yaklaşık 10 gündür 2 enfazla 3 kez yapıyor ama dolu dolu yapıyor sanırım düzeni oturuyor.sizin ki çok sıvı değilse ishali düşündürmüyorsa normal diyeceğim..
gittim konuştum kızlar çok zorlandım ama az önce bi olay oldu onun üzerine dayanamadım kızımın odasındaydım kapısı çaldı kaynıymış çocuğu ağlıyodu niye ağlıyo dedi dışarı çıkmak istiyo dedi ee çıkar oynasın dedi adam yok bebek uyuyomuş laf ediyo yukardaki dedi cinler tepeme çıktıgittim çaldım kapısını sana çocuğunu kapıda oynatma diyen oldumu dedim sen sen ol bir daha beni kimseye şikayet etme dedim çocuğunu tabi çıkaracaksın dışarı oynayacak ama o demir kapıya kadar oyuncaklarını çıkar oynasın bisikletine binsin dedim kapı ztn sallanıyo ya altında kalsa dedim bu çocuğa bu yaşta terbiye vermezsen disipline sokmazsan çok çekersin dedim ayrıca benim çocuğumun uykusuda tabiki önemli dedim bu işler karşılıklı saygıyla olur ben karşılık alamadım bu zamana kadar olmadı bu saatten sonrada olmaz dedim daha fazla birbirimizi üzmeye gerek yok ev aramaya başlayın kusura bakma dedim geldim
slm kızlar....
facebookta katılma isteklerini kim kabul ediyordu????
istek gönderdim eşimin adresinden erkek ismi diye kabul etmeyebilir diye buradan yazıyorum kimdi hatırlayamadım
sütün çok geliyodur ondan kusuyodur bence normalll
kızlar mükemmelsiniz vallaçok duygulandıımmm uykusuzluktan açılmayan gözlerden yaşlar nasıl çıkacağını bilemediler
yok canım ya süt çıkarmıyo.
tabiri caizse peynir çıkarıyo. yani annemler öyle diyolar. ve onu çıkarmak çok zor geliyo kızıma.
onu çıkarması iyi diyolar. iyisini aldı kötüsünü attı diyolar. posası mı artık neyse.
ama ağlıyo yavrucum.
seLam kızLarrr umarım herkes iyidirr sizleri faceden takip ediyorum buraya çok bakamıyorum ya birşey soracam biz eşimle vs yemek yerken benim tosun masaya bakıp bize bakıp ağlıyor resmen yediklerimizden istiyor sizinkilerdede var mı böyle birşey 3 aylık sıpa şimdiden yediklerimize dikti gözünü
benim kızımda bakıp iç geçiriyo ağlıyo yalanıyo yavrum masaya doğru tutunca ekmeğe falan uzanmaya çalışıyo
bnmkide bakıyo bize yediklerimize ama uzanamıyo henüz..
hoşgeldin canım evine üzülme sakın kilosunada stres yaparsan daha çok etki ediyor malsef sütüneDün evimize geldik. Eviim eviiim güzel evim, evcağızım evcağızım sakla beni sırcağızım( başka bilmeyrum:))
Eşim heryeri pırıl pırıl bırakmış amaaa ben durur muyum her tarafı dağıttım yaaa, şimdi bir görseniz darmadağın:) (kendi kıyafetlerimi olmadı buu , bu da olmadı diye diye dağıttım yatak odasını, oturma odasını da kızın kıyafetleriyle dağıttım offff, sakın habersiz gelmeyin bana:)
Bugün doktora gittik, ama çok olumlu şeyler duymadım, kilosu iyi değilmiş
Bugün tam 60 günlük olduk, ama 4.860 çıktı kilosu doğum kilosu 3.590 aylara bölünce 650 gram oluyormuş. Ama 37 günlükken 4,500 du. Sanırım bu ay besleyememişim, halbuki annemin yemeklerinden bol bol yedim. 10 gün sonra gene kontrol edilecek yoksa mama takviyesi dedi. Bilemiyorum böyle. Eşimin boyu uzun, benim de ortalamaya göre uzunmuş ama bu arkadaş minik diyor onun için bol emzirmem gerek.Sütüm olması için neler yemem gerektiğini belirtti, haa bir de stresten uzak duracakmışım sütü etkilermiş, çooook kolaydı KPSS geliyor pööööf.
