aç bu çocuk..aç bu çocuk..bu lafı duymaktan nefret, söyleyenlerden daha da nefret ediyorum..doğurduğumdan beri aynı sey..evet çok bol sütüm yok onu bizde biliyoruzda böyle yapıp olanıda kaçırıyorlar..ama bugün ev tartısında tarttım 2 haftada yine kilo almamış..perşembe kontrole gidicem bakalım..memeyide artık iştahlı emmiyor zaten helede gündüzleri..sabah akşam mama veriyorum ama kilo almadıysa iyice başlicaz mamaya sanırım..çok moralim bozuldu bu gece buna:2:
ar.
ohh gözün aydın canım gelmiş oğluşun. gitme canım daha çok üzülürsün. helede seni üzen ayrılma sebebiniz onlarda daha çok gerilirsin. ama anlamadığım o kadar sürede acıkmıyormu oğlun. keşke 6 aylıktan sonra alsalar böyle.
uykummmm varr sabah altıdan beri ayaktayım hos gece uyudum mu sanki
iki gündür karartma yapıyorum oturma odasındaki düzende uyutmaya calısıyorum erkenden erken derken sabahın besinden önce yani:)
dün ücte uyutmayı basardım cok sevindirik olmustum bugün de basaracak gibiydim en azından sersemlemişti yavrum uyku önü hazırlıgımız oluyordu gibi ta ki o kör olasıca gaz gelip bogazına yapıana kadar yavrumun gak guk ayy uyhhh derken acıldı uyku muyku kalmadı bilerek seslenmiyorum görünmüyorum ama o var gücüyle basını cevırıp yattıgı yerden bana bakmaya calısıyor fonda da aguuuuu aguuuular esligiyle yavrum benimm oyybir ögrendi aguyu o gün bugündür aglasa agu gülse agu gecenin ücü besi derdi gücü agu oldu kuzum oy nasıl oynayasım var esasında su an onunla ama cevap vermıycem bısekılde gece uykusuna alıstırmam geceyı ögretmem lazım
ecem canım her şeyin hayırlısı olsun insan olayları bilmeden youm yapamıyor.inşallah her şey gönlünce istediğin gibi olur,Allah yavrunu sana bağışlasın
herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüzeve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum
herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüzeve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum
günaydın kızlar, oyunhalısı kullanan varmı? alsam mı almasam mı kararsız kaldım. yatırdığım zaman etrafa bakınıyor, ve tv ye çok bakıyor... şimdiden tvye bakmasın, oyalanması için oyun halısı almayı düşünüyorum...
kullananlar memnunmusunuz? hangisini önerirsiniz?
bu ara ben Ayşe, kızımda Zeynep Eda... tanıttım mı kendimi hatırlamıyorumbu sayfa bana çok yardımcı oluyor, istanbulda yanlızım ve ilk bebeğim olduğu için bir çok soru işareti oluyor... burada çoğu soruma cevap buluyorum
Allah razı olsun canım İnşallah yaaecem canım her şeyin hayırlısı olsun insan olayları bilmeden youm yapamıyor.inşallah her şey gönlünce istediğin gibi olur,Allah yavrunu sana bağışlasın
sultancım babanla ilgili iyi haberlere çok sevindim Allah şifa versin inşallah tamamen iyileştiğini yazarsın bize
ilknurcum hoş geldin.ben anneme gitsem de bi şey değişmiyo pek yardım edemiyo başındaki yoğunluktan.bence fırsatın varken zaman zaman tekrarla bunu:))
canım çok geçmiş olsun. inşallah hemen çıkarsınız.herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüzeve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum
canım öğrenirsen banada haber ver. ne güzel oluraz önce şöyleee bir okuyup çıkmıştım burda olmanıza sevindim. Handancığım nasılsın canım? Ömer Efe nasıllar? İnşallah herşey yolundadır.
Bu arada lazere gitmeyi mi düşünüyorsun gidersen nasıl yapıyorlar acı var mı yazarsan sevinirim, şu kıl-tüy işinden ben de kurtulmak istiyorum.
