2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bence doktoru bir ara sor için rahat etsin en azından..Ya çok uykusuz kaldı ise uyuyordur ya da havalar etkiliyor olabilir..

evet canım bak diğer arkadaşlar da demiş bi banyo yaptır biraz açılır bence.ateşini ölçmeye devam et ama yarım yada 1 saatte ölç o kadar panik yapma 10 dk. bir.uykulu hali yine deavm ederse akşam götürürsün doktora için rahat etsin.yada telefonu varsa bi ara sor canım

canım panikleme hemen,emmesinde prblem yoksa ve ateşi de yoksa sorun yoktur.senin oğlan dün oksijeni bol almış ondandır,
benim bebeğimde 1 ay önce bu şekildeydi ama ben antibiyotik içiyordum sütten etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum.kullandığın bir ilaç oldumu
bide banyo yaptır istersen ayılır

geçmiş olsun canım, bencede bebeğinin elini yüzünü yıka, uyandırmaya çalış, konuş gıdıkla, müzik aç.. eğer tepki vermiyosa bence doktoruna sor :26:

canım banyo yapırmak hariç hepsini yaptım banyo yaptırmak aklıma gelmedi ama ne yalan söyleyim...ama yok uyanmıyo gözlerini aralıyo geri uyuyo.altını açıp müzikle dans etmeyi severdi yok illa uyku diyo...akşama kadar uyursa akşam götürelim dra.acaba büyüyo mu diye düşünüyorum

bence doktoru bir ara sor için rahat etsin en azından..Ya çok uykusuz kaldı ise uyuyordur ya da havalar etkiliyor olabilir..

ben bir banyo yaptırayım kızlar eğer hala uyanmazsa dra gideyim..hepiniz talham için dua edin teyzeleri nolur bişeyi çıkmasın yavrumun.dediğiniz gibi normaldir inşallah herşey..alışkın değilim böyle uyumasına...hayırllara çıkarsın Rabbim...

Canım bayaca uyumuş, istersen bir doktora mı görünseniz.. Her zamankinden farklı bir şey vermedin di mi?

canım merak etme.dışarda resmen yoruluyorlar.eğer uzun bir süre dışardaysan yorulmuştur.ateşi yoksa eğer sorun yoktur.e emiyorda diyorsun,uyandırma bence.gece gündüz ayrımını yapmaya başladılar artaık ama geçiş dönemlerinde olabiliyor böyle şeyler.uyku da en büyük gıda

Canım maşallah güzel kilo almış oğlum 3 aylık anca 800 gr aldı daha öncede 1 ve 1 buçuk kilo alıyordu eltinde dediğine dinleme canım çok sinir bozucu yaaaa amaç seni kıskandırmaya çalışıyor bakma öyle tombul bebiş pek sağlıklı değilmiş maalesef büyünce obez olursa çok kötü olur allah korusun

Canım maşallah güzel kilo almış oğlum 3 aylık anca 800 gr aldı daha öncede 1 ve 1 buçuk kilo alıyordu eltinde dediğine dinleme canım çok sinir bozucu yaaaa amaç seni kıskandırmaya çalışıyor bakma öyle tombul bebiş pek sağlıklı değilmiş maalesef büyünce obez olursa çok kötü olur allah korusun

canım öğlen akşama kadar gezmişsin bence çok yorulmuş ondan uyumak ister gece uykusu gibi eğer uyanmazsa banyoyu yaptır dene değişiği olmazsa dr götür korkma geçer inşallah

mesajı yazalı çok olmuş ama nasıl oldu paşa canım

slm kızlar...kızımı uyuttum kk ya geldim
yemeyimide yedim üstüne çikolatada yedim ohhhh enerji doluyum :92:

Maşallaaaah çok sevindim adınıza çok mu kaşınıyor?
evet canım kaşınıyor. çok teşekkür ederim canım.

canım yorulmuştur belki ondan uyuyordur. bencede yıka bi belki kendine gelir. İnşallah bişeyi yoktur korkma canım.

Buraya bakacağım die gitti canım soğanlar yaktım

benimde başıma geldi kaç kere. kız burası bağımlılık yapıyor kesin.

huuuuuuuuuuuuuu paşasına hediye alcam anniş burdamısın hediyeniz yarın elinize ulaşır haber verem dedim

yaaa gene diyecem Ayşecim bir ortak yönümüz daha hani geçen hamileliğimi özledim, nerde hamile görsem özeniyorum demiştin ya:) bu elti gıcıkları da ortakmış, kıskanç şeyler n'olacak. İyisinin başımın üstünde yeri var tüm eltilere sözüm değil sonuçta ben de eltiyim değil mi ehe ehe:) Ne yani herkesin bebeği bir mi minişleri bile kıyaslıyorlar, kıskanıyorlar yaa. Allahım yaa ne günlerarkadaşların dediği gibi 2 aylık bebek 7 kiloysa ooo tontiş bebektir o ve gerçekten kilo=sağlık demek değil.

evet doktorumda çok iyi dedi ... eltime o an için çok sinir oldum ama şimdi umrumda değil... ben kızımla bu şekilde çoook mutluyum ve onun bizi kıskandığını çok iyi biliyorum çatlasın

umrunda olmaması güzel işte ayyy bir de ben becerebilsem kinleniyorum beeeen

çok uyumuş gerçekten bu yazıyı bugün saat 16.00 da yazdıysan 19 saat mı uyumuş oluyor yanlış mı anladım yoksa, duş aldır çocuğa, dün benim kızda böyle mayıştı gözleri açılmak bilmedi seninki en azından emmiş uykusunda benimki ağzını kitliyor nasıl korktum, İnşallah havalardandır. Bugün iyi gibi aklına takılırsa da doktora git ama bence emdiğine göre sorun yok telaşlanma
3 ay 3 günlük canım, 4. ayını dolduruyor...

3 ay 3 günlük nasıl 4.ayını dolduruyor canım daha 3,5 'a doğru gitmiş olmuyor mu şimdi bizim kız 2 ay 3 haftalık eeee 3 aylık mı oluyor ya da doldurmuş anlamadım bu olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…