- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...
aslında dün öğlenden akşama kadar dışardaydık gezdik falan ama arabasnda uyuyodu zaten...ateşini 10dk da bir ölçüyorum ateşi normal...evet gözü kapalı emiyo..şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı herşeyde dra koşan pimpirikli biri olmak istemiyorum ama korkuyorumda...banyo yaptırsam mı acaba dediğin gibi?
slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...
geçmiş olsun canım, bencede bebeğinin elini yüzünü yıka, uyandırmaya çalış, konuş gıdıkla, müzik aç.. eğer tepki vermiyosa bence doktoruna sor :26:
bence doktoru bir ara sor için rahat etsin en azından..Ya çok uykusuz kaldı ise uyuyordur ya da havalar etkiliyor olabilir..
evet canım bak diğer arkadaşlar da demiş bi banyo yaptır biraz açılır bence.ateşini ölçmeye devam et ama yarım yada 1 saatte ölç o kadar panik yapma 10 dk. bir.uykulu hali yine deavm ederse akşam götürürsün doktora için rahat etsin.yada telefonu varsa bi ara sor canım
canım panikleme hemen,emmesinde prblem yoksa ve ateşi de yoksa sorun yoktur.senin oğlan dün oksijeni bol almış ondandır,
benim bebeğimde 1 ay önce bu şekildeydi ama ben antibiyotik içiyordum sütten etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum.kullandığın bir ilaç oldumu
bide banyo yaptır istersen ayılır
kızlarrr dişimiz çıktı maşallaaaah.minicik iğne kadar çıkmaya başladı.
canım merak etme.dışarda resmen yoruluyorlar.eğer uzun bir süre dışardaysan yorulmuştur.ateşi yoksa eğer sorun yoktur.e emiyorda diyorsun,uyandırma bence.gece gündüz ayrımını yapmaya başladılar artaık ama geçiş dönemlerinde olabiliyor böyle şeyler.uyku da en büyük gıdaaslında dün öğlenden akşama kadar dışardaydık gezdik falan ama arabasnda uyuyodu zaten...ateşini 10dk da bir ölçüyorum ateşi normal...evet gözü kapalı emiyo..şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı herşeyde dra koşan pimpirikli biri olmak istemiyorum ama korkuyorumda...banyo yaptırsam mı acaba dediğin gibi?
selam kızlar umarım herkes iyidir... bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı... çok şükür bi sorun çıkmadı.. bebeğimin kilosuda gayet iyibir ayda 840 gr almış, şuan 5,760 gr son 11 gündür mama almıyor, aç kalıyor diye endişeleniyordum ama maşallah son on günde 210 gr almış mamayı bıraktık artık yani
sadece eltim biraz canımı sıktı... eve geldik, eşimle ben seviniyoruz maşallah kilosu iyi diye filan... eltim, amaan ne seviniyonuz, kilosu az, benim oğlan 2 aylıkken 7 kiloydu dediay acayip moralim bozuldu, sanki kıskandı bizi... bende kızım 3 kilo doğdu, maşallah her ay yaklaşık bir kilo alıyor daha ne isteyeyim dedim...
selam kızlar umarım herkes iyidir... bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı... çok şükür bi sorun çıkmadı.. bebeğimin kilosuda gayet iyibir ayda 840 gr almış, şuan 5,760 gr son 11 gündür mama almıyor, aç kalıyor diye endişeleniyordum ama maşallah son on günde 210 gr almış mamayı bıraktık artık yani
sadece eltim biraz canımı sıktı... eve geldik, eşimle ben seviniyoruz maşallah kilosu iyi diye filan... eltim, amaan ne seviniyonuz, kilosu az, benim oğlan 2 aylıkken 7 kiloydu dediay acayip moralim bozuldu, sanki kıskandı bizi... bende kızım 3 kilo doğdu, maşallah her ay yaklaşık bir kilo alıyor daha ne isteyeyim dedim...
aslında dün öğlenden akşama kadar dışardaydık gezdik falan ama arabasnda uyuyodu zaten...ateşini 10dk da bir ölçüyorum ateşi normal...evet gözü kapalı emiyo..şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı herşeyde dra koşan pimpirikli biri olmak istemiyorum ama korkuyorumda...banyo yaptırsam mı acaba dediğin gibi?
slm kızlar...kızımı uyuttum kk ya geldim
yemeyimide yedim üstüne çikolatada yedim ohhhhenerji doluyum :92:
evet canım kaşınıyor. çok teşekkür ederim canım.Maşallaaaah çok sevindim adınıza çok mu kaşınıyor?
canım yorulmuştur belki ondan uyuyordur. bencede yıka bi belki kendine gelir. İnşallah bişeyi yoktur korkma canım.aslında dün öğlenden akşama kadar dışardaydık gezdik falan ama arabasnda uyuyodu zaten...ateşini 10dk da bir ölçüyorum ateşi normal...evet gözü kapalı emiyo..şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı herşeyde dra koşan pimpirikli biri olmak istemiyorum ama korkuyorumda...banyo yaptırsam mı acaba dediğin gibi?
Buraya bakacağım die gitti canım soğanlar yaktım
ohh afiyet olsun yarasın süt olsunbende yemek yapıyorum hemde buraya bakıyorum eksik kalmayayım diye
evet doktorumda çok iyi dedi ... eltime o an için çok sinir oldum ama şimdi umrumda değil... ben kızımla bu şekilde çoook mutluyum ve onun bizi kıskandığını çok iyi biliyorumçatlasın
3 ay 3 günlük canım, 4. ayını dolduruyor...
benimde başıma geldi kaç kere. kız burası bağımlılık yapıyor kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?