Arkadaşlar ben aşağıdaki tabloyu değiştiremiyorum nasıl yapmalıyım? yardımcı olursanız cooook sevinirim..
selammm güzel hatunlar bu hafta doktor doktor geziyoruz gene doktordaydık bugün de baska hastaneye götürdük kuzumu yemiyor sıpa biberon agzına degdıgı an kavga kıyamet o naıl aglamak o nasıl inattır öyle sanki zehir verıyorsun agzına..bir haftadır böyle önce öğün sayısı azaldı sonra günlük yedigi miktar düştü azımsanmayacak derecede..ama görünürde bişeyi yok agulyor konusuyor oynuyor iş beslenmeye geldi mi kücük bi cadıya dönüşüyr o ayrı..zorlamıyorum kendi acıkınca aglıyor verıyorum biberonu kıyameti koparıyor..farklı biberonlar denedik..farklı mamaya gectim..farklı sekıllerde yedirdim ettim olmadı..kan idrar tahlilleri temiz cıktı genel muayenede bisey bulamadılar..bugünki doktor aksine cok saglıklı buldu gelişimini tepkilerini hatta ayına göre gayet ileride buldu..agzında pamukcuk da yok öyle yiyemeyecegi kadar zaten ondan olsa emzigini de cekemez cok cok..öyle tuhaf ki biberona aglıyor ama emzigi ver susuyor deli gibi yıyecek gibi cekiyor emzigini..hatta ellerini agzına sokuyor bi hısımla yeme cabasına..aklımda tek bişey kalıyor diş mi..doktora erken degil mi dedim..oladabilr dedi ama birden cıkarmaz dedi zorlama dedi pskolojik olabilirmiş sıkılmıs olabilirmiş küçük sıpa..hava gecıslerınden olabilirmiş..bu mişleri cogaltmak mümkün dedi ama saglıkla ilglili kısmından yana bir -miş- bulamadık yani..ama gel de benim yüregime anlat sen bunu ne güzel iştahı vardı yavrumun bir anda böyle oldu..umarım gecicidir cünkü ben kafayı sıyırıcam bu gidişle..
off off döndük gene basa..dogdugunda meme almıyor diye emzirme savaslarında o aglıyordu ben aglıyordum beslenme saatleri işkenceydi ikimize de..şimdi aynı oyun farklı sahnede..
Allahım güc kuvvet ver bana ne zormus en zoru da bana mı düştü ne
ooiiyyy canım kıyamam ben onaaaallah kolaylık versin canım ya
büyüdükçe düzenleri oturcak inş bebişlerimizincanım bende lazer epilasyon yaptırıyodum hamileliğimde ara verdim ve bitmediği halde hiç çıkmadı hormonlardan galiba daha yeni yeni çıkıyo benimde tekrardan alışmışım ne güzeldi öle daha hormonlar oturmadı yerine ondandır canım
ayyyy bayılajagımm şimdi.herkesin etrafında dolu demekki bu model insanlardan.en kötüsüde benim başımda çünkü bunu yapan eşimdün akşam istisnasız saydım eve geldikten sonraki ilk yarım saat içinde 5 kere sordu yaaa mamasını kaçtaverdin diye.çocuk gakdese aç diyor guk dese aç diyor helede herhangi bir sebepten ağlarsa kesin açlıktan ölüyor yaniii QUOTE]
tünaaaydın güzel hemşire:) evet al benden de o kadar bu çocuk aç, Ayşeeeee emzir annesi, afferim kızıma al anneni al, Maşşallah Maşşallah ,yee anneni yeeee gibi tabirler süt merkeziyim yaa anın da hazır alo süt:)
hımmm yasaklandığını bilmiyordum ben kendime dahi denemedim de KK de bebişlerine deneyenleri mi ne okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Bak şimdi pimpiriklendim denemem uygulamam ben de o zaman. Yaaa biz kıl tüyden çektik kızlarımız çekmesin bari diyecektim. O zaman Allah izin verir de o günleri görürsek lazere gitsinler o zaman kimbilir ne teknolojik şeyler çıkaaar.
Kulağında, omzunda, hatta poposunda tüycükler var canım onlar zamanla dökülürmüş:)
Ben yasaklandı diye duymuştum. Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım diye düşündüm:26::26: Ay dökülsün yaa, omuzları apoletli gezmesin kızım
aynen aynen çok sık olmasada yeni yeni başladı ama resmen bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyo
Evet ya bütün yumruğunu sokmaya çalışıyo bizimkisi de
selam kızlar bişey sormak istiyorum. ben hala ıslak pamuk mendil kullanıyorum. chicco nun huggies in falan alkolsüz bebek mendillerinden var evde onları ne zaman kullanacağız. 2-3 paket daha ıslak pamuk mendilim var onlar bitince geçsem mi diyorum o zamana bebişte 3 aylık oluyor erken mi yoksa daha?
