ayy çok güldüm kıyamam oğluşuna benim oğlumda öyle oldu hep yüzüne işemiş göz dolu dolu
O sabah gülmeleri bütün güne yayılacak canım az kaldı
ayyyyyyyyyyyyy çıldırıcam. Bir bebek arabası alamadım gitti sanki mercedes alıyorum 100 milyar vercem sanki . Üfff ne zormuş yaa. Tam buldum diyorum eşim bu çok ağır diyor, tam buldum diyorum tentesi tam kapanmıyor,burdan bir arkadaş söylemişti baby2go tango çok güzel hemde çok ucuza buluyorum ama kumaşı terletiyor diyorlar amannnn aman.
Şimdi de pierre cardin 2080 alıyım diyorum . Onlar ses yapıyor pierre cardinlere ayak çarpıyor diyorlar nedir bu aaa...
Varmı piere cardin 2080 vb.. kullanan???
valla canım ben seçmedim görmedim bilmedim bana geldi ve kullanıyorumhiç inciğine cinciğine bakmicaksııın al en çok içine sineni ilerde zaten puset kullancazzz oturmaya başladıklarındaa
selam kızlar ben kafayı yicem. kızım zayıff.. dun konrtole gittik yine cok az almış.. sütüm de az zaten.bir onceki kontrolde dr geceleri mama var demişti. ama bizim kız biberon almıyo ki... kaşıkla deniyorum onu da tükürüyo.. her marka denedim almıyo almıyorr... ne yapmam gerek? bnm gibi bebegi biberon almayan var mı?????[/QUOTE
Merhaba canım,
Nuby nin biberonları güzel onu denedinmi anne göğsü gibi Bulutta biberon almadı en son bunu kabül etti tavsiye ederim...
selam kızlar ben kafayı yicem. kızım zayıff.. dun konrtole gittik yine cok az almış.. sütüm de az zaten.bir onceki kontrolde dr geceleri mama var demişti. ama bizim kız biberon almıyo ki... kaşıkla deniyorum onu da tükürüyo.. her marka denedim almıyo almıyorr... ne yapmam gerek? bnm gibi bebegi biberon almayan var mı?????
sanmam ama yine de Allah istedikten sonra...canım işte lohusalık akıntıları bittikten ve havlet olduktan sonradaha hiç adet olmadım:44:emzirme durumumda yok laktasyon yüzünden gelmiyor değil yani:97:bilmiyorum işte.hala tüp bebek ilaçlarının etkisi sürüyor mu acaba?? çok mu yumurtladım ki:44:
heee birde sözde bende tek tüp var.bu kadar tesadüf biraraya gelmiş olabilir mi kiii
off kızlar ya ben sanırım lohusa depresyonuna girdim. biliyorum baya geçti lohusalığım biteli ama herşeye karşı o kadar isteksiz ve üşengeç oldum ki. öyle boş boş oturasım geliyor. hiçbirşey keyifli gelmiyor ve canım sıkılıyor :26:
selam, Nil kaç kilo almış ki ? valla ben sızan sütümü biberona döküp öyle veriyorum, benim de öyle çok çok sütüm yok, doktor zaten bu bebeğin potansiyeli bu olamaz dedi, galiba biz de mamaya başlayacağız, Sonraki kontrolde herşey belli olacak. Avent'i denedin mi?
off kızlar ya ben sanırım lohusa depresyonuna girdim. biliyorum baya geçti lohusalığım biteli ama herşeye karşı o kadar isteksiz ve üşengeç oldum ki. öyle boş boş oturasım geliyor. hiçbirşey keyifli gelmiyor ve canım sıkılıyor :26:
ben canım ne yapsamda ne emzik nede biberon almıyor aslında yoğunbakımdan önce çok güzel alıyordu ama şimdi asla dudaklarını kitliyor resmen dr şurup verdi bronşit başlangıcı diye onuda ağzına alıyor tekrar tükürüyor tam şebekler bunlarselam kızlar ben kafayı yicem. kızım zayıff.. dun konrtole gittik yine cok az almış.. sütüm de az zaten.bir onceki kontrolde dr geceleri mama var demişti. ama bizim kız biberon almıyo ki... kaşıkla deniyorum onu da tükürüyo.. her marka denedim almıyo almıyorr... ne yapmam gerek? bnm gibi bebegi biberon almayan var mı?????[/QUOTE
Merhaba canım,
Nuby nin biberonları güzel onu denedinmi anne göğsü gibi Bulutta biberon almadı en son bunu kabül etti tavsiye ederim...
