ayy bu gece de rüyamda hamileymişim nasıl ağlıyodum ben daha emzirecektim talhayı off diyodum demek ki böyle bir konuşma geçecekmiş aramızda..ilknur hamile kalmış olsan ne hissedersincanım işte lohusalık akıntıları bittikten ve havlet olduktan sonradaha hiç adet olmadım:44:emzirme durumumda yok laktasyon yüzünden gelmiyor değil yani:97:bilmiyorum işte.hala tüp bebek ilaçlarının etkisi sürüyor mu acaba?? çok mu yumurtladım ki:44:
heee birde sözde bende tek tüp var.bu kadar tesadüf biraraya gelmiş olabilir mi kiii
ay o ne be tasma gibiii :26: duymamıştım ama kötü o da çocuğu engellemek :26: bence en iyisi biz terbiye verelim kaçmasınlar ellerinden tutsunlar annelerinin uslu cici çocuk olsunlar(hayal görüyorum tabi )
ecem gülhan canım ben ekle bende merak ettim
yani sana ne diiim..sende kendini beğenmezsen..ben bayıldım
sana demeli geçmş karşımıza kızıyosun sen kendine hiçmi bakmıyosunn hani nirde 10 kilo ben gööremedim vallatartı bozuk tartı
güzel soru canım daaaaa....da sı var işteayy bu gece de rüyamda hamileymişim nasıl ağlıyodum ben daha emzirecektim talhayı off diyodum demek ki böyle bir konuşma geçecekmiş aramızda..ilknur hamile kalmış olsan ne hissedersin
ah keşke bozuk olsa:97:boyum biraz 177 ordan kurtarıyorum..birde bütün 10 kilo belimde:95:
Benim yakın çevremde daha önce hiç bebek olmadığı için bir bebeğin ne zaman ne yaptığını pek bilmiyorm.Yeni yeni okuyarak ve yaşayarak öğreniyorumBayanlar bebişlerinizin agularını ilk ne zaman duydunuz,yani kaç günlükken başladılar,bir de ne zamandan sonra artıyor.Biraz saçma bir soru gibi gelebilir;ama benim kızım geçen hafta daha çok aguluyordu,bu günlerde pek söylemiyor.Ben de o aguuu dedikçe çok mutlu oluyorum.Konuşsa ne yaparım bilmiyorum
güzel soru canım daaaaa....da sı var işte
bilmem sevinirim kendi kendime hamile kaldım diye....
üzülürüm yahya çok küçük diye...
sevinirim oğluşum kardeşiyle arkadaş gibi olacak yaş farkı olmayacak diye...
üzülürüm yahya ile çok ilgilenemem diye...
bilmiyorummmmm
iyi geceler özlemcimilahi ilknurkızlar oğluş uyudu çok şükür ben çıkayım..zaten bugün sağ kulağımdan kan geldi şimdide su kaçmış gibi birazda başım dönüyo gideyim yatayım bari...
iyi geceler tatlımherkese iyi gecelerrr tatlı rüyalarrr
off kızlar ya ben sanırım lohusa depresyonuna girdim. biliyorum baya geçti lohusalığım biteli ama herşeye karşı o kadar isteksiz ve üşengeç oldum ki. öyle boş boş oturasım geliyor. hiçbirşey keyifli gelmiyor ve canım sıkılıyor :26:
Iki ayi biraz geçince başlamıştı bizimki agulamaya canım.Benim yakın çevremde daha önce hiç bebek olmadığı için bir bebeğin ne zaman ne yaptığını pek bilmiyorm.Yeni yeni okuyarak ve yaşayarak öğreniyorum
O sabah gülmeleri bütün güne yayılacak canım az kaldıvalla bende yemek istiyorum onu tabi çileden çıkarmadığı zamanlardaa off emeklesin azcık ele gelsin geçsin şu aylar 6 7 aylık olsunlar şimdiki tek sevincim sabah uyandığındaki 2 dk lık gülmeleri onun dışında çok inatçı ve sinirliyiiiizzz
umarım mart bebişleri sabırsız olurda hemencecik emeklerler konuşrlr rahat ederiz bizde
Ya çiğdem ama rahat iki beden büyümüşüm. Üç değilse o da. Bayan gevşek göbek olmuşumövgü ve damla sizi kırmızı kalemle çiziyorum..2 kg kalmış hala laf ediyorlar yaaaaaaaaa
Allah Allah ya, memeden emerken çok emdi filan diye olmasin? Garip olmus, ama seni olumlu bakış açından dolayı tebrik ediyorum, evet bebek ne kadar emerse o kadar iyi, iki aysa iki ayhepinize iyi geceler....
coktandir ugruyamadim,,arada gelip okudum yazmaya firsat bulamadim,,bu aralar,arkadaslar falan geliyo,,,gündüzleri oglusumla oynuyozyaaa büyüdükce cok seker oluyolar )) her sabah annesini gülümsemesiyle kaldiriyo simdiden besigini begenmez oldu sipam babasi ise gider gitmez bizim yataga gelmek istiyo,,gelir gelmez pat uyuyo
beyfendi besik begenmez oldu
en kötüsüde,sütüm cogalsin diye ugrasirken birden bile kesildi
neden oldugunu anlayamadim,,,hep sagiyodum,ve iyi geliyodu,bebisime hep anne sütü verdim,,sonra herkes emdir emdir dedi,bende 1 gün boyunca acilara dayanarak emzirdim ertesi gün bi baktim sütümün yarisi gitmis,,normalde 4 saatte pompa yapardim,ve dolardi,6 saat gecmesine ragmen dolmadicok üzüldüm ama bunada sükür dedim,,oglum 2 ay emdi anne sütünü!!!
1haftadir falan mamaya basladik,, sormasi ayipsirf mamayla beslenen bebislerimizin kakasi ne reng? anne sütü icerken acik sariydi,simdi birazdaha kati ve kapali reng...normal demi kizlar?
Allah Allah ya, memeden emerken çok emdi filan diye olmasin? Garip olmus, ama seni olumlu bakış açından dolayı tebrik ediyorum, evet bebek ne kadar emerse o kadar iyi, iki aysa iki aybu arada evet değişiyormuş kaka rengi ve daha az yapıyormus bebekler
günaydın annişlerrr
ay demin oğluşumun altını değiştiriyodum bacakları kaldırdım krem sürmek için foşş diye bi ses aha dedim işiyo oğluş dayanamadı bi baktım bacaklarda çok az var üstü kuru heh dedim az yapmış iyi bari değiştirmeme gerek yok. bi baktım sonra yüzüne SIRILLLSIKLAAAMMkıyamam yüzüne işemişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?