2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar, facede ki arkaşların burdaki nickleri ne hala bilmiyom kim kim diye :44ffffff

KızLar bu arada 3 gun kanamam oldu acaba regl mi oldum hamilelikten önce 5-6 gun surerdi kafam karıştı yaaa :84:

arkadaşlar, facede ki arkaşların burdaki nickleri ne hala bilmiyom kim kim diye :44ffffff

Onu bende bilmiyorum yaaa yani 4-5 kişiyi biliyorum sen damla sultan nuray ve adı aklıma gelmeyen bir iki kişi daha :)

Ben E-Sinan Şahin bu arada bilmeyenler için adım Elif eşimin face i karışıklık olmasın :)

bende enfazla 5kişi biliyom...seni,damla,ilknur,sultan,gamze K,daha ver ama aklıma gelmiyo...

kısmetse ya perşembe yada cuma kızımı aşıya götürcem...rota aşısına.
3.ayı dolunca gelin demişlerdi...rota aşısı yaptıran varmı? yada yapıcak olan?
eşimle hala napsak diyoz :44:

Ben cuma gunu yaptırdım tam 90 gunlukken doktorlar özellikle 90 gunu öneriyorlar o aşı için ağızdan yapılıyor zaten iğne falan yok damla damla veriyor şırıngayla Ömer Kuzey hiç sevmedi tükürüp durdu hemşireyi çıldırttı burda 148 tl idi fiyatı sabitmi bilmiyorum 2 doz olarak vuruluyor ve hiçbir yan etkisi yok

çok komik olmuş yaaa. yerim ben onu
canım benim kızımda babasının kopyaı size saçma geliyr ama bazen üzülüyorum hiçbişeyi bana benzemiyor yaaa. huyu bile babasına benziyor.
canım ordanda okudum ne biçim insanlarmış bence eşin çok doğru bi karar vermiş. hiç üzülme sonuçta kapıya atmıyorsun.
çok iyi etmişsin canım. anlasın ne kadar zor olduğunu. bi istedikleri olmayınca akşama kadar ne yaptın demeyi bilirler ama.
canım kıyamam sana yaaa. oda seni özlemiştir annesiii.
iyi etmişsin canım diline sağlık tamda denk gelmiş ama.

canım sorma aynen kızımda öyle. zaten ne yiiycek olsam emesi tutuyor hiçbişeyi sıcak yiyemiyorumda içemiyorumda yaaa.

canmm benimde 2gün oldu sonra gelmedi :26: bitürlü düzene girmedim...
dr.gitsekmi acaba:44:

Hamileyken doktora gitmek için can atıyordum oğlumu görecem diye şimdi gitmemek için elimdn geleni yapıyorum ama regl olmuşsam gitmem lazım süt korur diyor eskiler ama diğer topiclerde hamileler var Allahım olmayanlara versin ben biraz oğlumu büyüteyim :))

damlacığım sen çok iyi biliyorsun olanları o kadar doğruki dediklerin.
jojop canım dediklerin doğru ama ne desem olmuyor. başkalrıda zaten gülerken sevip ağlayınca bana veriyor fark olması gerekmezmi yani.
ben kontrol için doktora gittiğimde daha uzun süre adet olmazsın dedi. rahmin öyle görünüor dedi. bakalım daha 3. ayımız.
rota aşısını yaptıracaz canım. doktor 3 ay 20 günlükken getir dedi.
o kadar şeyden sonra size çok güzel bi haberle geldim. çok şükür Rabbime babamın pet sonuçları iyi çıkmış. kanserli bölgede % 50 küçülme olmuş çok şükür. yayılmada yokmuş. lenflerdeki kısımlardada küçülme varmış. öyle sevindimki. babam dualarla kızım dedim. baba dedim arkadaşlarımda dua etti. Allah razı olsun dedi kızlar. bunlar hep duayla dedi. iki kere daha kemoterapiye girecek. doktor bakacak daha küçülme olursa ameliyatla alınabilirmiş o bölge. inşallah olur kızlar. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Çok sevindim adına, Allah büyük, bir yerden güldürüyor mutlaka bak.. İnşallah daha küçülme olur, her şey düzelir..

Azize bildiklerimi sıralıyorum:

Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
S&U: Sultan
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize

Unuttuğum yoksa bu kadar biliyorum.

