kısmetse ya perşembe yada cuma kızımı aşıya götürcem...rota aşısına.
3.ayı dolunca gelin demişlerdi...rota aşısı yaptıran varmı? yada yapıcak olan?
eşimle hala napsak diyoz :44:
canım adaşmışız seninle:13:Kızlar son 3-4 sayfayı okuyamadım ama sanırım yüzüne foşlayan bir bebe(benimkide yapmıştı) ve doğumdan sonra benim gibi doktora gitmeyen var:):):):)
Bu arada benim adımda neslihan.
Kesinlikle bebek arabasını denemeden alacağım,lütfen alttaki arabaya yorumlarınızı bekliyorum.
EXOR XR1309Y YENİ COMFORT ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI
canım biz yaptırdık geçtiğimiz cuma günü ...2 doz yapılıyor....ilk doz 6 haftalıktan sonra yapılıp 2.doz ile arasında en az 4 hafta olmalıymış....24 haftalığa kadar olabliyormuş ama 16 haftalıktan önce 2 dozunda tamamlanmış olması tercih ediliyormuş
canım adaşmışız seninle:13:
nasıl yani sadece 1 doz mu 140 tl
evet iki kere yapılıyor deniz heryerde bir doz 140 lira. Yaptıması zorunlu değil ama çocuk bu ishale yakalanırsa zor oluyormuş ağır bir ishal türüymüş . O yüzden ben bu ayki kontrolümde yaptıracağım .
evet iki kere yapılıyor deniz heryerde bir doz 140 lira. Yaptıması zorunlu değil ama çocuk bu ishale yakalanırsa zor oluyormuş ağır bir ishal türüymüş . O yüzden ben bu ayki kontrolümde yaptıracağım .
Azize bildiklerimi sıralıyorum:
Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
S&U: Sultan
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
Unuttuğum yoksa bu kadar biliyorum.
dikkat dikkatnesbay süt arttırıcı bir kür yazmışsın canım ama ben göremedim tekrar yazarmısın,nasaıl sütünde baya fark ettimi acaba?
bende suzan (ske)
Günaydın annecikler...
Bugün ilk defa buraya yazıyorum bende bir mart annesiyim oğluşum 4 martta dünyaya gözlerini açtı sizi bayadır takip ediyorum fakat yazmaya bir türlü fırsat bulamadım sadece okuyup çıkıyorum oğluşumla biraz zor oluyor...ama yazıp sormak istediklerimi veya paylaşmak istediklerimi hep sizin yazışmalarınızda buluyorum hepimizin yaşadıkları ortak galiba mart annesi olaraktan
benim ilk çocuğum tecrübesiz olduğum için bi çok şeyi burdan tecrübeli annelerden öğrenmeye çalışıyorum...
hemen birşey sorayım dönence kullanıyormusunuz?oğluma almak istiyorum ama hangi marka nasıl bişey alıcağıma hala karar veremedim piyasada bir sürü çeşit var almişken iyisi olsun istiyorum kullananlar önerebileceğiniz bişey var mı?
canım benim oğlum 3 aylık boyu 59 üstelik erkek çocuğu olmasına rağmen.kilo alımı düzenli olmuyormuş bi ay alsa diğer ay az alsa sonraki ay yine çok alabiliyomuş ömer efe de bu ay sadece 400 gr. almış,üstelik biliyosun mama da veriyorum.alır yine sıkma canını Allah sağlık sıhhat versin deFenerbahçeli olarak şampiyonluğumuza sevindim. Hemen en yakın zamanda kızıma Fenerbahçeli kıyafetlerden almalıyım:)
Sultancığım yazdıklarına çok üzüldüm canım, kayınvalidene arkadaşların dediği gibi Allah vicdan ve merhamet versin. Eşine de bir an önce baba olduğunu hatırlatsın. Anlayış, ilgi ve şefkatli davransın size yaaa. Nedir bu davranışlar bütün sorumluluğun sana yüklerlerse depresyona girersin Allahım korusun.
Sermestciğim emzirme odası hakkındaki yazdıklarına katılıyorum canım, ben bir de yanlarında gelen kişilerin koltukları kapmalarına sinir oluyorum, bazıları kalkıyor tamam ama bazılarına da sen söylemesen kalkacağı yok. Kızının adı Nazlı mı bilmiyorum da avatarından yola çıkarak söylüyorum. Gerçekten Nazlı davranıyor uyku konusunda o zaman.
Biz bu Cuma 2. ay aşımızı olacağız zamanlama açısından en küçük bebek annelerinden olduğum için hep takipteyim. Sık sık emzirmem gerek benim de kilosunu doktor beğenmedi anne ve babası olarak bu arkadaş minik kalıyormuş. Boy iyi bence kilo da iyi ne istiyorlar tombul tmbalak mı anlamadım ki, 4.800 2 aylık bebek için az mı 59 da boyu?
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki 5 6 kez yapıyor normalmi yoksa doktora mı götürsem bilemedim
ohhh gözün aydın canımm.Kızlarrrrr oğlum si anda uçakta ve 2saatekadar yanıma geliyor cokk mutluyum...
kızlardert bölümüne yazmak istemedim sizle paylaşmak istedim kusura bakmayın
biz eşimle 1.5 aydır ayrıyız geçen haftaya kadar 3-4 kere gördü eşim oğlumu anneme gelip. bu haftada ben gittim onlara 1 kere ama gerildim. bugün aradı eşim görmek istediğini söledi aliyim sizi dedi bende sadce çınarı al dedim gittiler şimdi verdim oğlmu ama acayip garip hissediyorum kendimi ben
ohhh gözün aydın canımm.
canım ayrıyız derken nasıl ayrısınız tam anlamadım. eşim diyorsun ya o yüzden canım. şimdi gitti oğluşun kapıdan çıkar çıkmaz özlersin.hemen getirir inşallah
bazı olaylardan evleri ayırdık ilişkide bitti canım tamamen ayrıyız ama oğlumun babası diyemediğim için eşim dedim off garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?