2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 6 ay hiç bişi vermedimanne sütü sadece ve son 2 ayıda zorlayarak emzirdim ek gıdalarla birlikte,
az değilmi sence bu kadar emmes iallah izin verirse kızımı 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyorum.

bende 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama ümitli değilim, benim sütüm az... doğumdan 5 gün sonra zorla geldi, denemediğim şey kalmadı, 1 ay az az, şuan daha iyi çok şükür... eğer mümkünse tabiki emzirmek lazım, ama süt yoksa yada bebek emmiyosa yapacak bişey yok... benim için her ay kar, o yüzden şaşırdım 8 ay az diyince canım

Mardin'in ilçesinde oturuyoruz buralar çooook sıcak, şimdi de uyuyor kızım, evet biberonu vermemek içinçay bardağını dayadım yaa çok akıllıyım değil mi ne yapayım:)
bunu bilmiyordum canım öğrendiğim iyi oldu ama gene de çok şükür 8 ay emmiş bu süreye kadar gelemeyenler de var canım sen elinden geleni yapmışsındır. Benim de bağışıklık sistemim güçsüzdür, bu konuda bana çekmese barii. Dikkatli ve bilinçli annesin ne güzel oğlun çok şanslı o balığı bana da gönder bak aşerdim (hamilelikte aşermeyen ben) canım istedi:)

Maşşallah canım emsinler yaa başka bir iş mi gösteriyoruz onlara:) pes etmeyecem bakalım.
Bizim kız da 2 günde bir yapıyor kakasını o da 1 defa ya niye böyle oluyor anlamıyorum gerçi ben de kronik kabız olanlardanım bizim durumumuz etkiliyor olabil mi? Aç kalmıyordur bu diş kaşınması herkes de var bizde de yüzünü yanağıma koyduğumda bile dişleriyle yiyor sanki anasını:)

kızlaar izninizle ben oy kullanmaya gidiyorum
azcık da hava almış oluruz beynim oksijen alsın,sağlıklı düşüneyim, sıcak çarpmazsa eğer
çoook öptüm Gülce de öpüyor

anladım canım benim demek istediğim elimizden geldiğince emzirmeye çalışalım,yok emmiyorlarsa mecburen mama verebiliriz,ben mamaya karşı değilim emmeyem bebek
açmı kalsın!benim anlamadığım bazı anneler biraz daha tombiş olsun diye mamayı dayıyorlar bebeklere ve sonra memeiyi unutuyor bebeklerde.tabbii biberondan kolayca akıyor uğraşmıyor keratalar.
aklımıza hiç getirmicez sütüm az kalimesini,bizim sütümüz ççookkkk dicez hep

kızlar önemli bir püf
durmadan memeyi dayamayın bebekler sıkılıyor sürekli ağızlarına tıkılan memeden ve almak istemiyorlar,3 saati bekleyin ve öyle deneyin hem aç olurlar ve işlh. reddetmezler.ayyy ben bunun ortasını anlayamadım benim kızm günde 4 5 defa kaka yapar dr. sordum normal dedi
hiç görmedim 2 yapmadığını.annem hep şey der süt yarayan bebekler çok kaka yapmazmış

kızlaar izninizle ben oy kullanmaya gidiyorum
azcık da hava almış oluruz beynim oksijen alsın,sağlıklı düşüneyim, sıcak çarpmazsa eğer
çoook öptüm Gülce de öpüyor

görüşürüz canım oohh mis gibi ne güzel, bende gülceyi kokluyorum oohhhhh miss, biz hala kızımla dışarı çıkmış değiliz
avm ya gittik okadar hava serin burda yağmur falan yağıyor arabamızdan eve
evimizden arabaya