Posoidon(Özlem) geçmiş olsun yaaa kötü düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım ben daha siftah yapmadım. Eşim yanaşıyor ama ben kaçar:)
Hemoroid sıkıntısı bende de var hem de 8 senedir falan benimki ameliyatlık, ilaç kullanmadım, abim ameliyat oldu, geçenlerde sordum tekrarladı mı diye çok şükür geçti dedi, 1 sene boşuna ilaç içip karaciğere zarar vermişim dedi, sanırım ben de ameliyat olacam.
Eşim benim de bebiş konusunda yardımcı ama habire bebek ağlayınca bu aç demesi yokmu , daha yeni emzirdiğim halde, eşim beni ne zannediyor süt merkezi mi anında hep hazır sanki süt.
Bizim sab simplexle çok çok çok azaldı kızlar ya.. Meğer kızım huysuz değilmiş, gazlıymış öncedenHala arsız diyıorum gerçi de, olur tabi o kadar
Aynen biz de ayakta duracaz, gezicez ve arada hoplatıcaz. Dün arkadaş vardı, o ayakta gezdiriyor hoplatıyor, ben de onun karşısında yerimde yaylanıyorum, otomatiğe bağlamışım
Maşallah kocalarınıza:81::81: Benim eşim de sağolsun düşkün bizim boncupa, akşamları genelde o uyutuyor, yani gece değil de, ilk akşam. Ama tabii ben beşiğe koyayım kucakta olmasın, orada eğileyim yanında olayım filan diyorum, eşim yorgun argın gelmniş olduğundan ona eriniyor, kucağına yatırıyor. Bizim sıpa da pek rahat ediyor orada. Bir de beyaz gürültüyü açıyo bir 5 dakika. Tamam
Bu arada bizimki de çok ağladı mı "annesiii" diyor. Eskiden adım "aşkım"dı, şimdi "annesi"
Valla bende böyle olduğunu düşündüğüm için hiç gidesim yok inan ama kilo veremiyorum sıkıntı veriyor sinir stres yapıyor...Benim çok uzun zamandır var 2.5 yıldır içmediğim ilaç bitki yağ kalmadı nerede ise çikolata kisti vardı bende ondan sonra hep daimi kaldı üzerime artık gitmem farz oldu ama işte ne bileyim korkuyorummm
sultancım canım senin yaşadıklarını çok az kişi yaşar bukadar uzun seneden sonra bebişi olmuş eşinin bu ilgisiz tavrı deli ediyor kayınvalidene hele bişey diyemiyorum artık dicek kelime yokki onakızlar çok şanslısınız yaa. ben çok şanssızımbenim eşim çok az bakıyor. namaz kılacam diyorum bak diyorum onu bile zorla yapıyor. ben çalışıyorum zaten yoruluyorum diyor. ben ne yapim o zaman. bende çok yoruluyorum ama. gece bile uyumuyor kızım. bu sabah yataktan kalkamadım. 2 saat ancak uyumuşum. sırtım tutulmuş kambur oldum sandım birden. yalvar yakar eşime ovalattım. cuma günü doktora gitmiştim siyatik olmuş belimde. sinir sıkışması olmuş. bel fıtığıda olabilir dedi egzersiz verdi hergün ovalanacak dedi birde eğilmeyeceksin dedi ama emzirirken yada susturmak için şekilden şekile giriyorum. kızım artık ayakta durmamı zıplatmamı istiyor bide. çok ağrım var. kaynanama bel fıtığı oldum dedim oh iyi olmuş dedi sende öyle emzirmeseydin sana eğilme dedim ded bana . bende nasıl yapayım susmuyor görmedinmi sanki keyfimden oldum dedim. birde bi sürü kişi gelmiş misafir eşimin akrabaları bebek nasıl demişler bilmiyorum 1 aydır hiç görmedim demiş. ayak parmağı kırılmıştı canı isteyince koşuyor yürüyor. ev işi olunca oturuyor. annemlerde kaldım 1 hafta gitmeden bir gün önce gittim