2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet arkadaşlar doğumdan sonra uzunca bir süre regl olunmaması normal, çünkü özellikle emzirme ile ilgili bazı hormonlar baskılıyor regl olmayı. doğumdan sonra sütün koruması konusu da bununla alakalı. süt verdiğimiz için yeni bir doğuma kendini hazırlamıyor vücut ve regl olmuyoruz. ek gıdaya başlayana kadar da regl olmuyor çoğu kişi. panik yapmayalım lütfen

kk'nın da bu yönü kötü elini sallasan bi tanıdık cıkıyor hadi o neyse de millet dedektif gibi nerden neyi cıkarıp deşifre ediyor mübarek anlamadm gitti

canım çok sevindim bebeğinin az da olsa bir şekilde memeyi almış olmasına. bu zamana kadar çok mücadele verdin. inşallah tamamen normal bir düzen içerisinde emmeye başlar..

ah ahh bu mesaja cok sükür canım diyebilmeyi ne cok isterdim
yok be canımın ıcı memeyi almaktan gectik artık biberonu da almıyor melegim bahsettigim mücadele yeni ya emme savasından sonra yeme savaslarımız basladı cok az yiyor o da zorla uykuda falan anca bütün gün yedirebilme mücadelesindeyim yani offoff
düzenli yesin iştahlansın da emme hayalimiz coktan rafa kalktı zaten napalım beterin beteri de varmıs yasayıp gördük malesef

bizim doktorumuz da böyle dedi asının bıldgım kadarıyla yan etkısı yok en azndan bızde olmaıd

degilsindir insallah ben de bu ay cok korktum ya ya dıye ama regl oldum rahatladm

ben dogdu dogalı unıbaby kullanıyırum hıc pamuk kullanmadım pişigimiz de olmadı cok sükür

ilk defa adam akıllı bu ay oldum umarım düzene girer bakalım daha önce lekelenmeler oluyordu

mutlaka kaldır canım. Bende uyuyor diye kaldırmıyordum kilo alımı sınıra düşmüş bu ay. Doktor öğün atlatmış oluyorsun mutlaka kaldır dedi. Şimdi saatimi kurup kaldırıyorum sürekli.

Selammmmmm herkese keyifli haftalar =))

Oğluşum yanımda susmuyor durmuyor emmiyor oy oyyyyyyyyyyyy

selam kızlar umarım herkes iyidir... bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı... çok şükür bi sorun çıkmadı.. bebeğimin kilosuda gayet iyi bir ayda 840 gr almış, şuan 5,760 gr son 11 gündür mama almıyor, aç kalıyor diye endişeleniyordum ama maşallah son on günde 210 gr almış mamayı bıraktık artık yani

sadece eltim biraz canımı sıktı... eve geldik, eşimle ben seviniyoruz maşallah kilosu iyi diye filan... eltim, amaan ne seviniyonuz, kilosu az, benim oğlan 2 aylıkken 7 kiloydu dedi ay acayip moralim bozuldu, sanki kıskandı bizi... bende kızım 3 kilo doğdu, maşallah her ay yaklaşık bir kilo alıyor daha ne isteyeyim dedim...

kızlar benim kızımda bugün çok huysuz. dişinden sanırım. sürekli kaşımak istiyor. biraz araştırma yaptım kızlar ben bugün keçi sütü içmeye başlıyorum çok faydalıymış. birde inek sütü alerjisi olunca. sizede tavsiye ederim. okuyun diye burayada link koyuyorum.

KAY Keçi Sütü 1L

böyle insanlardan nefret ediyorum. annemin komşusu var kızı 1 yaşında oda sürekli karşılaştırır ve inanırmısınız kızım onu ne zaman görse ağlayarak bana sarılıyor. demekki niyeti kötü çocuk hissediyor. canım maşallah kilosu çok güzel. kilo alımıda iyi bence.

Pes. Sırf mutlu olmayın diye yani.. Herkes aynı kiloyu mu alıyor, sanki kendisi ve eşiyle birsiniz de siz.. Cevap vrseydin hain eltiye
6 kilo mu doğmuş bu arada kendi çocuğu, iki aylık 7 kilo bebek normal değil ki.. Onda fazlalık varmış, maşallah diyelim de, seninki asıl normal sınırda olan

Son düzenleme:

çok erken değil mi

evet doktorumda çok iyi dedi ... eltime o an için çok sinir oldum ama şimdi umrumda değil... ben kızımla bu şekilde çoook mutluyum ve onun bizi kıskandığını çok iyi biliyorum çatlasın

slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...

slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...

canım önceki gün uykusuz muydu acaba bu kadar çok uyuyo.ateşi vs yoksa, uyku arasında da olsa emiyosa bezini kirletiyosa hastalık falanda değildir bence endişelenme.ama bi duş aldır istersen biraz kendine gelsin.inşallah bişeyi yoktur paşanın

aslında dün öğlenden akşama kadar dışardaydık gezdik falan ama arabasnda uyuyodu zaten...ateşini 10dk da bir ölçüyorum ateşi normal...evet gözü kapalı emiyo..şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı herşeyde dra koşan pimpirikli biri olmak istemiyorum ama korkuyorumda...banyo yaptırsam mı acaba dediğin gibi?

aman sen kimseyi dinleme canım bencede kilosu gayet iyi 4. ayınamı girdi

Bencede bi duş aldır canım kendine gelir. Hasta olsa emmezdi. ateşinide ölç bence. bazen öyle miskin olabiliyolar.

geçmiş olsun canım, bencede bebeğinin elini yüzünü yıka, uyandırmaya çalış, konuş gıdıkla, müzik aç.. eğer tepki vermiyosa bence doktoruna sor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…