aç bu çocuk..aç bu çocuk..bu lafı duymaktan nefret, söyleyenlerden daha da nefret ediyorum..doğurduğumdan beri aynı sey..evet çok bol sütüm yok onu bizde biliyoruzda böyle yapıp olanıda kaçırıyorlar..ama bugün ev tartısında tarttım 2 haftada yine kilo almamış..perşembe kontrole gidicem bakalım..memeyide artık iştahlı emmiyor zaten helede gündüzleri..sabah akşam mama veriyorum ama kilo almadıysa iyice başlicaz mamaya sanırım..çok moralim bozuldu bu gece buna:2:
çoook teşekkür ederim canım. kesinlikle dediğin doğru ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar o kadar doğru ki.amin canım aminnn,başımız sıkışınca hemencecik yanımızda olanlar ve bizi menfatsiz seven anne ve babalarımız.bende gurbet kuşuyum ailem istanbulda ben ankarada özlem içindeyiz yanii
aayyy beğenmemek mümkünmü o meleği yerim senin gamzeni maşallah maşallah
üzüldüm canım yaa. işin çok zor Allah yardımcın olsun. biraz büyüse rahat olursun ama şimdi zor işte. ama o aleti eşin kapatmazsa bi daha sorun olmaz herhalde değilmi canım.eşimde işitme engelli canım ama gece vardiyada çalışıyor ben ve oğlum gecede uyuyoruz
birde ilk kez başımıza geldi eşime çok kızdım neden çünkü cihazı sarj yaparken kapattı dolunca beşiği koydu açmayı unutmuş gece bebiş uyanmış çok ağlamış duymadımne kadar ağladı bilmiyorum o zaman kafamda uyan bebeği bakın diye bi hissim var bi baktım ayy çok üzüldüm walla kucağıma aldım ama kapatmamız gerek yok ki eşim dedi ki uyanıkken ağla ağla boşa tirteşim yapıyor pil bitiyor falan filan bu yüzden hep kapattı kapatmıcan başka yere koysun dedim neyse bidaha olmayacak inşallah her zaman dikkatli olmamız lazım
maşalah canım yaaa. İnşallah hep böyle devam eder. biz hala ayaktayız. öncesinden daha kötü artık kızım. aşıdan sonra daha kötü olduk. ağda işide iyi olmuş ne güzel vallaaa.iiyi geceler kızlar hepinize nasılsınız?geçmişi okuyamadım tam açtım oğluş uyandı..bu arada ilk kez saat 9da uyudu oğlumvee hala uyanmadı..Allah'ım dualarımı kabul etti inşallah bundan sonra düzenli bir uykusu olur kızlar ben en son ağdamı 3 ay önce yapmıştım ve hala çıkmadı tüyler acaba hormon bozukluğu falan yaşıyo olabilir miyim?gerçi seviniyorum bu kaadar işin arasında birde onla uğraşmıyorum ama benim gibi 11 yıl yurtta kalmış ve uzun süre şaplı yemek yemiş birisi için alışılmadık bir durum:) kaşlarımın sadece arasını alırım onlar bile çıkmadı:44::44:
ohhh ne güzel maşallah emire. babasınada sarılırmış. oyy yerim ben onu.cemile bebeğini aldırdı ama galiba ölüyor. ama ölürse film biter değilmi. sanırım gelecek sezona güzel bi final hazırlıyorlar.Kızlar emir 9 dedi mi uyuyor.Tam ben yatacagım zaman emmeye kalkıyor sıpaŞuan babasının gögsüne büzülmüş gömleginden ttutmuş bir şekilde uyuyor Öyle bir geçer zaman ki dizisinde bebegini aldırdı cemile
ohh gözün aydın canım gelmiş oğluşun. gitme canım daha çok üzülürsün. helede seni üzen ayrılma sebebiniz onlarda daha çok gerilirsin. ama anlamadığım o kadar sürede acıkmıyormu oğlun. keşke 6 aylıktan sonra alsalar böyle.geldi demin oğluşum emzirdim uyuttumevet canım bundan önce beraber görüşüyoduk ama sinirlerimi etkilediği için galiba sütüm azaldı ondan uzaklaşıp düşünmemeye çalışıyorum görüştükçe kötü oluyo.. valla canım öle oldu malesef dha 1 aylık diildi ayrıldımızda bide aile sevgisini ilk aylar kokudan alırmış bebişler
ohh ne güzel dinlenmişsindir canım. hoşgeldin canım. yahyada huy değiştirmiştir şimdi. ben annemlere gidince kızım hep kucakta daha kötü oluyor yaa.merhaba kızlar
10 günden beri annemlerde keyif yapıyordum ama kürkçü dükkanına geri döndüm
oradayken telefondan faceye bağlanıyordum ama burasınıda özlemişim.geçmişe pek dönemiyorum malum vakitsizlik...inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyilerdir.
