2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz geldiiik.. Oyumuzu kullandık, kahvaltı ettik arkadaşlarla, biraz da gezdik, paşamızın hediyesini aldık(sonunda), pazara gittik geldiiiik... İnşallah güzel bir sonuç alırız akşama seçim işinden yahu.. Kızım da uyumak bilmiyor bugün, cin gibi bakıyor tepiniyo, ama gülüyor da

Bebişi meme almayan anneler, sizin için ben de dua ediyorum, inşallah alır bebişleriniz uzun uzun aylar sütünüzü.

kkya ne olmuş ya.. Sayfa bi bembeyaz, reklam yok. Çok şahane

selam canım hoşgeldin
ohhh iyi olmuş gezmek iyi gelmiştir bebişine şimdi mis gibi bir uyku çeker

:))) Evet bende öyle umut etmiştim ama bu mesajı yazdığımda uyanmıştı sıpa kuş uykulu =)) şimdi birlikte yazıyoruz kucağımda ne oğlumdan ne de KK den vazgeçmiyorum heheh

Merhaba arkdaşlar, hepiniz sağlıkla büyütün inşallah bebişlerinizi.
sizlere bi sorum olacak..

Biz bi kaç aydır bebek istiyoruz fakat henüz olmadı, aslında bi düşüğüm oldu ve şuan 3.adetimi oldum düşük sonrası( Rabbim izin verirde bu ay tutarsa, 2012 mart annesi olabilirim. Mart ayının yarıdan fazlası BALIK burcu. Balık burcu duygusal olurmuş. Bebek ve çocukluk döneminde de ağlak olduğunu duydum. Benim üst katımda da 7,5 aylık doğan ( ama gününde doğsaydı Balık burcu olacaktı) bi kız var 2,5 yaşında ve sürekli ağlıyor.. Bu da benim gözümü korkutuyor.Kınamıyorum Tövbe!! Rabbim hayırlısını hayırlı zamanda versin.
Sizlerde şuana kadar böyle bişey varmı :26:

yok cnm öle şeylere inanma benim kızımda 25 şubat doğumlu maşallahı var.öle çok ağlak değil ama küsüyo ilgilenmezsem

canım üzülme bak alıcak gene memeyi stres yapma bak ozaman daha kötü sütün varya en önemliisi bu
ppiişşşttttt kızlar söyleyin bakem hediyenizi kime alacaksınız şiiittt sessiz olun diğerleri duymasın aramızda
kime alıcaz acabaaaaaaaa
burda nem çok var şuanda ben kalın giydirmiyorum çıtçıtlı badi ve altında ince pijama var bulunduğun yerdeki hava durumuda önemli
iyi pazarlar güzel annişler umarım herkez iyidir
iyi pazarlar canım
müdjeee bebeşim emziği alıyor hemen uykuya dalıyor emziği hiç değişmedim 3 haftadır emziği almadı şimdi alıyor
gözün aydın tatlım
ayy evet ifadeleri bile ekleyemiyorum yaaa

benim oğluşum mızmız ağlıyorda ama bunun burçla alakası yok bebeğin krakterinde var...inşallallah 2012 mart annesi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini

benim oğluşum mızmız ağlıyorda ama bunun burçla alakası yok bebeğin krakterinde var...inşallallah 2012 mart annesi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini

benimkide ağlak değil çok şükür aynen ilgilenmezsemm oda benimle ilhilenmiyooo
benim paşamda 26 şubat doğumlu

yok cnm öle şeylere inanma benim kızımda 25 şubat doğumlu maşallahı var.öle çok ağlak değil ama küsüyo ilgilenmezsem

Çok sağolun arkadaşlar.. Rabbim İnşallah hayırlısıyla banada tekrar nasip eder. Benim bi kızım var ve kardeş istiyoruz nasibimizde varsa.

Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın, içinde bizede.

merhaba arkadaşlar
bebeği meme almayan arkadaşıma bi tavsiyem var. benim bebeğim de sağ göğsümü emmek istemiyodu. solda sıkıntı yoktu ama sağ memede kendini geri atıp ağlamaya başlıyodu. bende saç kurutma makinesini çalıştırığ öyle veriyordum sakinleşince alıyordu. belki sizde de işe yarayabilir

selam güzel annişler:)kızçem gün geçtikçe daha bi tatlı ama bir o kadar da yaramaz oluyor...yetişemicem hızına heralde ilerde:))

inşallah başarılı olursun canım.stres yapma alıcak illa ki:)
canlar bi kez daha soruyorum ben istanbuldayım bebişimi nasıl giydrmeliyim.zaten 2 hafta evveli bronşiyolit oldu tedirginim.napmalıyım
ben 3-4 gündür sadece çıtçıtlı giydiriyordum kısa kollu..bugün biraz serin gibi askılı çıtçıtlı üzerine ince bir pijama giydirdim uzun kollu.ben de istanbuldayım çok bunaltma bence kuzuyu..daha rahat ediyorlar serin serin:)
benim bebiş koç burcu.inanılmaz ağlıyo alakası yok bence.bebişin karakteri olabilir her insan burcunun özelliklerini taşımaz:)

kızlar babamız seçim nedeniyle 3 gündür çok yoğun çalışıyor, yüzünü göremez olduk normalde eşimle birlikte yıkıyoduk şimdiye kadar kızımı, bugün akşam yanlız yıkamayı deneyeceğim, çok heyecanlıyım ama birazda üşütürüm diye korkuyorum :18:

aranızda yanlız yıkayan varmı?

