2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gittim konuştum kızlar çok zorlandım ama az önce bi olay oldu onun üzerine dayanamadım kızımın odasındaydım kapısı çaldı kaynıymış çocuğu ağlıyodu niye ağlıyo dedi dışarı çıkmak istiyo dedi ee çıkar oynasın dedi adam yok bebek uyuyomuş laf ediyo yukardaki dedi cinler tepeme çıktı gittim çaldım kapısını sana çocuğunu kapıda oynatma diyen oldumu dedim sen sen ol bir daha beni kimseye şikayet etme dedim çocuğunu tabi çıkaracaksın dışarı oynayacak ama o demir kapıya kadar oyuncaklarını çıkar oynasın bisikletine binsin dedim kapı ztn sallanıyo ya altında kalsa dedim bu çocuğa bu yaşta terbiye vermezsen disipline sokmazsan çok çekersin dedim ayrıca benim çocuğumun uykusuda tabiki önemli dedim bu işler karşılıklı saygıyla olur ben karşılık alamadım bu zamana kadar olmadı bu saatten sonrada olmaz dedim daha fazla birbirimizi üzmeye gerek yok ev aramaya başlayın kusura bakma dedim geldim

yaklaşık 10 gündür 2 enfazla 3 kez yapıyor ama dolu dolu yapıyor sanırım düzeni oturuyor.sizin ki çok sıvı değilse ishali düşündürmüyorsa normal diyeceğim..

çok sıvı değil hafif pütürlü inş ishal değildir.yrn aşıya gidicez ebemize sorayım bide tşkler cvbın için cnm

İçim ferahladı Çok güzel olmuş, ağzına sağlık

slm kızlar....
facebookta katılma isteklerini kim kabul ediyordu????
istek gönderdim eşimin adresinden erkek ismi diye kabul etmeyebilir diye buradan yazıyorum kimdi hatırlayamadım

sütün çok geliyodur ondan kusuyodur bence normalll

kızlar mükemmelsiniz vallaçok duygulandıımmm uykusuzluktan açılmayan gözlerden yaşlar nasıl çıkacağını bilemediler

yok canım ya süt çıkarmıyo.
tabiri caizse peynir çıkarıyo. yani annemler öyle diyolar. ve onu çıkarmak çok zor geliyo kızıma.
onu çıkarması iyi diyolar. iyisini aldı kötüsünü attı diyolar. posası mı artık neyse.
ama ağlıyo yavrucum.

bnmkide resmen peynir çıkarıyo cnm niye acaba

seLam kızLarrr umarım herkes iyidirr sizleri faceden takip ediyorum buraya çok bakamıyorum ya birşey soracam biz eşimle vs yemek yerken benim tosun masaya bakıp bize bakıp ağlıyor resmen yediklerimizden istiyor sizinkilerdede var mı böyle birşey 3 aylık sıpa şimdiden yediklerimize dikti gözünü

benim kızımda bakıp iç geçiriyo ağlıyo yalanıyo yavrum masaya doğru tutunca ekmeğe falan uzanmaya çalışıyo

benim kızımda bakıp iç geçiriyo ağlıyo yalanıyo yavrum masaya doğru tutunca ekmeğe falan uzanmaya çalışıyo

bnmkide bakıyo bize yediklerimize ama uzanamıyo henüz..

benimki dudaklaını falan büzüyor öyle bir duygu sömürüsü yapıyork bırakıyorum yemek yemeyi onu kucağıma alıp 2 ay daha sabret diyorum :))

hoşgeldin canım evine üzülme sakın kilosunada stres yaparsan daha çok etki ediyor malsef sütüne

Kızlar keten tohumunu denediniz mi ya? Bende hemoroid filan yok ama bağırsaklarım çok yavaş çalışır. Haftada 2 kez ya giderim ya gitmem tuvalete yani. Ben hamilelikten önce günde bir tatlı kaşığı keten tohumu alırdım, ya yoğurtla, ya suyla. Çok düzene sokmuştu bağırsaklarımı, hem de alışkanlık yapmıyor, hatta bıraktıuğında bile devam ediyor bir süre düzenli. Bir çorba kaşığı alanlar da var, isterseniz deneyin bir..

Siz ne kadar zamanda bir emziriyorsunuz sahi? Doktorumuz 2 saat rutinine otursun demişti, hatta Tracy Hogg kitabında 3 saat diyor. Ben iyi emdiyse 2 saat olana kadar oyalıyorum bir şekilde, durursa yani, ama bazen az emmiş oluyor ya da hiç durmuyor, o zaman emziriyorum..[/QUOTE]
aynen annesi acıktı diyor eşim sen yazınca gülümsedim
sultancım canım senin yaşadıklarını çok az kişi yaşar bukadar uzun seneden sonra bebişi olmuş eşinin bu ilgisiz tavrı deli ediyor kayınvalidene hele bişey diyemiyorum artık dicek kelime yokki onageçmiş olsun ayrıca şekerim
geçmiş olsun canım saada
neslihancım sanada geçmiiş olsun kabul ettimi yaylagüzeli etmediyse msj atalım etsin
biz sevindik fenerliyiz e olsun artık 4 yıl aradan sonra

off kimse de yok sohbet edicek herkes uyuyor ne güzel
size gece bize deil malesef ben de kendi kendime konusuyorum ne hoş
canım olurmu okuyoruz yazdıklarını o saatte burda olamsakta gözün aydın bişey çıkmamış idrarda ve kanda
hoşgeldin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahbencede pahalı bişey alma belkide ilgisini çekmicek fisher price dönencesi çok güzel istersen bir bak
yavrummmm demek yüzüne işedi
altınyı yapmıştım sonrada okudum en iyisini yapmışsın gamzecim
bizimki ender kusuyor ağzındaki fazlalığı çıkarıyor sık sık aama
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki 5 6 kez yapıyor normalmi yoksa doktora mı götürsem bilemedim
yok canım herbebek farklı bazısı yapamaz bazısıda fazla yapar bizimkide çok yapıyor
en iyisini yapmıssın canım ev ama komşu al diye bouna dememişler

