2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MRB Benimkinde de aaynı durum var, biraz alıyo sonra sanki boğazına düğümlenmş gibi oluyo basıyor çığlığı. Ancak uyuklarken iyi alıyo. Dr u aradım gaza benziyor dedi. bu arada burun tıkanıklığı varsa diye okyabnus suyu yaptım başta iyi geldi. sonra aynı. bir de arkadaşımın tavsiyesi üzerine o kafayı geri çekerken ben hafifçe kafasını tutuyorum. bu çoğu zaman işe yarıyor. umarım yardımcı olmuşumdur

slm kızlarr nasılsınız bakalım f... de ismini bildiğim arkadaşlara istek gönderdim paşamın adıyla face almaya ikna ettim kocişimii yunus kağan r..... biziz şekrlerrr

yaklaşık 1 ay önce fln bnm kızımda uyanmamıştı..ne emdi ne uyandı..sirkeliyodum,burnunun sıkıyordum bana mısın demiyordu üstelikte pazar günüydü.. hemen doktoru arayıp hastaneye çağırttırmıştık..meğersem kakasını yapamadığı için uyuyormuş.. doktor poposuna dereceyi sokup çıkarmıştı arkasına fışş kakası geldi belki cnm snn bebişininde böle bi derdi olabilir bilgin olsun..

annecikler,ben mersine yazlığa geldim ama üzülüyordum net yok kkdan geri kalcam die :)) ama siteye wireless kurmuşlar,balkondana da olsa cekiyorrr oleeeeeeeeeeeeeyyyyy :))))) cok sevindim!

Dün çatalcaya antikköye gittik kahvaltı yapmaya.İnanın nefes aldıgmı hissettim kızlar.Açık hava oohh miss gibi bana çok iyi geldi.Hem yakın 20 dk gittik.Hemde dogal çok güzel bir mekan tavsiye ederim.Emir hamakta sallanırken uyudu.Bizde eşimle rahatla kahvaltımızı edip çay keyfi yaptık göle karşı.İçinde ufak çaplı hayvanat bahçeside var.Emiri midillinin üzerine bindirdik,eşekle deveyle maymunla tavşnlarla bütün hayvanlarla komik komik resmini çektim.Her ne kadar o bişi anlamasadaGüzel bir pazar günü geçirdik eşimin sayesinde.

Saglık ocagındaki hemşirede bana kızdı bi yönteme başvurmadık diye :78:Ya hamile kalırsan nolcak dedi:18:15 günde bir gel kan tahlili yaptır 6. ayda hpa yada igneye dedi.Ama hep içim tedirgin.Adet görmeyi sırf bu tedirginligim olmayacak diye istiyorum.Hem şu karnımdaki şişkinligim iner belki

huuuuuuuuuuuuuu paşasına hediye alcam anniş burdamısın hediyeniz yarın elinize ulaşır haber verem dedim

Burdayım canım saol haber verdigin için.Yarın gözüm yollarda olucak

slm kızlarr nasılsınız bakalım f... de ismini bildiğim arkadaşlara istek gönderdim paşamın adıyla face almaya ikna ettim kocişimii yunus kağan r..... biziz şekrlerrr

İkna ettin demek bir ben mi kaldım:84:

iyi aksamlar kizlarr
herkes iyidir INSALLAH

arkadasim ben emzirmiyorumki,dedigin gibi emzirsem panik yapmazdim

arkadasim pasamiz nasil oldu? sanirsam biseyi yoktur,benim oglanda bazen cok uyuyo,mesala 2 gün uyumassa yorgun düsüyo 4 güne yakin hep uyuyo...benim ailem bana uzak oturuyo,hep gelemiyolar,nedense bizim oglanin uyumasida hep onlarin gelmesine denk geliyo dogru dürüst sevemiyolar...bide bizimkisinin kucak fobisi var,kucagimiza aldikmi aglamaya basliyo,onu yatarak sevmemizi istiyo

tirstim simdi :26:

bizim doktor kaldırmayın dedi, büyümesi için uyumasıda lazım dedi, kilosunu alıyorsa sana kalmıs bırak uyusun dinlensin büyüsün.
selam can bebe ıslak mendilde alkol var, ıslak mendil kullanacaksan primanınkini tavsiye ederim, ben hep onu kullandım hiç yıkamadım pişikte olmadı, niveanın pişik kremini ara sıra kızarna popoya sürüyorum iyi geliyor.
maşallah iyi kilo almış sen doktorunu dinle , takma kimseyi...

özlem ne oldu? talhanın birşeyi yok değil mi? uyudu ve büyüdü sadece inşallah.

slm kızlar bizi merak etmişsiniz oğluşu banyo yaptırdım soyundururken gözlerini araladı araladı tekrar uyudu bende yavaş yavaş suyu dökerek yıkadım banyoda ve giydirirken uyanıktı emzireyim dedim tekrar uyumaz mı? hemen drda aldım soluğu tabi kontrol etti herşeyine baktı yok norml herşeyi dedi sadece yorgunmuşyok artık dedim sırtında taş mı taşııdı neyin yorgunluğu bu deyince dr hava yorgunluğu olabilir dedihava bile yoruyo oğluşu bben boş yere yiğit oğlum diyomuşum dedimsonra eve geldik sanırım yorgunluğu geçti uyandı az önce uyttum tekrar..dr bilinçli bir şekilde uyuyosa bırak uyusun dedi ama ne yaparsan yap gözünü açmıyosa o zaman gel dediçok şükür bişeyi yokmuş...acaba dün seçim için gittiğimiz okulda bir kız görüp aşık olmasın diyo eşimde

kızlaaar Allahıma bin şükür kıdemli olduğumuz günleri de gördük
2012 MART ANNELERİ topiği açılmıııış
ay tüylerim diken diken oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…