtıyacı duyar icerde biri varsa diye icerden ses doluuuuuuu
ulan bir sen doldur diye mi koydular orayı senn beben ac benm ki tok mu tekrar girme teşebbüsünde bulundum ne beklıyem dedim kadın emzırıyor ben alt degıscem masa bosta netıcede gene bagrıo sinirli bıseklde hatun doluuuuuuu tuvalet mı bu ya aaa nasıl uyuz oldum anlatamam kocası kapıdaymıs saydırdım kadına bi dünya adamdan gık cıkmadı gittim bir üst kattakine
böyle tipler hep beni bulur zaten sinir oluyorum o odanın adı niye emzirme odası arkadsım cocugum emmiyorsa emziremiyorsam benim odam olmuyor mu yani orası valla garip gelebilir ama benim canımı acıtıyor bakım odası beslenme odası desinler bizi de düşünsünler ama haksızmıyım
canım deniz ben, anlamadığım bişey var sen okula başlasanda ders mi var artık, rapor vs kapatamıyor musun arayı canım bu arada senin kız harbi zilli çıktı anası dayan biraz daha bunları yaşamak için senelerce uğraşanları düşün ama işin çok zor sahiden elbet oturacak bi düzen böyle kalmayacak canım benim
sorma canım öyle
manyak çok. sanki çok umrunda onun memesi. canım ben başkentte aşılama yaptırdım tüp bebek doktorları çok iyi ama çocuk doktoruna ben ortadoğu hastanesine gidiyorum. doktordan memnunum. nurayın doktoruda çok iyi ama. anlattığına göre bayağı ilgili. kalça usgsini biz doktor çektirin dedi aynı gün çektirdik. çok şükür sorun çıkmadı.
hayırlı geceler herkese siz uykulara dogru yol alın bakalım bizim mesai yeni basladı off benim cadı da düzeni bulsa da dokuzda uyusa dokuzu gectim ya onikide faln uyusa ya sadece gece uyusa razıyım yeterki uyusa yok anam nerde geceler bize haram oldu dün ezanı da gectik yok böyle bişey giderek sabaha erişiyoruz uyumuyor uyutmuyor bütün gündüz uyuyor sonra dısardaysak eger hep uyuyor zaten gece gündüz karıstı hatunda uyandır oyala oynat dıyenler nafile valla uyuyacagı varsa top patlasa uyandıramıyorsun hanımı ama gece de uyusun dıye cıt cıkarmasak bıle sinek ucsa ayılıyor cok tersiz cok doktor siz ona uyacaksınız yapcak bısey yok dıyor e ben işe baslıycam napcam o zaman sabah bes altıda yat uyusan nolcak bi saat sonra işbası ögrencileri nasıl cekebilirim sıfır uykuyla bilmiyorum oy anam oyy
ama bugünlerde uykudan da önemli baska bi sorunumuz var ye-mi-yor...bastan günde sekiz dokuz öğün yerdi öğün sayısını bir iki azalttı sonra öğünlerdeki miktar düşmeye basladı derken iki gündür normalde yedigi yemesi gereken miktar yarıya bazen yarıdan asagı düştü napsam nafile kavga dövüş agzına tepelersem ne yerse kar bugün toplamda 500 ml falan anca icirebildim o da binbir cabayla normalde 800-900 ml yiyorduk normali de oydu ama nolduysa oldu cocuguma nazar mı oldu nedir anlamadm biberonu ittiriyor aglıyor almak istemiyor agzında tutuyor sonra tükürüyor ya da kusuyor of cok zor ya ac uyuyor ac duruyor resmen
bugün doktora götürdük idrar kan bakıldı bişey cıkmadı Allahıma sükür doktor herhangi bir sorunu yok gayet iyi durumu bikac gün daha gözlemleyin dedi gönderdi gercekten huzursuzlugu atesi falan yok sükür ama güzel güzel yiyen cocuk bıcak gibi kesildi kızlar ya kahroluyorum resmen niye böyle oldu umarım düzelir cok zoruma gidiyor valla yememesi zaten mememi almıyor giderek sütüm azaldı diye üzülüyordum bir de bu cıktı
bugün baska mama aldım sma gold hani tadından mı sıkıldı diye cıkss valla anne sütü de versem mama da versem aynı bir iştahsızlık cöreklendi oturdu üzerimize defolur gider insallah tez vakitte
kızlar siz de denk geliyor musunuz bilmem ama hastanelerde emzirme odasını kendine kapatan kadınları bogasım geliyor ya orası babanın mülkü sanki nezaketen kapı calıyoru olur ya müsait hissetmez toparlanma ihtıyacı duyar icerde biri varsa diye icerden ses doluuuuuuu
ulan bir sen doldur diye mi koydular orayı senn beben ac benm ki tok mu tekrar girme teşebbüsünde bulundum ne beklıyem dedim kadın emzırıyor ben alt degıscem masa bosta netıcede gene bagrıo sinirli bıseklde hatun doluuuuuuu tuvalet mı bu ya aaa nasıl uyuz oldum anlatamam kocası kapıdaymıs saydırdım kadına bi dünya adamdan gık cıkmadı gittim bir üst kattakine
