anladım canım hayırlısı olsun. inşallah bundan sonraki hayatınız çok güzel olur. oğlunla çok mutlu yaşarsınız. tamda ihtiyacın olduğu dönemde olanlara bak yaa.
inşallah canım. minik erkekim var bundan sonra sadece hayatımda
çok hareketligece uykusu tabiki normal herkesin istediği şey o
Günde toplam 15-16 saat ise normal ama sen bebeğini çok iyi bilirsin , halsiz filan mı düşüyor acaba kustuğu için enerjisi mi yok.
Kusmalar içi Ar mama kullandın mı?
Benimkinde de kusma var , zamana bıraktım, çaresizim, endişelenmeyelim iyi düşünelim iyi olsunlar.
evetdarısı herkesin başına BEN kür 4 ü yapıyorum 5-6 incir yetiyor kızlar.
Kür 1: Günde iki porsiyon taze beyaz üzüm tüketmek anne sütünü artırıcıdır.
Kür 2: Sabah-akşam yemeklerden önce tüketeceğiniz dereotu sütünüzün artmasını sağlayacaktır.
Kür 3: Anne sütünü artırmak için haşlanmış kuru incir suyu da içebilirsiniz. Sekiz-dokuz adet kuru inciri yarım litre klorsuz suda en fazla on dakika haşlayınız. İkiye böldüğünüz suyu sabah-akşam olmak üzere günde iki kere tüketiniz.
Kür 4:Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suyun içerisine sekiz – dokuz adet kuru inciri ikiye bölüp atınız. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte beş dakika kaynatınız.. Beşinci dakikadan sonra içerisine bir adet havucu dilimleyip ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika daha kaynatınız. Ilıyınca süzünüz. Yirmibir gün boyunca öğleden önce ve öğleden sonra aç veya tok karnına birer su bardağı içiniz.
Not : Bu kürler aynı anda uygulanmaz. İncir-havuç kürü hariç, uygulama süresi bir haftadır. Bir haftanın sonunda uygulama bırakılır. Bir hafta uyguladığınız herhangi bir kürden sonra tekrarlama ihtiyacı duyarsanız bu defa başka bir kürü uygulamanızda bir sakınca yoktur. Örneğin, bir hafta taze beyaz üzüm kürü uygulayıp bıraktınız. Daha sonraki bir dönemde yine bir hafta olmak üzere dereotu veya kuru incir kürünü uygulayabilirsiniz.
iyi geceler kızlar siz bilmeniz gereken bişey var galiba ben işitme engelli annesiyimher gece bebiş ağlayınca duymadan nasıl uyanabilirim? bu sorunu işitme engelli için çözümü ürettiğin tirteşim cihazı satıyor o cihazı yastık altında koyuyorum bebiş ağlayınca sesi sinyal verince tirteşimi yapıyor ve uyanıyorum emziriyorum altını değiştiriyorum uyuttum o kadar çok şükür almanyada satın aldığımız cihazımız var eğer olmasaydı ne yapardım bilmiyorum işitme engelli anne olmak daha zormuş meğer
iyi geceler kızlar siz bilmeniz gereken bişey var galiba ben işitme engelli annesiyimher gece bebiş ağlayınca duymadan nasıl uyanabilirim? bu sorunu işitme engelli için çözümü ürettiğin tirteşim cihazı satıyor o cihazı yastık altında koyuyorum bebiş ağlayınca sesi sinyal verince tirteşimi yapıyor ve uyanıyorum emziriyorum altını değiştiriyorum uyuttum o kadar çok şükür almanyada satın aldığımız cihazımız var eğer olmasaydı ne yapardım bilmiyorum işitme engelli anne olmak daha zormuş meğer
merhabe sultancım nasılsın, kızın nasıl
bu arada gözün aydın babanın tahlili güzel çıkmış,işlh. hep atlatır ve sağlıklı bi şekilde başınızda olur canım.
çok teşekkür ederim canım. kızımı beğenmene çok sevindim. babam içinde çok teşekkür ederim canım. İnşallah. Allahım başımızdan kimsenin başından anasını babasını eksik etmesin
canım iyiki o cihazın var yoksa işin çok zor olurmuş,eşindemi işitme engelli canım
eşimde işitme engelli canım ama gece vardiyada çalışıyor ben ve oğlum gecede uyuyoruz
birde ilk kez başımıza geldi eşime çok kızdım neden çünkü cihazı sarj yaparken kapattı dolunca beşiği koydu açmayı unutmuş gece bebiş uyanmış çok ağlamış duymadımne kadar ağladı bilmiyorum o zaman kafamda uyan bebeği bakın diye bi hissim var bi baktım ayy çok üzüldüm walla kucağıma aldım ama kapatmamız gerek yok ki eşim dedi ki uyanıkken ağla ağla boşa tirteşim yapıyor pil bitiyor falan filan bu yüzden hep kapattı kapatmıcan başka yere koysun dedim neyse bidaha olmayacak inşallah her zaman dikkatli olmamız lazım
kızlardert bölümüne yazmak istemedim sizle paylaşmak istedim kusura bakmayın
biz eşimle 1.5 aydır ayrıyız geçen haftaya kadar 3-4 kere gördü eşim oğlumu anneme gelip. bu haftada ben gittim onlara 1 kere ama gerildim. bugün aradı eşim görmek istediğini söledi aliyim sizi dedi bende sadce çınarı al dedim gittiler şimdi verdim oğlmu ama acayip garip hissediyorum kendimi ben
Canım daha önce beraber mi görüşüyordunuz? Üzüldüm, daha bebiş bu kadar küçükken böyle olmasına. Kesin mi bu durum? Allah içine ferahlık versin, kendini üzme. Bebişin gelmiştir herhalde şimdiye, alıntılayalı 2 saat oldu, ancak yazabildim..
eşimde işitme engelli canım ama gece vardiyada çalışıyor ben ve oğlum gecede uyuyoruz
birde ilk kez başımıza geldi eşime çok kızdım neden çünkü cihazı sarj yaparken kapattı dolunca beşiği koydu açmayı unutmuş gece bebiş uyanmış çok ağlamış duymadımne kadar ağladı bilmiyorum o zaman kafamda uyan bebeği bakın diye bi hissim var bi baktım ayy çok üzüldüm walla kucağıma aldım ama kapatmamız gerek yok ki eşim dedi ki uyanıkken ağla ağla boşa tirteşim yapıyor pil bitiyor falan filan bu yüzden hep kapattı kapatmıcan başka yere koysun dedim neyse bidaha olmayacak inşallah her zaman dikkatli olmamız lazım
iiyi geceler kızlar hepinize nasılsınız?geçmişi okuyamadım tam açtım oğluş uyandı..bu arada ilk kez saat 9da uyudu oğlumvee hala uyanmadı..Allah'ım dualarımı kabul etti inşallah bundan sonra düzenli bir uykusu olur kızlar ben en son ağdamı 3 ay önce yapmıştım ve hala çıkmadı tüyler acaba hormon bozukluğu falan yaşıyo olabilir miyim?gerçi seviniyorum bu kaadar işin arasında birde onla uğraşmıyorum ama benim gibi 11 yıl yurtta kalmış ve uzun süre şaplı yemek yemiş birisi için alışılmadık bir durum:) kaşlarımın sadece arasını alırım onlar bile çıkmadı:44::44:
Kızlar emir 9 dedi mi uyuyor.Tam ben yatacagım zaman emmeye kalkıyor sıpaŞuan babasının gögsüne büzülmüş gömleginden ttutmuş bir şekilde uyuyor Öyle bir geçer zaman ki dizisinde bebegini aldırdı cemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?