slmmm gizllarrrrrrrrr,,,bi türlü yazmadim,hep gezmelerdeyim giriyorum bi bakiyim diye,gecmisi tam okumadan biseyler cikiyo yazamadan kalkiyodum...
ayyyy bu gün oy günü,ALLAHIM en dogrusunu getirsin basa INSALLAH
yaaa benim bu oglan en ufak sese bile uyaniyo,yanimda uyuyodu,buraya yazarken klavyenin tus sesleriyle uyandi
simdide merakli merakli ekrana bakiyo
bide bizimkisi bi huy ögrendi,sabahlari uyandiginda yanima yatmak istiyo beyfendi,kendi yatagini istemiyo,,yataginda mizmizlaniyo,yanima alinca citi cikmiyo
esimde alismis sabah ise giderken yanina koyayimmi diyo
bu günde oglanla konusuyo,- bakiyomda gitmemi bekliyon,hemende yerimi kapmissin,o da nasil gülüyo
sanki anliyo sipa
bide anlamadigim Türkiyede kiloyu cok takip ediyolar,burada en son gittigimde gecen ay asimiz vardi,kiloya hic bakmadilar,hatta ben dedim acaba kilosu kac bakalimmi diye,hemsire kiz merak ediyosaniz bakalim diye,6kiloydu pasam,ebede biraz fazla kilolu ama o kadarda önemli degil dedi,7ayin 1 de yine asimiz var 2. asimiz,yine bakacam bi nasil,,,hatta doktorumuz Türk,,hatta alman ebemiz tavsiye etmisti,cok iyi ilgileniyo cocuklarla diye,hatta Türk oldugunu bile bilmiyoduk,cok iyi dr,anlayamadim simdi cok mu mecbur kilo olayi,,yani hep kontrol etmek zorundamiyiz :26:
bide ben oglan dogar dogmaz hic öyle kalin seyler giydirmedim,,dogdugunda evden ciktigimzda mesala,altina kalin donlu corap falan hic giydirmedim,VALLA hic esirgemedim,,anne sütünüde 2ay aldi,ALLAHIMA cokk sükür bu güne kadar bi problem yasamadik,,ayrica her günde banyomuzu yaptik...tek asidan sonra bi gece ates oldu,ve biraz istahsizlik oldu o kadar,,MASALLAH diyeleim kizlar

canım maşallah paşanaboyuda uzunmuş emziren annelerde dökülürmüş canım normal yani ama insanın siniri bozuluyor

yaaa benimde cok dökülüyo,bundan 2 hafta önce hic dökülmezdi,birden bire oldu,bende emzirmiyorum :26: ve esiminde son günlerde dökülüyo bence mevsimsel :26:

kelebeklerim0407,eclin,onurcuk,viyole,Martenizi,leyuze,tiara_,
selam kızlarrr :79::79:

canim daha yeni gördüm aslm
neyse ben kacar,esim geldi daha yemek bile yapmadim,,aksama görüsürüz

Kıymetlimmmmmmmmmmmmm Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Oğlummmmmmmmmmmmmm bugün tammm 3 AYLIK oldu =)))

canlar bi kez daha soruyorum ben istanbuldayım bebişimi nasıl giydrmeliyim.zaten 2 hafta evveli bronşiyolit oldu tedirginim.napmalıyım
selam evin durumuna göre, ben artık gündüzleri çıtçıtlı badi üstüne kısa kollu tşört ve şorta geçtim. akşamda genelde yıkadıktan sonra çıtçıtlı badi ve uzun kollu pijamayla yatırıyorum. sokağada aynı kıyafetleriyle çıkarıyorum arabasındaysa üstüne şöyle pamuklu bir battaniye seriyorum yada arabanın ayak örtüsünü takıyorum ..

evet benim annemde süt yarayan bebek az kaka yapar filan diyor, zaten az kaka yapmaları normal anne sütünün atığı az oluyormuş, amma velakin benim dötü poklu yapıyor... bir sorun olduğunu düşünmüyorum . sağlıklı olsunlar gelişsinlerde, ister az ister çok yapsınlar...

kızlar bu ay yani 3. ay bebekleriniz kaç gr aldılar? benimki sanki 600-700 gr anca almış gibi.. biraz az geldi de bana.

kızlar bu ay yani 3. ay bebekleriniz kaç gr aldılar? benimki sanki 600-700 gr anca almış gibi.. biraz az geldi de bana.

Bildiğim kadarıyla 1 kilo almaları normal doktor öyle söylemişti..Kontrolümüz perşembe bakalım iple çekiyorum kaç kilo olmuş paşamm =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…