evini temizledim tuvalet banyo mutfak. çocuğu tutmadı bile kayınbabam baktı bebeğe. nasıl söylersin dedim. hayır dedi 1 aydır gelmiyorsun dedi. eşimde vardı anne nasıl söylersin dedi geldi ya diyince ben çok özlüyorm bana 1 ay gibi geldi o zaman dedi. bende bi sürü kızdım şaşırdı kaldı. bugünde geldi konuşmadım bile. madem öyle bundan sonra ne konuşur ne gülerim. tam gidecekken geldi diyorki banyoda saç kremi var baktım bana ver dedi inanamadımyaa bi o kalmıştı. bende zaten az ben kullanıyorum dedim. o zaman azıcık ver diyor yok dedim döndü gitti. bi o kalmıştı almadığı. ya ben çok kötüyüm kızlar yaa. dua edin ne olur.
geçmiş olsun canım saadaiyi akşamlar kızlarr tırnak batığım vardı hemde 2 ayağımda bugün çektiler uyuşması geçti çok kötü ağrıyooo ya bebişi zor salladım paşa bide ayakta gezmek ister nasıl olacak bilmiyorum
neslihancım sanada geçmiiş olsun kabul ettimi yaylagüzeli etmediyse msj atalım etsinslm kızlar....
bugün 2.ay aşılarımızı olduk teyzeleri...
oğluşum aşı olurken hiç ağlamadı maşallahama eve geldikten sonra çok huzursuz oldu çok ağladı sabah 8.30da kalktı saat 16.30da ancak uyudu
kolik sıkıntımız olduğu için doktorumuz akşamalrı çok ağlarsa koymam için fitil vermişti ağrı kesici ateş düşürücü sakinleştiriyor yoksa ağlamaktan mahvoluyor yavrum bende ateşi çıkmadı ama yinede fitil koydum rahatlaması için ....oğluşum şimdi uyuyor
eşlerden bahsetmişsiniz Allahıma şükürler olsun o şanslı eşlerden biri de benim Allah razı olsun çok yardımcıdır yeri gelir yemek temizlik yapar yeri gelir çocuğa bakar....hatta bugün çocuk huzursuz çok ağladı sende yorgunsun tek kalma diyerek işe gitmediAllah başımdan eksik etmesin kocacığımı
biz sevindik fenerliyiz e olsun artık 4 yıl aradan sonra
hayırlı geceler herkese siz uykulara dogru yol alın bakalım bizim mesai yeni basladı off benim cadı da düzeni bulsa da dokuzda uyusa dokuzu gectim ya onikide faln uyusa ya sadece gece uyusa razıyım yeterki uyusa yok anam nerde geceler bize haram oldu dün ezanı da gectik yok böyle bişey giderek sabaha erişiyoruz uyumuyor uyutmuyor bütün gündüz uyuyor sonra dısardaysak eger hep uyuyor zaten gece gündüz karıstı hatunda uyandır oyala oynat dıyenler nafile valla uyuyacagı varsa top patlasa uyandıramıyorsun hanımı ama gece de uyusun dıye cıt cıkarmasak bıle sinek ucsa ayılıyor cok tersiz cok doktor siz ona uyacaksınız yapcak bısey yok dıyor e ben işe baslıycam napcam o zaman sabah bes altıda yat uyusan nolcak bi saat sonra işbası ögrencileri nasıl cekebilirim sıfır uykuyla bilmiyorum oy anam oyy
ama bugünlerde uykudan da önemli baska bi sorunumuz var ye-mi-yor...bastan günde sekiz dokuz öğün yerdi öğün sayısını bir iki azalttı sonra öğünlerdeki miktar düşmeye basladı derken iki gündür normalde yedigi yemesi gereken miktar yarıya bazen yarıdan asagı düştü napsam nafile kavga dövüş agzına tepelersem ne yerse kar bugün toplamda 500 ml falan anca icirebildim o da binbir cabayla normalde 800-900 ml yiyorduk normali de oydu ama nolduysa oldu cocuguma nazar mı oldu nedir anlamadm biberonu ittiriyor aglıyor almak istemiyor agzında tutuyor sonra tükürüyor ya da kusuyor of cok zor ya ac uyuyor ac duruyor resmen
