2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor?benim kız buarada bugün emzik aldı ama devamı gelir mi bilmem.evdeki dijital tartılarda tartıyor musunuz?

bnm oğlumda az emmeye başladı
3 saatte anca 10 dk belki diil bile:S
bırakıcak heralde bnii
üüzlüyorum bu duurma.

bırakıcak heralde bnii
üüzlüyorum bu duurma.

hiç üzülme tatlım benim ki de aynı..Canı isterse yapışıyor bırakmıyor 15 dk canı istemez ise de allah ım yarım saat göğsüm açık 2 çekiyor bırakıyor bazen uzatarak çekiyor canım acıyor Bunlar akıllandıkça büyüdükçe keyif yapmayı öğreniyorlar =))

selam kızlar bir akp li olmayarak ,
akplileri tebrik ediyorum
sanırım yarınız akplisiniz:)

kızlar bu ay yani 3. ay bebekleriniz kaç gr aldılar? benimki sanki 600-700 gr anca almış gibi.. biraz az geldi de bana.
selam bana dok normali 800 gram dedi. üzülme biren alır belki .
kızlar bebekleriniz gündüz kaç saat uyuyor?benim kız buarada bugün emzik aldı ama devamı gelir mi bilmem.evdeki dijital tartılarda tartıyor musunuz?
gündüz kaç saat tam bilemiyorum ama sanırım toplam 4 saat gündüz, 8-10 saat akşam, evdeki dijitalle tartıyorum kucağıma alıp 3 aşağı 5 yukarı doğru oluyor ama hata payı 200 gram olunca ne kadar güvenilir bilemiyorum.
bırakıcak heralde bnii
üüzlüyorum bu duurma.

yok yok benimkide öyle bazen 3 bazen 2 saatte 10 dk filan hatta 10 dk emerse tamam iyi emdi diyorum, meraklanacak bir durum yok doymazsa emer . çeneleri kuvvetlendiya ileride 5 dk emecekler ..

Son düzenleme:
bırakıcak heralde bnii
üüzlüyorum bu duurma.

aynen canım. çok iştahlı olan kızım bu aralar çok az emiyor..

540 aldı sınır 600-900 bu ay için (( artık emzirmeyi sıklaştırdım. Gece uyuyo diye kaldırmıyodum şimdi uyandırıyorum

ben de kaldırmıyordum. geçen ay gece uyanmamasına rağmen daha çok almıştı kilo. bundan sonra ben de uyandırıcam, sanırım gündüz emdiği yeterli gelmedi bu ay..

umarım alır canım. gündüz emdiği miktara çok müdahale edemiyorum, az az emiyor, fazlasını da almıyor. geceleri uyanıp emziricem artık, belki bu son haftamızda bir atak yapar..

Ben bugün sevinen taraftayım ama gene de burada bugün de olsa siyaset konuşulmasını istemem. Siyasete girmesek daha mı iyi olur arkadaşlar acaba?

neden inanamıyorsun tatlım sonuç belliydi zaten tedirgin olma inş.devletimize milletimize hayırlı ugurlu olsun bu sonuç

sonuç devletimize hayırlı mı olacak orası geçirdiğimiz 9 seneden belli..hayırlısı olsun ne diyim..haklısın oy vermek sonucu değitirseydi yasaklanırdı bu ülkede!!!!

sonuç devletimize hayırlı mı olacak orası geçirdiğimiz 9 seneden belli..hayırlısı olsun ne diyim..haklısın oy vermek sonucu değitirseydi yasaklanırdı bu ülkede!!!!

hepiniz arkadaşımsınız cok severim sizleri inanın asla politika tartışması sevdiklerimle yapmam ama gercektenn çok memnunumm ve adamlar mükemmelki rtürkiye gayet demokratik bi şekildee secmişler başbakanlarını bu byüzdden demokrasi ve türkiye tşk.. ediyorum türkiyeye dogru tercihleri için

konuşamayalım arkadaşlar zaten internet yasaklarıyla hiçbirşey konuşamıcaz çünkü yasakkkkkkk cızzzzzzzzzzzz

aaaaa karnı aç emmiyor mememi sıkıştırıp cekiyor sinirinden , kime çekmiş bu çocuk bu ne sinirr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…