BELİM AĞRIYOOOOboynum ağrıyo masaja ihtiyacımmm varrr yaşlandım yaşlandım bu genç yaşımda ahhhh ahhh
Canım ben beşikteyken emziğini veriyorum, elini tutuyorum, bazen hiç susmayacak gibi agliyor ama sesimle sakinliyor. Bazen hiç ise yaramıyor. Olsun, yaradığı kadar.
Emzirmeye devam et yine de, az da olsa emer belki. Inşallah yarın güzel haberler verir doktorunuz
evet canım hiç korunmayı düşünmüyordum nasıl olsa olmaz diye ama bilemiyorum işte....
en iyisi test yapıp bu kuruntudan kurtulmak.sonrada jinekolog yolları gözükür bana....offfffff......
iyi geceleerrrrr:79::79: nasılmış gazlı,uykusuz ve kucakta dolaşmak isteyen bebişlerin sabırlı başarılı ve güçlü annelerii bakim
oyy oyy yerim ben senin boynunu belini ağrıtan ğluşunun ellerini ayaklarını göbüşünü yanaklarını ağzınıyakında emeklemeye başlarlar o zaman sırtında emekler 5 dk tamammmm iyileştin bileeee
valla bende yemek istiyorum onu tabi çileden çıkarmadığı zamanlardaa off emeklesin azcık ele gelsin geçsin şu aylar 6 7 aylık olsunlar şimdiki tek sevincim sabah uyandığındaki 2 dk lık gülmeleri onun dışında çok inatçı ve sinirliyiiiizzz
umarım mart bebişleri sabırsız olurda hemencecik emeklerler konuşrlr rahat ederiz bizde
emünmüsün canumdurumumuz daha kötü olmaz mı? en azından şimdi kucağımızda o zaman heryerde olacaklar benim bir arkadaşımın bebeği bulaşık makinesinin kapağını içi havalansın diye açık bıraktığında içine girmiş
övgü ve damla sizi kırmızı kalemle çiziyorum..2 kg kalmış hala laf ediyorlar yaaaaaaaaa
aah şaka yapıyosunyerim ben onuu ama bi yandanda öle şimdi dışarı gitttiğimzde yanımızda olduğunu biliyoruz o zaman hep peşinde olcazzz büyüklerin dediği doru galiba "çocuk büyüdükçe dertlerde büyüyo" ama bi yandan onla oynicaz konşcaz gezcez hem çocuk hem arkadaş olcaklar bizee
bana kızamazsın benimm 7 kiloooom vaaaaarya eskidende kendimi beğenmiyodum ama şimdi fotolara bakıyorumda ZAYIFMIŞIM BEN ESKİDENNN
şey alırız bizde hani şu bele bağlanıyo lastikli yaylı gibi güvenlik şeyi ayyy adı aklıma gelmedineyse beni anlayan beğensiinnn de mutlu olayım:18::18:şimdi kimse beğenmezmiş
benim 10 kilom olduğu için altında olan herkese kızabilirimbi dakka seni face ekliyimde resimlerine bakayım canım merak ettim..
canım işte lohusalık akıntıları bittikten ve havlet olduktan sonrailknurcuğum yoksa bi durum mu var niye şüphelendin?? Bu arada ilki tüp olup diğeri normal olan o kadar çok iki çocuklu aile duydum ki... Valla ben yola çocuğum olmaz diye çıktığım için imdi 3 tane de olsa eyvallah derim gibi geliyor ve herkes haklıymış hamilelikte çektiğimi unuttum bi,le
hoppala mı diyosun canım??
canım işte lohusalık akıntıları bittikten ve havlet olduktan sonradaha hiç adet olmadım:44:emzirme durumumda yok laktasyon yüzünden gelmiyor değil yani:97:bilmiyorum işte.hala tüp bebek ilaçlarının etkisi sürüyor mu acaba?? çok mu yumurtladım ki:44:
heee birde sözde bende tek tüp var.bu kadar tesadüf biraraya gelmiş olabilir mi kiii
hoppala tavana asılıyo sanırım dimi? benim dediğim bir nevi tasma gibi yani teşbihte hata olmasın böyle bağlıyon çocuğun beline öyle geziriyon yola falan kaçmıyo
canım işte lohusalık akıntıları bittikten ve havlet olduktan sonradaha hiç adet olmadım:44:emzirme durumumda yok laktasyon yüzünden gelmiyor değil yani:97:bilmiyorum işte.hala tüp bebek ilaçlarının etkisi sürüyor mu acaba?? çok mu yumurtladım ki:44:
heee birde sözde bende tek tüp var.bu kadar tesadüf biraraya gelmiş olabilir mi kiii
hele ben hiçmi hiç doğurgan değilim canım normalde ama Allah büyük bu kadar uğraştınız beklediniz alın şimdi size peşpeşe derse6 - 7 ay adet olmayanlar var canım merak etme bu kadar doğurgan diilizdir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?