bugün doktora götürdük idrar kan bakıldı bişey cıkmadı Allahıma sükür doktor herhangi bir sorunu yok gayet iyi durumu bikac gün daha gözlemleyin dedi gönderdi gercekten huzursuzlugu atesi falan yok sükür ama güzel güzel yiyen cocuk bıcak gibi kesildi kızlar ya kahroluyorum resmen niye böyle oldu umarım düzelir cok zoruma gidiyor valla yememesi zaten mememi almıyor giderek sütüm azaldı diye üzülüyordum bir de bu cıktı
bugün baska mama aldım sma gold hani tadından mı sıkıldı diye cıkss valla anne sütü de versem mama da versem aynı bir iştahsızlık cöreklendi oturdu üzerimize defolur gider insallah tez vakitte
canım olurmu okuyoruz yazdıklarını o saatte burda olamsakta gözün aydın bişey çıkmamış idrarda ve kandaoff kimse de yok sohbet edicek herkes uyuyor ne güzel
size gece bize deil malesef ben de kendi kendime konusuyorum ne hoş
hoşgeldin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahGünaydın annecikler...
Bugün ilk defa buraya yazıyorum bende bir mart annesiyim oğluşum 4 martta dünyaya gözlerini açtı sizi bayadır takip ediyorum fakat yazmaya bir türlü fırsat bulamadım sadece okuyup çıkıyorum oğluşumla biraz zor oluyor...ama yazıp sormak istediklerimi veya paylaşmak istediklerimi hep sizin yazışmalarınızda buluyorum hepimizin yaşadıkları ortak galiba mart annesi olaraktan
benim ilk çocuğum tecrübesiz olduğum için bi çok şeyi burdan tecrübeli annelerden öğrenmeye çalışıyorum...
hemen birşey sorayım dönence kullanıyormusunuz?oğluma almak istiyorum ama hangi marka nasıl bişey alıcağıma hala karar veremedim piyasada bir sürü çeşit var almişken iyisi olsun istiyorum kullananlar önerebileceğiniz bişey var mı?
günaydın annişlerrr
ay demin oğluşumun altını değiştiriyodum bacakları kaldırdım krem sürmek için foşş diye bi ses aha dedim işiyo oğluş dayanamadı bi baktım bacaklarda çok az var üstü kuru heh dedim az yapmış iyi bari değiştirmeme gerek yok. bi baktım sonra yüzüne SIRILLLSIKLAAAMMkıyamam yüzüne işemişşş
altınyı yapmıştım sonrada okudum en iyisini yapmışsın gamzecimkızlar selam face grubumuza da yazdım sorunumu buraya da yazayım dedim
fikirlerinize ihtiyacım var biz iki katlı müstakil bir evde oturuyoruz alt katımızda kiracımız var geçen sene ağustos ayında geldiler genç bi çift 3 yaşında oğulları var bizim giriş kapımız ayrı fakat aynı bahçe içinden geçiyorum ben altta otururken çok titiz davranırdım özellikle yazın kapımı hergün ykardım süpürürdüm bu kız taşındığından beri bi kova su dökmedi kapıya yıkamamasını bırakın elini sildiği ıslak mendilleri paketleriyle birlikte kapıya atıyor geçen bi de ne göreyim pis kulak çubukları yerlerde geziyoeşim kapıları süpürdü temizledi yapma alıştırma dedim belki utanır dedi ama nerdeeee 2.sorunumuz çocuğuna hiç sahip çıkmıyor evin kapılarını öyle bir vuruyorki ev sallanıyor çok uyardım ama nafile son olarakta dün yağmuru uyuttum bahçeye çıkmışlar dışarıda sürgülü demir