arkadaşlar, facede ki arkaşların burdaki nickleri ne hala bilmiyom kim kim diye :44ffffff
KızLar bu arada 3 gun kanamam oldu acaba regl mi oldum hamilelikten önce 5-6 gun surerdi kafam karıştı yaaa :84:
Onu bende bilmiyorum yaaa yani 4-5 kişiyi biliyorum sen damla sultan nuray ve adı aklıma gelmeyen bir iki kişi daha :)
Ben E-Sinan Şahin bu arada bilmeyenler için adım Elif eşimin face i karışıklık olmasın :)
kısmetse ya perşembe yada cuma kızımı aşıya götürcem...rota aşısına.
3.ayı dolunca gelin demişlerdi...rota aşısı yaptıran varmı? yada yapıcak olan?
eşimle hala napsak diyoz :44:
çok komik olmuş yaaa. yerim ben onugünaydın annişlerrr
ay demin oğluşumun altını değiştiriyodum bacakları kaldırdım krem sürmek için foşş diye bi ses aha dedim işiyo oğluş dayanamadı bi baktım bacaklarda çok az var üstü kuru heh dedim az yapmış iyi bari değiştirmeme gerek yok. bi baktım sonra yüzüne SIRILLLSIKLAAAMMkıyamam yüzüne işemişşş
canım benim kızımda babasının kopyaı size saçma geliyr ama bazen üzülüyorum hiçbişeyi bana benzemiyor yaaa. huyu bile babasına benziyor.Look-alike Meter - MyHeritage.com
ben denedim %16 daha çok babaya benziyor çıktı. Bir daha denedim başka fotosuyla %3 daha çok babaya benziyor çıktı. Anneme de kızımı benzetiyorlardı. Annemle eşimin fotosunu koydum ikisine de benzedi. Burda bile bana benzemiyor kızımparmakları ince uzun bir tek o benziyor. Sağlıklı ve hayırlı olsun da evlatlarımız önemli olan bu ama çok eğlenceli yaaa. Ama üye olmak gerekiyor. Hadiii deneyin çok eğlenceli:)
canım ordanda okudum ne biçim insanlarmış bence eşin çok doğru bi karar vermiş. hiç üzülme sonuçta kapıya atmıyorsun.kızlar selam face grubumuza da yazdım sorunumu buraya da yazayım dedim
fikirlerinize ihtiyacım var biz iki katlı müstakil bir evde oturuyoruz alt katımızda kiracımız var geçen sene ağustos ayında geldiler genç bi çift 3 yaşında oğulları var bizim giriş kapımız ayrı fakat aynı bahçe içinden geçiyorum ben altta otururken çok titiz davranırdım özellikle yazın kapımı hergün ykardım süpürürdüm bu kız taşındığından beri bi kova su dökmedi kapıya yıkamamasını bırakın elini sildiği ıslak mendilleri paketleriyle birlikte kapıya atıyor geçen bi de ne göreyim pis kulak çubukları yerlerde geziyoeşim kapıları süpürdü temizledi yapma alıştırma dedim belki utanır dedi ama nerdeeee 2.sorunumuz çocuğuna hiç sahip çıkmıyor evin kapılarını öyle bir vuruyorki ev sallanıyor çok uyardım ama nafile son olarakta dün yağmuru uyuttum bahçeye çıkmışlar dışarıda sürgülü demir kapımız var kapıyı açıyo kapatıyo vurarak sallıyo çıkan sesi siz düşünün ahşap sandalyeleri sürüklüyo gıcık bi ses çıkıyodu balkona çıktım dedimki leyla yağmuru uyuttum tmm dedi sonra o kapı seslerinden 10 dk içinde uyandı kızım dayanamadım açtım camı leyla lütfen çocuğu uyutamıyorum dedim bi de bana ukalaca uyumuyormu uyutamıyormusun demez mi haydaaaa çıldırdım yeter artık bıktım dedim kapattım camı yani biz çok uyarıda bulunduk düzelme yok kimsenin kalbini kırmakta istemiyorum anlaşamıyoruz eşim ev mevzularını bana bıraktı karışmıyor akşam dediki gamze söle ev aramaya başlasınlar olmayacak böle tmm sölemesine sölerimde kolay değil ben çok hassasım bu konularda şimdi ben bu kıza nasıl sölicem ne diyeyimde kalbini kırmıyayım eşim kararından dönmüyor o da bıktı bi de keyfine göre selam verir geçenlerde yanımdan geçti yüzüme bakmadı ertesi gün kapıya geldi (dün sana selam vermedim oğlana kızmıştım dedi) bende aaaa öylemi farketmedim bile ben seni dedim napim öyle lafa öyle cevap eserek akıllı yani
