selam canım hoşgeldin
ohhh iyi olmuş gezmek iyi gelmiştir bebişine şimdi mis gibi bir uyku çeker
müdjeee bebeşim emziği alıyor hemen uykuya dalıyor emziği hiç değişmedim 3 haftadır emziği almadı şimdi alıyor
Merhaba arkdaşlar, hepiniz sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi.
sizlere bi sorum olacak..
Biz bi kaç aydır bebek istiyoruz fakat henüz olmadı, aslında bi düşüğüm oldu ve şuan 3.adetimi oldum düşük sonrası( Rabbim izin verirde bu ay tutarsa, 2012 mart annesi olabilirim. Mart ayının yarıdan fazlası BALIK burcu. Balık burcu duygusal olurmuş. Bebek ve çocukluk döneminde de ağlak olduğunu duydum. Benim üst katımda da 7,5 aylık doğan ( ama gününde doğsaydı Balık burcu olacaktı) bi kız var 2,5 yaşında ve sürekli ağlıyor.. Bu da benim gözümü korkutuyor.Kınamıyorum Tövbe!! Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin.
Sizlerde şuana kadar böyle bişey varmı :26:
yok cnm öle şeylere inanma benim kızımda 25 şubat doğumlu maşallahı var.öle çok ağlak değil ama küsüyo ilgilenmezsem
canım üzülme bak alıcak gene memeyi stres yapma bak ozaman daha kötü sütün varya en önemliisi buherkes oy kullanmaya gitmiş sanırım.Ben daha oy kullanmadım yaa kararsızım gideyim mi , bebekle zor olur kimsem de yok. Eşim görevli evde kızıma emmeyi tekra hatırlatma çabaları içindeyim. Allahım beni emmesini bırakmaası için dua ediyorum kızıma da ağlıyarak yalvardım. Çünkü hiç almıyor, sabahtan beri de öylee sessizce ne bir ağlama uykulu gibi mayışmış güzel gözleriyle sessiz sessiz bakıyordu. Aç bırakayım ağlasın dedim ama ana yüreği yaa kıyamıyorum sızan sütlerimi kaşıkla denedim döke saça sonra da çay bardağını diktim ağzına(tabii yavaş yavaş) üstü başı battı. Ne yapayım dayanamadım o haline kan şekeri falan düşer diye korktum.
Şimdi ise bu şeylerle kendini yıpratmayım diye ona olan oldu azcık almaya başladı sanki ama yılmak yok emzirme çalışmalarına devam.
Bence kızım biberon yüzünden alışmış olabilir bir an ama benim üzüntülü hallerim stresim yüzünden beni cezalandırdı, artık hep mutlu görsün bebekler bizi, anlıyorlar çünkü yaa
kime alıcaz acabaaaaaaaappiişşşttttt kızlar söyleyin bakem hediyenizi kime alacaksınız şiiittt sessiz olun diğerleri duymasın aramızda
burda nem çok var şuanda ben kalın giydirmiyorum çıtçıtlı badi ve altında ince pijama var bulunduğun yerdeki hava durumuda önemlimerhaba ben de az evvel oy kullanıp geldim.Bir sorum olacak istanbuldayım ve kızım 10 gün evvel bronşiyolit geçirdi bende çok pimpirirklilik yapıp tulum felan giydiriyorum ne giydiriyim siz ne yapıyosunuz pişirirmiyim bebişimi
iyi pazarlar canımiyi pazarlar güzel annişlerumarım herkez iyidir
gözün aydın tatlımmüdjeee bebeşim emziği alıyor hemen uykuya dalıyor emziği hiç değişmedim 3 haftadır emziği almadı şimdi alıyor
ayy evet ifadeleri bile ekleyemiyorum yaaaBiz geldiiik.. Oyumuzu kullandık, kahvaltı ettik arkadaşlarla, biraz da gezdik, paşamızın hediyesini aldık(sonunda), pazara gittik geldiiiik... İnşallah güzel bir sonuç alırız akşama seçim işinden yahu.. Kızım da uyumak bilmiyor bugün, cin gibi bakıyor tepiniyo, ama gülüyor da
Bebişi meme almayan anneler, sizin için ben de dua ediyorum, inşallah alır bebişleriniz uzun uzun aylar sütünüzü.
kkya ne olmuş ya.. Sayfa bi bembeyaz, reklam yok. Çok şahane
Merhaba arkdaşlar, hepiniz sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi.
