aaaaa karnı aç emmiyor mememi sıkıştırıp cekiyor sinirinden , kime çekmiş bu çocuk bu ne sinirr..
iyi akşamlar arkadaşar,gereksiz yere gerilmeyelim biz bebişlerden bahsedelim
allah hakkımızda hayırlısını başımıza devlet yapsın.
avm den geliyoruz bi güzel gezdik ama çok yorulmuşum,
prensesimizin hediyesini aldık bebişimle beraber.
ayy içine girsem ben giycem valla
aaaaa karnı aç emmiyor mememi sıkıştırıp cekiyor sinirinden , kime çekmiş bu çocuk bu ne sinirr..
canım benim kızımda yapıyordu. ama öyle bi çekiyorduki canım acıyordu meğer dişini kaşıyormuş
kızlarrr dişimiz çıktı maşallaaaah.minicik iğne kadar çıkmaya başladı.
güle güle giysin prenses
canım benim kızımda yapıyordu. ama öyle bi çekiyorduki canım acıyordu meğer dişini kaşıyormuş
ay canım aynı sinir benim paşamdada varr yüzünü bilem yırttı sinirdenn quuzm benimmmaaaaa karnı aç emmiyor mememi sıkıştırıp cekiyor sinirinden , kime çekmiş bu çocuk bu ne sinirr..
kızlar bugün benimkini koltuğa oturttum resmini çektim çok tatlı oluyorlar oturur pozda tavsiye ederim. şimdi 3 aylık bebek oturtulmaz diyenler olabilir içinizden ama 10-20 saniye hatta 1 dk bile oturmaktan zarar gelmez.
hayırlı olsun sultancım.maşallah elif eylülcüğekızlarrr dişimiz çıktı maşallaaaah.minicik iğne kadar çıkmaya başladı.
sağol canım İnşallah öyle olur.hayırlı olsun canım uzun ümürlü olsun kuzun benimkide devamlı mememi ısırıyo koparma calışmaları cıkınca mahvetcek beni kesin şükürki cıkınca ısırmaktan vazgeciyolar umudum en azından
teşekkür ederim canım. çok şükür çıkıyor yavaş yavaş ama zayıflatıyor huysuz oluyorlar haberiniz olsun. inşallah sizinkiler kolay atlatır. çıkar inşallah canım. normali 6 aydan sonraymış zaten acele etme canım.seninkine maşallah sultan çıkardı dişini kurtuldu, benimki emdi uyudu sonunda uykusumu varmış ne bilemiyorum, daha bizimkinde diş yok. dktor dün baktı daha var diş için dedi, şimdilik salyalarla idare edecekmişizz
çook teşekkür ederiiiz. çok şükür çıktı canım.sultancım maşalahh tebarekallah çıktımı dişii quzununn
Ay ben yerim o dişi yaaaa.. Gamzesini de yerim başlamışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?