2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bu gece de rüyamda hamileymişim nasıl ağlıyodum ben daha emzirecektim talhayı off diyodum demek ki böyle bir konuşma geçecekmiş aramızda..ilknur hamile kalmış olsan ne hissedersin
ay o ne be tasma gibiii :26: duymamıştım ama kötü o da çocuğu engellemek :26: bence en iyisi biz terbiye verelim kaçmasınlar ellerinden tutsunlar annelerinin uslu cici çocuk olsunlar (hayal görüyorum tabi )

inşallah demekten başka bişey diyemiycem

ayy bu gece de rüyamda hamileymişim nasıl ağlıyodum ben daha emzirecektim talhayı off diyodum demek ki böyle bir konuşma geçecekmiş aramızda..ilknur hamile kalmış olsan ne hissedersin
güzel soru canım daaaaa....da sı var işte
bilmem sevinirim kendi kendime hamile kaldım diye....
üzülürüm yahya çok küçük diye...
sevinirim oğluşum kardeşiyle arkadaş gibi olacak yaş farkı olmayacak diye...
üzülürüm yahya ile çok ilgilenemem diye...
bilmiyorummmmm

ah keşke bozuk olsa:97:boyum biraz 177 ordan kurtarıyorum..birde bütün 10 kilo belimde:95:

holohop çevir canım direk bel

ama ciddiyim hiiiiç göze batan bişiyin yok biz kadınların kuruntuları işte bu kilolarrr erkekler görmüyo bile bu kadar az farklılıı ama gelde bize anlattt

Benim yakın çevremde daha önce hiç bebek olmadığı için bir bebeğin ne zaman ne yaptığını pek bilmiyorm.Yeni yeni okuyarak ve yaşayarak öğreniyorum

ilahi ilknurkızlar oğluş uyudu çok şükür ben çıkayım..zaten bugün sağ kulağımdan kan geldi şimdide su kaçmış gibi birazda başım dönüyo gideyim yatayım bari...

off kızlar ya ben sanırım lohusa depresyonuna girdim. biliyorum baya geçti lohusalığım biteli ama herşeye karşı o kadar isteksiz ve üşengeç oldum ki. öyle boş boş oturasım geliyor. hiçbirşey keyifli gelmiyor ve canım sıkılıyor :26:

hepinize iyi geceler....
coktandir ugruyamadim,,arada gelip okudum yazmaya firsat bulamadim,,bu aralar,arkadaslar falan geliyo,,,gündüzleri oglusumla oynuyoz yaaa büyüdükce cok seker oluyolar )) her sabah annesini gülümsemesiyle kaldiriyo simdiden besigini begenmez oldu sipam babasi ise gider gitmez bizim yataga gelmek istiyo,,gelir gelmez pat uyuyo
beyfendi besik begenmez oldu
en kötüsüde,sütüm cogalsin diye ugrasirken birden bile kesildi
neden oldugunu anlayamadim,,,hep sagiyodum,ve iyi geliyodu,bebisime hep anne sütü verdim,,sonra herkes emdir emdir dedi,bende 1 gün boyunca acilara dayanarak emzirdim ertesi gün bi baktim sütümün yarisi gitmis,,normalde 4 saatte pompa yapardim,ve dolardi,6 saat gecmesine ragmen dolmadi cok üzüldüm ama bunada sükür dedim,,oglum 2 ay emdi anne sütünü!!!
1haftadir falan mamaya basladik,, sormasi ayip sirf mamayla beslenen bebislerimizin kakasi ne reng? anne sütü icerken acik sariydi,simdi birazdaha kati ve kapali reng...normal demi kizlar?

aa gece gece amma muhabbet dönmüş!
Benim yakın çevremde daha önce hiç bebek olmadığı için bir bebeğin ne zaman ne yaptığını pek bilmiyorm.Yeni yeni okuyarak ve yaşayarak öğreniyorum
Iki ayi biraz geçince başlamıştı bizimki agulamaya canım.
O sabah gülmeleri bütün güne yayılacak canım az kaldı
övgü ve damla sizi kırmızı kalemle çiziyorum..2 kg kalmış hala laf ediyorlar yaaaaaaaaa
Ya çiğdem ama rahat iki beden büyümüşüm. Üç değilse o da. Bayan gevşek göbek olmuşum
Allah Allah ya, memeden emerken çok emdi filan diye olmasin? Garip olmus, ama seni olumlu bakış açından dolayı tebrik ediyorum, evet bebek ne kadar emerse o kadar iyi, iki aysa iki ay bu arada evet değişiyormuş kaka rengi ve daha az yapıyormus bebekler

günaydinnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrrr

bizde tam ters etki yapti sanirim
ilk gün emdiginde zaten pompa hic yapmadim ertesi gün,dedimki cok acidi bari bu gün sade pompa yapim,yara olmasin yine,,,ebem öyle demisti,1 gün emdir 1 gün pompa yap diye...ertesi gün bi baktim sütüm yariya inmis,4 saatte bi yaptim yok anam gelmiyo,,,hatta dolmuyodu bide
bide emzirdigim gün bi arkadas dediki,,-aaa ne kadar büyümüs gögüslerin kocaman olmuslar,,dediydi...acep nazarmi degdi...tövbe günahini almim ama ne bilim aklima o da geldi...
kendimi niye üzeyimki,,ilk zamanlar cok üzüldüm,ah evladim mama bebegi olacak,,sisecek falan diye ama,care yok yine verecem mama
kizlar bide gecmiste okudum,kilo almamis cocugum mama ictigi halde falan diye dert etmissiniz,yapmayin,,bence cok sisman olmasi iyi degil,,VALLA su an benim oglum kac kilo bilmiyom,,gerekte duymuyom,,zayif degil o belli,,yemeside iyi tosunumun MASALLAH,,eee problemde yok...
evet kakasi biraz daha az mama ictiginden beri...
saol tatlimmm cvbina

kızımla ben şu an internete beraber bakıyoruz neeee yapayım yapıştı bana,karnımdayken de KK yı takip ederdi, kızın ilk kavrayacağı şey mause olacak

ayy çok güldüm kıyamam oğluşuna benim oğlumda öyle oldu hep yüzüne işemiş göz dolu dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…