2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm anladım doktor da aynen bunu söyledi, ama potansiyel olarak bu bebek böyle olmamalı daha çok emzir, yediklerine önem ver dedi. Bu zamanda alacağı protein ileride alacağından çok çok daha önemliyliş. Yanii benim ete, süte, meyveye çoook ağırlık vermem gerekiyormuş. Yoksa mama takviyesi dedi. 10 gün sonra kontrol var bakalım. Haaa bu arada eşim de ben de yaşını göstermeyen minyon yapımız var canım. Boy olarak eşim uzun ben de ortalamaya göre uzun sayılırmışım. (1.65) Boy da bir problem yok sanırım enleşmede problem var:)

Canım haftasonu filan biraz biraz alıştır bebeğe bakmaya, belki yavaş yavaş düzelir. Bir de bebişler artık oyun yapmaya başladıktan sonra babalar da biraz daha çok ilgilenir diye tahmin ediyorum, biraz daha sosyalleşecekler ya bebişler.. İnşallah düzelirsiniz siz de, kayınvalidenin durumu da can sıkıcı ama eşin içini rahat tutsa onu unutursun. İnşallah..

Kapıyı mı kilitliyor içerden? Dolu molu, dal gir içeri Allah Allah ya, hakikaten tuvalet mi bu.. Emziriyor olsan bile o sırada çocuğun sadece altı değişecek olabilir, haklısın isim konusunda da.. Ama o zaman erkeklerin dalma olasılığı daha artabilir, tıp fakültesinde ben emzirirken, dana kadar emzirme odası yazmasına rağmen, adamın biri 3 yaşında filan çocuğuyla daldı, müsait misiniz altını değiştricem diyo. Kayınvalidem de bişey demedi, ben zaten doktora sinirlenmiştim, sinirim tepemdeydi, bir gürledim adama hayır müsait değiliz!!!! diye. Alt değiştiricem diye emzirdiğimi göre göre girecekti adam. Bu arada adamın alt değiştirmek için tek başına gelmesi de ne acayip

Mersin'de doktor soracaktım kuzenime, unutmuşum ya. Yeni sordum, kadın doğum ve çocuk hastanesi varmış, ona götürüyorlarmış, memnunlarmış. Devlete bağlı bir hastane. Anasayfa Link şurada. İsterseniz bir bakıver sermest.

günaydn annecikler, bişey sorcam, sizin bebekleriniz şıngırak tutuyormu? benimki tutmuyo, eline verdiğim zaman ilgisini de çekmiyor, ağızına götürmeye çalışıyor sadece... salladığım zaman bakıyor biraz.. normal mı bu? sizinkiler ne durumda?

aayyy çok tatlısın şıngırak dediğin sakın çıngırak olmasın, belkide adı şıngırak ben bilmiyorumdur. Bizim kızın daha öyle oyuncakları yok, almadık, ama eline bir şey vermeye çalışsam da daha kavrayamıyor bile minnağım:) sanırım ileriki aylardarda algılayacaktır.

Günaydın annecikler...
Bugün ilk defa buraya yazıyorum bende bir mart annesiyim oğluşum 4 martta dünyaya gözlerini açtı sizi bayadır takip ediyorum fakat yazmaya bir türlü fırsat bulamadım sadece okuyup çıkıyorum oğluşumla biraz zor oluyor...ama yazıp sormak istediklerimi veya paylaşmak istediklerimi hep sizin yazışmalarınızda buluyorum hepimizin yaşadıkları ortak galiba mart annesi olaraktan
benim ilk çocuğum tecrübesiz olduğum için bi çok şeyi burdan tecrübeli annelerden öğrenmeye çalışıyorum...
hemen birşey sorayım dönence kullanıyormusunuz?oğluma almak istiyorum ama hangi marka nasıl bişey alıcağıma hala karar veremedim piyasada bir sürü çeşit var almişken iyisi olsun istiyorum kullananlar önerebileceğiniz bişey var mı?

benimki de sadece bakıyı daha, 3 aylık
hizmet hast. başhekimi ürolog doktor bu konuda harika tavsiye ederim

bence iyi benimki 3 aylık daha yeni 59 cm oldu

ben şıngırak biliyorum ama çıngırak da olabilir o zaman biraz daha beklememiz lazım galiba ben çok sabırsızım, elimden gelse kızımı şimdiden yürütücem... iyi bişey değil aslında ama kendimi tutamıyorum :26:

günaydınn canım :)) 2. ay aşılarını atlattık şimdi konu geldi 4. aya bizim bundan sonra ki hayatımız hepp böyle galiba...

Malesef beni şimdiden sardı inan ağrısı olmaz dediler ama koluna değince çok ağlıyor emzirirken de illa değiyo şükür şimdi biraz daha iyi oğluşum..Bu böyle ise 4. ayda ne olur hiç bilmiyorum

Çok şeker =)))

valla benim eşimde asabidir ama uykusuzluk beni daha çok asabi yaptı sanırım,dün sabah kaldırdım uykum var ya diyor tek başıma mı yaptım ben bunları gece uyudun kalk ben yatıcam dedimmecbur kalktı..birde başlarda ben bakamıyorumbende durmuyor vs diyordu bende saf saf yedim baktım olacak gb değil ağlasada almadım kucağından şimdi sadece onda susuyor nerdeyse

o nasıl beşiktaşlılık..allah yardımcın olsun canım..

hoşgeldin..büyük paralar verme sakın belkide çocuğun hiç ilgilenmeyecektir..

