2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BÜTÜN ANNİŞLERE GÜNAYDIIIIIIIIIN

ayy çok güldüm kıyamam oğluşuna benim oğlumda öyle oldu hep yüzüne işemiş göz dolu dolu

büyüdüğünde dalga geçcem onla yüzüne işedin oğluuum sen diye

O sabah gülmeleri bütün güne yayılacak canım az kaldı

ayy inşallah o zaman heryerini ısırırm valla

Günaydın güzel anneler, hepimize bol süt , gazsız sorunsuz bol uykucu bir bebek, mutlu bir günn diliyorum:))

Son düzenleme:

valla canım ben seçmedim görmedim bilmedim bana geldi ve kullanıyorum hiç inciğine cinciğine bakmicaksııın al en çok içine sineni ilerde zaten puset kullancazzz oturmaya başladıklarındaa

Bu kk bilinçaltımda tuhaf oyunlara girişti sanırsam.
Sultan dün rüyamda seni ve aileni gördüm, baban iyileşmişti canım İnşallah gerçek olur yakın zamanda.

Bir de Damla seni gördüm rüyamda, yani kkya yazdıklarını, demişsin ki Mert artık her şeyi anlıyor, parka gittiğmizde kuş gördük, Mert 4 ayrı şekilde kendini "ben de kuşum" diye anlattı Ben de maşallah Mert'e diyomuşum, bizimkinden daha tık yok

Efem çok yaramaz Batum desen hiç durmuyor ben tirlatiiyorum ay herseye sınır oluyorum depresyondayom en saniyorumki ark 2 cocuk cokk zor az yas farkı iyi ama büyüyene kadar zorluyor insanı ..

selam kızlar ben kafayı yicem. kızım zayıff.. dun konrtole gittik yine cok az almış.. sütüm de az zaten.bir onceki kontrolde dr geceleri mama var demişti. ama bizim kız biberon almıyo ki... kaşıkla deniyorum onu da tükürüyo.. her marka denedim almıyo almıyorr... ne yapmam gerek? bnm gibi bebegi biberon almayan var mı?????

valla canım ben seçmedim görmedim bilmedim bana geldi ve kullanıyorum hiç inciğine cinciğine bakmicaksııın al en çok içine sineni ilerde zaten puset kullancazzz oturmaya başladıklarındaa

günaydın
canım pierre cardin arkadaşım kullandı memnun kalmadı ben kraft aldım benim için çift yönlü olması ve hafif olması önemliydi kraft ın lite modelini aldım çok hafif kapattığında ayakta durabiliyor kapatması da kolay fiyatı da uygun memnunum

yanlış yerden alıntı yapmışım neyse umarım arlkadaş görür. :))

Son düzenleme:

selam, Nil kaç kilo almış ki ? valla ben sızan sütümü biberona döküp öyle veriyorum, benim de öyle çok çok sütüm yok, doktor zaten bu bebeğin potansiyeli bu olamaz dedi, galiba biz de mamaya başlayacağız, Sonraki kontrolde herşey belli olacak. Avent'i denedin mi?

sanmam ama yine de Allah istedikten sonra...

aaaaaaayneeeeeen evi .ok götürüyor ama çık o ruh halinden canım çıkalım

ÇıLdırcam oğLum zaten zar zor uyuyor bahçemizde kedinin biri köpeğimizin yokluğundan faydalanıp doğum yapmış 3 tane yan komşumuzunda köpeği yavrulamış 7 tane kedi köpek sesleri birbirine karışmış camı kapıyorum evde ses yalıtımı var ona rağmen bütün sesler odanın içnde gibi oğlum uyanıp duruyor

canım,70. gunde 1,5 kilo almış.cok az yani... avent chicco dr browns denedim almıyor almıyorrr zaten emzik de almıyor...

