2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar tavsiyeler için çok teşekürler ama pek kullanan yok galiba bu arada benim adım Ayşenur oğluşumun ismi de Ali Sadi

çok hareketli enerjiside yerinde kusarken bile keyfi yerinde aguluyor ama nebileyim halsizde değil bu bir iki haftadır kusmaları başladı ondan önce şimdiki kadar çok değildi
netten baktım 4-6 ay arası kusmanın en yoğun olduğu zamanlarmış oturmaya başlayınca geçermi,ş bende kötü düşnmek istemiyorum dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun

iyi geceler kızlar siz bilmeniz gereken bişey var galiba ben işitme engelli annesiyim her gece bebiş ağlayınca duymadan nasıl uyanabilirim? bu sorunu işitme engelli için çözümü ürettiğin tirteşim cihazı satıyor o cihazı yastık altında koyuyorum bebiş ağlayınca sesi sinyal verince tirteşimi yapıyor ve uyanıyorum emziriyorum altını değiştiriyorum uyuttum o kadar çok şükür almanyada satın aldığımız cihazımız var eğer olmasaydı ne yapardım bilmiyorum işitme engelli anne olmak daha zormuş meğer

canım çok teşekkür ederim, işlh. hepimizin sütleri bol bol olurda bebişlerimiz copurdatır.

canım iyiki o cihazın var yoksa işin çok zor olurmuş,eşindemi işitme engelli canım

merhabe sultancım nasılsın, kızın nasıl
bu arada gözün aydın babanın tahlili güzel çıkmış,işlh. hepten atlatır ve sağlıklı bi şekilde başınızda olur canım.

Son düzenleme:

canım iyiki o cihaz var yoksa işin çok zor olurdu. önemli olan bebeğinin ihtiyaçlarını anlıyor olman değilmi canım.

merhabe sultancım nasılsın, kızın nasıl
bu arada gözün aydın babanın tahlili güzel çıkmış,işlh. hep atlatır ve sağlıklı bi şekilde başınızda olur canım.

çok teşekkür ederim canım. kızımı beğenmene çok sevindim. babam içinde çok teşekkür ederim canım. İnşallah. Allahım başımızdan kimsenin başından anasını babasını eksik etmesin

Cennet annelerin ayakları altındadır derler ya... şu an bu yazdıklarını okuduktan sonra 2 kat daha fazla cennetlik oldugunu düşünüyorum arkadaşım..ama yaradan her derdin devasını da verir,ilerde de o şirin bebeğin senin dünyayı duyan kulakların olur...[/B

Son düzenleme:

amin canım aminnn,başımız sıkışınca hemencecik yanımızda olanlar ve bizi menfatsiz seven anne ve babalarımız.bende gurbet kuşuyum ailem istanbulda ben ankarada özlem içindeyiz yanii
aayyy beğenmemek mümkünmü o meleği yerim senin gamzeni maşallah maşallah

Son düzenleme:
canım iyiki o cihazın var yoksa işin çok zor olurmuş,eşindemi işitme engelli canım

eşimde işitme engelli canım ama gece vardiyada çalışıyor ben ve oğlum gecede uyuyoruz

birde ilk kez başımıza geldi eşime çok kızdım neden çünkü cihazı sarj yaparken kapattı dolunca beşiği koydu açmayı unutmuş gece bebiş uyanmış çok ağlamış duymadım ne kadar ağladı bilmiyorum o zaman kafamda uyan bebeği bakın diye bi hissim var bi baktım ayy çok üzüldüm walla kucağıma aldım ama kapatmamız gerek yok ki eşim dedi ki uyanıkken ağla ağla boşa tirteşim yapıyor pil bitiyor falan filan bu yüzden hep kapattı kapatmıcan başka yere koysun dedim neyse bidaha olmayacak inşallah her zaman dikkatli olmamız lazım

Son düzenleme:

aaaahh kuzum benimm yaaa kıyamam, dikkat etmelisin canım hemde çokk
allah kolaylık versin

Canım daha önce beraber mi görüşüyordunuz? Üzüldüm, daha bebiş bu kadar küçükken böyle olmasına. Kesin mi bu durum? Allah içine ferahlık versin, kendini üzme. Bebişin gelmiştir herhalde şimdiye, alıntılayalı 2 saat oldu, ancak yazabildim..

iiyi geceler kızlar hepinize nasılsınız?geçmişi okuyamadım tam açtım oğluş uyandı..bu arada ilk kez saat 9da uyudu oğlum vee hala uyanmadı..Allah'ım dualarımı kabul etti inşallah bundan sonra düzenli bir uykusu olurkızlar ben en son ağdamı 3 ay önce yapmıştım ve hala çıkmadı tüyler acaba hormon bozukluğu falan yaşıyo olabilir miyim?gerçi seviniyorum bu kaadar işin arasında birde onla uğraşmıyorum ama benim gibi 11 yıl yurtta kalmış ve uzun süre şaplı yemek yemiş birisi için alışılmadık bir durum:) kaşlarımın sadece arasını alırım onlar bile çıkmadı:44::44:

Kızlar emir 9 dedi mi uyuyor.Tam ben yatacagım zaman emmeye kalkıyor sıpaŞuan babasının gögsüne büzülmüş gömleginden ttutmuş bir şekilde uyuyorÖyle bir geçer zaman ki dizisinde bebegini aldırdı cemile

geldi demin oğluşum emzirdim uyuttum evet canım bundan önce beraber görüşüyoduk ama sinirlerimi etkilediği için galiba sütüm azaldı ondan uzaklaşıp düşünmemeye çalışıyorum görüştükçe kötü oluyo.. valla canım öle oldu malesef dha 1 aylık diildi ayrıldımızda bide aile sevgisini ilk aylar kokudan alırmış bebişler

ooiiyyy canım kıyamam ben onaaa allah kolaylık versin canım ya

büyüdükçe düzenleri oturcak inş bebişlerimizin canım bende lazer epilasyon yaptırıyodum hamileliğimde ara verdim ve bitmediği halde hiç çıkmadı hormonlardan galiba daha yeni yeni çıkıyo benimde tekrardan alışmışım ne güzeldi öle daha hormonlar oturmadı yerine ondandır canım

maşallah emire talhamda inşallah en kısa zamanda bunu alşkanlık haline getirir..geçmişi okuduğum kadarıyla;

PINARcım Rabbim yardımcın olsun seni hiç zor durumda bırakmasın inşallah...annelik zor bir görev seninki hem zor hem de özel bence ağladığı için üzme kendini ben 8 ay annemin tabiriyle hiç susmadan ağlamışım ne susmuşum ne de emmişim hem dr ağlayınca korkma ciğerlerinin gelişmesi için önemli demişti:)

sonra Haticecim çok sevindim babanın iyi olmasına inşallah sadece küçücük başarılı bir ameliyatla tamamen eski haline döndüğünün haberini de vereceksin bize...

Ecem canım eşinle ayrı olmanıza üzüldüm inşallah Rabbim gönlüne ferahlık verir..

Damla bugün bende seni düşündüydüm iyi olmana sevindim:)

çok yerinde bir müdahale ile KİRACIYLA konuşmuş evden çıkmasını istemişsin tebrikler canım adını unttum afedersin:26:valla kusura bakma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…