kızlar benim cimcime bi kaç gündür oturmaya çalışıyoranakucağında başını kaldırıyor, kalkmaya çalışıyor... yatarken başı biraz yüksek olsun diye yastık koyuyorum, orada da kalmaya çalışıyor, kucağımdada öyle... benim yardımınla oturma pozisyonuna gelincede nasıl seviniyor gülüyor ama daha oturması için erken değilmi? belini incitecek diye korkuyorum :26:
kızlar benim cimcime bi kaç gündür oturmaya çalışıyoranakucağında başını kaldırıyor, kalkmaya çalışıyor... yatarken başı biraz yüksek olsun diye yastık koyuyorum, orada da kalmaya çalışıyor, kucağımdada öyle... benim yardımınla oturma pozisyonuna gelincede nasıl seviniyor gülüyor ama daha oturması için erken değilmi? belini incitecek diye korkuyorum :26:
teşekkür ederiz ilknur teyzesi.hayırlı olsun sultancım.maşallah elif eylülcüğe
teşekkür ederim canım.biraz zor oldu canım. inek sütü alerjisiylede birleşince zayıfladı çok huysuzlandı kuzum.maşallah ne güzelkolay çıktımı canım? çok ağrısı ateşi oldumu?
canım hayırlı olsun ilk dişiniz. inşallah bebişin çok canı yanmamıştır
Bizimki de öyle.. Kollarından tutup kaldırıyroum bazen beş on saniyeliğine, kahkaha atıyor, kahkahayla güldüğü çok nadir anlardan biri o. Severken ellerinden tutarsam da kalkılacak sanıyorDördüncü ayda arkaya minder koyarak hafif kaykılmış oturtabilirmişiz. Ayşecim senin niye ticker ın yok , seninki kaç haftalık şimdi?
maşallah elif eylülümüzekızlarrr dişimiz çıktı maşallaaaah.minicik iğne kadar çıkmaya başladı.
oğluşda aynısını yapıyor kalmak istiyorkızlar benim cimcime bi kaç gündür oturmaya çalışıyoranakucağında başını kaldırıyor, kalkmaya çalışıyor... yatarken başı biraz yüksek olsun diye yastık koyuyorum, orada da kalmaya çalışıyor, kucağımdada öyle... benim yardımınla oturma pozisyonuna gelincede nasıl seviniyor gülüyor ama daha oturması için erken değilmi? belini incitecek diye korkuyorum :26:
eşimde yapıyor ellerini tutuyor kendini kaldırıyor sıpamBizimki de öyle.. Kollarından tutup kaldırıyroum bazen beş on saniyeliğine, kahkaha atıyor, kahkahayla güldüğü çok nadir anlardan biri o. Severken ellerinden tutarsam da kalkılacak sanıyorDördüncü ayda arkaya minder koyarak hafif kaykılmış oturtabilirmişiz. Ayşecim senin niye ticker ın yok , seninki kaç haftalık şimdi?
öyle yaparak kendilerine zarar veriyorlarmı aceba? yarın kontrolümüz var, doktoruma sorarım... tickeri bi kaç kere denedim ama ekleyemedim... :26::26: benim kızım tam 3 ay 2 günlük canım.. 11 Mart doğumlu...
kizlar su dogum cizelgelerini nasil sayfaniza yapoistiriyosunuz?
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan herseyi ayARladim,kk ya nasil yapistiracam???????? :26::26::26::26::26::26::26:
YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım çizelgede olmamışkii
sana zahmet tarif eder misin?
istersen bilgileri ver yapıyım yada temmuz ayı annelerinde anlatıyor ayrıntılı
esime havale ettim ...yine deneme
olmassa sana devredecem,,,eger esimde basaramadiysa sen bi dahisin arkadasim
esim bilgisayar mühendisi
tickerini eşinin yaptığı hemen belli olmuş canım.biz yapsaydık eğer kesin kırlarda bayırda çiçek böceğin içinde bir erkek bebek duruyor olurdu
ayrica fiyonkcuk canimsinnnnnnn
eclin evet katılıyorum erkek işi bir ticker:)tickerini eşinin yaptığı hemen belli olmuş canım.biz yapsaydık eğer kesin kırlarda bayırda çiçek böceğin içinde bir erkek bebek duruyor olurdu
benim oğlan ellerini emiyor çılgınca tüm gün boyunca ve hatta bazen o kadar sokuyor ki öğürüyor, hafiften mememi de acıtıyor ki bu da yeni bi durum salya tükürük te var acaba diş mi çıkarıyor, sultan ne diyorsun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?