2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar arkadaşar,gereksiz yere gerilmeyelim biz bebişlerden bahsedelim
allah hakkımızda hayırlısını başımıza devlet yapsın.
avm den geliyoruz bi güzel gezdik ama çok yorulmuşum,
prensesimizin hediyesini aldık bebişimle beraber.
ayy içine girsem ben giycem valla

güle güle giysin prenses

kızlarrr dişimiz çıktı maşallaaaah.minicik iğne kadar çıkmaya başladı.

hayırlı olsun canım uzun ümürlü olsun kuzun benimkide devamlı mememi ısırıyo koparma calışmaları cıkınca mahvetcek beni kesin şükürki cıkınca ısırmaktan vazgeciyolar umudum en azından

canım benim kızımda yapıyordu. ama öyle bi çekiyorduki canım acıyordu meğer dişini kaşıyormuş

seninkine maşallah sultan çıkardı dişini kurtuldu, benimki emdi uyudu sonunda uykusumu varmış ne bilemiyorum, daha bizimkinde diş yok. dktor dün baktı daha var diş için dedi, şimdilik salyalarla idare edecekmişizz

kızlar bugün benimkini koltuğa oturttum resmini çektim çok tatlı oluyorlar oturur pozda tavsiye ederim. şimdi 3 aylık bebek oturtulmaz diyenler olabilir içinizden ama 10-20 saniye hatta 1 dk bile oturmaktan zarar gelmez.

aaaaa karnı aç emmiyor mememi sıkıştırıp cekiyor sinirinden , kime çekmiş bu çocuk bu ne sinirr..
ay canım aynı sinir benim paşamdada varr yüzünü bilem yırttı sinirdenn quuzm benimmm
kızlar bugün benimkini koltuğa oturttum resmini çektim çok tatlı oluyorlar oturur pozda tavsiye ederim. şimdi 3 aylık bebek oturtulmaz diyenler olabilir içinizden ama 10-20 saniye hatta 1 dk bile oturmaktan zarar gelmez.

evettt çok datlı oluyolar alıp içime tekrar koyasım geliyooo bende kucağımda arada oturtuyorumm

iyi akşamlar. ben kızımla uğraşırken kk açık kalmış. kaç saattir açık bilmiyorum ama çok zorluyor artık benim bebiş. memeyi uyanıkken kesinlikle almıyor, aç aç da uyumuyor basıyor yaygarayı. arabanın tekerleklerini sildim. evde dolşırken uyumaya yakın kaldırdım öyle memeyi aldı. neden böyle oluyor acaba

sağol canım İnşallah öyle olur.
teşekkür ederim canım. çok şükür çıkıyor yavaş yavaş ama zayıflatıyor huysuz oluyorlar haberiniz olsun. inşallah sizinkiler kolay atlatır. çıkar inşallah canım. normali 6 aydan sonraymış zaten acele etme canım.

sultancım maşalahh tebarekallah çıktımı dişii quzununn
çook teşekkür ederiiiz. çok şükür çıktı canım.

Ay ben yerim o dişi yaaaa.. Gamzesini de yerim başlamışken

ye teyzesi ye. tek dişi kalmış cadı o. ayrıcanada tek yüzü gamzeli cadı. ben önceden severken dişsiz cadı diyordum şimdi zorunamı gitti tek dişli cadı diyorum

kızlar benim cimcime bi kaç gündür oturmaya çalışıyor anakucağında başını kaldırıyor, kalkmaya çalışıyor... yatarken başı biraz yüksek olsun diye yastık koyuyorum, orada da kalmaya çalışıyor, kucağımdada öyle... benim yardımınla oturma pozisyonuna gelincede nasıl seviniyor gülüyor ama daha oturması için erken değilmi? belini incitecek diye korkuyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…