tiara senin durumunu gördüm canım.herşeyin hayırlısı demekten başka bizim elimizden gelen yok sanırım ama derdini dinlemek için biz herzaman yanında olacağız canım
kızlar bugün canım çok sıkıldı her nekadar düşünmesemde üzüldüm...bugün üst kat komşum geldi yarına biraz yaprağım varda kötü olmaya başlamış saralım beraber diye çağırdım o da hemen geldi yaprakları suya koydu falan derken oğlşuma aaaa ne kadar zayıflamış bu bebek doğduğunda kiloluydu iyi bakamamışsın demez miemziriyon mu mama mı veriyon dedi bende emziriyom deyince aç bu çocuk aç dedi bende yok dr kontrollerde iyi olduğunu söyledi dedim eee başında bir büyük yok ki dedi..bakın 2 aylık kontrole gittiğimizde 6100 gr ve 60 cm idi...zayıf değil bence ama o niye öyle dedi ki:44: sizce de zayıf mı bebişim dr iyi demesine rağmen pimpiriklendim
hoşgeldin canım. inşallah sağlıkla büyür kuzucuğun.ya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye?listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu
uykummmm varr sabah altıdan beri ayaktayım hos gece uyudum mu sanki
iki gündür karartma yapıyorum oturma odasındaki düzende uyutmaya calısıyorum erkenden erken derken sabahın besinden önce yani:)
dün ücte uyutmayı basardım cok sevindirik olmustum bugün de basaracak gibiydim en azından sersemlemişti yavrum uyku önü hazırlıgımız oluyordu gibi ta ki o kör olasıca gaz gelip bogazına yapıana kadar yavrumun gak guk ayy uyhhh derken acıldı uyku muyku kalmadı bilerek seslenmiyorum görünmüyorum ama o var gücüyle basını cevırıp yattıgı yerden bana bakmaya calısıyor fonda da aguuuuu aguuuular esligiyle yavrum benimm oyybir ögrendi aguyu o gün bugündür aglasa agu gülse agu gecenin ücü besi derdi gücü agu oldu kuzum oy nasıl oynayasım var esasında su an onunla ama cevap vermıycem bısekılde gece uykusuna alıstırmam geceyı ögretmem lazım
aç bu çocuk..aç bu çocuk..bu lafı duymaktan nefret, söyleyenlerden daha da nefret ediyorum..doğurduğumdan beri aynı sey..evet çok bol sütüm yok onu bizde biliyoruzda böyle yapıp olanıda kaçırıyorlar..ama bugün ev tartısında tarttım 2 haftada yine kilo almamış..perşembe kontrole gidicem bakalım..memeyide artık iştahlı emmiyor zaten helede gündüzleri..sabah akşam mama veriyorum ama kilo almadıysa iyice başlicaz mamaya sanırım..çok moralim bozuldu bu gece buna:2:
bende lazer epilasyuon yaptırmaı düşünüyom araştırma içindeyim hele bir emzirme dönemi bitsin sonra inşallah
canım ben dr.uma danıştım yapılableceğini söyledi,ben de kararsız kaldım şimdi:26:
hangi bölgeye yaptırmayı duşunuyosun canım
az önce şöyleee bir okuyup çıkmıştım burda olmanıza sevindim. Handancığım nasılsın canım? Ömer Efe nasıllar? İnşallah herşey yolundadır.
Bu arada lazere gitmeyi mi düşünüyorsun gidersen nasıl yapıyorlar acı var mı yazarsan sevinirim, şu kıl-tüy işinden ben de kurtulmak istiyorum.
Haaa kız çoçuğu olanlar, duymuştum KK'den galiba, karınca yumurtası yağı mı sürüyorlardı ne kızların koltuk altlarına falan, çıkmıyormuşmuş, denesek mi nee, bir zararı olur mu yapan var mı?
herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüzeve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum
cnm çok teşekkür ederim.benimde iznim bu cuma bitiyo ben de rapor alıcam 5 er gün sen de öle yap.mdrr.müz çok iyi bi insan öle yap idare ederiz dediDoğum iznim bugün bitti ama işe başlayamam yiğidimi bırakamam!!!! Karnelere kadar rapor almalıyım . Üfff ne kadar az izin veriyor bu devlet!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?