Nuraycığım şimdi kaç kilo Nil aslında onu da sormak istemiştim, 1,5 kilo yu ne kadarlık zamanda aldı ki bence güzeeeellll
kızımla ben şu an internete beraber bakıyoruz neeee yapayım yapıştı bana,karnımdayken de KK yı takip ederdi, kızın ilk kavrayacağı şey mause olacak
canım benimde 2 kilo fazlam var ama yinede çoğuşey zorla oluyor. alt ayrı üst hiç olmuyor. sanırım emzirdiğimiz sürece olmayacak.Kızlar ya bugün yazlıkları çıkarttık, kışlıkları kalırdık filan. Yoruldum baya. Neyse, Ben hamilelikten önceki kilomdan 2 kilo filan fazlayım, o yüzden rahattım, biraz spor yapıveririm diyordum.. Bugün yazlıkları çıkarınca denedim bluzlerimiAman Allah'ım bu kadar mı fark eder yaa.. Bakakaldım, alakası yok eski halimle. Ne inceymişim Acil spor. Aksi gibi de acıkıp duruyorum.
canım bende düşündüm ama sonra kıyamadım. sütü çoğaltan tek şey su ama asıl doyuran ve büyüten içindekilermiş yani yediğimiz şeyler damla söylemişti banada.Ya ben sadece emziriyorum 2 gun karnımı çok doyurmadan kalktım masadan yediklerime dikkat ettim oğlum emer uyur uyumadı kıvrandı mızmızlandı 2 gun doymadı anladım sütüm çoktu ama doyurucu olmadı sanırım sonra vazgeçtim kıyamam ona ya ek gıdaya geçene kadar salıvereyim diyorum amahiçbirşeyim olmuyor
benim kızımda yapıyor aynını. bide sabah 5 te yapıyor bazen onları artık ne yapacağımı şaşırıyorum.Kızlar bu arada benim sıpa koltukta kafasının altında yastıkla uzanırken kendi kendine bağırıp duruyor yaklaşıyorum eğilip onunla konuşuuyorum hemen ayaklarını kaldırıp göğüslerimi tekmeliyor o minik ayaklarıyla bende acıyor oğlum diye bağırınca kahkaha atıyor geri çekiliyorum ağlamaklı oluyor kendince oyun buldu aklımı yitircem yaa ayaklarını yemek istiyorum
bende hep ıslak mendil kullandım doktor bişey olmaz demişti.Valla canım güçlümüyüm bilmiyorum kendimi bayaa güçsüz hissediyorum ama napalım.. hamileliğimdede beraberdik diyemem çok kavgalar oldu yani ne hamilelik ne lohusalık yaşayamadım eşimden yana... çok sağolun canım ..
BENİMDE!
walla ben hiç pamuk suya başlamadan direk ıslak mendil kullandım nolurki öle :26::26::26: bilmiyodum hiç pamuuuu :26:
canım yaa çok geçmiş olsun. maşallah kilosuda boyuda çok iyi Allahım korusun.bugun aşımızı olduk ama çok fenaydı hem yapılırken çok ağladı kuzum.hemde eve geldik bi saat kadar filan sonra nasıl ağladı hemde ne ağlama naptıysak susturamadık arabayla gezmye çıktık zar zor sustu eve geldik yine bi ağlama krizi emmedide bende 60 cc mama verdim çünkü aç biliyorum onuda zar zor yedirdim.şurup içirdim iki kez yarımşşar ölçek 2 saattirde uyuyo bi kez uyandı 5 dk emdi yine uyudu..aşıdan sonra sizdede oldumu böyle şeyler..