Biz bi kaç aydır bebek istiyoruz fakat henüz olmadı, aslında bi düşüğüm oldu ve şuan 3.adetimi oldum düşük sonrası( Rabbim izin verirde bu ay tutarsa, 2012 mart annesi olabilirim. Mart ayının yarıdan fazlası BALIK burcu. Balık burcu duygusal olurmuş. Bebek ve çocukluk döneminde de ağlak olduğunu duydum. Benim üst katımda da 7,5 aylık doğan ( ama gününde doğsaydı Balık burcu olacaktı) bi kız var 2,5 yaşında ve sürekli ağlıyor.. Bu da benim gözümü korkutuyor.Kınamıyorum Tövbe!! Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin.
benim oğluşum mızmız ağlıyorda ama bunun burçla alakası yok bebeğin krakterinde var...inşallallah 2012 mart annesi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini
benimkide ağlak değil çok şükür aynen ilgilenmezsemm oda benimle ilhilenmiyooo
benim paşamda 26 şubat doğumlu
yok cnm öle şeylere inanma benim kızımda 25 şubat doğumlu maşallahı var.öle çok ağlak değil ama küsüyo ilgilenmezsem
inşallah başarılı olursun canım.stres yapma alıcak illa ki:)herkes oy kullanmaya gitmiş sanırım.Ben daha oy kullanmadım yaa kararsızım gideyim mi , bebekle zor olur kimsem de yok. Eşim görevli evde kızıma emmeyi tekra hatırlatma çabaları içindeyim. Allahım beni emmesini bırakmaası için dua ediyorum kızıma da ağlıyarak yalvardım. Çünkü hiç almıyor, sabahtan beri de öylee sessizce ne bir ağlama uykulu gibi mayışmış güzel gözleriyle sessiz sessiz bakıyordu. Aç bırakayım ağlasın dedim ama ana yüreği yaa kıyamıyorum sızan sütlerimi kaşıkla denedim döke saça sonra da çay bardağını diktim ağzına(tabii yavaş yavaş) üstü başı battı. Ne yapayım dayanamadım o haline kan şekeri falan düşer diye korktum.
Şimdi ise bu şeylerle kendini yıpratmayım diye ona olan oldu azcık almaya başladı sanki ama yılmak yok emzirme çalışmalarına devam.
Bence kızım biberon yüzünden alışmış olabilir bir an ama benim üzüntülü hallerim stresim yüzünden beni cezalandırdı, artık hep mutlu görsün bebekler bizi, anlıyorlar çünkü yaa
ben 3-4 gündür sadece çıtçıtlı giydiriyordum kısa kollu..bugün biraz serin gibi askılı çıtçıtlı üzerine ince bir pijama giydirdim uzun kollu.ben de istanbuldayım çok bunaltma bence kuzuyu..daha rahat ediyorlar serin serin:)canlar bi kez daha soruyorumben istanbuldayım bebişimi nasıl giydrmeliyim.zaten 2 hafta evveli bronşiyolit oldu tedirginim.napmalıyım
benim bebiş koç burcu.inanılmaz ağlıyo alakası yok bence.bebişin karakteri olabilir her insan burcunun özelliklerini taşımaz:)Merhaba arkdaşlar, hepiniz sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi.
canım maşallah paşanaboyuda uzunmuş emziren annelerde dökülürmüş canım normal yani ama insanın siniri bozuluyor
kelebeklerim0407,eclin,onurcuk,viyole,Martenizi,leyuze,tiara_,
selam kızlarrr :79::79:
maaaaaaaaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaahhhh paşayaKıymetlimmmmmmmmmmmmm Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Oğlummmmmmmmmmmmmm bugün tammm 3 AYLIK oldu =)))
maaaaaaaaaaaaaaşaaaaaaaaaaaaaalllaaaaaaaaaaaaahhhh paşaya
selam evin durumuna göre, ben artık gündüzleri çıtçıtlı badi üstüne kısa kollu tşört ve şorta geçtim. akşamda genelde yıkadıktan sonra çıtçıtlı badi ve uzun kollu pijamayla yatırıyorum. sokağada aynı kıyafetleriyle çıkarıyorum arabasındaysa üstüne şöyle pamuklu bir battaniye seriyorum yada arabanın ayak örtüsünü takıyorum ..canlar bi kez daha soruyorumben istanbuldayım bebişimi nasıl giydrmeliyim.zaten 2 hafta evveli bronşiyolit oldu tedirginim.napmalıyım
anladım canım benim demek istediğim elimizden geldiğince emzirmeye çalışalım,yok emmiyorlarsa mecburen mama verebiliriz,ben mamaya karşı değilim emmeyem bebek
açmı kalsın!benim anlamadığım bazı anneler biraz daha tombiş olsun diye mamayı dayıyorlar bebeklere ve sonra memeiyi unutuyor bebeklerde.tabbii biberondan kolayca akıyor uğraşmıyor keratalar.
aklımıza hiç getirmicez sütüm az kalimesini,bizim sütümüz ççookkkk dicez hep
kızlar önemli bir püf
durmadan memeyi dayamayın bebekler sıkılıyor sürekli ağızlarına tıkılan memeden ve almak istemiyorlar,3 saati bekleyin ve öyle deneyin hem aç olurlar ve işlh. reddetmezler.ayyy ben bunun ortasını anlayamadım benim kızm günde 4 5 defa kaka yapar dr. sordum normal dedi
hiç görmedim 2 yapmadığını.annem hep şey der süt yarayan bebekler çok kaka yapmazmış
kızlar bu ay yani 3. ay bebekleriniz kaç gr aldılar? benimki sanki 600-700 gr anca almış gibi.. biraz az geldi de bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?