bnm oğlumda az emmeye başladı
3 saatte anca 10 dk belki diil bile:S
bırakıcak heralde bnii
üüzlüyorum bu duurma.
kızlar bu ay yani 3. ay bebekleriniz kaç gr aldılar? benimki sanki 600-700 gr anca almış gibi.. biraz az geldi de bana.
selam bana dok normali 800 gram dedi. üzülme biren alır belki .kızlar bu ay yani 3. ay bebekleriniz kaç gr aldılar? benimki sanki 600-700 gr anca almış gibi.. biraz az geldi de bana.
gündüz kaç saat tam bilemiyorum ama sanırım toplam 4 saat gündüz, 8-10 saat akşam, evdeki dijitalle tartıyorum kucağıma alıp 3 aşağı 5 yukarı doğru oluyor ama hata payı 200 gram olunca ne kadar güvenilir bilemiyorum.kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor?benim kız buarada bugün emzik aldıama devamı gelir mi bilmem.evdeki dijital tartılarda tartıyor musunuz?
bırakıcak heralde bnii
üüzlüyorum bu duurma.
ee türkiyenin yarısı neredeyse akpli ama ben bu yarı içinde olamam imkansızselam kızlar bir akp li olmayarak ,
akplileri tebrik ediyorum
sanırım yarınız akplisiniz:)
selam kızlarr....
bırakıcak heralde bnii
üüzlüyorum bu duurma.
540 aldı sınır 600-900 bu ay için(( artık emzirmeyi sıklaştırdım. Gece uyuyo diye kaldırmıyodum şimdi uyandırıyorum
selam bana dok normali 800 gram dedi. üzülme biren alır belki .
gündüz kaç saat tam bilemiyorum ama sanırım toplam 4 saat gündüz, 8-10 saat akşam, evdeki dijitalle tartıyorum kucağıma alıp 3 aşağı 5 yukarı doğru oluyor ama hata payı 200 gram olunca ne kadar güvenilir bilemiyorum.
yok yok benimkide öyle bazen 3 bazen 2 saatte 10 dk filan hatta 10 dk emerse tamam iyi emdi diyorum, meraklanacak bir durum yok doymazsa emer . çeneleri kuvvetlendiya ileride 5 dk emecekler ..
selam kızlar bir akp li olmayarak ,
selam kızlar bir akp li olmayarak ,
tebrik konusunda sizin kadar anlayışlı olamayacağım üzgünüminanamıyorum bu sonuca...üzgünüm,tedirginim..
tebrik konusunda sizin kadar anlayışlı olamayacağım üzgünüminanamıyorum bu sonuca...üzgünüm,tedirginim..
neden inanamıyorsun tatlım sonuç belliydi zaten tedirgin olma inş.devletimize milletimize hayırlı ugurlu olsun bu sonuç
sonuç devletimize hayırlı mı olacak orası geçirdiğimiz 9 seneden belli..hayırlısı olsun ne diyim..haklısın oy vermek sonucu değitirseydi yasaklanırdı bu ülkede!!!!
Ben bugün sevinen taraftayım ama gene de burada bugün de olsa siyaset konuşulmasını istemem. Siyasete girmesek daha mı iyi olur arkadaşlar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?