iyi akşamlar. ben kızımla uğraşırken kk açık kalmış. kaç saattir açık bilmiyorum ama çok zorluyor artık benim bebiş. memeyi uyanıkken kesinlikle almıyor, aç aç da uyumuyor basıyor yaygarayı. arabanın tekerleklerini sildim. evde dolşırken uyumaya yakın kaldırdım öyle memeyi aldı. neden böyle oluyor acaba
günaydin süper mamiler
herkes ve bebeler iyidir INSALLAH...bizim bebenin kcinda pireler ucusuyo
mama vakti 5 saati doldurdu,hala cit yok...neyse yari uykuluyken daha iyi iciyo
ayrica kizlar benim hala adetim gelmedi,,korkuyorum yaaa :26:
hap aldim,daha icemedim adetimi bekliyorum,herkesin geldi sanirim? :26:
ya hamileysemmmm :84:
huuuuuuuuuuuuuu paşasına hediye alcam anniş burdamısınhediyeniz yarın elinize ulaşır haber verem dedim
slm kızlarr nasılsınız bakalım f... de ismini bildiğim arkadaşlara istek gönderdim paşamın adıyla face almaya ikna ettim kocişimii yunus kağan r..... biziz şekrlerrr
olmaz denizcim.arkadaşlar hediyeleri 15inde postalayacakmışız ama acaba 1 gün önce postalasak bişey olur mu ki??
arkadaşlar hediyeleri 15inde postalayacakmışız ama acaba 1 gün önce postalasak bişey olur mu ki??
evet arkadaşlar doğumdan sonra uzunca bir süre regl olunmaması normal, çünkü özellikle emzirme ile ilgili bazı hormonlar baskılıyor regl olmayı. doğumdan sonra sütün koruması konusu da bununla alakalı. süt verdiğimiz için yeni bir doğuma kendini hazırlamıyor vücut ve regl olmuyoruz. ek gıdaya başlayana kadar da regl olmuyor çoğu kişi. panik yapmayalım lütfen
slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...
Saglık ocagındaki hemşirede bana kızdı bi yönteme başvurmadık diye :78:Ya hamile kalırsan nolcak dedi:18:15 günde bir gel kan tahlili yaptır 6. ayda hpa yada igneye dedi.Ama hep içim tedirgin.Adet görmeyi sırf bu tedirginligim olmayacak diye istiyorum.Hem şu karnımdaki şişkinligim iner belki
Burdayım canım saol haber verdigin için.Yarın gözüm yollarda olucak
İkna ettin demek bir ben mi kaldım:84:
bizim doktor kaldırmayın dedi, büyümesi için uyumasıda lazım dedi, kilosunu alıyorsa sana kalmıs bırak uyusun dinlensin büyüsün.bu arada bnm kızım bu aralr gece uzun uyumya basladı mşşlh
dr a sordm bi kez olsun kaldr emdr dedi ama ac olsa kendi uyanrdı dye düşünp uykusunu bölmk istemyrm
eskden kalkardı 1 kez şimdi kalkmyr sznkler nasıl kaldraym mı acaba?gun içinde sık emdryrm o onu telafi ediyor mudur acaba
selam can bebe ıslak mendilde alkol var, ıslak mendil kullanacaksan primanınkini tavsiye ederim, ben hep onu kullandım hiç yıkamadım pişikte olmadıBen de pamuk kullanmayı bırakmıştım bir iki haftadır. Önce primanın ıslak mendilini kullandım, bir şey olmadı, can bebeninki vardı bir de, ona geçtim, sonuç felaketJenny willy bezden mi acaba dedim, ki bayadır kullanıyodum onu, ama primaya geçince de değişmedi,ıslak mendildenmiş, git gide de kötüledi. Yeniden ıslak pamuğa geçtim, bir daha da kullanmıcam can bebe. Dursun, nasılsa daha 4 5 see bitmiycek ıslak mendille işimiz, elini melini sileriz sonradan..
Bu arada ayşe senden alıntılamamışm, sağol, ben de mustela alayım bgün ya, inşallah bizde de işe yarar..
maşallah iyi kilo almış sen doktorunu dinle , takma kimseyi...selam kızlar umarım herkes iyidir... bizim bugün 3. ay kontrolümüz vardı... çok şükür bi sorun çıkmadı.. bebeğimin kilosuda gayet iyibir ayda 840 gr almış, şuan 5,760 gr son 11 gündür mama almıyor, aç kalıyor diye endişeleniyordum ama maşallah son on günde 210 gr almış mamayı bıraktık artık yani
sadece eltim biraz canımı sıktı... eve geldik, eşimle ben seviniyoruz maşallah kilosu iyi diye filan... eltim, amaan ne seviniyonuz, kilosu az, benim oğlan 2 aylıkken 7 kiloydu dediay acayip moralim bozuldu, sanki kıskandı bizi... bende kızım 3 kilo doğdu, maşallah her ay yaklaşık bir kilo alıyor daha ne isteyeyim dedim...
slm kızlar geçmişi okuyamadım acilen desteklerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum..oğlum dün akşam saat 9da uyudu hala da uyuyo bir türlü uyanmıyo emziriyorum altını açıyorum yok bana mısın demiyo gözler 5 dk açık kalıyo sonra kucağımda uyuyakalıyo.düşünün odaları dolaşmayı çok severdi şimdi bir odadan diğerine geçerken uyuyo noldu böyle acaba...
Kesinlikleeee
kızlaaar Allahıma bin şükür kıdemli olduğumuz günleri de gördük
2012 MART ANNELERİ topiği açılmıııış
ay tüylerim diken diken oldu
yaaa gerçekten mi ayyyy o topikte de olmak istiyorum ben:) kaçırdım mı offf
kızlaaar Allahıma bin şükür kıdemli olduğumuz günleri de gördük
2012 MART ANNELERİ topiği açılmıııış
ay tüylerim diken diken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?