çok iyi etmişsin canım. anlasın ne kadar zor olduğunu. bi istedikleri olmayınca akşama kadar ne yaptın demeyi bilirler ama.Dailymotion - İzmirli Taylan - Cır Cıngırdak - Müzik Kanalı
bu kadar çıngırdak şıngırdak muhabbetine iyi gelir kızlar
burdayım övgü okuyorum ama yazmaya fırsat vermiyorlar sağolsunlar..bizim gaz hala devam..off bayılacammmsizde durumlar nasıl..bu kocaların belinden sopayı kucağından sıpayı eksik etmicen dün gece 2 de yattım artık verdim babsına..sabah bi kalktım biri kucağında ağlıyor biri yanında..nasıl oluyormuş dedim 1 gecede pes etti
ay azize yürüselerde kucaktan kurtulsak belim ağrıyor artık..rüzgar 9 aylık yürümüştü ama deniz biraz uyuşuk gibisağlık olsun napalım..birde ikinci uslu olur diye kandırdılar beni
canım kıyamam sana yaaa. oda seni özlemiştir annesiii.kızlar sızlerı cok özledım nasılsınız? benı sorucak olursanız efem cok bunaldıgı ıcın annensı ve teyzesıyle tatıle gıttı ve 4 gundur yok ben ılk defa ayrı kaldım cok özledım kızlar ama batum yanımda dıye avunuyorum ..
bugun hava ıst decok guzel oglum uyansın ve tabı ark gelıcek bıde onlar gelsın gıtsın bende dısarı cıkıcam ....ve aksammmmmm efem gelıcek sabırsızlıkla beklıyorum efemı..
sızde haberler varmı gecmısı cok okuyanmıyorum ama hala kılolarım ustumde duruyor ben 2 cıcoukla kosturuyorum ama bıde yıyorumda kızlar ben efede cok yemezdım ama sımdı yıyorum offf ıstahımın bır an önce kapanması lazım..
bu rada özlemcım senın yasadıgının benzerını ben efede yasamıstım bende bı psıkologa gıodebılırsın cunku efede ılk denemeden sonra 4 ay bıda yapmamıstım ama sonra psıkologa gıtmıstım cnmm cok etkılenıyor ve cok acıyor bılıyorum bıde ben 2 cısınıde yasadım dusun yanı...
iyi etmişsin canım diline sağlık tamda denk gelmiş ama.gittim konuştum kızlar çok zorlandım ama az önce bi olay oldu onun üzerine dayanamadım kızımın odasındaydım kapısı çaldı kaynıymış çocuğu ağlıyodu niye ağlıyo dedi dışarı çıkmak istiyo dedi ee çıkar oynasın dedi adam yok bebek uyuyomuş laf ediyo yukardaki dedi cinler tepeme çıktıgittim çaldım kapısını sana çocuğunu kapıda oynatma diyen oldumu dedim sen sen ol bir daha beni kimseye şikayet etme dedim çocuğunu tabi çıkaracaksın dışarı oynayacak ama o demir kapıya kadar oyuncaklarını çıkar oynasın bisikletine binsin dedim kapı ztn sallanıyo ya altında kalsa dedim bu çocuğa bu yaşta terbiye vermezsen disipline sokmazsan çok çekersin dedim ayrıca benim çocuğumun uykusuda tabiki önemli dedim bu işler karşılıklı saygıyla olur ben karşılık alamadım bu zamana kadar olmadı bu saatten sonrada olmaz dedim daha fazla birbirimizi üzmeye gerek yok ev aramaya başlayın kusura bakma dedim geldim
seLam kızLarrr umarım herkes iyidirr sizleri faceden takip ediyorum buraya çok bakamıyorum ya birşey soracam biz eşimle vs yemek yerken benim tosun masaya bakıp bize bakıp ağlıyor resmen yediklerimizden istiyor sizinkilerdede var mı böyle birşey 3 aylık sıpa şimdiden yediklerimize dikti gözünü
canmm benimde 2gün oldu sonra gelmedi :26: bitürlü düzene girmedim...
