- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
oyyy yeerim ben prensesiçok uykum varr kızım artık erken uyuyor masallah ama ben onu uykuda besleyebıldıgım ıcın üçe kadar oturuyom mecbur
sabah da benım uyuyacagım zaman erkenden uyanıp tepişiyor sürekli ayaklarını çırpıp yatagının ucuna vuruyor fok balığım benim kıpır kıpır
tekmelemek cok hosuna gidiyor sanırım esas işlevi emzirmek olan memişleri önce yastık niyetine kullanıyordu uyurken şimdi favorisi onları boks minderi olrak kullnmak galiba
deniz ( martenizi) kendime yeni çizelge yapıcam sanada yapayım mı ? senin çizelgen yok
teşekkür ederim canım sanırım canı yanıyor yaa. arada çok ağladığı zamanlar oluyor. parmağımı dişinin olduğu yere koyuyorum kendi kaydırıyorum hafif hafif hoşuna gidiyor. susuyor.canım hayırlı olsun ilk dişiniz. inşallah bebişin çok canı yanmamıştır
teşekkür ederiz damla teyzesi. cadı kızımda çok seviyor. itiraf ediyorum bende yapıyorum yaa. ellerinden tutuyorum kaldırıyor kendini maşallah.maşallah elif eylülümüze
oğluşda aynısını yapıyor kalmak istiyor
eşimde yapıyor ellerini tutuyor kendini kaldırıyor sıpam
aynı doğum tarihleri bebişlerimizin
canım benim kızım ilk başta göğsümü dişetlerinin arasına sıkıştırıp çekiyordu. bende oyun yapıyor sanıyordum. salyası akmaya başladı. birde çok huysuzlanıyordu. emziği ağzına koyuncada dişini kaşıyormuş bende oynuyor sanıyordum. elini yumruk yapıp ağzına koyuyordu ama ben emme içgüdüsü diye düşündüm. birde diliyle sürekli diş etini kaşıyordu. şüphelendim aslında ama daha erken diye düşündüm. ama dişmiş canım. elini iyice yıka canım parmağında hafifçe yokla. şiş oluyor zaten çıkacaksa.benim oğlan ellerini emiyor çılgınca tüm gün boyunca ve hatta bazen o kadar sokuyor ki öğürüyor, hafiften mememi de acıtıyor ki bu da yeni bi durum salya tükürük te var acaba diş mi çıkarıyor, sultan ne diyorsun???
sultancım dişiniz hayırlı olsun canım kuzucugumu öperim erken büyüme gayretinden ötürü:)
bu aralar genel olarak bebişlerimizde aynı egilim var sanırım beslenmede azalma ya da reddetme
benmki gerci bi aydır kök söktürüyor bu konuda ya
cok zor Rabbim sabır versın ben uyanıkken hıc besleyemıyorum ancak uykuya dalmak uzereyken alıyor o da yatar konumda olacak dolayısıyla ben egılmıs bır vazıyette gıdım gıdım cekmesını sabırla beklıyorum ama cıddı manada bel agrılarım basladı dogrulamıyorum artık kalıyorum iki büklüm bazen mahvoldum yani
doktorun dedigini deniyoruz beklıyorum uzun aralıklarla zorlamıyorum az yiyor ama en azından inadını biraz asagı cekmıs olduk gibi aglama krizi olmadan daha sabredılır en azından ins düzelir eskiye döner kuzum da doya doya cuk cuk yer
benm bebiş epeydir oturma cabasında yattııgı yerden boynunu baya kaldırabılıyor kucakta ıken de öne dogru oturuyor gibi atıyor kendni oturtur gıbı yapıyorum tatmın olmuyor daha bı dıkılıyor ve en cok ayakta durmayı basmayı sevmıyor ama erken ben de tedırgn oluyorum zarar görmesn dıye fakat herseyı belırleyen de onalr anacım sıkıyoa yapma ıstedıgını
iki gündür de sırt üstü yatarken ayaklarını ittirip köprü yapar gibi geriye dogru emekleme hareketi yapıyor masallah kuzucum yemiyo ama pek enerjik cimcimem her gün yeni bir degişim gelişim görmek gercekten cok hos
masallah tüm bebelerimize
benim oğlan ellerini emiyor çılgınca tüm gün boyunca ve hatta bazen o kadar sokuyor ki öğürüyor, hafiften mememi de acıtıyor ki bu da yeni bi durum salya tükürük te var acaba diş mi çıkarıyor, sultan ne diyorsun???