kapımız var kapıyı açıyo kapatıyo vurarak sallıyo çıkan sesi siz düşünün ahşap sandalyeleri sürüklüyo gıcık bi ses çıkıyodu balkona çıktım dedimki leyla yağmuru uyuttum tmm dedi sonra o kapı seslerinden 10 dk içinde uyandı kızım dayanamadım açtım camı leyla lütfen çocuğu uyutamıyorum dedim bi de bana ukalaca uyumuyormu uyutamıyormusun demez mi haydaaaa çıldırdım yeter artık bıktım dedim kapattım camı yani biz çok uyarıda bulunduk düzelme yok kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum anlaşamıyoruz eşim ev mevzularını bana bıraktı karışmıyor akşam dediki gamze söle ev aramaya başlasınlar olmayacak böle tmm sölemesine sölerimde kolay değil ben çok hassasım bu konularda şimdi ben bu kıza nasıl sölicem ne diyeyimde kalbini kırmıyayım eşim kararından dönmüyor o da bıktı bi de keyfine göre selam verir geçenlerde yanımdan geçti yüzüme bakmadı ertesi gün kapıya geldi (dün sana selam vermedim oğlana kızmıştım dedi) bende aaaa öylemi farketmedim bile ben seni dedim napim öyle lafa öyle cevap eserek akıllı yani
bizimki ender kusuyor ağzındaki fazlalığı çıkarıyor sık sık aamaslm tatlı anneler
geçmişi bitiremedim herkes iyidir inşallah
herkesin bebişi çok kusuyor mu?
benim kuzum karnı doyduktan sonra ağlıyo ağllıyo
sonra kusuyo biraz rahstlıyo sonra yine ağlıyo yine kusuyo
bir kez emiyo bir kaç kez kusuyo normal mi sizce
yok canım herbebek farklı bazısı yapamaz bazısıda fazla yapar bizimkide çok yapıyorkızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki 5 6 kez yapıyor normalmi yoksa doktora mı götürsem bilemedim
en iyisini yapmıssın canım ev ama komşu al diye bouna dememişlergittim konuştum kızlar çok zorlandım ama az önce bi olay oldu onun üzerine dayanamadım kızımın odasındaydım kapısı çaldı kaynıymış çocuğu ağlıyodu niye ağlıyo dedi dışarı çıkmak istiyo dedi ee çıkar oynasın dedi adam yok bebek uyuyomuş laf ediyo yukardaki dedi cinler tepeme çıktıgittim çaldım kapısını sana çocuğunu kapıda oynatma diyen oldumu dedim sen sen ol bir daha beni kimseye şikayet etme dedim çocuğunu tabi çıkaracaksın dışarı oynayacak ama o demir kapıya kadar oyuncaklarını çıkar oynasın bisikletine binsin dedim kapı ztn sallanıyo ya altında kalsa dedim bu çocuğa bu yaşta terbiye vermezsen disipline sokmazsan çok çekersin dedim ayrıca benim çocuğumun uykusuda tabiki önemli dedim bu işler karşılıklı saygıyla olur ben karşılık alamadım bu zamana kadar olmadı bu saatten sonrada olmaz dedim daha fazla birbirimizi üzmeye gerek yok ev aramaya başlayın kusura bakma dedim geldim
seLam kızLarrr umarım herkes iyidirr sizleri faceden takip ediyorum buraya çok bakamıyorum ya birşey soracam biz eşimle vs yemek yerken benim tosun masaya bakıp bize bakıp ağlıyor resmen yediklerimizden istiyor sizinkilerdede var mı böyle birşey 3 aylık sıpa şimdiden yediklerimize dikti gözünü
Bizim de tutmuyor. Sadece salladığımızda susuyordu ya da gülüyordu. Bugün masanın üzerine çıngırağı duruyordu biz yemek yerken, uzanmaya çalıştı ve güldü ilk defa.. Belki bundan sonra daha çok ilgilenir.
