merhabA kızlarrrrnasılsınızzz...epeydir gelemiyorum bu aralar misafir yoğunluğu yaşıyorum ne zor olyor yahu bebekle misaifr ağırlamak bebişim çok ihmal oluyor bizim gaz sorunumuz hala devam ediyor yaaaa bu kezde nurse harveys e başladık dünn bakalım o nasıl olacak etkili oldu galiba oğluşum sabah sırtına kadar nokun içindeydi kaç gündür yapamıyordu bakalım gazına nasıl fayda edecek...bu arada yarın kalça usg si için doktora gideceğiz sizler yaptırdınız mı kızlarrrrr ???inşallah birşey çıkmazzz...bu arada ben ikinci adetimi oldum çeşme gibiyim ya şuanda
merhaba canım,söylediklerine katılıyorum misafir geldiği gün bebeği ihmal ediyorum gibi geliyor ve üzülüyorum,benki misafiri çokk seven bir insanım şimdi misafir gelince oofff bebeğim yine mızımızlanıcak ve doğru düzgün ememicek diye korkuyorum.yinede allah eksikliğini vermesim misafirin hepsinin başımın üstünde yeri var.
bizde cuma günü çektirdik canım çokk şükür iyi dedi dr muz.ben hala adet olmadım ve bir 5 ay daha olmam gibime geliyor.oğlumda 8 ay olmamıştım
günaydın canımgünaydınnn!! gününüz aydın, sütünüz bol olsun . olsun da olsunn:)
hee bende akşam gördüm ama henüz hamişler yoktu:)kızlaaar Allahıma bin şükür kıdemli olduğumuz günleri de gördük
2012 MART ANNELERİ topiği açılmıııış
ay tüylerim diken diken oldu
yaaa gerçekten mi ayyyy o topikte de olmak istiyorum ben:) kaçırdım mı offf
moralini bozma canım bak ne güzelmiş kilosu...daha ne olacak ki?sağlıklı olsunlarda varsın gram eksik olsun nolacak..zaten büyüyünce hamburgerler şişirmeyecek mi?ben besleyemiyo muyum bu çocuğu yaa boy da uzamıyo kilo da almıyo kızlar artık moralim çok bozuluyo niye büyütemiyorum ben bu çocuğu ??((((
iyiyiz canım oğluşla kızını öpüyoruz...ben akşamları temizlik ypıyorurm giyiyorum terleme eşofmanımı veee temizliğe başlıyorum tabi süpürge çalıştıramıyorum gırgırlıyorum halıları yerleri siliyorum hem hergün yapınca süpürmeyi 3 günde bir yapsan yetiyo:)günaydın annecikler nasılsınız?? biz kızımla iyiz çok şükür... daha kahvaltı yapmadımşuan hem kahvaltı yapıyorm hem kk ya bakıyorum, kızımda yanımda tepiniyor
bugün evimi dip köşe temizlemem lazım, gerçi bi kaç gündür yapmam lazım ama bi türlü yapamıyorum... ev işlerinde bebek olduğundan beri çok zorlanıyorum kızlar :26: uyanık olduğu zaman sürekli ilgi istiyo bebeğim, ya emecek ya oynayacak, bazen ana kucağında mutfağa yanıma alıyorum, ama daha işlerim bitmeden sıkılıyor... uyuyuncada bende azıcık dinleneyim diyorum, ben dinlenmeden geri uyanıyor zatenyemek, günlük temizlik işlerini filan zor yetiştiriyorum... :26: benmi beceriksizim? ne zaman normale dönecek düzenim yaaa sizde durum nasıl?
kızlar bir arkadaşımın ablası astrolojiyle ilgileniyo ve mart ayı bebekleri çok hassas olur çabuk sıkılır falan demişti o nedenle farklı yerlerde yatmayı ve farklı şekilde emmeyi isterler demişti mesela ben gece kucağımda gündüz yanına yatarak emziriyorum..selam handan dur canını sıkma ilk 3 ay ortalma 8 cm uzarmış bebekler bak bir link yollıyım oku. 1 Aylık Bebeğin Boyu Ne Kadardır,Ne Kadar Uzamalıdır? | Bebek gelişimi,ay ay bebek gelişimi,hafta hafta bebek gelişimi
bu arada seninki 50 cm doğduysa ortalama uzamayı yakalamış. hem belki bir dahaki ay daha çok uzar ne biliyorsun. bira mayası boy uzatır derler , istersen sendee suya kat iç hem sütünü de arttırır.
emmeme olayı neyse anlamadım arada mızmızlanmalar benim sıpadada başladı sinir etti beni , kendin tahin helvası filan ye kalorili şeyler ye vitamin iç sütünü daha yağlandır, besleyici yap... Allah hepimize ve bebeklerimize yardım etsin. (AMİN)
Bende geçmişi kurdalıyordum cevap yazdın mı die :)) Söylemiştim havadandır die =))) Çok sevindim canım hamd olsun bişeyi yokmuş..Rabbim sağlık sıhhat versin paşalarımıza prenseslerimizeeeee
kızlar bir arkadaşımın ablası astrolojiyle ilgileniyo ve mart ayı bebekleri çok hassas olur çabuk sıkılır falan demişti o nedenle farklı yerlerde yatmayı ve farklı şekilde emmeyi isterler demişti mesela ben gece kucağımda gündüz yanına yatarak emziriyorum..
teşekkür ederim canım valla uyusalar bir dert uıyumasalar iki dert nolacaksa halimiz...
