ohh en iyisi vallavalla canım ben seçmedim görmedim bilmedim bana geldi ve kullanıyorumhiç inciğine cinciğine bakmicaksııın al en çok içine sineni ilerde zaten puset kullancazzz oturmaya başladıklarındaa
şimdi 5400 canım. 3900 dogdu.
selam kızlar ben kafayı yicem. kızım zayıff.. dun konrtole gittik yine cok az almış.. sütüm de az zaten.bir onceki kontrolde dr geceleri mama var demişti. ama bizim kız biberon almıyo ki... kaşıkla deniyorum onu da tükürüyo.. her marka denedim almıyo almıyorr... ne yapmam gerek? bnm gibi bebegi biberon almayan var mı?????
selam kızlar. kiloları konuşmuşsunuz. ben 64 le doğuma girdim. şimdi 52 kg yim 38 beden giyiyorum. hiç iştahım yok mecburen yiyorum
mükemmelsin harikasın ne diyeyim sen bir başkasın :) vayyyyyy vayyy vayyyy
hele ben hiçmi hiç doğurgan değilim canım normalde ama Allah büyük bu kadar uğraştınız beklediniz alın şimdi size peşpeşe derse
Benimde 12 kilo fazlam var doğumdan hemen sonra 15 kilo gitti 12 kilo kaldı bana.. Diyet yapsam 1 ayda veririm ama sütüm azalır diye çok korkuyorum...
kızlar hava aşırı sıcak. akşam baktım odanın içi 29 dereceydi. efemi sadece çıtçıtlı kolsuz badiyle dolaştırdım evde. gece yatarken penye battaniye örttüm. ama kendim hiçbişey örtmeden bile uyuyamadım sıcaktan. bebişin üstünü açayım dedim korktum üşürse diye. napcam ben yaaa???
Benim bütün fazlalıklarım duruyor, kendime sinir oluyorum ama yemedim mi süt olmuyor arkadaşlar ne yapayım , zaten başta mama, meme, biberon, sütü sağ olmadı mama yap filan derken içime fenalıklar geliyordu. Şimdilerde sütüm yetiyor gibi ama süt kürleri, helvalar humanalar rezenelerle anca:):):)
Şu vücudumu anlamıyorum bir sürü yağ deposu var yapsa ya sütü onlarla..
52 ile hamile kaldım . Şimdi 60-61 filanım yani 9 kilo fazlam var yaaaa...
Siz bir de 2 kilo fazlam var 3 kilo fazlam var diyorsunuz ben ne yapayımmm!!!
Benimde 12 kilo fazlam var doğumdan hemen sonra 15 kilo gitti 12 kilo kaldı bana.. Diyet yapsam 1 ayda veririm ama sütüm azalır diye çok korkuyorum...
lcw nin çocuk reyonunun 16 yaş kıyafetleri tam denk geliyo bana
bizde o sıcak günleri hasretle bekliyoruz, efe beyfendiyi çıplakta yatırsan üstünü ört.
Sakın açma gece zaten pamuklu penye battaniye örtmüşsün.
4 aylk olana kadar bizimkinin bir kat fazlası diyorlar ya
bende canım 23 kilo almıştım,doğumdan sonra 13 ü gitti kalan 10 benimle yaşıyor.hiçbir şeyim olmuyor,işe başlıycam bir sürü masraf.mecburen yeni takımlar almak zorundayım.çok feciii. diyette yapamıyorum emzirdiğim için. bir gün az yesem hemen sütüm azalıyor(((
38 beden değilmiydin ?
ben zaten evlendiğimde 44 hamile kaldığımda 47 kiloydum. hayatımda ilk defa hamileyken kilo alıp iştahla yiyebildim. şimdi eskisi gibi yeme düzenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?