2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilknurcuğum deniz ben, napıyo tüpcanım benim?? valla ben tüpe alıştım seneye dondurulmuşu da deneyeyim diyorum oldu oldu olmadı olmadı ne dersin aklımı mı kaçırmışım acaba???

valla canım öle böyle büyüyecekler, arkadaşımda evlerden ırak bağısak kanmseri çıktı ve 5 aylık bebeği var ne yapsın kızcağız bunları da düşün canım moral bozma emebildiği kadar emsin gerisini çok dert etme, mama alanlara da evelalah hiçbir şey olmuyor öyle olsa çocuk kalmazdı ne kadar rahat o kadar çok süt

uykummmm varr sabah altıdan beri ayaktayım hos gece uyudum mu sanki
iki gündür karartma yapıyorum oturma odasındaki düzende uyutmaya calısıyorum erkenden erken derken sabahın besinden önce yani:)
dün ücte uyutmayı basardım cok sevindirik olmustum bugün de basaracak gibiydim en azından sersemlemişti yavrum uyku önü hazırlıgımız oluyordu gibi ta ki o kör olasıca gaz gelip bogazına yapıana kadar yavrumun gak guk ayy uyhhh derken acıldı uyku muyku kalmadı bilerek seslenmiyorum görünmüyorum ama o var gücüyle basını cevırıp yattıgı yerden bana bakmaya calısıyor fonda da aguuuuu aguuuular esligiyle yavrum benimm oyy bir ögrendi aguyu o gün bugündür aglasa agu gülse agu gecenin ücü besi derdi gücü agu oldu kuzum oy nasıl oynayasım var esasında su an onunla ama cevap vermıycem bısekılde gece uykusuna alıstırmam geceyı ögretmem lazım

çoook teşekkür ederim canım. kesinlikle dediğin doğru ne demişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar o kadar doğru ki.

üzüldüm canım yaa. işin çok zor Allah yardımcın olsun. biraz büyüse rahat olursun ama şimdi zor işte. ama o aleti eşin kapatmazsa bi daha sorun olmaz herhalde değilmi canım.

maşalah canım yaaa. İnşallah hep böyle devam eder. biz hala ayaktayız. öncesinden daha kötü artık kızım. aşıdan sonra daha kötü olduk. ağda işide iyi olmuş ne güzel vallaaa.

ohhh ne güzel maşallah emire. babasınada sarılırmış. oyy yerim ben onu.cemile bebeğini aldırdı ama galiba ölüyor. ama ölürse film biter değilmi. sanırım gelecek sezona güzel bi final hazırlıyorlar.

ohh gözün aydın canım gelmiş oğluşun. gitme canım daha çok üzülürsün. helede seni üzen ayrılma sebebiniz onlarda daha çok gerilirsin. ama anlamadığım o kadar sürede acıkmıyormu oğlun. keşke 6 aylıktan sonra alsalar böyle.

ohh ne güzel dinlenmişsindir canım. hoşgeldin canım. yahyada huy değiştirmiştir şimdi. ben annemlere gidince kızım hep kucakta daha kötü oluyor yaa.

yani bişey derdimde olmayacak. daha ne kadar olacak özlem. delimi bu komşun. iyi bari 10 kilo olsaydı. maşallah çok güzel kilosuda boyuda. hep böyle devam etsin İnşallah.

ya ben de martt annesiyim..:96: çok mu geç kaldım mart anneleri arasına girmeye? listeye benim de ismimi yazabilir misiniiiiiiiiiiiiiizzz??? 21 mart ta ERVA BETÜL adında bir kızım oldu
hoşgeldin canım. inşallah sağlıkla büyür kuzucuğun.