Sultancim dişiniz hayırli olsun...
kızlar yazmayı unutuyorum kusura bakmayın yaa. kızımın dişin için yazılarınıza çoook teşekkür ederiz. darısı sizlere olsun inşallah.bütün kuzularımız kolaylıkla çıkarsınlar dişlerini İnşallaaah. hepsini kocaman öpüyorummm.
kızlar bende aşırı unutkanlık oldu birde dilimde yaralar çıkıyor sürekli. unutkanlık için benexol vardı evde yorgunluktan oluyor sanırım ondan kullanmaya başladım. doktor doğumdan sonra vermişti yorgunluğunu azaltır demişti. birde demir ilacını başladım bugün. sanırım ağız yarası vitaminsizlikten olur. saçlarım zaten acayip dökülüyor. sizlerdede varmı yaaa.
canim benimde aynen 2 haftadir dökülmeye basladi,normalde cok iyiydi,hic dökülmezdi,,simde sürekli evde kil topluyorum
o unutkanlik bendede var,,mutfaga gidiyorum bisey almaya,bu sefer ne alacagimi unutuyorum,2saat mutfakta düsünüyorum ne alacam diye,düsün kahvalti yapmayi bile unutuyorum... bide uyusukluk var üstümde,canim hic bisey istemiyo,herkes benim gibi mi yaaa
slmm kızlar nbrsinizzzz...
bugün oğlumu dr götürecem.öksürüğü hala geçmedi.sanırım antibyo verir.2 gündürrr yavrumm çookk hasta.nasıl kasıyo kendini.kucağıma alınca huzur buluyo rahatlıyoooo...
deniz ( martenizi) kendime yeni çizelge yapıcam sanada yapayım mı ? senin çizelgen yok
sultancım dişiniz hayırlı olsun canım kuzucugumu öperim erken büyüme gayretinden ötürü:)
bu aralar genel olarak bebişlerimizde aynı egilim var sanırım beslenmede azalma ya da reddetme
benmki gerci bi aydır kök söktürüyor bu konuda ya
cok zor Rabbim sabır versın ben uyanıkken hıc besleyemıyorum ancak uykuya dalmak uzereyken alıyor o da yatar konumda olacak dolayısıyla ben egılmıs bır vazıyette gıdım gıdım cekmesını sabırla beklıyorum ama cıddı manada bel agrılarım basladı dogrulamıyorum artık kalıyorum iki büklüm bazen mahvoldum yani
doktorun dedigini deniyoruz beklıyorum uzun aralıklarla zorlamıyorum az yiyor ama en azından inadını biraz asagı cekmıs olduk gibi aglama krizi olmadan daha sabredılır en azından ins düzelir eskiye döner kuzum da doya doya cuk cuk yer
benm bebiş epeydir oturma cabasında yattııgı yerden boynunu baya kaldırabılıyor kucakta ıken de öne dogru oturuyor gibi atıyor kendni oturtur gıbı yapıyorum tatmın olmuyor daha bı dıkılıyor ve en cok ayakta durmayı basmayı sevmıyor ama erken ben de tedırgn oluyorum zarar görmesn dıye fakat herseyı belırleyen de onalr anacım sıkıyoa yapma ıstedıgını
iki gündür de sırt üstü yatarken ayaklarını ittirip köprü yapar gibi geriye dogru emekleme hareketi yapıyor masallah kuzucum yemiyo ama pek enerjik cimcimem her gün yeni bir degişim gelişim görmek gercekten cok hos
masallah tüm bebelerimize
Bakın daha kahvaltı bile etmeden buraya koşuyorum valla kocam bazen kızıyor ya kızmakta haklı, azcık o internetin başına geçse çook durdun hadi gel yanımızda dur falan diyorum, bilgisayara ilgi göstermesin falan filan
Bense sabah gelsem akşam kalkacam bilgisayarın başından o kadar bağlandım size yahu. Hatta hamileyken de çok bakıyordum şimdi kızım da o zamandan öğrenmiş kucağımda o da bakıyor. Evet oturtulması sakıncalı ama artık yatar pozisyondan sıkılıyor yaa. Kucağımda öyle oturup bilgisara bakıyor, tv'ye bakıyor. Tamam yapmamalıyım ama onun bana ilgi göster bakışları beni cezbediyor.
Haaa bazen de ayakta dik duracak hoşuna gidiyor o minik ayakları tam basamıyor ki neyin çabası bu.
[B]Handancığım [/B] İnşallah bebeklerimiz bizi bırakmaz emmeye devam ederler. Senin de sorunun bu biliyorum tatlım.Gece de ağladım bunu için, eşim alır merak etme diyor ama. Benim kız şimdi de ağzını kitliyor resmen dudakları yapışıyor memeyi sokmaya çalışıyorum ağzınaa ııııh almıyor, açmıyor o dudaklarını, zorluyorum ama ben de, birini emse o zorlukla sonra uyuyor diğerine hiç geçemiyorum. Yani hep bir memeden o an hangisiyse onu veriyorum. Yani su alımı mı yoksa yağlı kısım mı bilmiyorum sırf alsın diye uğraşmaktan.
Sultancığım, kızının dişi hayırlı olsun canım, İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bu zamanı, yazdıklarını eşime okudum sanırım bizim kız da diş çıkarıyor gibi, doktora soracam.
Hepinizi çooook öpüyorum anneler şimdi gidip birşeyler yiyeyim süt içinn yoksa bahsettiğiniz o unutkanlıklar ooo bende de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?