yaaa gerçekten mi ayyyy o topikte de olmak istiyorum ben:) kaçırdım mı offf
İnsan gerçekten duygulanıyor... Zaman nekadar hızlı geçiyor böylee...
Ayşecim illa mart diyosan 2013 e kaldı yok şart değil diyosan 2012 nisan anneleri var sırada :))))
evet,geçen sene bu zamanlar daha öğrenmemiştik bilee
önce siftah yapmam lazım ben kaçıyorum sürekli, önce bir doktora gideyim diye diye hamileliği de sayarsak nerdeyse 1 sene olacak, eee koca anlayışı da bir yere kadar dii mii, umarım herşey yolunda olur da korku haline getirmem:82::90:
etmez etmez neredeyse hepsi aynı durumdalar, hııı evi terk etmezler ama bir daha kolay kolay da çocuk istemezler herhalde:)offf sorma biz de daha sadece 1 kere
hamileliğimden beri üstelik,adam evi terkedecek yakındır
ben besleyemiyo muyum bu çocuğu yaa boy da uzamıyo kilo da almıyo kızlar artık moralim çok bozuluyo niye büyütemiyorum ben bu çocuğu ??((((
doğundan beri ilk defa bugün sancımız oldu çok zormuş yaa canı çok yandı kuzumun
etmez etmez neredeyse hepsi aynı durumdalar, hııı evi terk etmezler ama bir daha kolay kolay da çocuk istemezler herhalde:)
bu arada saçmalama tabiki besliyorsundurr, hepimizde bir dert , kim doğduğu kiloda ve boyda kalıyorki , takıntılı olduk hepimiz bebeleri doğurduğumuzdan beri.
birden büyür sen bile inanamazsın ne kadar zamandır kilo almıyor ki bunca sıkıyorsun canını?
canım onlardan biri de benim.çok üzülüyorum.mama da veriyorum ben.Allah yardımcımız olsun.bi çözüm bulursun inşallah ve bulursan bizimle de paylaşırsan sevinirim canımmgünaydın anneler.
buraya yazmışmıydım bilmiyorum ama oğlum mememi 9 1o gündür reddediyor maalesef. ve bu durum bni çok üzüyor.
sadece geceleri ve uykuluyken emiyor
üstelik sütümde var olmasa tmm diyip mama vericem ama içimde elvermiyor mamaya.
bugün doktora götürücez bakalım belki bize bi çözüm yolu sunar.
bi kaç kişininkide reddediyormuş sanırım burda.
sonucu yazarım akşama.
canım 2 aydır TOPLAM boyu 2 cm uzadı kilosu da 500 gr arttı.4 aya yaklaşık hala boyu 59 cm. kilosu 5200 gr(doğduğundan beri mama da veriyorum üstelik.bi de son zamanlarda emmeme de eklendi
canım onlardan biri de benim.çok üzülüyorum.mama da veriyorum ben.Allah yardımcımız olsun.bi çözüm bulursun inşallah ve bulursan bizimle de paylaşırsan sevinirim canımm
günaydın annecikler nasılsınız?? biz kızımla iyiz çok şükür... daha kahvaltı yapmadımşuan hem kahvaltı yapıyorm hem kk ya bakıyorum, kızımda yanımda tepiniyor
bugün evimi dip köşe temizlemem lazım, gerçi bi kaç gündür yapmam lazım ama bi türlü yapamıyorum... ev işlerinde bebek olduğundan beri çok zorlanıyorum kızlar :26: uyanık olduğu zaman sürekli ilgi istiyo bebeğim, ya emecek ya oynayacak, bazen ana kucağında mutfağa yanıma alıyorum, ama daha işlerim bitmeden sıkılıyor... uyuyuncada bende azıcık dinleneyim diyorum, ben dinlenmeden geri uyanıyor zatenyemek, günlük temizlik işlerini filan zor yetiştiriyorum... :26: benmi beceriksizim? ne zaman normale dönecek düzenim yaaa sizde durum nasıl?
günaydın annecikler nasılsınız?? biz kızımla iyiz çok şükür... daha kahvaltı yapmadımşuan hem kahvaltı yapıyorm hem kk ya bakıyorum, kızımda yanımda tepiniyor
bugün evimi dip köşe temizlemem lazım, gerçi bi kaç gündür yapmam lazım ama bi türlü yapamıyorum... ev işlerinde bebek olduğundan beri çok zorlanıyorum kızlar :26: uyanık olduğu zaman sürekli ilgi istiyo bebeğim, ya emecek ya oynayacak, bazen ana kucağında mutfağa yanıma alıyorum, ama daha işlerim bitmeden sıkılıyor... uyuyuncada bende azıcık dinleneyim diyorum, ben dinlenmeden geri uyanıyor zatenyemek, günlük temizlik işlerini filan zor yetiştiriyorum... :26: benmi beceriksizim? ne zaman normale dönecek düzenim yaaa sizde durum nasıl?
günaydın anneler.
buraya yazmışmıydım bilmiyorum ama oğlum mememi 9 1o gündür reddediyor maalesef. ve bu durum bni çok üzüyor.
sadece geceleri ve uykuluyken emiyor
üstelik sütümde var olmasa tmm diyip mama vericem ama içimde elvermiyor mamaya.
bugün doktora götürücez bakalım belki bize bi çözüm yolu sunar.
bi kaç kişininkide reddediyormuş sanırım burda.
sonucu yazarım akşama.
selammmmmmmmm KK nın en güzel anneleri ve bebekleriiii hepinizi öpüyorummm
ayyy demin kapı çaldı bi baktım karrrggoooooooooooooooooo
bir heycandırık oldum anlatamam, hediyemizzz geldiiii galiba ilk bizim hediyemiz geldiii
SERMEST teyzoşumuza ve minik kuzusuna teşekkür ediyoruz.
benim kurbannnben yarın kargoya vericem allah izin verirse
tam 15 de
ben size teşekkür ederim denizcim.bana katıldığınız için.herbir hediye haberinde sanki kendime gelmiş gibi mutlu olmamı sağladığınız içinBizim hediyemiz de geldiiiiiii, biz de Azize Teyze'mize çooooooooooooooook teşekkür ediyoruz. Çok zevkli bir kadınmış Azizeciğim, hem seçimi hem de zarif notu için teşekkürler. Tabi bu organizasyonu akıl eden ve gerçekleşmesini sağlayan İlknurcuğuma da ayrıca teşekkür.
slm kızlar bizi merak etmişsiniz oğluşu banyo yaptırdım soyundururken gözlerini araladı araladı tekrar uyudu bende yavaş yavaş suyu dökerek yıkadım banyoda ve giydirirken uyanıktı emzireyim dedim tekrar uyumaz mı? hemen drda aldım soluğu tabi kontrol etti herşeyine baktı yok norml herşeyi dedi sadece yorgunmuşyok artık dedim sırtında taş mı taşııdı neyin yorgunluğu bu deyince dr hava yorgunluğu olabilir dedi hava bile yoruyo oğluşu bben boş yere yiğit oğlum diyomuşum dedim sonra eve geldik sanırım yorgunluğu geçti uyandı az önce uyttum tekrar..dr bilinçli bir şekilde uyuyosa bırak uyusun dedi ama ne yaparsan yap gözünü açmıyosa o zaman gel dedi çok şükür bişeyi yokmuş...acaba dün seçim için gittiğimiz okulda bir kız görüp aşık olmasın diyo eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?