dr.gitsekmi acaba:44:
damlacığım sen çok iyi biliyorsun olanları o kadar doğruki dediklerin.
jojop canım dediklerin doğru ama ne desem olmuyor. başkalrıda zaten gülerken sevip ağlayınca bana veriyor fark olması gerekmezmi yani.
ben kontrol için doktora gittiğimde daha uzun süre adet olmazsın dedi. rahmin öyle görünüor dedi. bakalım daha 3. ayımız.
rota aşısını yaptıracaz canım. doktor 3 ay 20 günlükken getir dedi.
o kadar şeyden sonra size çok güzel bi haberle geldim. çok şükür Rabbime babamın pet sonuçları iyi çıkmış. kanserli bölgede % 50 küçülme olmuş çok şükür. yayılmada yokmuş. lenflerdeki kısımlardada küçülme varmış. öyle sevindimki. babam dualarla kızım dedim. baba dedim arkadaşlarımda dua etti. Allah razı olsun dedi kızlar. bunlar hep duayla dedi. iki kere daha kemoterapiye girecek. doktor bakacak daha küçülme olursa ameliyatla alınabilirmiş o bölge. inşallah olur kızlar. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
ohh siz atlatmışınızBen cuma gunu yaptırdım tam 90 gunlukken doktorlar özellikle 90 gunu öneriyorlar o aşı için ağızdan yapılıyor zaten iğne falan yok damla damla veriyor şırıngayla Ömer Kuzey hiç sevmedi tükürüp durdu hemşireyi çıldırttıburda 148 tl idi fiyatı sabitmi bilmiyorum 2 doz olarak vuruluyor ve hiçbir yan etkisi yok
Hamileyken doktora gitmek için can atıyordum oğlumu görecem diye şimdi gitmemek için elimdn geleni yapıyorum ama regl olmuşsam gitmem lazım süt korur diyor eskiler ama diğer topiclerde hamileler var Allahım olmayanlara versin ben biraz oğlumu büyüteyim :))
Azize bildiklerimi sıralıyorum:
Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
Unuttuğum yoksa bu kadar biliyorum.
Allah razı olsun canım yaa.İnşallah.Çok sevindim adına, Allah büyük, bir yerden güldürüyor mutlaka bak.. İnşallah daha küçülme olur, her şey düzelir..
oyy yerim ben onu babasını özlemiş demekki. kuzum benim yaaabugün edayı şikayet edecem teyzelerine kızın biraz edaya gece 1de uyudu herzamanki gibi mesai saatimizde yani 3de uyandı sabah 7de uyudu saat 9da babası geldi tabi bir ağlıyor sesi evi inletiyor :84:çığlıklarla açtık kapıyı babası aldı kucağına başını koydu omuzuna uyudu gelde çıldırma haftada bir görüyor babayı kızın yaptığına bak nankör evlat aslında çok hoşuma gitti baba kokusunu biliyornekadar görmesse görmesin unutmuyormuş demekki baba kız enaz 3saat uydular bende rahat rahat işimi yaptım bide babası hadi kızım anne çayını içsin demezmi
Azize bildiklerimi sıralıyorum:
Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
Unuttuğum yoksa bu kadar biliyorum.
slm kızlar bugün aşımız olduk hem ben hem kızım kuzum çok ağladı buara çok uykucu olduk sürekli uyuyor gece 12 de yatsa 7 de kalkıyor 1 de yatsa 8 de gündüzde sürekli uyuyor yabende tedirgin oluyorum normalmi kusmasıda iyica arttı kucaklamay korkar oldum napıcam bilmiyorum.
fafuel canım özel msj cevap yazamıyorum 100 msj yazmam lazımmış evet araştıryorum hatta babamız araştırmakla kalmıyor direk uyguluyorda
Allah razı olsun canım yaa.İnşallah.
oyy yerim ben onu babasını özlemiş demekki. kuzum benim yaaa
bende sultan
Sermestciğim emzirme odası hakkındaki yazdıklarına katılıyorum canım, ben bir de yanlarında gelen kişilerin koltukları kapmalarına sinir oluyorum, bazıları kalkıyor tamam ama bazılarına da sen söylemesen kalkacağı yok. Kızının adı Nazlı mı bilmiyorum da avatarından yola çıkarak söylüyorum. Gerçekten Nazlı davranıyor uyku konusunda o zaman.?