böyle tipler hep beni bulur zaten sinir oluyorum o odanın adı niye emzirme odası arkadsım cocugum emmiyorsa emziremiyorsam benim odam olmuyor mu yani orası valla garip gelebilir ama benim canımı acıtıyor bakım odası beslenme odası desinler bizi de düşünsünler ama haksızmıyım
bu arada idrar alma aşaması cok kolay geçti korktugum gibi olmadı oysa bir canta esyayla gitmiştim tedbiri abartarak hani olur ya örnek alcaz derken üst bas batar diye gerek bile kalmadı masallah torbayı yapstrdı hemsire on dakka sonra işedi sidikli pakizem masallah:))
adana grubuna sesleniyorum baskent hastanesine getirdik kızı hastane iyi sayılır oya hanım vardı randevu ona alabildik ama memnun kalmadım suratsızın teki ya cocuk doktoru olup duvar gibi surat tasıyanlara ayrı bir kıl oluyorum bu işi yapacaklar lütfen gercekten severek yapcak adamlar olsa ya
kalca usg icin de randevu alamadım ta bir ay sonraya verıyor gün bir hafta sonra üc ayımız bıtcek kendi dodktorumuz üc ay cıkmadan yaptırmamı söyledi burada da iyi bir yer bulmak zor anacım kalktık adanalara gittik cıkss orada da halledemedik iyi mi bu arada adanaya yaz gelmis valla cok sıcaktı bebeler kısa kollu gıyebılır orada bakalım bizde durumlar nasıl olacak biz de baslarız yanıyom demeye artık
Günaydıııııııııııııııııııııııın
Eşim pc yi açık unutmuş akşambende kahvaltı hazırlamadan ceee diyeyim istedimm =)))
Bağımlılık yapıyor kk
Tatlım inş. bişey olmaz..BENDE ateşi çıkar die korktum ama hamd olsun çıkmadı..4. ayda ki aşıda ateş çok oluyormuş bu yüzden aşıdan hemen sonra veya hemen önce ateş düşürücü şurup vermek gerekiyormuş..Rabbim yardımcımız olsun inş.
Fenerbahçeli olarak şampiyonluğumuza sevindim. Hemen en yakın zamanda kızıma Fenerbahçeli kıyafetlerden almalıyım:)
Sultancığım yazdıklarına çok üzüldüm canım, kayınvalidene arkadaşların dediği gibi Allah vicdan ve merhamet versin. Eşine de bir an önce baba olduğunu hatırlatsın. Anlayış, ilgi ve şefkatli davransın size yaaa. Nedir bu davranışlar bütün sorumluluğun sana yüklerlerse depresyona girersin Allahım korusun.
Sermestciğim emzirme odası hakkındaki yazdıklarına katılıyorum canım, ben bir de yanlarında gelen kişilerin koltukları kapmalarına sinir oluyorum, bazıları kalkıyor tamam ama bazılarına da sen söylemesen kalkacağı yok. Kızının adı Nazlı mı bilmiyorum da avatarından yola çıkarak söylüyorum. Gerçekten Nazlı davranıyor uyku konusunda o zaman.
Biz bu Cuma 2. ay aşımızı olacağız zamanlama açısından en küçük bebek annelerinden olduğum için hep takipteyim. Sık sık emzirmem gerek benim de kilosunu doktor beğenmedi anne ve babası olarak bu arkadaş minik kalıyormuş. Boy iyi bence kilo da iyi ne istiyorlar tombul tmbalak mı anlamadım ki, 4.800 2 aylık bebek için az mı 59 da boyu?
Fenerbahçeli olarak şampiyonluğumuza sevindim. Hemen en yakın zamanda kızıma Fenerbahçeli kıyafetlerden almalıyım:)
Sultancığım yazdıklarına çok üzüldüm canım, kayınvalidene arkadaşların dediği gibi Allah vicdan ve merhamet versin. Eşine de bir an önce baba olduğunu hatırlatsın. Anlayış, ilgi ve şefkatli davransın size yaaa. Nedir bu davranışlar bütün sorumluluğun sana yüklerlerse depresyona girersin Allahım korusun.
Sermestciğim emzirme odası hakkındaki yazdıklarına katılıyorum canım, ben bir de yanlarında gelen kişilerin koltukları kapmalarına sinir oluyorum, bazıları kalkıyor tamam ama bazılarına da sen söylemesen kalkacağı yok. Kızının adı Nazlı mı bilmiyorum da avatarından yola çıkarak söylüyorum. Gerçekten Nazlı davranıyor uyku konusunda o zaman.
Biz bu Cuma 2. ay aşımızı olacağız zamanlama açısından en küçük bebek annelerinden olduğum için hep takipteyim. Sık sık emzirmem gerek benim de kilosunu doktor beğenmedi anne ve babası olarak bu arkadaş minik kalıyormuş. Boy iyi bence kilo da iyi ne istiyorlar tombul tmbalak mı anlamadım ki, 4.800 2 aylık bebek için az mı 59 da boyu?
kaç kılo doğdu bebişin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?