Yaaaaa 4. ay aşısı çok mu kötüymüş:18::18: Bir de yine 3 tane galiba di miOf.
Çiğdem nerelerdesin, özledikİyi yapmışsın, benim eşim de ağlayınca bana veriyordu hep, bendeyken ağlasın kendisinde hep gülsün istiyodu. Ama bebek bu, ne zaman ağlayacağı belli mi.. Şimdi misafir varken özellikle kendi dizine alıyor, hem bana rahat oluyor, hem de misafirle sohbete devam edebiliyoruz
Sen biraz daha geliştirmişsin, şıngırdak
kızlar size ne sorucam şimdi sizin iki tane yavrunuz var her ikisinin sevgisi de eşitmi yani birini diğerinden az seviyomu sunuz?yani mesela şimdi ben oğlumu tarifsiz bir şekilde seviyorum 2.olunca bu kadar sevebileceğimiz düşünmüyorum sanki :26:tabi yaşamadığım için bilemem ama bir bilene danışmak istedim...
canım aynen öyle inan aynen öyle. iş yapılacağı zaman annemler geliyor zaten bizdede. ne demişler ağlarsa anam ağlar o kadar doğru ki. çocuğun sevme zamanları onlar iş yapma zamanları annen gelsin Allah büyük ama canım. senin kızında çok şükür iyi ya. yüz verince astarını istiyorlar aynne öyle canım. o kadar şahit oldumkibence hiç düşünme ben öyle yapıyorum artık benim bebeğim 13gün yoğunbakımda kaldı sağıma soluma baktım bir anam babam bacım kardaşım vardı hani nerdeydi kaynanam görümcem eltim kaynım kimse yoktu yanımda oyüzden boşver evladını düşün bu erkekler hep anacılar gerçi benimki hayatta beni ezdirmedi ama çevremde çok örnekleri var çocuğunla mutlu yaşa birkez geliyoruz bu hayata hiç kimsenin mahfetmesine izin verme ben insanım elim ayağım tutuyor kime ne minnetim var yapsınlar işlerini bize güvendiler evlerini temizletmek için ha benim içimden gelmiş gider evini temizlerim ama ne eşim için ne başkası için kendim istersem ancak minnetle iş yapmam asla sende kendinden ödün verme asatarını isterler bide senden kötüsü olmaz biz gelinizya
canım depresyon benim diğer adım oldu. Allahtan arada annemlere gidiyorumda biraz düzeliyorum. canım kilo alması konusunda bak damlaya falanda doktor mama demişti çok şükür onun kilo alımı düzeldi sanırım istersen ona bi sorFenerbahçeli olarak şampiyonluğumuza sevindim. Hemen en yakın zamanda kızıma Fenerbahçeli kıyafetlerden almalıyım:)
Sultancığım yazdıklarına çok üzüldüm canım, kayınvalidene arkadaşların dediği gibi Allah vicdan ve merhamet versin. Eşine de bir an önce baba olduğunu hatırlatsın. Anlayış, ilgi ve şefkatli davransın size yaaa. Nedir bu davranışlar bütün sorumluluğun sana yüklerlerse depresyona girersin Allahım korusun.
Sermestciğim emzirme odası hakkındaki yazdıklarına katılıyorum canım, ben bir de yanlarında gelen kişilerin koltukları kapmalarına sinir oluyorum, bazıları kalkıyor tamam ama bazılarına da sen söylemesen kalkacağı yok. Kızının adı Nazlı mı bilmiyorum da avatarından yola çıkarak söylüyorum. Gerçekten Nazlı davranıyor uyku konusunda o zaman.
