2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen aynen çok sık olmasada yeni yeni başladı ama resmen bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyo

aynen aynen çok sık olmasada yeni yeni başladı ama resmen bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyo

heheh 10 parmağını birden soktuğu da oluyor benimkinin emme refleksi arkadaşlar mani olmamak gerekiyor bu arada o güdüyü tatmin etmeleri lazım

İlknurcuğum deneyelim bak yalnız kalmasın çocuklar olmazsa olmaz ama olursa beraber büyürler giderler

denizcim Rabbim bana yahya alp i 4. denemede nasip etti.şimdi kalan donduulmuşlarda 2 tane transfer edilecek.yahyamın bir kardeşi daha olsun çok istiyorum ama iki tane birden kardeş şimdilik gözüme çok çok çok zor geliyor.ama tabiki heran gaza gelme ihtimalimde var yani

oyyy oyy sorma ayşecim.birde bu annesiiii çıktı başımıza.önceden ne güzel aşkımdım,kuşumdum,canımdım.....şimdi annesiiiiiii

Selammm anneler bo lsütlü günler =))

Uuzun bir uğraştan sonra oğlumu uyuttum bir sepet ütü var beni bekleyen ben yine buradayım

Bebişleriniz nasıl kiloları boyları ne durumda =))

be kendime sürüyordum canım azalma oldu baya
herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüz eve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum
bende neden hasta oldu okuyamadım geçmiş olsun allah şifa versin
ya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye? listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu
hoşgeldin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
amann be özlemcim milletin ağzı torba değilki büzesin takma herşeyi çok iyi bilirler doktorlardan millet

ahhh tatlım üzülme oğlunuz için en sağlıklısı ne ise öyle olsun

tek başıma kalmışım normalde bu saatlerde nasılda kalabalık olurdu buradoktora gidicez bizde çıkalım artık oğluşum nasılmış baksın doktor amcası

selam kızlar bişey sormak istiyorum. ben hala ıslak pamuk mendil kullanıyorum. chicco nun huggies in falan alkolsüz bebek mendillerinden var evde onları ne zaman kullanacağız. 2-3 paket daha ıslak pamuk mendilim var onlar bitince geçsem mi diyorum o zamana bebişte 3 aylık oluyor erken mi yoksa daha?

canım benim kızımdada var.sadece kulağında değil yüzünde alnındada var. yavaş yavaş dökülüyor bakalım.

benim kızımda aynı bende gördükçe emzik veriyorum hemen parmağını emer korkusuyla.

canım ben hep ıslak mendil kullandım. bi zararınıda görmedim. şimdi huggiesin kullanıyorum çok memnunum. ama yinede sen bilirsin

ben hiç pamuk su ikilisini kullanmadım canım doğduğu andan itibaren uni baby yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum.ne tahriş nede pişige neden olmadı.çokta memnunum.artık sende geçebilirsin bence

çocuk hassassa pamukla bile pişik oluyor. ben pampersların mavisinide beyazınıda kullandım. Evdekileri kullan eziyet etme kendine. Bu arada alırsan mavisini al daha güzel temizliyor . Beyaz olanla bol bol harcıyorsun :)

Son düzenleme:
canım ben hep ıslak mendil kullandım. bi zararınıda görmedim. şimdi huggiesin kullanıyorum çok memnunum. ama yinede sen bilirsin

haklısın bende geçmeyi düşünüyorum artık. elimdekiler bitsinde.

ben hiç pamuk su ikilisini kullanmadım canım doğduğu andan itibaren uni baby yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum.ne tahriş nede pişige neden olmadı.çokta memnunum.artık sende geçebilirsin bence

aynen bende hiç kullanmadım pamuk ve su. benim pamuk mendil dediğimde yenidoğan ıslak pamuk. işte onu artık bırakıp normal ıslak mendile geçmeyi düşünüyorum. tabi önüme gelen herhangi bir marka değil. chicco,unıbaby,huggies falan alkolsüz normal ıslak mendil.

bende hep prima pampers ıslak mendil kullandım hiç pişik olmadı. Pamuk ve su sanki güzel temizlemez gibi geldi bana hep özellikle kaka yaptığında :)) kokar çocuk yaa dedim ve 3-4 günlül pamuk ve su kullanımından sonra ıslak mendile geçtim. Geç bence hiç sorun olmuyor merak etme

selammm güzel hatunlar bu hafta doktor doktor geziyoruz gene doktordaydık bugün de baska hastaneye götürdük kuzumu yemiyor sıpa biberon agzına degdıgı an kavga kıyamet o naıl aglamak o nasıl inattır öyle sanki zehir verıyorsun agzına..bir haftadır böyle önce öğün sayısı azaldı sonra günlük yedigi miktar düştü azımsanmayacak derecede..ama görünürde bişeyi yok agulyor konusuyor oynuyor iş beslenmeye geldi mi kücük bi cadıya dönüşüyr o ayrı..zorlamıyorum kendi acıkınca aglıyor verıyorum biberonu kıyameti koparıyor..farklı biberonlar denedik..farklı mamaya gectim..farklı sekıllerde yedirdim ettim olmadı..kan idrar tahlilleri temiz cıktı genel muayenede bisey bulamadılar..bugünki doktor aksine cok saglıklı buldu gelişimini tepkilerini hatta ayına göre gayet ileride buldu..agzında pamukcuk da yok öyle yiyemeyecegi kadar zaten ondan olsa emzigini de cekemez cok cok..öyle tuhaf ki biberona aglıyor ama emzigi ver susuyor deli gibi yıyecek gibi cekiyor emzigini..hatta ellerini agzına sokuyor bi hısımla yeme cabasına..aklımda tek bişey kalıyor diş mi..doktora erken degil mi dedim..oladabilr dedi ama birden cıkarmaz dedi zorlama dedi pskolojik olabilirmiş sıkılmıs olabilirmiş küçük sıpa..hava gecıslerınden olabilirmiş..bu mişleri cogaltmak mümkün dedi ama saglıkla ilglili kısmından yana bir -miş- bulamadık yani..ama gel de benim yüregime anlat sen bunu ne güzel iştahı vardı yavrumun bir anda böyle oldu..umarım gecicidir cünkü ben kafayı sıyırıcam bu gidişle..

off off döndük gene basa..dogdugunda meme almıyor diye emzirme savaslarında o aglıyordu ben aglıyordum beslenme saatleri işkenceydi ikimize de..şimdi aynı oyun farklı sahnede..
Allahım güc kuvvet ver bana ne zormus en zoru da bana mı düştü ne

benimki baş parmağını emmeye başladı ama müdehale etmiyorum elini ağzından çıkarmaya çalışmıyorum. Nadir olarak emzik veriyorum emmesin diye hangisi iyi hiç bilemiyorum. Umarım alışkanlık olmaz arkadaşlar...

bu arada ben hıc pamuk kullanmadım dogdugunan beri unibaby kullanıyorum biraz masraflı oluyor gerci ama cok memnunum
her acısına sebamedin önleyicisini kullanıyorum bir de simdilik o konuda sıkınımız yok masallah diyeyim aman bir de o cıkmasn basıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…