2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok teşekkür ederim,emzirmeye devam edince atlatabildimi kızın ve kaç günde atlattı acaba:26:
allah şifa versin bebeklerimize,ellerimi o kadar sık yıkıyordumki anlatamam,ellerimin üstünde yarıklar oluştu resmen ve kanıyordu kremlerle idare ediyordum yanii düşün ama olunca oluyo işte işlh. yarınki testimizde temiz çıkarda allahım

çok sağol canım. amin .canım söylüyorum ama umrunda bile değil. bak bugün uykusuz 4. günüm ve o arkadaşlarıyla çıktı. kendine ait hayatı varmış. ama önceleri arkadaşlarına kızardı benim çocuğum olsa evden çıkmam derdi. şurda yatırırım derdi. ama doğdu ve şimdi umrunda bile değil sanki. banyo yapacam bebeğe bak diyorum anneni çağır diyor. artık onlarada yüzüm kalmadı. gelin bebeğe bakın evi temizliyim banyo yapim demeye. babam hasta zaten. of yaaa.

çok sağol arkadaşım işlh. dört gözle yarını bekliyorum

evet canım sadece emzirdim ve 2-3 kere de su verdim fazla sıvı kaybı olduğu için.4 gün sürdü ishal.5. gün 1-2 kere oldu,6. gün tamamen düzeldi.inşallah tahlil temiz çıkar ferah tut içini,emzirmeye devam et canım.

arkadaşım allah kayınvalidene vicdan versin diyorum,daha öncede yanlış hatırlamıyorsam sana karşı dengesiz davranışları vardı.

eşinle olan durum ise seni yıpratmasına izin verme, bazı erkekler bebek doğduğunda uzun bir süre baba piskolojisine giremiyolar ve sorumsuz davranışları oluyor,sakın kendini üzme ne eşinden dolayı ne de annesinden dolayı,yavrunun sütlerini düşün annesi.üzülünce sütler geri tepermiş ya
bu durum işlh. geçici

anladım canım,dr. banada sadece emzir dedi ama su falan ver diye bişi demedi acaba bende versemmi ki su....
işlh. canım ya temiz çıkarda bu sıkıntıdan kurtulurum

Ya kocalar çalışıyor, tamam ama madem bebek bakmakla yorulunmuyor, yarım saat bakıversinler akşam.. Çoğu zaman bütün gün dikkatimizi bebekten hiç ayıramıyoruz, hiçbir yorgunluk olmasa bile beynimiz yoruluyor ya. Bir de etraf topluyoruz, çamaşır ayarlıyoruz, yemek yapıyruz. Bir şekilde daha çok ilgilenmesini sağlaman lazım ama erkek milleti kendine bişey yap deyince de asabileşiyor hemen di mi..

Kayınvalidene de iyi demişsin bu arada, madem incelikten anlamıyor, gerek yok inceliğe.. Bir de gidip evini temizlemişsin üstelik, bebiş varken kendi evimizi zor temizliyoz yahu.

canım benim diyecek fazla bişey yok o zaman Allah eşine tez zamanda anlayış versin.demekki farkında her şeyin ama biraz daha alışması gerekiyor herhalde.bazı erkeklerde öyle oluyomuş babalığa henüz alışamadı galiba.söylemesi kolay ama sen bol bol sabır çek, kendini fazla üzme.Allah sağlık versin gerisi halledilir bi şekilde.Allah yardım etsin güç kuvvet versin sana

anladım canım,dr. banada sadece emzir dedi ama su falan ver diye bişi demedi acaba bende versemmi ki su....
işlh. canım ya temiz çıkarda bu sıkıntıdan kurtulurum

canım bana da kendi söylemedi direkt.sadece emzir dedi.ben sordum su da vereyim mi diye.kaç kere kaka yaptığını sordu tekrar, 8-9 kere deyince evet verebilirsin dedi.zaten sadece 1 gün verdim suyu 2-3 kere ama çok sık emzirdim

Allah sabırlar versin arkadaşım...
hadi kayınvalideni boşver Allahtan beraber oturmuyorsunuz
kocana en kısa zamanda merhamet versin Rabbim....senin bu sıkıntılı zamanlarında yanında olmıcak ta nezaman olacak inş yaptığı yanlışın farkına kısa zamanda varır

ske canım geçmişi okumadım ama sanırım bebişin rahatsız geçmiş olsun canım
Allah şifa versin ishalmi oldu

aynen öyle canım kaynanam hep aynı. inan sırf bebeğim için üzülmemeye çalışıyorum. sütümde giderse Allah korusun onlara gün doğar zaten. çok sağol canım Allah razı olsun.

canım dediğin gibi bişey desen hemen asabileşiyor. sanki bu çocuk sadece benim. ama bende insanım onu göremiyor. boş vakit yok kucağımda bebekle yemek yapmaya çamaşıra uğraşıyorum. o bi iş yapıyor ben kaç iş yapıyorum onu görmüyor. ben işten doğumdan önce çıktım. o zamanda öyleydi. yani ben hem işte çalışırdım hem evde. ve onun işi oturarak benim hep dışarıdaydı.