Son düzenleme:
merhaba ben de az evvel oy kullanıp geldim.Bir sorum olacak istanbuldayım ve kızım 10 gün evvel bronşiyolit geçirdi bende çok pimpirirklilik yapıp tulum felan giydiriyorum ne giydiriyim siz ne yapıyosunuz pişirirmiyim bebişimi

merhaba canım,allah hayırlı olanını başımıza devlet yapsın işlh.bende kullandım oyumu, canım anlayamadım ne zaman giydiriyorsun tulumu gece yatarkenmi,ama gece bile giydirsen terler bu havada,ben kızıma 1 çıt çıtlı badi üstünede uzun kollu giydiriyorum altınada 2 kat ne yapim valla bacakları üşüyor,ben de ankaradayım ve burası serin
aklında bulunsun canım bebeğin üşüsün ama terlemesin buna çok dikkat et.geçmiş olsun kaç aylık bebeğin

Selammmmmmmmm =))

Oy kullandık oğluşumla geldik iyi ki gidip gelmişiz bir yağmur bastırdı ki puff yakalansaydım yağmura kayınvalidem dünya laf ederdi Çünküüüü bana bırak dedi yok dedim gezeceğiz gezmeden de geldik heheh oğlumla yürümek istedim sadece =))

cnm bebeğim 4. ayında aslında rutubet çok kızda terliyo ayakları bileama ben tedirginim ya üşür hasta olursa die.hep üztünde görümcem çok sıcak die çıkarmış(biz ona bırakıp oy kullanmaya gittik)bana üşüyecek gibi geldi abartıyomuyum:44:

selam canım hoşgeldin
ohhh iyi olmuş gezmek iyi gelmiştir bebişine şimdi mis gibi bir uyku çeker

canımeve bir derece al çok kafana takıyorsan ve derece 23 24 de olsun yazın zor ama için rahat olur en azından,
canım terlemesi çok tehlikeli hastalığı o anda kapıyorlar,abartmadan altına kısa kollu çıt çıt üstünede uzun kollu giydir,korkma bak giydirincede hasta olmuş işte
terlemesin yeter

cnm sağol kızım şimdi kıısa kollu badiyle yatıyo ayaklarını örttüm dediğin doğru burası yapış yapış.bi ateşölçer aldık.dış ortamın derecesini de ölçüyo.bi ölçücem şimdi

oy kullandım gelldim eşim polis oldugu ıcın bır yerde gorev yazmıslar. ben tek gittim. aslında bebek arabasıyla kızımı da goturmeye nıyetlıydım. ama eşim kayınvalidemi aramış o geldı 1 saat baktı. iyi ki de öyle olmus. cunku gıttıgım lisenin bahcesinde 5-6 basamak vardı ki resmen her biri 50 cm yukseklıgındeydı ne sacmalık ya. yaşlı biri asla çıkamaz ordan. bebek arabasının cıkması ımkansız. artı ıcerde de 4. kattaymıs sandıgım. bir de okuldan dısarı adımımı atar atmaz şiddetli bir dolu başlamaz mı.... aboooovvvv dedim iyiki almamaışım kızcağızımı yanıma cok fena olacaktı... bugun de camları sılmıstım ho hoyyyyttt mahfolmus tekrar camlar bakıyordum da.... ne güzel bir gün yaw

Ayşecimm canım arkadaşım sanki beni anlatmışsın:))
memeye ağzının değmesini bırak o pozisyonu alınca bile ağlamaya ve kendini geri atmaya başlıyoo
ben de biberona bağlıyorum iki gündür mamayı kaşıkla vermeye çalışıyorum ama çok ağlıyo yarısı da dökülüyo.ben bi de emzik de veriyprum ama onu bıraktıramam herhalde
ben de çok stresli bi tipim biliyosun ne yapıyosak kendimize yapıyoruz diyoduk ya senle,artık bebeklerimize de yapıyoruz kendimize gelmemiz lazıımmmm
Ayşecm dualarına beni de ekle ben de sana ediyorumm,müminin mümine duası kabul olurmuş
ALLAH IM LÜTFEN BEBEKLERİMİZ MEME ALSINNN.AMİİİİİİİİNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…