Biz bu Cuma 2. ay aşımızı olacağız zamanlama açısından en küçük bebek annelerinden olduğum için hep takipteyim. Sık sık emzirmem gerek benim de kilosunu doktor beğenmedi anne ve babası olarak bu arkadaş minik kalıyormuş. Boy iyi bence kilo da iyi ne istiyorlar tombul tmbalak mı anlamadım ki, 4.800 2 aylık bebek için az mı 59 da boyu?
deniyorum canım ama fayda etmiyor inan. ne yapayım Allah büyük. ya o adamda delimi ne . çocuğun anası nerdeymişki. delimi ne.Canım haftasonu filan biraz biraz alıştır bebeğe bakmaya, belki yavaş yavaş düzelir. Bir de bebişler artık oyun yapmaya başladıktan sonra babalar da biraz daha çok ilgilenir diye tahmin ediyorum, biraz daha sosyalleşecekler ya bebişler.. İnşallah düzelirsiniz siz de, kayınvalidenin durumu da can sıkıcı ama eşin içini rahat tutsa onu unutursun. İnşallah..
Kapıyı mı kilitliyor içerden? Dolu molu, dal gir içeri Allah Allah ya, hakikaten tuvalet mi bu.. Emziriyor olsan bile o sırada çocuğun sadece altı değişecek olabilir, haklısın isim konusunda da.. Ama o zaman erkeklerin dalma olasılığı daha artabilir, tıp fakültesinde ben emzirirken, dana kadar emzirme odası yazmasına rağmen, adamın biri 3 yaşında filan çocuğuyla daldı, müsait misiniz altını değiştricem diyo. Kayınvalidem de bişey demedi, ben zaten doktora sinirlenmiştim, sinirim tepemdeydi, bir gürledim adama hayır müsait değiliz!!!! diye. Alt değiştiricem diye emzirdiğimi göre göre girecekti adam.Bu arada adamın alt değiştirmek için tek başına gelmesi de ne acayip
Mersin'de doktor soracaktım kuzenime, unutmuşum ya. Yeni sordum, kadın doğum ve çocuk hastanesi varmış, ona götürüyorlarmış, memnunlarmış. Devlete bağlı bir hastane. Anasayfa Link şurada. İsterseniz bir bakıver sermest.
hoşgeldin canım. bizim dönence var ama kızım hiçç bakmıyor bile. tv seviyor bizim cadı.Günaydın annecikler...
Bugün ilk defa buraya yazıyorum bende bir mart annesiyim oğluşum 4 martta dünyaya gözlerini açtı sizi bayadır takip ediyorum fakat yazmaya bir türlü fırsat bulamadım sadece okuyup çıkıyorum oğluşumla biraz zor oluyor...ama yazıp sormak istediklerimi veya paylaşmak istediklerimi hep sizin yazışmalarınızda buluyorum hepimizin yaşadıkları ortak galiba mart annesi olaraktan
benim ilk çocuğum tecrübesiz olduğum için bi çok şeyi burdan tecrübeli annelerden öğrenmeye çalışıyorum...
hemen birşey sorayım dönence kullanıyormusunuz?oğluma almak istiyorum ama hangi marka nasıl bişey alıcağıma hala karar veremedim piyasada bir sürü çeşit var almişken iyisi olsun istiyorum kullananlar önerebileceğiniz bişey var mı?
valla benim eşimde asabidir ama uykusuzluk beni daha çok asabi yaptı sanırım,dün sabah kaldırdım uykum var ya diyor tek başıma mı yaptım ben bunları gece uyudun kalk ben yatıcam dedimmecbur kalktı..birde başlarda ben bakamıyorumbende durmuyor vs diyordu bende saf saf yedim baktım olacak gb değil ağlasada almadım kucağından şimdi sadece onda susuyor nerdeyse
o nasıl beşiktaşlılık..allah yardımcın olsun canım..
hoşgeldin..büyük paralar verme sakın belkide çocuğun hiç ilgilenmeyecektir..
neslihancım sanada geçmiiş olsun kabul ettimi yaylagüzeli etmediyse msj atalım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?