Kızlar ya yumruklarını emiyor ya bebişler, acaba ilerde başparmaklarını filan emmeye dönüşür mü bu? Emzik veriyorum görüdkçe ama vargücüyle emiyor yahu, bir saniye içinde yapışıveriyor yumruğuna
Kızlar ya yumruklarını emiyor ya bebişler, acaba ilerde başparmaklarını filan emmeye dönüşür mü bu? Emzik veriyorum görüdkçe ama vargücüyle emiyor yahu, bir saniye içinde yapışıveriyor yumruğuna
aynen aynen çok sık olmasada yeni yeni başladı ama resmen bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyo
denizcim Rabbim bana yahya alp i 4. denemede nasip etti.şimdi kalan donduulmuşlarda 2 tane transfer edilecek.yahyamın bir kardeşi daha olsun çok istiyorum ama iki tane birden kardeş şimdilik gözüme çok çok çok zor geliyor.ama tabiki heran gaza gelme ihtimalimde var yaniheheh 10 parmağını birden soktuğu da oluyor benimkinin emme refleksi arkadaşlar mani olmamak gerekiyor bu arada o güdüyü tatmin etmeleri lazım
İlknurcuğum deneyelim bak yalnız kalmasın çocuklar olmazsa olmaz ama olursa beraber büyürler giderler
oyyy oyy sorma ayşecim.birde bu annesiiii çıktı başımıza.önceden ne güzel aşkımdım,kuşumdum,canımdım.....şimdi annesiiiiiiitünaaaydın güzel hemşire:) evet al benden de o kadar bu çocuk aç, Ayşeeeee emzir annesi, afferim kızıma al anneni al, Maşşallah Maşşallah ,yee anneni yeeee gibi tabirler süt merkeziyim yaa anın da hazır alo süt:)
be kendime sürüyordum canım azalma oldu bayaaz önce şöyleee bir okuyup çıkmıştım burda olmanıza sevindim. Handancığım nasılsın canım? Ömer Efe nasıllar? İnşallah herşey yolundadır.
Bu arada lazere gitmeyi mi düşünüyorsun gidersen nasıl yapıyorlar acı var mı yazarsan sevinirim, şu kıl-tüy işinden ben de kurtulmak istiyorum.
Haaa kız çoçuğu olanlar, duymuştum KK'den galiba, karınca yumurtası yağı mı sürüyorlardı ne kızların koltuk altlarına falan, çıkmıyormuşmuş, denesek mi nee, bir zararı olur mu yapan var mı?
bende neden hasta oldu okuyamadım geçmiş olsun allah şifa versinherkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüzeve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum
hoşgeldin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye?listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu
amann be özlemcim milletin ağzı torba değilki büzesin takma herşeyi çok iyi bilirler doktorlardan milletkızlar bugün canım çok sıkıldı her nekadar düşünmesemde üzüldüm...bugün üst kat komşum geldi yarına biraz yaprağım varda kötü olmaya başlamış saralım beraber diye çağırdım o da hemen geldi yaprakları suya koydu falan derken oğlşuma aaaa ne kadar zayıflamış bu bebek doğduğunda kiloluydu iyi bakamamışsın demez miemziriyon mu mama mı veriyon dedi bende emziriyom deyince aç bu çocuk aç dedi bende yok dr kontrollerde iyi olduğunu söyledi dedim eee başında bir büyük yok ki dedi..bakın 2 aylık kontrole gittiğimizde 6100 gr ve 60 cm idi...zayıf değil bence ama o niye öyle dedi ki:44: sizce de zayıf mı bebişim dr iyi demesine rağmen pimpiriklendim
geldi demin oğluşum emzirdim uyuttumevet canım bundan önce beraber görüşüyoduk ama sinirlerimi etkilediği için galiba sütüm azaldı ondan uzaklaşıp düşünmemeye çalışıyorum görüştükçe kötü oluyo.. valla canım öle oldu malesef dha 1 aylık diildi ayrıldımızda bide aile sevgisini ilk aylar kokudan alırmış bebişler
canım benim kızımdada var.sadece kulağında değil yüzünde alnındada var. yavaş yavaş dökülüyor bakalım.Karınca yumurtası kremleri filan yasaklandı ya, ben kullanmayı düşünmedim..Yağlar da nasıl üretiliyor bilmiyoruz ya.. Ben emin olamadım.. Ya bir de benim kızımın kulağında alnında filan tüycükler var minik, dökülür diye bekliyorum ama dökülmedi daha. Sizlerde var mı?
Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin..
Hoşgeldin..
benim kızımda aynı bende gördükçe emzik veriyorum hemen parmağını emer korkusuyla.Kızlar ya yumruklarını emiyor ya bebişler, acaba ilerde başparmaklarını filan emmeye dönüşür mü bu? Emzik veriyorum görüdkçe ama vargücüyle emiyor yahu, bir saniye içinde yapışıveriyor yumruğuna
aynen canım. sanki başka sebep yok. bide kucağına alıyor elini emiyor yada gömleğini emmeye çalışırsa tamam kaç saattir emmiyor. yeni emdiğini gördüyse acaba sütmü yoktu bi daha dene.ayyyy bayılajagımm şimdi.herkesin etrafında dolu demekki bu model insanlardan.en kötüsüde benim başımda çünkü bunu yapan eşimdün akşam istisnasız saydım eve geldikten sonraki ilk yarım saat içinde 5 kere sordu yaaa mamasını kaçtaverdin diye.çocuk gakdese aç diyor guk dese aç diyor helede herhangi bir sebepten ağlarsa kesin açlıktan ölüyor yaniii QUOTE]
tünaaaydın güzel hemşire:) evet al benden de o kadar bu çocuk aç, Ayşeeeee emzir annesi, afferim kızıma al anneni al, Maşşallah Maşşallah ,yee anneni yeeee gibi tabirler süt merkeziyim yaa anın da hazır alo süt:)
hımmm yasaklandığını bilmiyordum ben kendime dahi denemedim de KK de bebişlerine deneyenleri mi ne okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Bak şimdi pimpiriklendim denemem uygulamam ben de o zaman. Yaaa biz kıl tüyden çektik kızlarımız çekmesin bari diyecektim. O zaman Allah izin verir de o günleri görürsek lazere gitsinler o zaman kimbilir ne teknolojik şeyler çıkaaar.
Kulağında, omzunda, hatta poposunda tüycükler var canım onlar zamanla dökülürmüş:)
tek başıma kalmışım normalde bu saatlerde nasılda kalabalık olurdu buradoktora gidicez bizde çıkalım artık oğluşum nasılmış baksın doktor amcası
ben geldimmm. annemler geldi. bebeği yıkadık. yemek bulaşık. akşamada yemek yaptım. annemde biraz etrafı topladı ve şimdi gittiler.
selam kızlar bişey sormak istiyorum. ben hala ıslak pamuk mendil kullanıyorum. chicco nun huggies in falan alkolsüz bebek mendillerinden var evde onları ne zaman kullanacağız. 2-3 paket daha ıslak pamuk mendilim var onlar bitince geçsem mi diyorum o zamana bebişte 3 aylık oluyor erken mi yoksa daha?
ben hiç pamuk su ikilisini kullanmadım canım doğduğu andan itibaren uni baby yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum.ne tahriş nede pişige neden olmadı.çokta memnunum.artık sende geçebilirsin benceselam kızlar bişey sormak istiyorum. ben hala ıslak pamuk mendil kullanıyorum. chicco nun huggies in falan alkolsüz bebek mendillerinden var evde onları ne zaman kullanacağız. 2-3 paket daha ıslak pamuk mendilim var onlar bitince geçsem mi diyorum o zamana bebişte 3 aylık oluyor erken mi yoksa daha?
selam kızlar bişey sormak istiyorum. ben hala ıslak pamuk mendil kullanıyorum. chicco nun huggies in falan alkolsüz bebek mendillerinden var evde onları ne zaman kullanacağız. 2-3 paket daha ıslak pamuk mendilim var onlar bitince geçsem mi diyorum o zamana bebişte 3 aylık oluyor erken mi yoksa daha?
canım ben hep ıslak mendil kullandım. bi zararınıda görmedim. şimdi huggiesin kullanıyorum çok memnunum. ama yinede sen bilirsin
ben hiç pamuk su ikilisini kullanmadım canım doğduğu andan itibaren uni baby yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum.ne tahriş nede pişige neden olmadı.çokta memnunum.artık sende geçebilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?