Kayınvalidene de iyi demişsin bu arada, madem incelikten anlamıyor, gerek yok inceliğe.. Bir de gidip evini temizlemişsin üstelik, bebiş varken kendi evimizi zor temizliyoz yahu.
artık incelik yok canım. bugün geldi surat astım verdim kucağına bebeği oğlu vardı ya bırakamadıda. bende ev işi yaptım hızlıca ve hiç konuşmadım nerdeyse. sadece mutfağa gelip kızım banyoya baktım saç kremi var bana versene diyince koptum yüzüm bi tuhaf oldu. bende az var veremem dedim hala devam etti sanki dilenci gibi azıcık ver o zaman dedi bende azıcık sana verirsem ben banyo yapamam dedim bozuldu gitti. o kadardı konuşma.

canım sağlığımda kalmadıki. sabah kalktım yürüyemedim belimden sırtımdan. doktor sadece bel fıtığı değil boyun fıtığıda olabilir dedi zaten. Allah yardımcım olsun beni düşürmesin ne diyim. annemlerde başımdan eksik olmasın. Allah razı olsuın kızlar. bugün babamın sonucunu bekledik bide . yine pet çekildi kanserde düzelme varmı diye. doktor gerizekalısı istem yapmamış laboratuardan yarın söyleyecekmiş sonucu inşallah düzelme vardır bari ordan yüzüm gülsün. geçen hafta ordaydık rüyasında bile kızımı görüyor hep. geçen geldi anlatıyor rüyasında kızıma sarılmış ağlıyormuş kızım ölünce sana nasıl dayanacam diye. bazende severken ben ölürsem beni hatırlamazsın kızım diyordu oda zoruma gidiyor. 4 ay oldu nerdeyse ama eşim hiç gitmedi biliyormusunuz. ne aradı ne gitti böyle vicdansız biri işte. ama sürekli annesine gidelim diyor. artık bende gtmiycem gittim gittim ne oldu işte sonuç nankörlük. anneme gitmiycem dedim kızım sana yakşmaz diyordu.

ske canım geçmişi okumadım ama sanırım bebişin rahatsız geçmiş olsun canım
Allah şifa versin ishalmi oldu

sağol,evet canım kızım ishal oldu dün hastanedeydik ve tahlil yaptırdık bi tanesi temiz çıktı diğerini yarın alacağiz.

ii akşamlar kızlar bi kaç gundur gıremıyorum kaynım askere gidiyor o yuzden baya bi işler vardı bugunde bebek görmeye geldıler 3 gundurde eşim hasta evdeydi çok yoruldum benn he bu arada akşamları çok yakın bı arkadaşımın kınası ve duğununu atlatık

Allah kolaylk versin canım ya. bence aileni her durumda çağırma ki eşin senin ailene sırtını yaslamasın. onlara güvenip sorumluluk almaktan kaçmasın. bebeği eşinin olduğu odaya bırak git banyoya vs.. ne işin varsa. ağlarsa da mecburen susturmaya çalışıcak. sorumluluk almıyorsa al kucağına ver sorumluluğu, kenara çekil. bir yapmaz, iki yapmaz, üçüncüde artık işin ucundan tutmaya başlar. ayrıca ne kadar sorumluluk alırsa o kadar baba olduğunu idrak eder. bir şekilde sürece dahil etmen lazım canım..

canım o diğer odada duruyor ve sigara içiyor o yüzden o odaya bırakamam kızımı. kendini çağırıyorum 5 dakika durmuyor hemen gidiyor. dün bebeğe bak namaz kılayım dedim ağlarsa karışmam dedi. bende aldırmadım kıldım çok şükür tam sonunda ağladı. Allah büyük canım ne diyimki. büyüyüncede baba olur işte.
biz sevindik fenerliyiz e olsun artık 4 yıl aradan sonra

bende çoook sevindim. övünmek gibi olmasın fenerliyimde. eşimde güya takım tutmuyordu hep öyle derdi annesi beşiktaşlıyım diyince bende beşiktaşlıyım dedi güldüm sadece . ben çocukken olur bunlar sanıyordum.

Yok canım 4-5 saatten ne olcak BEN HEP takılı tutuyorsun sandım .

sağol,evet canım kızım ishal oldu dün hastanedeydik ve tahlil yaptırdık bi tanesi temiz çıktı diğerini yarın alacağiz.
allah ım inşallah atlatırsınız .
sultan bu yazdıklarını bir okurlarsa sen faciayı düşünebiliyor musun ? sakın sayfayı acık unutma!!! DİKKAT ETT!!

haticesu bebeiş yanındaya keyfin yerinde maşallaah:)))) İndirmişin bıcırığı kucağından nettesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…