2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım ben seçmedim görmedim bilmedim bana geldi ve kullanıyorum hiç inciğine cinciğine bakmicaksııın al en çok içine sineni ilerde zaten puset kullancazzz oturmaya başladıklarındaa
ohh en iyisi valla
şimdi 5400 canım. 3900 dogdu.

ya bu doktorlar mı abartıyor anlamadım Allah 'ım bizim kilolarımızı al evlatlarımıza ver:) ne diyeyim .
alt sınır 600 gramdı. iki ayda 1200, on günede 200 etti 1400. Senin bebe 3900 doğduysa, 1500 almış yani sınırın üstünde ama sınıra yakın. doktor mama ver dediyse ver. Aptamil 1 tok tutuyorya, sen pre aptamil verirsen tok tutmaz sık yer , kilo alır bence.

selam kızlar. kiloları konuşmuşsunuz. ben 64 le doğuma girdim. şimdi 52 kg yim 38 beden giyiyorum. hiç iştahım yok mecburen yiyorum

azıcık sabırlı olacaksın , yani ac kalacak ağlayacak 10 dakika yeter sabredebilirsen.
Çok aç olursa alır. Bu arada biberonla ilk anne sütü ver tadı değişik birşey olmasın sonra mama verirsin. Yani önce biberona sonra mamaya alıştır:)

Allah sabır versin arkadaşım zor. Kiloları kakaları amannnnn . Ama tatlılar değil mi bir agu için kırk takla atılıır yani :)

Benimde 12 kilo fazlam var doğumdan hemen sonra 15 kilo gitti 12 kilo kaldı bana.. Diyet yapsam 1 ayda veririm ama sütüm azalır diye çok korkuyorum...

slm kızlar ilk kez seda sayanı izledim bugün ayy nasıl sinir oldum anlatamam.onlara göre herşey sağlıksız..düşünün saf zeytinyağı haricinde bir yağ yemeyecekmişiz ki safını nerden bulalım yok 30 gr şeker den falazsı öldürür yok bu hastalandırır yok bu bilmem ne yaparsanki zenginlik içinde yüzüyoruz da bunları yapıcaz..uht süt önermiyomuş şişe süt olacakmışuht sağlıksız şişe sağlıklıymış yoğurdu falanı hep şişe sütünden yapacakmışız...daha birsürü şey söylediler..birde seda sayanı görseniz nasıl havalı ben zayıfım sağlıklıyım mutluyum..gııızzz nasıl nefes alıyon onca kiloyla demez mi bir kadınainnsanlar asgari ücretle karın doyurmaya çalışırken bu programı hiç beğenmedim valla bir daha izlemiycem

kızlar hava aşırı sıcak. akşam baktım odanın içi 29 dereceydi. efemi sadece çıtçıtlı kolsuz badiyle dolaştırdım evde. gece yatarken penye battaniye örttüm. ama kendim hiçbişey örtmeden bile uyuyamadım sıcaktan. bebişin üstünü açayım dedim korktum üşürse diye. napcam ben yaaa???

Benimde 12 kilo fazlam var doğumdan hemen sonra 15 kilo gitti 12 kilo kaldı bana.. Diyet yapsam 1 ayda veririm ama sütüm azalır diye çok korkuyorum...

bende canım 23 kilo almıştım,doğumdan sonra 13 ü gitti kalan 10 benimle yaşıyor.hiçbir şeyim olmuyor,işe başlıycam bir sürü masraf.mecburen yeni takımlar almak zorundayım.çok feciii. diyette yapamıyorum emzirdiğim için. bir gün az yesem hemen sütüm azalıyor (((

bizde o sıcak günleri hasretle bekliyoruz, efe beyfendiyi çıplakta yatırsan üstünü ört.
Sakın açma gece zaten pamuklu penye battaniye örtmüşsün.
4 aylk olana kadar bizimkinin bir kat fazlası diyorlar ya

Benimde 9 kilo bende sürekli helva vs yiyorum ben sadece emziriyorum doğduğundan beri çok şükür hiç mamaya vs ihtiyac duymadık 3 aylık 7850 gr çok şükür 3550 doğmuştu ben zayıflayacam diye onu aç bırakamam ama böylede psikolojim bozuluyor hayırlısı artık işin içinden çıkamıyorum.

Ben diyeti denedim oğlum açkaldı hep ağladı sütümde azalma olmadı ama çerez gibi geldi çocuğa doyurmadı hiçç deneme dediğin gibi diyet yapsak gider spor vs sabredecezz mecburen

evet doğru söylüyorsun bana da söyledi ebe. şimdilik penye battaniyeyle yatsın bakalım. zaten ağustosta falan klimasız nefes alamayız.

Bendede iş durumu var bakalım yarın şirkete gidip 3 ay ücretsiz izib isteyecem vermezlerse 16 haziran iş başııııı (((

38 beden değilmiydin ?

normal bayan giyiminde 38 giyiyorum. ama bazen daraltmak yada boyundan kestirmek zorunda kalıyorum. 36 dar geliyo çünkü. lcw 16 yaşı tam denk geliyor. hem beden hem boy olarak pantolonlarda falan. badileri zaten tam geliyor çünkü göğüslerim fazla büyük değil.

ben zaten evlendiğimde 44 hamile kaldığımda 47 kiloydum. hayatımda ilk defa hamileyken kilo alıp iştahla yiyebildim. şimdi eskisi gibi yeme düzenim.

Merhabalar, arkadaşlar benim bebeğimde biberonu kabul etmiyor.şimdiye kadar hep anne sütü aldığı için biberonu istemiyor.sütüm azaldığı için dr mama verdi.kaşıkla içiyor sadece yardım edin nasıl alıştırabilirim

ben zaten evlendiğimde 44 hamile kaldığımda 47 kiloydum. hayatımda ilk defa hamileyken kilo alıp iştahla yiyebildim. şimdi eskisi gibi yeme düzenim.

Benim zayıf anlayışım 38 değil ondan şaşırdım çocuk reyonundan giyiniyorum dediğinde yani ben 40 bedenim diye psikolojim bozuk derken sen 38 le çok zayıf olduğunu düşünüp ağlamaklı oluyorsun ve çocuk reyonundan giyiniyorum diyorsun ne bileyim tuhaf geldi bana evlendiğinde 44 kilosunda kilo boyla orantılıdır boyu 1.55 olan biri 44 kiloysa bu çokta zayıf olduğu anlamınaa gelmez yani ben 1.70 im 67 kiloyum psikolojim bozuldu diyorum bilmiyorum kendimi ifade edebildimmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…