Haaa kız çoçuğu olanlar, duymuştum KK'den galiba, karınca yumurtası yağı mı sürüyorlardı ne kızların koltuk altlarına falan, çıkmıyormuşmuş, denesek mi nee, bir zararı olur mu yapan var mı?
benimde iznim bitmişti pazartesi çıkışımı aldım. malum özel sektör rapor falan işlemiyorDoğum iznim bugün bitti ama işe başlayamam yiğidimi bırakamam!!!! Karnelere kadar rapor almalıyım . Üfff ne kadar az izin veriyor bu devlet!!
abartmıyorum bu aç aç demelerinden emzirmeden soğudum resmen ya acayip bi tiksinti oldu bu lafa karşı bende öööööööööööfcanım üzülme önemli olan sağlıklı olması
gitmicem zaten canım daha kesin kararlıyım. süt sağıp vermiştim yanında canım ondan rahat rahat verdim.
ben oğluşumun şapkasını indiriyorum burnunun ucuna kadar uyku gözlüğü gibi oluyo gözlerinide açamıyo uyurken deneyin sizde
çok sağol canımm amiiiiinnn..!
canım nolduğunu bilmiyorum ama çok geçmiş olsun umarım hemen çıkarsınız.
günaydın kızlar, oyunhalısı kullanan varmı? alsam mı almasam mı kararsız kaldım. yatırdığım zaman etrafa bakınıyor, ve tv ye çok bakıyor... şimdiden tvye bakmasın, oyalanması için oyun halısı almayı düşünüyorum...
bu ara ben Ayşe, kızımda Zeynep Eda... tanıttım mı kendimi hatırlamıyorumbu sayfa bana çok yardımcı oluyor, istanbulda yanlızım ve ilk bebeğim olduğu için bir çok soru işareti oluyor... burada çoğu soruma cevap buluyorum
kızlar sizinde bebeğinizin tırnaklarını kestiğiniz halde kendini çiziyomu?ben kesiyorum ama yinede çiziyo burnunu kanatmış gece
memnun oldum kendi adıma:)benim de adım Ayşeeeeeeeee:) kızımın adı da Elif Gülce:)
bende memnun oldum adaşım
sizde mart annelerimisiniz?
hoşgeldin canımya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye?listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu
ayyyy bayılajagımm şimdi.herkesin etrafında dolu demekki bu model insanlardan.en kötüsüde benim başımda çünkü bunu yapan eşimaç bu çocuk..aç bu çocuk..bu lafı duymaktan nefret, söyleyenlerden daha da nefret ediyorum..doğurduğumdan beri aynı sey..evet çok bol sütüm yok onu bizde biliyoruzda böyle yapıp olanıda kaçırıyorlar..ama bugün ev tartısında tarttım 2 haftada yine kilo almamış..perşembe kontrole gidicem bakalım..memeyide artık iştahlı emmiyor zaten helede gündüzleri..sabah akşam mama veriyorum ama kilo almadıysa iyice başlicaz mamaya sanırım..çok moralim bozuldu bu gece buna:2:
bende diyorum martenezi kim:44:bizim tüpcan iyi maşallah reflü dışında bir sıkıntımız yok.onada alıştık artık.kusa kusa büyüyoruz işte.siz neler yapıyorsunuzilknurcuğum deniz ben, napıyo tüpcanım benim?? valla ben tüpe alıştım seneye dondurulmuşu da deneyeyim diyorum oldu oldu olmadı olmadı ne dersin aklımı mı kaçırmışım acaba???