benimki daha tutmuyo...salladığımızda çıngırağını bakıp heycanlanıyo:) gülüyo bebişim:)
yani normal canmm

haa bende çıngırak diye biliyom ama şıngırdakta güzelmiş

herkeze selam...
kısmetse kızım haziranın 26 tısında 3.ayını doldurcak nasılda geçiyo günler hiç anlamıyom koştur koştur bide bakcaz yürüyolar ahhhhh ahh negüzel

günaydın annişlerrr

ay demin oğluşumun altını değiştiriyodum bacakları kaldırdım krem sürmek için foşş diye bi ses aha dedim işiyo oğluş dayanamadı bi baktım bacaklarda çok az var üstü kuru heh dedim az yapmış iyi bari değiştirmeme gerek yok. bi baktım sonra yüzüne SIRILLLSIKLAAAMM kıyamam yüzüne işemişşş

Bizim de tutmuyor. Sadece salladığımızda susuyordu ya da gülüyordu. Bugün masanın üzerine çıngırağı duruyordu biz yemek yerken, uzanmaya çalıştı ve güldü ilk defa.. Belki bundan sonra daha çok ilgilenir.

Yaaaaa 4. ay aşısı çok mu kötüymüş:18::18: Bir de yine 3 tane galiba di mi Of.

Çiğdem nerelerdesin, özledik İyi yapmışsın, benim eşim de ağlayınca bana veriyordu hep, bendeyken ağlasın kendisinde hep gülsün istiyodu. Ama bebek bu, ne zaman ağlayacağı belli mi.. Şimdi misafir varken özellikle kendi dizine alıyor, hem bana rahat oluyor, hem de misafirle sohbete devam edebiliyoruz

benimki daha tutmuyo...salladığımızda çıngırağını bakıp heycanlanıyo:) gülüyo bebişim:)
yani normal canmm

haa bende çıngırak diye biliyom ama şıngırdakta güzelmiş

Sen biraz daha geliştirmişsin, şıngırdak

bebeklerde böyle bir dönem oluyormuş canım ya yılmadan yedirmeye devam.işlh. düzelir ve eskisi gibi copurdatır annesi...

aayyy ne acaip insanlar var ya sadece kendilerini düşünen bencil insanlar,sende hata 2. kez dolu diyen düşüncesize niye tekrar kapı çalıyorsunki, dalsaydın içeri valla

aaaayyy canım benim yaaaa,üstünü ıslatı duydum ama yüzüne işiyeni ilk kez duyuyorm.kıyamam yaa o da şaşırmıştır

Look-alike Meter - MyHeritage.com

ben denedim %16 daha çok babaya benziyor çıktı. Bir daha denedim başka fotosuyla %3 daha çok babaya benziyor çıktı. Anneme de kızımı benzetiyorlardı. Annemle eşimin fotosunu koydum ikisine de benzedi. Burda bile bana benzemiyor kızım parmakları ince uzun bir tek o benziyor. Sağlıklı ve hayırlı olsun da evlatlarımız önemli olan bu ama çok eğlenceli yaaa. Ama üye olmak gerekiyor. Hadiii deneyin çok eğlenceli:)

günaydın canımaynı şeyi bizde yaşamıştık 3 gün boyunca uyanmadan hatta kımıldamadan yatıp uyumak istiyorum

kızlar selam face grubumuza da yazdım sorunumu buraya da yazayım dedim
fikirlerinize ihtiyacım var biz iki katlı müstakil bir evde oturuyoruz alt katımızda kiracımız var geçen sene ağustos ayında geldiler genç bi çift 3 yaşında oğulları var bizim giriş kapımız ayrı fakat aynı bahçe içinden geçiyorum ben altta otururken çok titiz davranırdım özellikle yazın kapımı hergün ykardım süpürürdüm bu kız taşındığından beri bi kova su dökmedi kapıya yıkamamasını bırakın elini sildiği ıslak mendilleri paketleriyle birlikte kapıya atıyor geçen bi de ne göreyim pis kulak çubukları yerlerde geziyo eşim kapıları süpürdü temizledi yapma alıştırma dedim belki utanır dedi ama nerdeeee 2.sorunumuz çocuğuna hiç sahip çıkmıyor evin kapılarını öyle bir vuruyorki ev sallanıyor çok uyardım ama nafile son olarakta dün yağmuru uyuttum bahçeye çıkmışlar dışarıda sürgülü demir kapımız var kapıyı açıyo kapatıyo vurarak sallıyo çıkan sesi siz düşünün ahşap sandalyeleri sürüklüyo gıcık bi ses çıkıyodu balkona çıktım dedimki leyla yağmuru uyuttum tmm dedi sonra o kapı seslerinden 10 dk içinde uyandı kızım dayanamadım açtım camı leyla lütfen çocuğu uyutamıyorum dedim bi de bana ukalaca uyumuyormu uyutamıyormusun demez mi haydaaaa çıldırdım yeter artık bıktım dedim kapattım camı yani biz çok uyarıda bulunduk düzelme yok kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum anlaşamıyoruz eşim ev mevzularını bana bıraktı karışmıyor akşam dediki gamze söle ev aramaya başlasınlar olmayacak böle tmm sölemesine sölerimde kolay değil ben çok hassasım bu konularda şimdi ben bu kıza nasıl sölicem ne diyeyimde kalbini kırmıyayım eşim kararından dönmüyor o da bıktı bi de keyfine göre selam verir geçenlerde yanımdan geçti yüzüme bakmadı ertesi gün kapıya geldi (dün sana selam vermedim oğlana kızmıştım dedi) bende aaaa öylemi farketmedim bile ben seni dedim napim öyle lafa öyle cevap eserek akıllı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…