Al bendende o kadar hatta kendi kendimi güdülüyorum kalkıp temizlik yaparsam ütü yaparsam hareket etmiş olurum belki zayıflarım diye düşünüyorum hatta kendi kendime 36 bedenle hamile kaldın bak 40 bedensin diyorum sonra o dediklerim bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor

Nuraycığım şimdi kaç kilo Nil aslında onu da sormak istemiştim, 1,5 kilo yu ne kadarlık zamanda aldı ki bence güzeeeellll

kızımla ben şu an internete beraber bakıyoruz neeee yapayım yapıştı bana,karnımdayken de KK yı takip ederdi, kızın ilk kavrayacağı şey mause olacak

benimki hep kucağımda ben kk yazarken edada beni izliyor kucaımda oynuyor bişeylere dokunmak istiyor

canım benimde 2 kilo fazlam var ama yinede çoğuşey zorla oluyor. alt ayrı üst hiç olmuyor. sanırım emzirdiğimiz sürece olmayacak.

canım bende düşündüm ama sonra kıyamadım. sütü çoğaltan tek şey su ama asıl doyuran ve büyüten içindekilermiş yani yediğimiz şeyler damla söylemişti banada.

benim kızımda yapıyor aynını. bide sabah 5 te yapıyor bazen onları artık ne yapacağımı şaşırıyorum.

bende hep ıslak mendil kullandım doktor bişey olmaz demişti.

canım yaa çok geçmiş olsun. maşallah kilosuda boyuda çok iyi Allahım korusun.

benim kızımda aynı sesler çıkarıyor bide oynama işi başladı şimdi. emerken karnı doyunca oynamaya başlıyor. ucunu ağzına alıyor iyice çekerek ağzından çıkarıyor bi ses çıkıyor doşuna gidiyor gülüyor bi daha yapıyor. kapatınca ağlıyor cadı.

dur hele canım bismillah ama olurmu olur. olan çok fazla kişi var. kafa rahatladı ya olur mu olur.

BELİM AĞRIYOOOO boynum ağrıyo masaja ihtiyacımmm varrr yaşlandım yaşlandım bu genç yaşımda ahhhh ahhh
benimdeeee. bide bende siyatik olmuş fıtıkta olabilirmiş çok ağrıyor doktor sürekli masaj yapılması lazım dedi ama kim yapacak. annem yakın olsan ben yapardım diyor ama.

övgü ve damla sizi kırmızı kalemle çiziyorum..2 kg kalmış hala laf ediyorlar yaaaaaaaaa
benimde 1 kilo kalmıştı ama şimdi 3 kilo oldu sanırım. kiloyla ilgili değil yine zorla oluyor herşey. ama göbek tam gitmedi ondan sanırım. geçen gün ynegem geldi aaa dedi kız karnında bi tane dahamı var dedi ve kapıdan girer girmez söyledi sinirlerim alt üst oldu o kadarda değil ama yaa.

benim görümcemin ikizleri emeklerken oğlan kız çamaşır makinasına katmış oda içerden bağırıyormuş

Benimde 23 mayısta görümcemin oğlunun doğum günü vardı bütün aile bireyleri orada toplandık neyse benim görümcemin gerizekalı kayınpederi güya şaka yapıyor herkesin içinde Elif karnında bir tane daha mı var dedi o an o doğumgunu pastasını kafasına fırlatmak istesemde Allah olmayanlara versin ben yeni doğurdum bırakta biraz göbek kalsın demek gibi bir olgunluk gösterdim kendimi tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

Benim bütün fazlalıklarım duruyor, kendime sinir oluyorum ama yemedim mi süt olmuyor arkadaşlar ne yapayım , zaten başta mama, meme, biberon, sütü sağ olmadı mama yap filan derken içime fenalıklar geliyordu. Şimdilerde sütüm yetiyor gibi ama süt kürleri, helvalar humanalar rezenelerle anca:):):)
Şu vücudumu anlamıyorum bir sürü yağ deposu var yapsa ya sütü onlarla..
52 ile hamile kaldım . Şimdi 60-61 filanım yani 9 kilo fazlam var yaaaa...

Siz bir de 2 kilo fazlam var 3 kilo fazlam var diyorsunuz ben ne yapayımmm!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…