Allah kolaylık versin canım benim.inş.nazlı kelebek biran evvel gece uykusunada alışıruykummmm varr sabah altıdan beri ayaktayım hos gece uyudum mu sanki
iki gündür karartma yapıyorum oturma odasındaki düzende uyutmaya calısıyorum erkenden erken derken sabahın besinden önce yani:)
dün ücte uyutmayı basardım cok sevindirik olmustum bugün de basaracak gibiydim en azından sersemlemişti yavrum uyku önü hazırlıgımız oluyordu gibi ta ki o kör olasıca gaz gelip bogazına yapıana kadar yavrumun gak guk ayy uyhhh derken acıldı uyku muyku kalmadı bilerek seslenmiyorum görünmüyorum ama o var gücüyle basını cevırıp yattıgı yerden bana bakmaya calısıyor fonda da aguuuuu aguuuular esligiyle yavrum benimm oyybir ögrendi aguyu o gün bugündür aglasa agu gülse agu gecenin ücü besi derdi gücü agu oldu kuzum oy nasıl oynayasım var esasında su an onunla ama cevap vermıycem bısekılde gece uykusuna alıstırmam geceyı ögretmem lazım
hoşbulduk sultancım.evet dinlendim ama annem yine ayakta sallamaya alıştırdığı için şimdi onun zorluklarını yaşıyoruzohh ne güzel dinlenmişsindir canım. hoşgeldin canım. yahyada huy değiştirmiştir şimdi. ben annemlere gidince kızım hep kucakta daha kötü oluyor yaa.
bencede tatlım en kısa zamanda tekrarlamam lazımilknurcum[/COLOR] hoş geldin.ben anneme gitsem de bi şey değişmiyo pek yardım edemiyo başındaki yoğunluktan.bence fırsatın varken zaman zaman tekrarla bunu:))[/COLOR]
çok geçmiş olsun.inş.kuzucuk biran evvel eve dönecek kadar iyileşirherkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüzeve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum
benim doğum iznim 28 nisanda bitmiştiDoğum iznim bugün bitti ama işe başlayamam yiğidimi bırakamam!!!! Karnelere kadar rapor almalıyım . Üfff ne kadar az izin veriyor bu devlet!!
az önce şöyleee bir okuyup çıkmıştım burda olmanıza sevindim. Handancığım nasılsın canım? Ömer Efe nasıllar? İnşallah herşey yolundadır.
Bu arada lazere gitmeyi mi düşünüyorsun gidersen nasıl yapıyorlar acı var mı yazarsan sevinirim, şu kıl-tüy işinden ben de kurtulmak istiyorum.
Haaa kız çoçuğu olanlar, duymuştum KK'den galiba, karınca yumurtası yağı mı sürüyorlardı ne kızların koltuk altlarına falan, çıkmıyormuşmuş, denesek mi nee, bir zararı olur mu yapan var mı?
ya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye?listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu
şuanda bizimkininde yumruğu ağzındaKızlar ya yumruklarını emiyor ya bebişler, acaba ilerde başparmaklarını filan emmeye dönüşür mü bu? Emzik veriyorum görüdkçe ama vargücüyle emiyor yahu, bir saniye içinde yapışıveriyor yumruğuna
ayyyy bayılajagımm şimdi.herkesin etrafında dolu demekki bu model insanlardan.en kötüsüde benim başımda çünkü bunu yapan eşimdün akşam istisnasız saydım eve geldikten sonraki ilk yarım saat içinde 5 kere sordu yaaa mamasını kaçtaverdin diye.çocuk gakdese aç diyor guk dese aç diyor helede herhangi bir sebepten ağlarsa kesin açlıktan ölüyor yaniii QUOTE]
tünaaaydın güzel hemşire:) evet al benden de o kadar bu çocuk aç, Ayşeeeee emzir annesi, afferim kızıma al anneni al, Maşşallah Maşşallah ,yee anneni yeeee gibi tabirler süt merkeziyim yaa anın da hazır alo süt:)
Karınca yumurtası kremleri filan yasaklandı ya, ben kullanmayı düşünmedim..Yağlar da nasıl üretiliyor bilmiyoruz ya.. Ben emin olamadım.. Ya bir de benim kızımın kulağında alnında filan tüycükler var minik, dökülür diye bekliyorum ama dökülmedi daha. Sizlerde var mı?
hımmm yasaklandığını bilmiyordum ben kendime dahi denemedim de KK de bebişlerine deneyenleri mi ne okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. Bak şimdi pimpiriklendim denemem uygulamam ben de o zaman. Yaaa biz kıl tüyden çektik kızlarımız çekmesin bari diyecektim. O zaman Allah izin verir de o günleri görürsek lazere gitsinler o zaman kimbilir ne teknolojik şeyler çıkaaar.
Kulağında, omzunda, hatta poposunda tüycükler var canım onlar zamanla dökülürmüş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?