canım o karartmayı bende deniyorum ama hiç fayda etmiyoryaa. bizimki gözlerini daha çok açıyor beni görmek için. bu gece hiç uyumadı yine. uyumak istiyorummmm

canım o laftan bende nefret ediyorum. bide şu laftan. kızım hiç uyumuyor diyorum yaa acaba sütünmü yok diyorlar. çığlık atmak istiyorum. doktoru kilosuna boyuna çok iyi diyor maşallah. kızım emmesede ağzında tutmak istiyor oynamak istiyor. ve birinde durmak istemiorsa emmek ister gibi şeyler yapıyor bana gelince susuyor ve yüzüme bakıyor bazen gülüyor. yeni emzirdim diyorum o zaman o göğsünde süt yoktur o yüzden bırakmıştır öbürünü ver diyorlar. kimse gelsin istemiyorum yaa. tek başına daha rahatım. annemler gelirse yok demem orası ayrı. kızım onlarda çok güzel duruyor maşallah. telefonun hoparlörünü açıyorum babam konuşuyor maşallah bi gülüşü var. onuda kıskanıyorlar yaa. çok fena bizim kuzular çook. süt yok değil canım doymasa ağlar bence. demekki yapısı böyle. büyüklerdede var biliyorsun yer yer kilo almaz bazıları. acaba çokmu hareketli kuzucuğun ondan olabilirmi

herkese yazdım günaydın demeyi unuttum malum sabah olmuş artık. inşallah herkes uyuyordur bu saatte.

ecem canım her şeyin hayırlısı olsun insan olayları bilmeden youm yapamıyor.inşallah her şey gönlünce istediğin gibi olur,Allah yavrunu sana bağışlasın

sultancım babanla ilgili iyi haberlere çok sevindim Allah şifa versin inşallah tamamen iyileştiğini yazarsın bize

ilknurcum
hoş geldin.ben anneme gitsem de bi şey değişmiyo pek yardım edemiyo başındaki yoğunluktan.bence fırsatın varken zaman zaman tekrarla bunu:))

kızlar ben laser epilasyona giderken hamile kaldım tabı bıraktım doğum yaptım 40 çıkınca hemen başladım koltuk altı hariç doktorum izin verdi.çook büyük rahatlık

az önce şöyleee bir okuyup çıkmıştım burda olmanıza sevindim. Handancığım nasılsın canım? Ömer Efe nasıllar? İnşallah herşey yolundadır.
Bu arada lazere gitmeyi mi düşünüyorsun gidersen nasıl yapıyorlar acı var mı yazarsan sevinirim, şu kıl-tüy işinden ben de kurtulmak istiyorum.
Haaa kız çoçuğu olanlar, duymuştum KK'den galiba, karınca yumurtası yağı mı sürüyorlardı ne kızların koltuk altlarına falan, çıkmıyormuşmuş, denesek mi nee, bir zararı olur mu yapan var mı?

herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüz eve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum

sadece yağ zararı olmaz bence al aktardan sür. Ah keşke bizim annelerde sürseydi. :) En azından bacaklarına bir kaç kez sür ne olcak nasıl olsa en çok bir gün yıkanmıyorlar. Aslında koltuk altına da mı sürsen acaba?

herkese günaydın.bu gün hastanede 3. günümüz eve gitmek istiyom kızım baya iyileşti ama bakalım dr ne desin.geçmisi tam okuyamadın hasta olanlaara acil şifalar diliyorum

geçmiş olsun umarım heemn cıkarsınız bende geçmişi okuyamadım neden hastanede olduğunuzu bilmiyorum ama hemen iyileşip cıkmanızı diliyorum. Acil şifalar

Doğum iznim bugün bitti ama işe başlayamam yiğidimi bırakamam!!!! Karnelere kadar rapor almalıyım . Üfff ne kadar az izin veriyor bu devlet!!

Doğum iznim bugün bitti ama işe başlayamam yiğidimi bırakamam!!!! Karnelere kadar rapor almalıyım . Üfff ne kadar az izin veriyor bu devlet!!
cnm çok teşekkür ederim.benimde iznim bu cuma bitiyo ben de rapor alıcam 5 er gün sen de öle yap.mdrr.müz çok iyi bi insan öle yap idare ederiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…