bizde yok elifcim

pöff amma çok yazmışım gözlerinizi yorduk eşim sahile götürücek işten gelince iyi gelicek bize

selam annişler..şöyşe bi göz attım..eşlerden bahsetmişsiniz..ben de çok şükür bu konuda şanslı olanlardanım galiba...eşim yardımcı oluyo..tabi gece uykusunu bölecek kadar falan değil..ama benim işim varken kızımın da keyfi yerindeyse bakıo sallıo uyutuyo bile..sihirli kolları var eşimin..o sallayınca uyuyo..ama ağlıyosa ki çoğu zaman emio benim kızım dediğniz gibi annesiiii die bi ses kızın acıkmış dio..sultan arkadaşım nası kaynanan varmış allah yardımcın olsun..bence eşinle de konuşmayı dene o da kızının sorumluluğunu almalı..hem anlamadığım şey şu kzını seven baba onla vakit geçirmeyi de sever..bu da ona bakmak demektir..

bebişi peynir gibi kusan arkadaşlar..
bu da sütünüz yarıo demekmiş..benimki her zaman kusmuo..zaten bu sefer pek kilo da almamış moralim bozuluo...mama veriom artık günde 90 cc..doktor şimdilik gerek yok 2 hafta daha süt ver sonra bakalım dedi ama ben yok vercem dedi..çünkü çocuk hiç büyümüo..

bide bişey sorucam..sizin bebişler kaç saatte bi tekrar uyuyo...bu sürede neler yapısunuz..bi göğsümü emziriyorum arada oynuyorum altını açıyorum falan sonra öbür göğüs...hala uykusu olmuo..doymadıys mama veriorum..biraz daha oyalıyorum sonra tekrar emzir falan..bazen uyuyo bazen gene uyumuyo..

canmm bende oğlumdan başka doğursamda oğluşum gibi sevemem diyodum hep ama 2.gelince çok farklı oluyo herşey oğlumu nasıl deli gibi seviyosam kızımıda aynı şekil seviyom biri birinin önüne geçemiyomuş 2.olunca anladım...anneme hep derim anne kimi daha çok seviyom diye biz 3kız kardeşiz...annem hepinizi aynı seviyom derdi hep,doğruymuş valla
oğlumada kızımada hiç kıyamam canlarım benim

slm arkadaşlar...
bugün kızımla abisini okula götürdük :87: ayyy oğlum nasıl mutlu oldu kardeşiyle okula gittiği için :81:
sonra arabasında gezdirdim kızımı annemde bende çok rahat oluyo yaa...insanın annesi gibi yok valla kızçem uyudu arabasında bizde simitçide çay keyfi yaptık analı kızlı :87: çok iyi geldi bu bana:)
bizim oturduğumuz yer tam bebekler için ideal...trafiye kapalı caddemiz yürüyüş yolu...oturma yerleride var heryerde...kapıdan çık hemen yol gezmek için.
mağazalar kafeler simitçiler herşey var

canım aynen öyle inan aynen öyle. iş yapılacağı zaman annemler geliyor zaten bizdede. ne demişler ağlarsa anam ağlar o kadar doğru ki. çocuğun sevme zamanları onlar iş yapma zamanları annen gelsin Allah büyük ama canım. senin kızında çok şükür iyi ya. yüz verince astarını istiyorlar aynne öyle canım. o kadar şahit oldumki
canım depresyon benim diğer adım oldu. Allahtan arada annemlere gidiyorumda biraz düzeliyorum. canım kilo alması konusunda bak damlaya falanda doktor mama demişti çok şükür onun kilo alımı düzeldi sanırım istersen ona bi sor
deniyorum canım ama fayda etmiyor inan. ne yapayım Allah büyük. ya o adamda delimi ne . çocuğun anası nerdeymişki. delimi ne.
hoşgeldin canım. bizim dönence var ama kızım hiçç bakmıyor bile. tv seviyor bizim cadı.

bu baika beşiktaşlılık canım. . iyi etmişsin ama ben denedim kucağına bırakıyorum bağırıyor çabuk gel diye. kızda deliriyor ağlamaktan alıyorum mecbur.

benim paşa bugün halsiz kızlar hergün çok ağlamasına alışmışım böyle olunca korkttum dünkü aşıların etkisi olabilirmi acaba????ateşi 36,6 ama kafası sıcak neden kuzum bugün böyle inş uzun sürmez
sizinkiler aşıdan sonra nasıldı ???

neslihancım sanada geçmiiş olsun kabul ettimi yaylagüzeli etmediyse msj atalım etsin

sağol canım ama henüz kabul etmiş değil tel mi var msj için yoksa buradan mı atalım demek istedin

kısmetse ya perşembe yada cuma kızımı aşıya götürcem...rota aşısına.
3.ayı dolunca gelin demişlerdi...rota aşısı yaptıran varmı? yada yapıcak olan?
eşimle hala napsak diyoz :44:

ya kızlar biz biraz önce annem ben bebiş çarşıya gitmek zorunda kaldık. bebiş yolun yarısında bir ağlamak tutturdu yeni de emmişti ne yapacağımı bilemedim. son çare bakkaldan meyve suyu alıp bir iki kez emziğini batırıp verdim. gerçi kalmıyor emzikte, akıp gidiyor, en fazla 1-2 damlası duruyordur ama yine de içim rahat etmiyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…