buarada drada gittik kilomuz 6350 gr boyumuzda 60.5 cm olmuş maşallah oğluşuma gayet iyiymiş kilosu
benim kızımda aynı sesler çıkarıyor bide oynama işi başladı şimdi. emerken karnı doyunca oynamaya başlıyor. ucunu ağzına alıyor iyice çekerek ağzından çıkarıyor bi ses çıkıyor doşuna gidiyor gülüyor bi daha yapıyor. kapatınca ağlıyor cadı.ya kızlar benimde oğluşumun biberon emzik meme arasında gidip gelmesinden dolayı beyni karıştı galiba mememi cub cub cub diye emiyo ağzını açıp açıp emmeye çalışıyo canımı acıtmaya başladı tam ememiyo garibim bide bi sesler çıkarıyo resmen ağzını şapırdatarak yiyo yemeğni
bişi diicem ya hepimizin kucaa alııştı anlaşılan. ağlasalar ağlasalar almasak yattığı yerden susturmaya çalışsak geçermi sizce :26: 6 kilo oldu ölüyorum artık kollarımdayken, az daha kilo alınca napcam beeen :26::26:
dur hele canım bismillah ama olurmu olur. olan çok fazla kişi var. kafa rahatladı ya olur mu olur.canım denizde yazmış gerçi bizim sıpalar tüpbebekler.ve şuanda 8 minimincacık kardeşi bekliyor donmuş şekilde oğlumu.biryandan korkuyorum az arayla nasıl bakarım diye biryandanda gönlüm elvermiyor imha edilmelerine.öyle karmakarışık birşey işte...
asıl benim aklımı karıştıran başkabirşey var.şimdi ben hiç emzirmediğim için öyle sütün koruması gibi birşey yaşayamam ama hala adette olmadım8 yıl boyunca olmayan bebek dakka bir gol bir şeklinde olmuşsa diye içim içimi yiyor
benimdeeee. bide bende siyatik olmuş fıtıkta olabilirmiş çok ağrıyor doktor sürekli masaj yapılması lazım dedi ama kim yapacak. annem yakın olsan ben yapardım diyor ama.BELİM AĞRIYOOOOboynum ağrıyo masaja ihtiyacımmm varrr yaşlandım yaşlandım bu genç yaşımda ahhhh ahhh
benimde 1 kilo kalmıştı ama şimdi 3 kilo oldu sanırım. kiloyla ilgili değil yine zorla oluyor herşey. ama göbek tam gitmedi ondan sanırım. geçen gün ynegem geldi aaa dedi kız karnında bi tane dahamı var dedi ve kapıdan girer girmez söyledi sinirlerim alt üst oldu o kadarda değil ama yaa.övgü ve damla sizi kırmızı kalemle çiziyorum..2 kg kalmış hala laf ediyorlar yaaaaaaaaa
benim görümcemin ikizleri emeklerken oğlan kız çamaşır makinasına katmış oda içerden bağırıyormuşemünmüsün canumdurumumuz daha kötü olmaz mı? en azından şimdi kucağımızda o zaman heryerde olacaklar benim bir arkadaşımın bebeği bulaşık makinesinin kapağını içi havalansın diye açık bıraktığında içine girmiş
benimde 1 kilo kalmıştı ama şimdi 3 kilo oldu sanırım. kiloyla ilgili değil yine zorla oluyor herşey. ama göbek tam gitmedi ondan sanırım. geçen gün ynegem geldi aaa dedi kız karnında bi tane dahamı var dedi ve kapıdan girer girmez söyledi sinirlerim alt üst oldu o kadarda değil ama yaa.
Benimde 23 mayısta görümcemin oğlunun doğum günü vardı bütün aile bireyleri orada toplandık neyse benim görümcemin gerizekalı kayınpederi güya şaka yapıyor herkesin içinde Elif karnında bir tane daha mı var dedi o an o doğumgunu pastasını kafasına fırlatmak istesemde Allah olmayanlara versin ben yeni doğurdum bırakta biraz göbek kalsın demek gibi bir olgunluk gösterdim kendimi tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?