2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabA kızlarrrr nasılsınızzz...epeydir gelemiyorum bu aralar misafir yoğunluğu yaşıyorum ne zor olyor yahu bebekle misaifr ağırlamak bebişim çok ihmal oluyor bizim gaz sorunumuz hala devam ediyor yaaaa bu kezde nurse harveys e başladık dünn bakalım o nasıl olacak etkili oldu galiba oğluşum sabah sırtına kadar nokun içindeydi kaç gündür yapamıyordu bakalım gazına nasıl fayda edecek...bu arada yarın kalça usg si için doktora gideceğiz sizler yaptırdınız mı kızlarrrrr ???inşallah birşey çıkmazzz...bu arada ben ikinci adetimi oldum çeşme gibiyim ya şuanda

merhaba canım,söylediklerine katılıyorum misafir geldiği gün bebeği ihmal ediyorum gibi geliyor ve üzülüyorum,benki misafiri çokk seven bir insanım şimdi misafir gelince oofff bebeğim yine mızımızlanıcak ve doğru düzgün ememicek diye korkuyorum.yinede allah eksikliğini vermesim misafirin hepsinin başımın üstünde yeri var.
bizde cuma günü çektirdik canım çokk şükür iyi dedi dr muz.ben hala adet olmadım ve bir 5 ay daha olmam gibime geliyor.oğlumda 8 ay olmamıştım

aynen bende çok üzülüyorumm yaaa hele oğluşum böyle sitemkar ağlıyor bakışı bakışı manalı gibime geliyor ne bileyimmm yaaa.akşam misafir ağırlaması daha kolay oluyor hiç değilse eşime veriyorummm çaya pasta servisine başlayınca ... hadi gözünüz aydın canımmm....inşallah bizimde iyi çıkar...

evet ya bünyeden bünyeye değişiyormuş doktorum bana 1 sene de olmayabilirsin hemende olabilirsin demişti...

Selam kızLarrrrrr 2 gundur giremiyorum evim misafir doluydu bugun kimse yok oğlumla keyif yapıyoruz çok yoruldum 2 gun ve dün regl odum ve göbeğim inanılmaz şekilde yumuşadı daha önce çok sertti şişkinlik vardı ay çok mutluyummmmm

günaydınnn!! gününüz aydın, sütünüz bol olsun . olsun da olsunn:)
günaydın canımamin
kızlaaar Allahıma bin şükür kıdemli olduğumuz günleri de gördük
2012 MART ANNELERİ topiği açılmıııış
ay tüylerim diken diken oldu
hee bende akşam gördüm ama henüz hamişler yoktu:)
yaaa gerçekten mi ayyyy o topikte de olmak istiyorum ben:) kaçırdım mı offf
bu sene kaçtı artık canım seneye beraber 2013 topiğinde buluşuruz inşallah
ben besleyemiyo muyum bu çocuğu yaa boy da uzamıyo kilo da almıyo kızlar artık moralim çok bozuluyo niye büyütemiyorum ben bu çocuğu ?? ((((
moralini bozma canım bak ne güzelmiş kilosu...daha ne olacak ki?sağlıklı olsunlarda varsın gram eksik olsun nolacak..zaten büyüyünce hamburgerler şişirmeyecek mi?
iyiyiz canım oğluşla kızını öpüyoruz...ben akşamları temizlik ypıyorurm giyiyorum terleme eşofmanımı veee temizliğe başlıyorum tabi süpürge çalıştıramıyorum gırgırlıyorum halıları yerleri siliyorum hem hergün yapınca süpürmeyi 3 günde bir yapsan yetiyo:)
kızlar bir arkadaşımın ablası astrolojiyle ilgileniyo ve mart ayı bebekleri çok hassas olur çabuk sıkılır falan demişti o nedenle farklı yerlerde yatmayı ve farklı şekilde emmeyi isterler demişti mesela ben gece kucağımda gündüz yanına yatarak emziriyorum..

Bende geçmişi kurdalıyordum cevap yazdın mı die :)) Söylemiştim havadandır die =))) Çok sevindim canım hamd olsun bişeyi yokmuş..Rabbim sağlık sıhhat versin paşalarımıza prenseslerimizeeeee

teşekkür ederim canım valla uyusalar bir dert uıyumasalar iki dert nolacaksa halimiz...