Son düzenleme:
bugün edayı şikayet edecem teyzelerine kızın biraz edaya gece 1de uyudu herzamanki gibi mesai saatimizde yani 3de uyandı sabah 7de uyudu saat 9da babası geldi tabi bir ağlıyor sesi evi inletiyor :84:çığlıklarla açtık kapıyı babası aldı kucağına başını koydu omuzuna uyudu gelde çıldırma haftada bir görüyor babayı kızın yaptığına bak nankör evlat aslında çok hoşuma gitti baba kokusunu biliyornekadar görmesse görmesin unutmuyormuş demekki baba kız enaz 3saat uydular bende rahat rahat işimi yaptım bide babası hadi kızım anne çayını içsin demezmi

ohh siz atlatmışınız 2doz birdenmi yaptılar? yoksa başka ayamı bırakıyolar?

bende aynı hiç dr.gitmedim doğum yaptım yapalı annemde öyle diyo süt korurmuş amaaan güven olurmu hiç

bende ecem bu arada

Çok sevindim adına, Allah büyük, bir yerden güldürüyor mutlaka bak.. İnşallah daha küçülme olur, her şey düzelir..
Allah razı olsun canım yaa.İnşallah.

oyy yerim ben onu babasını özlemiş demekki. kuzum benim yaaa

bende sultan

slm kızlar bugün aşımız olduk hem ben hem kızım kuzum çok ağladı buara çok uykucu olduk sürekli uyuyor gece 12 de yatsa 7 de kalkıyor 1 de yatsa 8 de gündüzde sürekli uyuyor yabende tedirgin oluyorum normalmi kusmasıda iyica arttı kucaklamay korkar oldum napıcam bilmiyorum.
fafuel canım özel msj cevap yazamıyorum 100 msj yazmam lazımmış evet araştıryorum hatta babamız araştırmakla kalmıyor direk uyguluyorda

gece uykusu tabiki normal herkesin istediği şey o
Günde toplam 15-16 saat ise normal ama sen bebeğini çok iyi bilirsin , halsiz filan mı düşüyor acaba kustuğu için enerjisi mi yok.
Kusmalar içi Ar mama kullandın mı?
Benimkinde de kusma var , zamana bıraktım, çaresizim, endişelenmeyelim iyi düşünelim iyi olsunlar.

Son düzenleme:

evet evet eslerıyle gırıyorlar bır de ıcerı adam senın işin ne orada dısarda beklesene memiş bekciligi yapıyorlar herhalde adı nazlı degıl canım ama hamılelgmden berı pek nazlı oldgunda kendısı nazlı kelebegm dıyorum kendısıne ismine naz da eklesek olurmus hani

canım bu benm de aklıma geldı dılınde kenarlar cok hafıf beyazlıklar var ama mama yedıgınden böyle kalntılar genelde oluyordu dogdugunda olmustu pamukcuk o zaman bariz belliydi yani simdi emin olamadm ben de cunku bastan alıyor bıraz yıyınce ıtıyor kızıyor sankı agzında bısey var yada yutarken zorlanıyor gıbı dıycem ama dün doktordaydık daha hıcbıseyı yok dedi genel muayenede ıyı buldu of bi anlasam yarın baska bı doktora gıtcez bakalm dokorlarla evcılık oynuyoruz bu ara saolasın ınsallah duzelr bızım de

dogru dıyorsun övgücüm nezaket falan gerek yok dalacaksın en iyis de işte yapı meselesi sizin macera da komikmiş adamın işi ne tek dıycem acaba annesi mi yoktu bebişin hey alllam neler var o hastaneyı bılıyorum canım ama devlet konusunda emin olamıyorum buralarda gerci özel de devlette birbrinden beter bana kalırsa

insallah düzelir canım savasarak yedirmek cok zoruma gidiyor valla
dedigin gibi biraz eli masalı olcaksın ne bekliyom dime:=)

canm benmkı hep kusuyor istisnasız yanı ya ögün sonrası ya da bir yarım saat kadar sonra kusmazsa sasırcam zaten artık astı kendini dısardayken benim üstüme kusuyor üst bas hakgetire bizim de.bebişinde reflü olmasn canım bize olbilir dediler ama

kızlar bebişleriniz günde kaç kez kaka yapıyor bizimki 5 6 kez yapıyor normalmi yoksa doktora mı götürsem bilemedim

önceden bırkac kez yapardı smdi tek seferde işi bitiriyor o da gece sırtına kadar masallah
tuvalet düzeni yerine uyku düzenini kursaydı ya cadı

kızlar oğluş uyudu o 10 dk içinde ütüye başlayım.bu arada bana azuru öneren arkadaşlara teşekkür ediyorum çok güzel ütülüyo valla hiç yormuyo insanı:13:

memnun kalıcagından adım gibi emindim ne zaman azura gectim ütüde raht ettim valla eşim bile memnun ben yokken el mahkum ütüsü kendine kaldıgından:)

pöff amma çok yazmışım gözlerinizi yorduk eşim sahile götürücek işten gelince iyi gelicek bize

ohh yarasın canım

sorma azizem ben de bitürlü bilemiyorum tek degilmişim sevındım

ay o hep öyledir ben sallarım sallarım kolum kopar en sonunda babaya yeter artık sen al derim bebiş zaten son nktadadır onda uyuyuverır adamı yormaz anasını yorar bu sıpalar babacı babacı

uyku süper de kusmada artma varsa bi sorun doktoruna canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…