Yazdıklarını okuyunca gecen gun oglumun yaptıkları geldi aklıma ve yazma geregi duydum canım, benim oglumda memeyi ve biberonu reddedip aglamaya baslamıstı birden bire sonradan farkettik ki agzi pamukcuk olmus, pamukcugu hafifleyince normale donduk, bakmıssınızdır belki ama bi kontrol et derim, dudaklarının iç kısımlarında, yanaklarının iç kısımlarında damağında ve dilinde biryerlerde yaramsı birsey olustuysa ondan olabilir. geçmiş olsun ..
Kapıyı mı kilitliyor içerden? Dolu molu, dal gir içeri Allah Allah ya, hakikaten tuvalet mi bu.. Emziriyor olsan bile o sırada çocuğun sadece altı değişecek olabilir, haklısın isim konusunda da.. Ama o zaman erkeklerin dalma olasılığı daha artabilir, tıp fakültesinde ben emzirirken, dana kadar emzirme odası yazmasına rağmen, adamın biri 3 yaşında filan çocuğuyla daldı, müsait misiniz altını değiştricem diyo. Kayınvalidem de bişey demedi, ben zaten doktora sinirlenmiştim, sinirim tepemdeydi, bir gürledim adama hayır müsait değiliz!!!! diye. Alt değiştiricem diye emzirdiğimi göre göre girecekti adam.Bu arada adamın alt değiştirmek için tek başına gelmesi de ne acayip
Mersin'de doktor soracaktım kuzenime, unutmuşum ya. Yeni sordum, kadın doğum ve çocuk hastanesi varmış, ona götürüyorlarmış, memnunlarmış. Devlete bağlı bir hastane. Anasayfa Link şurada. İsterseniz bir bakıver sermest.
bebeklerde böyle bir dönem oluyormuş canım ya yılmadan yedirmeye devam.işlh. düzelir ve eskisi gibi copurdatır annesi...
aayyy ne acaip insanlar var ya sadece kendilerini düşünen bencil insanlar,sende hata 2. kez dolu diyen düşüncesize niye tekrar kapı çalıyorsunki, dalsaydın içeri valla
slm tatlı anneler
geçmişi bitiremedim herkes iyidir inşallah
herkesin bebişi çok kusuyor mu?
benim kuzum karnı doyduktan sonra ağlıyo ağllıyo
sonra kusuyo biraz rahstlıyo sonra yine ağlıyo yine kusuyo
bir kez emiyo bir kaç kez kusuyo normal mi sizce
kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki 5 6 kez yapıyor normalmi yoksa doktora mı götürsem bilemedim
kızlar oğluş uyudu o 10 dk içinde ütüye başlayım.bu arada bana azuru öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum çok güzel ütülüyo vallahiç yormuyo insanı:13:
pöff amma çok yazmışım gözlerinizi yorduk eşim sahile götürücek işten gelince iyi gelicek bize
arkadaşlar, facede ki arkaşların burdaki nickleri ne hala bilmiyom kim kim diye :44ffffff
bugün edayı şikayet edecem teyzelerine kızın biraz edaya gece 1de uyudu herzamanki gibi mesai saatimizde yani 3de uyandı sabah 7de uyudu saat 9da babası geldi tabi bir ağlıyor sesi evi inletiyor :84:çığlıklarla açtık kapıyı babası aldı kucağına başını koydu omuzuna uyudu gelde çıldırma haftada bir görüyor babayı kızın yaptığına bak nankör evlat aslında çok hoşuma gitti baba kokusunu biliyornekadar görmesse görmesin unutmuyormuş demekki baba kız enaz 3saat uydular bende rahat rahat işimi yaptım bide babası hadi kızım anne çayını içsin demezmi
slm kızlar bugün aşımız olduk hem ben hem kızım kuzum çok ağladı buara çok uykucu olduk sürekli uyuyor gece 12 de yatsa 7 de kalkıyor 1 de yatsa 8 de gündüzde sürekli uyuyor yabende tedirgin oluyorum normalmi kusmasıda iyica arttı kucaklamay korkar oldum napıcam bilmiyorum.
fafuel canım özel msj cevap yazamıyorum 100 msj yazmam lazımmış evet araştıryorum hatta babamız araştırmakla kalmıyor direk uyguluyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?