2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy yeerim ben prensesi
deniz ( martenizi) kendime yeni çizelge yapıcam sanada yapayım mı ? senin çizelgen yok

olmamış canım

canım hayırlı olsun ilk dişiniz. inşallah bebişin çok canı yanmamıştır
teşekkür ederim canım sanırım canı yanıyor yaa. arada çok ağladığı zamanlar oluyor. parmağımı dişinin olduğu yere koyuyorum kendi kaydırıyorum hafif hafif hoşuna gidiyor. susuyor.
maşallah elif eylülümüze

oğluşda aynısını yapıyor kalmak istiyor

eşimde yapıyor ellerini tutuyor kendini kaldırıyor sıpam

aynı doğum tarihleri bebişlerimizin
teşekkür ederiz damla teyzesi. cadı kızımda çok seviyor. itiraf ediyorum bende yapıyorum yaa. ellerinden tutuyorum kaldırıyor kendini maşallah.

canım benim kızım ilk başta göğsümü dişetlerinin arasına sıkıştırıp çekiyordu. bende oyun yapıyor sanıyordum. salyası akmaya başladı. birde çok huysuzlanıyordu. emziği ağzına koyuncada dişini kaşıyormuş bende oynuyor sanıyordum. elini yumruk yapıp ağzına koyuyordu ama ben emme içgüdüsü diye düşündüm. birde diliyle sürekli diş etini kaşıyordu. şüphelendim aslında ama daha erken diye düşündüm. ama dişmiş canım. elini iyice yıka canım parmağında hafifçe yokla. şiş oluyor zaten çıkacaksa.

çok teşekkür ederim canım. öperim senin yerine. o oturma olayını kızımda yapıyor. ayakta durup adım atmaya çalışmayıda maşallah. ama bende korkuyorum zararı olur diye. bütük kuzularımıza kocaman maşallaaaaah. hepsi çoook sportif vede aceleciler maşallah.

Denizcinin benim kızimde ayni...eller hep aqizda şapur şapur emiyor.bende diyon kesin diş çikatcak bu kız...salyalari da çok akıyo

kızlar yazmayı unutuyorum kusura bakmayın yaa. kızımın dişin için yazılarınıza çoook teşekkür ederiz. darısı sizlere olsun inşallah.bütün kuzularımız kolaylıkla çıkarsınlar dişlerini İnşallaaah. hepsini kocaman öpüyorummm.
kızlar bende aşırı unutkanlık oldu birde dilimde yaralar çıkıyor sürekli. unutkanlık için benexol vardı evde yorgunluktan oluyor sanırım ondan kullanmaya başladım. doktor doğumdan sonra vermişti yorgunluğunu azaltır demişti. birde demir ilacını başladım bugün. sanırım ağız yarası vitaminsizlikten olur. saçlarım zaten acayip dökülüyor. sizlerdede varmı yaaa.

canim benimde aynen 2 haftadir dökülmeye basladi,normalde cok iyiydi,hic dökülmezdi,,simde sürekli evde kil topluyorum
o unutkanlik bendede var,,mutfaga gidiyorum bisey almaya,bu sefer ne alacagimi unutuyorum,2saat mutfakta düsünüyorum ne alacam diye,düsün kahvalti yapmayi bile unutuyorum... bide uyusukluk var üstümde,canim hic bisey istemiyo,herkes benim gibi mi yaaa

bugün oğlumu dr götürecem.öksürüğü hala geçmedi.sanırım antibyo verir.2 gündürrr yavrumm çookk hasta.nasıl kasıyo kendini.kucağıma alınca huzur buluyo rahatlıyoooo...

yanlız değilsin canımmmm

slmm kızlar nbrsinizzzz...

slmm canım iyiyim sen nasısın

bugün oğlumu dr götürecem.öksürüğü hala geçmedi.sanırım antibyo verir.2 gündürrr yavrumm çookk hasta.nasıl kasıyo kendini.kucağıma alınca huzur buluyo rahatlıyoooo...

canım çookk geçmiş olsun allah şifa versin

özlemcim iyi geceler kimseler yok canım senin kereta anca izin veriyor sana galiba
seni bizle paylaşmak istemiyor

ben kaçar kızım viyaklıyor, sultan canım dişiniz çıkmış maşallah kızına canım.

deniz ( martenizi) kendime yeni çizelge yapıcam sanada yapayım mı ? senin çizelgen yok

benim vardı ama geçen bi tanıdık diyeyim -arkadaş sayılmam- siteye takılmış artık ne okurken bulduysa- galiba deşifre olmuşum ama yok ben değilim deyip hem tickerı kaldırdım hem kullanıcı adımı değiştirdim sonra da uğraşmadım ama yapmak istersem kesin sana söylerim çünkü her yaptığımda yeni baştan öğreniyorum bu uyuz işi

Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim
Her türlü amelde çok ahesteyim
Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim
Uyandır artık ya Rab belki son nefesteyim.... Hz.Mevlana

herkese iyi geceler..

canım çok sevindim bebeğinin az da olsa bir şekilde memeyi almış olmasına. bu zamana kadar çok mücadele verdin. inşallah tamamen normal bir düzen içerisinde emmeye başlar..

Bakın daha kahvaltı bile etmeden buraya koşuyorum valla kocam bazen kızıyor ya kızmakta haklı, azcık o internetin başına geçse çook durdun hadi gel yanımızda dur falan diyorum, bilgisayara ilgi göstermesin falan filan
Bense sabah gelsem akşam kalkacam bilgisayarın başından o kadar bağlandım size yahu. Hatta hamileyken de çok bakıyordum şimdi kızım da o zamandan öğrenmiş kucağımda o da bakıyor. Evet oturtulması sakıncalı ama artık yatar pozisyondan sıkılıyor yaa. Kucağımda öyle oturup bilgisara bakıyor, tv'ye bakıyor. Tamam yapmamalıyım ama onun bana ilgi göster bakışları beni cezbediyor.
Haaa bazen de ayakta dik duracak hoşuna gidiyor o minik ayakları tam basamıyor ki neyin çabası bu.
[B]Handancığım [/B] İnşallah bebeklerimiz bizi bırakmaz emmeye devam ederler. Senin de sorunun bu biliyorum tatlım.Gece de ağladım bunu için, eşim alır merak etme diyor ama. Benim kız şimdi de ağzını kitliyor resmen dudakları yapışıyor memeyi sokmaya çalışıyorum ağzınaa ııııh almıyor, açmıyor o dudaklarını, zorluyorum ama ben de, birini emse o zorlukla sonra uyuyor diğerine hiç geçemiyorum. Yani hep bir memeden o an hangisiyse onu veriyorum. Yani su alımı mı yoksa yağlı kısım mı bilmiyorum sırf alsın diye uğraşmaktan.
Sultancığım, kızının dişi hayırlı olsun canım, İnşallah sıkıntısız atlatırsınız bu zamanı, yazdıklarını eşime okudum sanırım bizim kız da diş çıkarıyor gibi, doktora soracam.
Hepinizi çooook öpüyorum anneler şimdi gidip birşeyler yiyeyim süt içinn yoksa bahsettiğiniz o unutkanlıklar ooo bende de var.

bende tek ben böyleyim sanıyordum kendimden utanıyordum .aynını yapıyorum. teşekkür ederiz canım İnşallah kolay atlatırız. sizde. doktora söyle canım. darısı size olsun İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…