2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hu huuu sütü az olanlar düb yazdığım kürlerden havuç incir kürünü 19 mayıstan beri yapıyorum çok memnun kaldım haberiniz ola:))

kısmetse ya perşembe yada cuma kızımı aşıya götürcem...rota aşısına.
3.ayı dolunca gelin demişlerdi...rota aşısı yaptıran varmı? yada yapıcak olan?
eşimle hala napsak diyoz :44:

canım biz yaptırdık geçtiğimiz cuma günü ...2 doz yapılıyor....ilk doz 6 haftalıktan sonra yapılıp 2.doz ile arasında en az 4 hafta olmalıymış....24 haftalığa kadar olabliyormuş ama 16 haftalıktan önce 2 dozunda tamamlanmış olması tercih ediliyormuş

canım adaşmışız seninle:13:

nasıl yani sadece 1 doz mu 140 tl

ay ben 2 doz 140 tl sandım. bu durumu eşimle tekrar görüşmem gerek. bizim ebe de sağlıkbakanlığı zorunlu aşılara ekleyecek ücretsiz olacak ama siz yetişemezsiniz dedi. şansa bak. neyse bi söyleyeyim bakalım.

birde biraz önce bebeğim kustu yazamadım. o araba güzel bence. iki tekerlekte 360 derece dönebiliyor o çok önemli.

dikkat dikkat nesbay süt arttırıcı bir kür yazmışsın canım ama ben göremedim tekrar yazarmısın,nasaıl sütünde baya fark ettimi acaba?

bende suzan (ske)

dikkat dikkat nesbay süt arttırıcı bir kür yazmışsın canım ama ben göremedim tekrar yazarmısın,nasaıl sütünde baya fark ettimi acaba?

evet darısı herkesin başına BEN kür 4 ü yapıyorum 5-6 incir yetiyor kızlar.
Kür 1: Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcıdır.

Kür 2: Sabah-akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.

Kür 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içebilirsiniz. Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.

Kür 4:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz – dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.

Not : Bu kürler aynı anda uygulanmaz. İncir-havuç kürü hariç, uygulama süresi bir haftadır. Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır. Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kürden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kürü uygulamanızda bir sakınca yoktur. Örneğin, bir hafta taze beyaz üzüm kürü uygulayıp bıraktınız. Daha sonraki bir dönemde yine bir hafta olmak üzere dereotu veya kuru incir kürünü uygulayabilirsiniz.

hoşgeldin canım
ben tiny love klasik dönence aldım.gayet güzel

canım benim oğlum 3 aylık boyu 59 üstelik erkek çocuğu olmasına rağmen.kilo alımı düzenli olmuyormuş bi ay alsa diğer ay az alsa sonraki ay yine çok alabiliyomuş ömer efe de bu ay sadece 400 gr. almış,üstelik biliyosun mama da veriyorum.alır yine sıkma canını Allah sağlık sıhhat versin de

kızlar dert bölümüne yazmak istemedim sizle paylaşmak istedim kusura bakmayın

biz eşimle 1.5 aydır ayrıyız geçen haftaya kadar 3-4 kere gördü eşim oğlumu anneme gelip. bu haftada ben gittim onlara 1 kere ama gerildim. bugün aradı eşim görmek istediğini söledi aliyim sizi dedi bende sadce çınarı al dedim gittiler şimdi verdim oğlmu ama acayip garip hissediyorum kendimi ben

Kızlarrrrr oğlum si anda uçakta ve 2saatekadar yanıma geliyor cokk mutluyum...
ohhh gözün aydın canımm.

canım ayrıyız derken nasıl ayrısınız tam anlamadım. eşim diyorsun ya o yüzden canım. şimdi gitti oğluşun kapıdan çıkar çıkmaz özlersin.hemen getirir inşallah

bazı olaylardan evleri ayırdık ilişkide bitti canım tamamen ayrıyız ama oğlumun babası diyemediğim için eşim dedim off garibim

bazı olaylardan evleri ayırdık ilişkide bitti canım tamamen ayrıyız ama oğlumun babası diyemediğim için eşim dedim off garibim

anladım canım hayırlısı olsun. inşallah bundan sonraki hayatınız çok güzel olur. oğlunla çok mutlu yaşarsınız. tamda ihtiyacın olduğu dönemde olanlara bak yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…