Ben hala ıslak pamuk kullanıyroum ya. Yani pamuğu ıslatıyorum. Ama ben de ıslak mendile geçeyim diye düşünmüştüm. Islak pamuk mendil dediğin iyi mi, neen normal ıslak mendile geçeyim diyorsun? Fiyatı mı çok? Hiç bakmadım ben fiyatlara da..
Bende yemde cokkkkkkk kilo vermm gerek
Bende yemde cokkkkkkk kilo vermm gerek
tek başıma kalmışım normalde bu saatlerde nasılda kalabalık olurdu buradoktora gidicez bizde çıkalım artık oğluşum nasılmış baksın doktor amcası
kızlar bugün canım çok sıkıldı her nekadar düşünmesemde üzüldüm...bugün üst kat komşum geldi yarına biraz yaprağım varda kötü olmaya başlamış saralım beraber diye çağırdım o da hemen geldi yaprakları suya koydu falan derken oğlşuma aaaa ne kadar zayıflamış bu bebek doğduğunda kiloluydu iyi bakamamışsın demez miemziriyon mu mama mı veriyon dedi bende emziriyom deyince aç bu çocuk aç dedi bende yok dr kontrollerde iyi olduğunu söyledi dedim eee başında bir büyük yok ki dedi..bakın 2 aylık kontrole gittiğimizde 6100 gr ve 60 cm idi...zayıf değil bence ama o niye öyle dedi ki:44: sizce de zayıf mı bebişim dr iyi demesine rağmen pimpiriklendim
Cnm biz her zaman yanınızdayiz gercekten kötü bi durum ama iste annelik bebeğin icin nelere katlaniliyor B'de cnmm hmileliginde berabermiydiniz Cunku büyük cesaret küçücük bebekle böle bi karar almak Cok guclusun Cnm...
Zayıflamam lazım.
selam kızlar bişey sormak istiyorum. ben hala ıslak pamuk mendil kullanıyorum. chicco nun huggies in falan alkolsüz bebek mendillerinden var evde onları ne zaman kullanacağız. 2-3 paket daha ıslak pamuk mendilim var onlar bitince geçsem mi diyorum o zamana bebişte 3 aylık oluyor erken mi yoksa daha?
ben hiç pamuk su ikilisini kullanmadım canım doğduğu andan itibaren uni baby yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum.ne tahriş nede pişige neden olmadı.çokta memnunum.artık sende geçebilirsin bence
Azize bildiklerimi sıralıyorum:
Fiyonkcuk : Övgü.
Jololo : Çiğdem
sweet drop: Damla
Moonlight : Nuray
fafuel : Gamze
renkrenk :Eda
GKolega :Gökçen
firstnimbus:İlknur
S&U: Sultan
impala deniz:M.Deniz
bebeksu: Aida
Azize :Azize
Unuttuğum yoksa bu kadar biliyorum.
Kızlar son 3-4 sayfayı okuyamadım ama sanırım yüzüne foşlayan bir bebe(benimkide yapmıştı) ve doğumdan sonra benim gibi doktora gitmeyen var:):):):)
Bu arada benim adımda neslihan.
Kesinlikle bebek arabasını denemeden alacağım,lütfen alttaki arabaya yorumlarınızı bekliyorum.
EXOR XR1309Y YENİ COMFORT ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI
Ya ben sadece emziriyorum 2 gun karnımı çok doyurmadan kalktım masadan yediklerime dikkat ettim oğlum emer uyur uyumadı kıvrandı mızmızlandı 2 gun doymadı anladım sütüm çoktu ama doyurucu olmadı sanırım sonra vazgeçtim kıyamam ona ya ek gıdaya geçene kadar salıvereyim diyorum amahiçbirşeyim olmuyor
Ya ben sadece emziriyorum 2 gun karnımı çok doyurmadan kalktım masadan yediklerime dikkat ettim oğlum emer uyur uyumadı kıvrandı mızmızlandı 2 gun doymadı anladım sütüm çoktu ama doyurucu olmadı sanırım sonra vazgeçtim kıyamam ona ya ek gıdaya geçene kadar salıvereyim diyorum amahiçbirşeyim olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?