2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BELİM AĞRIYOOOO boynum ağrıyo masaja ihtiyacımmm varrr yaşlandım yaşlandım bu genç yaşımda ahhhh ahhh

oyy oyy yerim ben senin boynunu belini ağrıtan ğluşunun ellerini ayaklarını göbüşünü yanaklarını ağzını yakında emeklemeye başlarlar o zaman sırtında emekler 5 dk tamammmm iyileştin bileeee

edicem tabi ama bugünden sonra pek umudum kalmadı..geceleri kesmese bari..inşallah kulağımızda geçmiştir.bakkalım kilo nasıl..meraktayız

evet canım hiç korunmayı düşünmüyordum nasıl olsa olmaz diye ama bilemiyorum işte....
en iyisi test yapıp bu kuruntudan kurtulmak.sonrada jinekolog yolları gözükür bana....offfffff......

3 aydır hiç gitmedim bende spiral mi ne ondan takınıcam ama hem korkuyorum hem 300 lira vermek işime gelmiyor

iyi geceleerrrrr:79::79: nasılmış gazlı,uykusuz ve kucakta dolaşmak isteyen bebişlerin sabırlı başarılı ve güçlü annelerii bakim

depresyonda

slm kızlar epeydir size yazmıyorum kızımın erken geleceği belli olunca şubata geçmiştim..sermestin alıntısını gördüm de cevap yazayım dedim.ağzının içini tırnağıyla yırtmış olabilir benim arkadaşımda öyle olmuştu.ince bir çizgiyse doktorlar farketmeyebilir..

valla bende yemek istiyorum onu tabi çileden çıkarmadığı zamanlardaa off emeklesin azcık ele gelsin geçsin şu aylar 6 7 aylık olsunlar şimdiki tek sevincim sabah uyandığındaki 2 dk lık gülmeleri onun dışında çok inatçı ve sinirliyiiiizzz

umarım mart bebişleri sabırsız olurda hemencecik emeklerler konuşrlr rahat ederiz bizde

Bayanlar bebişlerinizin agularını ilk ne zaman duydunuz,yani kaç günlükken başladılar,bir de ne zamandan sonra arttıyor.Biraz saçma bir soru gibi gelebilir;ama benim kızım geçen hafta daha çok aguluyordu,bu günlerde pek söylemiyor.Ben de o aguuu dedikçe çok mutlu oluyorum.Konuşsa ne yaparım bilmiyorum

emünmüsün canum durumumuz daha kötü olmaz mı? en azından şimdi kucağımızda o zaman heryerde olacaklar benim bir arkadaşımın bebeği bulaşık makinesinin kapağını içi havalansın diye açık bıraktığında içine girmiş

ilknurcuğum yoksa bi durum mu var niye şüphelendin?? Bu arada ilki tüp olup diğeri normal olan o kadar çok iki çocuklu aile duydum ki... Valla ben yola çocuğum olmaz diye çıktığım için imdi 3 tane de olsa eyvallah derim gibi geliyor ve herkes haklıymış hamilelikte çektiğimi unuttum bi,le

aah şaka yapıyosun yerim ben onuu ama bi yandanda öle şimdi dışarı gitttiğimzde yanımızda olduğunu biliyoruz o zaman hep peşinde olcazzz büyüklerin dediği doru galiba "çocuk büyüdükçe dertlerde büyüyo" ama bi yandan onla oynicaz konşcaz gezcez hem çocuk hem arkadaş olcaklar bizee

şey alırız bizde hani şu bele bağlanıyo lastikli yaylı gibi güvenlik şeyi ayyy adı aklıma gelmedi neyse beni anlayan beğensiinnn de mutlu olayım:18::18:şimdi kimse beğenmezmiş

canım işte lohusalık akıntıları bittikten ve havlet olduktan sonra daha hiç adet olmadım:44:emzirme durumumda yok laktasyon yüzünden gelmiyor değil yani:97:bilmiyorum işte.hala tüp bebek ilaçlarının etkisi sürüyor mu acaba?? çok mu yumurtladım ki:44:
heee birde sözde bende tek tüp var.bu kadar tesadüf biraraya gelmiş olabilir mi kiii

6 - 7 ay adet olmayanlar var canım merak etme bu kadar doğurgan diilizdir heralde

hoppala tavana asılıyo sanırım dimi? benim dediğim bir nevi tasma gibi yani teşbihte hata olmasın böyle bağlıyon çocuğun beline öyle geziriyon yola falan kaçmıyo

ay o ne be tasma gibiii :26: duymamıştım ama kötü o da çocuğu engellemek :26: bence en iyisi biz terbiye verelim kaçmasınlar ellerinden tutsunlar annelerinin uslu cici çocuk olsunlar (hayal görüyorum tabi )

halvet ha...umarım kocalarımız sülüman olmaz başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…