2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar ben aşağıdaki tabloyu değiştiremiyorum nasıl yapmalıyım? yardımcı olursanız cooook sevinirim..

canım kontrol paneline girr
ordan da rpofili düzenleye gell aşşağıda çizelge çıkacak orayı sill
yeni ticker olurtur kopyala oraya tekrae

slm kızlar geçmiş olsun dilekleri,nizi için çok saolun çok şükür daha iyiyimm
siz nasılsınız bebişler nasıl bakalım

benimkide biberonu reddediyordu 4 gündür... diline değdiği anca basıyordu çığlığı, hatta buraya yazmıştım, ama göğüsümü emiyordu, sütün az olduğu için doymuyor zaten azıcık emiyordu. uykusu agulamalar, gülücükler aynı hiç değişmedi ama ben aç diye korkuyorum.. dün geceden beri burun kırın ede ede 90 ml içiyo, bakalım haftaya kadar beklicem, eğer hala düzelmezse tarttıracağım... kilosundan belli olur aç olup olmadığı...

Cnm biz her zaman yanınızdayiz gercekten kötü bi durum ama iste annelik bebeğin icin nelere katlaniliyor B'de cnmm hmileliginde berabermiydiniz Cunku büyük cesaret küçücük bebekle böle bi karar almak Cok guclusun Cnm...

Bende yemde cokkkkkkk kilo vermm gerek

Kızlar ya bugün yazlıkları çıkarttık, kışlıkları kalırdık filan. Yoruldum baya. Neyse, Ben hamilelikten önceki kilomdan 2 kilo filan fazlayım, o yüzden rahattım, biraz spor yapıveririm diyordum.. Bugün yazlıkları çıkarınca denedim bluzlerimi Aman Allah'ım bu kadar mı fark eder yaa.. Bakakaldım, alakası yok eski halimle. Ne inceymişim Acil spor. Aksi gibi de acıkıp duruyorum.

Son düzenleme:
Bende yemde cokkkkkkk kilo vermm gerek

Ya ben sadece emziriyorum 2 gun karnımı çok doyurmadan kalktım masadan yediklerime dikkat ettim oğlum emer uyur uyumadı kıvrandı mızmızlandı 2 gun doymadı anladım sütüm çoktu ama doyurucu olmadı sanırım sonra vazgeçtim kıyamam ona ya ek gıdaya geçene kadar salıvereyim diyorum amahiçbirşeyim olmuyor

Kızlar bu arada benim sıpa koltukta kafasının altında yastıkla uzanırken kendi kendine bağırıp duruyor yaklaşıyorum eğilip onunla konuşuuyorum hemen ayaklarını kaldırıp göğüslerimi tekmeliyor o minik ayaklarıyla bende acıyor oğlum diye bağırınca kahkaha atıyor geri çekiliyorum ağlamaklı oluyor kendince oyun buldu aklımı yitircem yaa ayaklarını yemek istiyorum

al işte bir patavatsız vakası daha, yanii varya böyle her düşündüğünü karşısındakine pat diye söyleyen insanlardan nefret ediyorum yaaaaaaaben bunu söylüyorum ama karşımdaki üzülürmü endişelenirmi hiiçççççç düşünmeden konuşuyorlar yaaaa

ne olacakmış 2 aylık bebek 10 kg olacakmış buu 1
2. de başında bir büyük yokki demek ne demek yaaa büyük olunca daha çok kg. alıyormuş
aaayy ne olur böyle insanları karşınızda konuşturupta moralinizi bozmayın.

şimdi özlemin piskolojisi
ayyy bebeğim zayıfladımı gerçekten,daha sık emzirmem lazım,ayy sütüm yetmiyormu, biraz daha proteine ağırlık vereyim v.s

Valla canım güçlümüyüm bilmiyorum kendimi bayaa güçsüz hissediyorum ama napalım.. hamileliğimdede beraberdik diyemem çok kavgalar oldu yani ne hamilelik ne lohusalık yaşayamadım eşimden yana... çok sağolun canım ..

Zayıflamam lazım.

BENİMDE!

walla ben hiç pamuk suya başlamadan direk ıslak mendil kullandım nolurki öle :26::26::26: bilmiyodum hiç pamuuuu :26:

bugun aşımızı olduk ama çok fenaydı hem yapılırken çok ağladı kuzum.hemde eve geldik bi saat kadar filan sonra nasıl ağladı hemde ne ağlama naptıysak susturamadık arabayla gezmye çıktık zar zor sustu eve geldik yine bi ağlama krizi emmedide bende 60 cc mama verdim çünkü aç biliyorum onuda zar zor yedirdim.şurup içirdim iki kez yarımşşar ölçek 2 saattirde uyuyo bi kez uyandı 5 dk emdi yine uyudu..aşıdan sonra sizdede oldumu böyle şeyler..
buarada drada gittik kilomuz 6350 gr boyumuzda 60.5 cm olmuş maşallah oğluşuma gayet iyiymiş kilosu

bende halen unibaby kullanıyorum 3 paketim kaldı bundan sonra yinemi unibaby alsam yoksa başka bi ıslak mendilmi.gerçi ben buaralar yıkıyorumda lavaboda bebişimin altını urfa çok sıcak malum

kendimi tanıtayım haticesu

bence çok güzel ben aldım normal mağazadan sürekli sağa gidiyor bitanede annem aldı o fena değil

Aynen bende bide ben ilk oğlumda 25 kilo almıştım doğumdan sonra rejime başlamıştım ama efe hiç kilo alamadı o ay sonra yemeye başllarında toparladı su bi gercek tamam su icsen sutyapaiyor ama sütun kaliteside önemli.. Ve ben efeden kalan 8 kilo batudan kalan 9 kilomla hayTima devam etmeye çalışıyorum bide çoğunlukla evdekim 2 çocukla zor Efe'de daha küçük olduğu icin Aliskinda deilim sıkıntıdan yiyor um yani yiyor desem yalan olur. Kızlar acilen iştahımın kapaasi gerek ...

beni görmeyin doğum yaptım 4gün sonra tartıldım 8kilo vermişim şimdi süt olsun diye yiyince aldımmı geri 4kilosunu kafayı yiyecem haziran 19da kızkardeşim evleniyor kıyafet bulamıyorum 44beden olmuyor ne yapacam bilmiyorum bide iştehım açıldımı durduramıyorum kendimi emziriyorum yiyorum ay nolacak böyle eşim üzülme yeni doğum yaptın demezmi napsın adam öyle teselli ediyor beni ya doğum yapalı 3ay oldu 1gram bile vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…