2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide sakın tatlım belinde omiriliginde kayma olur allah korusun cünkü kemikleri henüz sertleşmedi dikkat et bu hususa

Bizimki de öyle.. Kollarından tutup kaldırıyroum bazen beş on saniyeliğine, kahkaha atıyor, kahkahayla güldüğü çok nadir anlardan biri o. Severken ellerinden tutarsam da kalkılacak sanıyor Dördüncü ayda arkaya minder koyarak hafif kaykılmış oturtabilirmişiz. Ayşecim senin niye ticker ın yok, seninki kaç haftalık şimdi?

hayırlı olsun sultancım.maşallah elif eylülcüğe
teşekkür ederiz ilknur teyzesi.
maşallah ne güzel kolay çıktımı canım? çok ağrısı ateşi oldumu?
teşekkür ederim canım.biraz zor oldu canım. inek sütü alerjisiylede birleşince zayıfladı çok huysuzlandı kuzum.
canım hayırlı olsun ilk dişiniz. inşallah bebişin çok canı yanmamıştır

teşekkür ederim canım. arada çok kaşınıyor galiba çok ağlıyor bazen.

öyle yaparak kendilerine zarar veriyorlarmı aceba? yarın kontrolümüz var, doktoruma sorarım... tickeri bi kaç kere denedim ama ekleyemedim... :26::26: benim kızım tam 3 ay 2 günlük canım.. 11 Mart doğumlu...

kızlarrr dişimiz çıktı maşallaaaah.minicik iğne kadar çıkmaya başladı.
maşallah elif eylülümüze
oğluşda aynısını yapıyor kalmak istiyor
eşimde yapıyor ellerini tutuyor kendini kaldırıyor sıpam
öyle yaparak kendilerine zarar veriyorlarmı aceba? yarın kontrolümüz var, doktoruma sorarım... tickeri bi kaç kere denedim ama ekleyemedim... :26::26: benim kızım tam 3 ay 2 günlük canım.. 11 Mart doğumlu...

aynı doğum tarihleri bebişlerimizin

benim oğlan ellerini emiyor çılgınca tüm gün boyunca ve hatta bazen o kadar sokuyor ki öğürüyor, hafiften mememi de acıtıyor ki bu da yeni bi durum salya tükürük te var acaba diş mi çıkarıyor, sultan ne diyorsun???

sultancım dişiniz hayırlı olsun canım kuzucugumu öperim erken büyüme gayretinden ötürü:)
bu aralar genel olarak bebişlerimizde aynı egilim var sanırım beslenmede azalma ya da reddetme
benmki gerci bi aydır kök söktürüyor bu konuda ya
cok zor Rabbim sabır versın ben uyanıkken hıc besleyemıyorum ancak uykuya dalmak uzereyken alıyor o da yatar konumda olacak dolayısıyla ben egılmıs bır vazıyette gıdım gıdım cekmesını sabırla beklıyorum ama cıddı manada bel agrılarım basladı dogrulamıyorum artık kalıyorum iki büklüm bazen mahvoldum yani
doktorun dedigini deniyoruz beklıyorum uzun aralıklarla zorlamıyorum az yiyor ama en azından inadını biraz asagı cekmıs olduk gibi aglama krizi olmadan daha sabredılır en azından ins düzelir eskiye döner kuzum da doya doya cuk cuk yer

benm bebiş epeydir oturma cabasında yattııgı yerden boynunu baya kaldırabılıyor kucakta ıken de öne dogru oturuyor gibi atıyor kendni oturtur gıbı yapıyorum tatmın olmuyor daha bı dıkılıyor ve en cok ayakta durmayı basmayı sevmıyor ama erken ben de tedırgn oluyorum zarar görmesn dıye fakat herseyı belırleyen de onalr anacım sıkıyoa yapma ıstedıgını

iki gündür de sırt üstü yatarken ayaklarını ittirip köprü yapar gibi geriye dogru emekleme hareketi yapıyor masallah kuzucum yemiyo ama pek enerjik cimcimem her gün yeni bir degişim gelişim görmek gercekten cok hos
masallah tüm bebelerimize

esime havale ettim ...yine deneme
olmassa sana devredecem,,,eger esimde basaramadiysa sen bi dahisin arkadasim
esim bilgisayar mühendisi

tickerini eşinin yaptığı hemen belli olmuş canım.biz yapsaydık eğer kesin kırlarda bayırda çiçek böceğin içinde bir erkek bebek duruyor olurdu

bknz;alttaki şekil1A

Son düzenleme:
çok uykum varr kızım artık erken uyuyor masallah ama ben onu uykuda besleyebıldıgım ıcın üçe kadar oturuyom mecbur
sabah da benım uyuyacagım zaman erkenden uyanıp tepişiyor sürekli ayaklarını çırpıp yatagının ucuna vuruyor fok balığım benim kıpır kıpır
tekmelemek cok hosuna gidiyor sanırım esas işlevi emzirmek olan memişleri önce yastık niyetine kullanıyordu uyurken şimdi favorisi onları boks minderi olrak kullnmak galiba

tickerini eşinin yaptığı hemen belli olmuş canım.biz yapsaydık eğer kesin kırlarda bayırda çiçek böceğin içinde bir erkek bebek duruyor olurdu
eclin evet katılıyorum erkek işi bir ticker:)

deniz yok,aynı durumlar bende de var 2 gündürde memeyi sıkıştırıyor filan ama doktor dün baktı . diş daha yok . hazırlık çalışmalarını yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…