kızlar az önce dra gittik 4 günlük rapr aldım ve okulu kapatıyoruz ama seminer döneminde gitmem lazım çünkü rapor hakkımın hepsini kullanmak istemiyorum Allah korusun daha eylülde falan grip olabilir benim izin almam gerekebilir diye...drda tartıldım tabi pardesü ayakkabı ve diğer kıyafetlerle birlikte dr 3 kilo düş dedi veee sonuç 70 kilove kızlar bir kadınla karşılaştım işte ben böyle 58 kilo olmam gerek dediğimde kadın şimdi kaç kilosunuz dedi muhabbet başladı dediğine göre boyla kilo arasında 20 fark olması gerekiyomuş yani ben 168 cm 48 kilo olmalıymışımneremden o kadar kilo veririm anlamadım ama kadın baya ısrarcıydı dediğinin doğru olduğu konusunda ben de haklı olabilirsiniz dedim ve arabaya binince şöyle bir kendime baktım gerçekten nerden veririm 20 kiloyu bana 10 kilo yetergibi geliyo...unutmadan elektrikli testeresi olupta bana kim ödünç vvwermek ister?

kesinlikle doğru benim sıpa nasıl emiyor biliyor musun evin içinde 4 dönüyoruz geziyoruz oturunca emmiyor..Şimdi ilk 5 dk ayakta 5 dk oturarak kucak pozisyonu farklı oyyy oyyy belim kırılıyor bazen inan..

Ya olmaz öyle şey ben 1,65 58 59 kilo oldum mu leğen kemiklerim ortaya çıkıyor..Hoş imkan olsa da versem kiloları da kemiklerim çıksa

ooh ne güzel ana oğul keyf yapıyosunuz....regl olmak güzel şey olsa gerek sonuçta şişkinlik epey azalır...

inanırım ccanım bende öyle emziriyorum aman emsinde nasıl olursa olsun diyorum ama bazende kolum dayanmıyo...7300 gr olmuş 99.günümüzde...bana da zaten mantıksız geldi ama sırtım kollarm acayip geniş görünüyo...bacaklarım eskisi gibi tüm pantolonlarım oluyo ama üst taraf niye öyle oldu:26:

KızLar bu arada Ömer Kuzey bütün gün ellerine bakıyor gözlerinide şaşı yapıyor :)))

Evet tabi ki emmeleri çok önemli belim de ağrımasa süper olur benim ki de 7,5 tosunummm =))) Valla çözmüş değilim canım geçen eski resimlerime baktım da valla bildiğin genişlemişim ya bu ne ya dedim kendi kendime tiksindim sezaryan oldu popom büyüdü gerçi kilo da aldım 10 kilo daha var (( nasıl vereceğim hiç bilmiyorum ya kuzenimin oğlu 8. ayına girecek kuzenim sanki hamilelikte ki gibi olmuş ki o 9 kilo almıştı vermişti şimdi hepsini geri almış belki daha fazlasını puff gittikçe alınıyor mu ya

aynı sıkıntılar bendede var..dogumdan beri cok unutkan oldum esim sen iyice uctun diyor saclarımda cok dökülüyor... ben elevit ve omega 3 alıyorum demiremi baslasam acaba...

ben eski kıyafetlere girebiliyorum ama ben zaten geniş alırdım dar giyinmeyi sevmem dış giyimde şimdi dar oluyo hepsi...bakalım ben yarın callaneticse başlıycam çok faydalıymış öyle diyo deneyenler..bakalım...ama bence kuzenin kendini salmış bizim drun yardımcısı bayan 15 aylık oğlu var ve kız 36 beden olmuş hamileliği boyunca 23 kio almasına rağmen

Gözünaydın diyeyim canım şu şişkinligimin gitmesi için bende regl olmak istiyorum

68 e düşmüşüm ama daha 4 kilo fazlam var.Ama sanki 4 kilo degildde üst tarafımda baya bir fazlalıgım var gibi.Göbegim şişkin omuzlarım geniş kollarım genişledi.Habire ne yesem diye düşünüyorum.Emir emdikçe içim kıyılıyor resmen.

Eski pantolonlarım oluyr olmasına ama göbek bir fışkırıyor ki sormayın

herkeseeeeeeee günaydin
oglanin karnini doyurudum,altini temizledim,attim yataga,uyucak biraz daha...2 gibi kalkiyo,aksama kadar uyanik,sonra aksam 10,11 arasi uyuyo,sabah 5 gibi kaldiriyom,karnini doyurup uykusu dagilmadan atiyom besigine,sonra tekrar 11 gibi tekrar kaldirip karnini doyuruyorum,normalde 4 saatte bi veriyodum mamasini,bu aralar 5 saate cikardim,geceleri 6, yada 7 saat oluyo,,4 saatte acikmiyo artik...siz kac saatte veriyonuz? kilosu da iyi MASALLAH,en son 6kiloydu yaklasik 3 hafta önce falan,
artik hemen acikmiyo,bazen erken istiyo,ona birakiyorum artik,ne zaman isterse,

rica edrim tatlım iyi günlerde giysin paşamız
çook severek aldım ciciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…