kızlar az önce dra gittik 4 günlük rapr aldım ve okulu kapatıyoruz ama seminer döneminde gitmem lazım çünkü rapor hakkımın hepsini kullanmak istemiyorum Allah korusun daha eylülde falan grip olabilir benim izin almam gerekebilir diye...drda tartıldım tabi pardesü ayakkabı ve diğer kıyafetlerle birlikte dr 3 kilo düş dedi veee sonuç 70 kilove kızlar bir kadınla karşılaştım işte ben böyle 58 kilo olmam gerek dediğimde kadın şimdi kaç kilosunuz dedi muhabbet başladı dediğine göre boyla kilo arasında 20 fark olması gerekiyomuş yani ben 168 cm 48 kilo olmalıymışım neremden o kadar kilo veririm anlamadım ama kadın baya ısrarcıydı dediğinin doğru olduğu konusunda ben de haklı olabilirsiniz dedim ve arabaya binince şöyle bir kendime baktım gerçekten nerden veririm 20 kiloyu bana 10 kilo yetergibi geliyo...unutmadan elektrikli testeresi olupta bana kim ödünç vvwermek ister?
Selam kızLarrrrrr 2 gundur giremiyorum evim misafir doluydu bugun kimse yok oğlumla keyif yapıyoruz çok yoruldum 2 gun ve dün regl odum ve göbeğim inanılmaz şekilde yumuşadı daha önce çok sertti şişkinlik vardı ay çok mutluyummmmm
ooh ne güzel ana oğul keyf yapıyosunuz....regl olmak güzel şey olsa gerek sonuçta şişkinlik epey azalır...
kesinlikle doğru benim sıpa nasıl emiyor biliyor musun evin içinde 4 dönüyoruz geziyoruz oturunca emmiyor..Şimdi ilk 5 dk ayakta 5 dk oturarak kucak pozisyonu farklı oyyy oyyy belim kırılıyor bazen inan..
Ya olmaz öyle şey ben 1,65 58 59 kilo oldum mu leğen kemiklerim ortaya çıkıyor..Hoş imkan olsa da versem kiloları da kemiklerim çıksa
Aynen öyLe sinirLerim tavan yapmıştı göbeğiminde şişkinliği beni daha da üzüyordu şimdi çok iyiyim :)
KızLar bu arada Ömer Kuzey bütün gün ellerine bakıyor gözlerinide şaşı yapıyor :)))
inanırım ccanım bende öyle emziriyorumaman emsinde nasıl olursa olsun diyorum ama bazende kolum dayanmıyo...7300 gr olmuş 99.günümüzde...bana da zaten mantıksız geldi ama sırtım kollarm acayip geniş görünüyo...bacaklarım eskisi gibi tüm pantolonlarım oluyo ama üst taraf niye öyle oldu:26:
kızlar yazmayı unutuyorum kusura bakmayın yaa. kızımın dişin için yazılarınıza çoook teşekkür ederiz. darısı sizlere olsun inşallah.bütün kuzularımız kolaylıkla çıkarsınlar dişlerini İnşallaaah. hepsini kocaman öpüyorummm.
kızlar bende aşırı unutkanlık oldu birde dilimde yaralar çıkıyor sürekli. unutkanlık için benexol vardı evde yorgunluktan oluyor sanırım ondan kullanmaya başladım. doktor doğumdan sonra vermişti yorgunluğunu azaltır demişti. birde demir ilacını başladım bugün. sanırım ağız yarası vitaminsizlikten olur. saçlarım zaten acayip dökülüyor. sizlerdede varmı yaaa.
Evet tabi ki emmeleri çok önemli belim de ağrımasa süper olur benim ki de 7,5 tosunummm =))) Valla çözmüş değilim canım geçen eski resimlerime baktım da valla bildiğin genişlemişim ya bu ne ya dedim kendi kendime tiksindim sezaryan oldu popom büyüdü gerçi kilo da aldım 10 kilo daha var(( nasıl vereceğim hiç bilmiyorum ya kuzenimin oğlu 8. ayına girecek kuzenim sanki hamilelikte ki gibi olmuş ki o 9 kilo almıştı vermişti şimdi hepsini geri almış belki daha fazlasını puff gittikçe alınıyor mu ya
Selam kızLarrrrrr 2 gundur giremiyorum evim misafir doluydu bugun kimse yok oğlumla keyif yapıyoruz çok yoruldum 2 gun ve dün regl odum ve göbeğim inanılmaz şekilde yumuşadı daha önce çok sertti şişkinlik vardı ay çok mutluyummmmm
Evet tabi ki emmeleri çok önemli belim de ağrımasa süper olur benim ki de 7,5 tosunummm =))) Valla çözmüş değilim canım geçen eski resimlerime baktım da valla bildiğin genişlemişim ya bu ne ya dedim kendi kendime tiksindim sezaryan oldu popom büyüdü gerçi kilo da aldım 10 kilo daha var(( nasıl vereceğim hiç bilmiyorum ya kuzenimin oğlu 8. ayına girecek kuzenim sanki hamilelikte ki gibi olmuş ki o 9 kilo almıştı vermişti şimdi hepsini geri almış belki daha fazlasını puff gittikçe alınıyor mu ya
Bizim hediyemiz de geldiiiiiii, biz de Azize Teyze'mize çooooooooooooooook teşekkür ediyoruz. Çok zevkli bir kadınmış Azizeciğim, hem seçimi hem de zarif notu için teşekkürler. Tabi bu organizasyonu akıl eden ve gerçekleşmesini sağlayan İlknurcuğuma da ayrıca teşekkür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?