benim vardı ama geçen bi tanıdık diyeyim -arkadaş sayılmam- siteye takılmış artık ne okurken bulduysa- galiba deşifre olmuşum ama yok ben değilim deyip hem tickerı kaldırdım hem kullanıcı adımı değiştirdim sonra da uğraşmadım ama yapmak istersem kesin sana söylerim çünkü her yaptığımda yeni baştan öğreniyorum bu uyuz işi
canım çok sevindim bebeğinin az da olsa bir şekilde memeyi almış olmasına. bu zamana kadar çok mücadele verdin. inşallah tamamen normal bir düzen içerisinde emmeye başlar..
kızlar her salya diş göstergesi değilmiş.bebeklerin tükrük bezleri çalışmadığından tükrüklerini yutamazlar salya akıtırlarmış.benim kız da sürekli eli ağzında,salyalı emziği resmen çiğniyor.dr bunlar normal diş belirtisi değil dedi.diş için ciddi bir huysuzluk ve ishal dönemi olurmuş.tecrübeli anneler daha iyi bilir.bakalım göreceğiz artık.bu arada rota aşısı yan etki yaptı mı
günaydin süper mamiler
herkes ve bebeler iyidir INSALLAH...bizim bebenin kcinda pireler ucusuyo
mama vakti 5 saati doldurdu,hala cit yok...neyse yari uykuluyken daha iyi iciyo
ayrica kizlar benim hala adetim gelmedi,,korkuyorum yaaa :26:
hap aldim,daha icemedim adetimi bekliyorum,herkesin geldi sanirim? :26:
ya hamileysemmmm :84:
Ben de pişikten sonra bebişimin poposunu yıkayarak temizlemeye başlamıştım. 2 gündür unibaby ıslakmendile döndüm, yine hafif kızarma var. Islak mendil işi iş değil yaa..
Umarım işine yarar canım
slm kızlar
regl dönemi düzene giren var mı? benim doğumdan sonra hiç olmadı gibi bir şey. doktora da gitmedim daha.
bugünde uyandım kasıklarımda batma ve sancı var. belki yorgunluktan kas ağrısıdır ama bilemiyorum tedirgin oldum yinede. :18:
bu arada bnm kızım bu aralr gece uzun uyumya basladı mşşlh
dr a sordm bi kez olsun kaldr emdr dedi ama ac olsa kendi uyanrdı dye düşünp uykusunu bölmk istemyrm
eskden kalkardı 1 kez şimdi kalkmyr sznkler nasıl kaldraym mı acaba?gun içinde sık emdryrm o onu telafi ediyor mudur acaba
bnde öle düşünüyorumm uyandrncada uykusu acılır zaten benmki uykuusnda emen bir bebek deil
selam kızlar umarım herkes iyidir... bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı... çok şükür bi sorun çıkmadı.. bebeğimin kilosuda gayet iyibir ayda 840 gr almış, şuan 5,760 gr son 11 gündür mama almıyor, aç kalıyor diye endişeleniyordum ama maşallah son on günde 210 gr almış mamayı bıraktık artık yani
sadece eltim biraz canımı sıktı... eve geldik, eşimle ben seviniyoruz maşallah kilosu iyi diye filan... eltim, amaan ne seviniyonuz, kilosu az, benim oğlan 2 aylıkken 7 kiloydu dediay acayip moralim bozuldu, sanki kıskandı bizi... bende kızım 3 kilo doğdu, maşallah her ay yaklaşık bir kilo alıyor daha ne isteyeyim dedim...
selam kızlar umarım herkes iyidir... bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı... çok şükür bi sorun çıkmadı.. bebeğimin kilosuda gayet iyibir ayda 840 gr almış, şuan 5,760 gr son 11 gündür mama almıyor, aç kalıyor diye endişeleniyordum ama maşallah son on günde 210 gr almış mamayı bıraktık artık yani
sadece eltim biraz canımı sıktı... eve geldik, eşimle ben seviniyoruz maşallah kilosu iyi diye filan... eltim, amaan ne seviniyonuz, kilosu az, benim oğlan 2 aylıkken 7 kiloydu dediay acayip moralim bozuldu, sanki kıskandı bizi... bende kızım 3 kilo doğdu, maşallah her ay yaklaşık bir kilo alıyor daha ne isteyeyim dedim...
kızlar benim kızımda bugün çok huysuz. dişinden sanırım. sürekli kaşımak istiyor. biraz araştırma yaptım kızlar ben bugün keçi sütü içmeye başlıyorum çok faydalıymış. birde inek sütü alerjisi olunca. sizede tavsiye ederim. okuyun diye burayada link koyuyorum.
KAY Keçi Sütü 1L
Pes. Sırf mutlu olmayın diye yani.. Herkes aynı kiloyu mu alıyor, sanki kendisi ve eşiyle birsiniz de siz.. Cevap vrseydin hain eltiye
6 kilo mu doğmuş bu arada kendi çocuğu, iki aylık 7 kilo bebek normal değil ki.. Onda fazlalık varmış, maşallah diyelim de, seninki asıl normal sınırda olan
slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...
canım önceki gün uykusuz muydu acaba bu kadar çok uyuyo.ateşi vs yoksa, uyku arasında da olsa emiyosa bezini kirletiyosa hastalık falanda değildir bence endişelenme.ama bi duş aldır istersen biraz kendine gelsin.inşallah bişeyi yoktur paşanın
aman sen kimseyi dinleme canım bencede kilosu gayet iyi 4. ayınamı girdiselam kızlar umarım herkes iyidir... bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı... çok şükür bi sorun çıkmadı.. bebeğimin kilosuda gayet iyibir ayda 840 gr almış, şuan 5,760 gr son 11 gündür mama almıyor, aç kalıyor diye endişeleniyordum ama maşallah son on günde 210 gr almış mamayı bıraktık artık yani
slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...
aman sen kimseyi dinleme canım bencede kilosu gayet iyi 4. ayınamı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?