2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

abartmıyorum bu aç aç demelerinden emzirmeden soğudum resmen ya acayip bi tiksinti oldu bu lafa karşı bende öööööööööööf canım üzülme önemli olan sağlıklı olması

gitmicem zaten canım daha kesin kararlıyım. süt sağıp vermiştim yanında canım ondan rahat rahat verdim.

ben oğluşumun şapkasını indiriyorum burnunun ucuna kadar uyku gözlüğü gibi oluyo gözlerinide açamıyo uyurken deneyin sizde

ecem canım her şeyin hayırlısı olsun insan olayları bilmeden youm yapamıyor.inşallah her şey gönlünce istediğin gibi olur,Allah yavrunu sana bağışlasın

çok sağol canımm amiiiiinnn..!

herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüz eve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum

canım nolduğunu bilmiyorum ama çok geçmiş olsun umarım hemen çıkarsınız.

günaydın kızlar, oyunhalısı kullanan varmı? alsam mı almasam mı kararsız kaldım. yatırdığım zaman etrafa bakınıyor, ve tv ye çok bakıyor... şimdiden tvye bakmasın, oyalanması için oyun halısı almayı düşünüyorum...

kullananlar memnunmusunuz? hangisini önerirsiniz?

bu ara ben Ayşe, kızımda Zeynep Eda... tanıttım mı kendimi hatırlamıyorum bu sayfa bana çok yardımcı oluyor, istanbulda yanlızım ve ilk bebeğim olduğu için bir çok soru işareti oluyor... burada çoğu soruma cevap buluyorum

herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüz eve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun kızına inş kısa zamanda iyileşir evinize dönersiniz sağlıkla

valla canım baktım iyileri 150 den aşağı diil bende oyun halısının topiği vardı orda sordum gerçekten iyi oluyosa aliyim diye o parayı vermeye deemez dediler. çok fazla durmuyomuş içinde bebekten bebeğe değişiyo tabi ama renkli oyuncaklarlada ilgisini çekebilirsin

Allah razı olsun canım İnşallah yaa

canım çok geçmiş olsun. inşallah hemen çıkarsınız.

canım öğrenirsen banada haber ver. ne güzel olur
Doğum iznim bugün bitti ama işe başlayamam yiğidimi bırakamam!!!! Karnelere kadar rapor almalıyım . Üfff ne kadar az izin veriyor bu devlet!!
benimde iznim bitmişti pazartesi çıkışımı aldım. malum özel sektör rapor falan işlemiyor

bende bu sözden nefret ediyorum. bide yeni emdi dediğimde eşim emzirmek istemiyorsun sen diyor. deliriyorum yaaa. süt konusundada iyi etmişsin canım. iyi düşünmüşsün. gitme canım

kızlar sizinde bebeğinizin tırnaklarını kestiğiniz halde kendini çiziyomu?ben kesiyorum ama yinede çiziyo burnunu kanatmış gece

selam ben oyun halısını migrostan aldım çokta ucuzdu. Bence pahalısına gerek yok üstüne nasıl olsa istediğini takıyorsun ayrıyetten. Fischer price oyuncaklardan vardı ben ayrıca onlarıda taktım , ama daha uzanmasını bilmiyor yakalmasını bilmiyor benimki o yüzden garibim dönencesini seyreder gibi onlara bakıp duruyor. Sıkılınca kaldırıyorum.

memnun oldum kendi adıma:)benim de adım Ayşeeeeeeeee:) kızımın adı da Elif Gülce:)

ya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye? listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu
hoşgeldin canım

ayyyy bayılajagımm şimdi.herkesin etrafında dolu demekki bu model insanlardan.en kötüsüde benim başımda çünkü bunu yapan eşimdün akşam istisnasız saydım eve geldikten sonraki ilk yarım saat içinde 5 kere sordu yaaa mamasını kaçtaverdin diye.çocuk gakdese aç diyor guk dese aç diyor helede herhangi bir sebepten ağlarsa kesin açlıktan ölüyor yaniii

ilknurcuğum deniz ben, napıyo tüpcanım benim?? valla ben tüpe alıştım seneye dondurulmuşu da deneyeyim diyorum oldu oldu olmadı olmadı ne dersin aklımı mı kaçırmışım acaba???
bende diyorum martenezi kim:44:bizim tüpcan iyi maşallah reflü dışında bir sıkıntımız yok.onada alıştık artık.kusa kusa büyüyoruz işte.siz neler yapıyorsunuzbende aynı şeyleri düşünüyorum aslındasonra diyorum olmazsa tamamda ya ikiz olursa

Allah kolaylık versin canım benim.inş.nazlı kelebek biran evvel gece uykusunada alışır

ohh ne güzel dinlenmişsindir canım. hoşgeldin canım. yahyada huy değiştirmiştir şimdi. ben annemlere gidince kızım hep kucakta daha kötü oluyor yaa.
hoşbulduk sultancım.evet dinlendim ama annem yine ayakta sallamaya alıştırdığı için şimdi onun zorluklarını yaşıyoruz

ilknurcum[/COLOR] hoş geldin.ben anneme gitsem de bi şey değişmiyo pek yardım edemiyo başındaki yoğunluktan.bence fırsatın varken zaman zaman tekrarla bunu:))[/COLOR]
bencede tatlım en kısa zamanda tekrarlamam lazım

çok geçmiş olsun.inş.kuzucuk biran evvel eve dönecek kadar iyileşir

Doğum iznim bugün bitti ama işe başlayamam yiğidimi bırakamam!!!! Karnelere kadar rapor almalıyım . Üfff ne kadar az izin veriyor bu devlet!!
benim doğum iznim 28 nisanda bitmiştişimdi yıllık izinimi kullanıyorum.geçen seneden kalanlarla birlikte temmuzun başına kadar izindeyim.sonrası Allah kerim.....

kızlar bu alıntılarıyaptığımda sabahtı daha ve ben size günaydın yazacaktım ama bitirinceyekadar öğlen oldu bile...
o zaman tünaydın kızlarrrr

Karınca yumurtası kremleri filan yasaklandı ya, ben kullanmayı düşünmedim..Yağlar da nasıl üretiliyor bilmiyoruz ya.. Ben emin olamadım.. Ya bir de benim kızımın kulağında alnında filan tüycükler var minik, dökülür diye bekliyorum ama dökülmedi daha. Sizlerde var mı?

Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin..

ya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye? listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu

Hoşgeldin..

Kızlar ya yumruklarını emiyor ya bebişler, acaba ilerde başparmaklarını filan emmeye dönüşür mü bu? Emzik veriyorum görüdkçe ama vargücüyle emiyor yahu, bir saniye içinde yapışıveriyor yumruğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…