2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimde hediyemiz geldiiiii biraz önce
çok güzelll çok beyendik
çok teşekkür ederiz AYŞE teyzemize

hndn ben kendi çapımda süt sağma makinesi almayı düşündüm ama doktorada danışıcam bugün
akşam yazarım
snnki ne zamandan beri emmiyor.
mamayı yiyormu
bide sütün varmı?
gece ne yapıyosun?

bende de var süt sağma makinesi.benim de 10 günü geçti emmeyeli mamayı zaten doğduğundan beri veriyorum canım.belki de ondan oldu bilmiyorum çünkü mamayı biberonla veriyodum.gerçi benim yeğenim de bu aylarda memeyi reddetmeye başlamıştı ama ablam biberon falan da vermiyodu.sonra geri dönmedi o.inşallah bizimkiler döner((

canım inan senden farkım yok hiç fırsat bulamıyorum beceriksizlik değildir bu bence vakit bulamamak doğru düzgün uyusalar biz de vakit bulurduk aynen ben de senin gibi geçiriyorum bütün günümü

amin canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
bira mayasını nerden bulurum ki?bi de suya kat demişsin nasıl oluyo o??

günaydin kizlar dedim herkes kacmis
yaa aynen bendede var cok kilo,hamileligimden 3ay önce dr gitmistim,45 kiloyla ,hamile kalmak istedigimi söyledim,ve bana vitamin hapi verdi,3ay nerdeyse kullandim,52 kiloya ciktim,ve o siralar hamile kaldim,yani 52 kiloyla hamilelige basladim,,ben normalde kendimi bildim bileli 45 kiloydum,boyumda 1,65,nolduysa o vitamin haplarindan oldu her neyse 52kg basladim dogumdan 1 gün önce 75kg olmusum,beni gören arkadaslar nolmus sana sismissin diyolardi VALLA ben bile taniyamiyordum kendimi
hatta uzun süre görmeyen tanidiklar beni taniyamiyodu
bide hamile kalmadan önce saclarim sariydi,hamile kalmadan kisa süre önce siyaha boyadim ailede tosun oldu ismim tosun gel tosun git
1ay önce tartilmistim 65 kiloydum,eve tarti almadim morelim bozuluyo,daha öncelerden gerek duymadigim icin hic almamistim,simdide bilmeden kafama takmadan zayiflicam ,,belki 60 olmusumdur ,tabi INSALLAH diyorum,,,bide istah falan kalmadi bende,kahvalti bile yapmiyorum,canim hic bisey istemiyo,bol bol su iciyorum...ama simdi aciktim gidip biseyler yicem

moralini bozma canım bak ne güzelmiş kilosu...daha ne olacak ki?sağlıklı olsunlarda varsın gram eksik olsun nolacak..zaten büyüyünce hamburgerler şişirmeyecek mi?

canım benim oğlum ayın 24ünde inşallah 4 aylık olacak ve bu kiloda bence normalin bayağı altında ama tabii dediğin gibi sağlıklı olması daha önemli yine de insan üzülüyo işte

canım benim oğlum ayın 24ünde inşallah 4 aylık olacak ve bu kiloda bence normalin bayağı altında ama tabii dediğin gibi sağlıklı olması daha önemli yine de insan üzülüyo işte

ay canim benim üzülme,annelik iste insan dayanamiyo,,,cok kafana takma canim belki genlerdendir,hani anne baba zayifsa bebekte zayif oluyomus,yani yapisindanda olabilir,,ben hamileyken dr um ultrasonda bebegi zayif bulmustu 200gr civarinda,hastaneye yönlendiridi,bide profösörler (böylemi yaziliyodu yaa ) baksin dedi,ve sonu eger anne baba zayifsa bebekte zayif olabilir normal dedi,ve büyük bi hastanenin profösör üydü...sonra ben hic takmadim,sonradan toparlamis bizim oglan,,seninkide toparlar bence

bence çok saçma, benim boyum 1,55, o zaman 35 kg mu olcam

KIZLAR BUGÜN SAAT 17 de oğlumun (ana sınıfı) konser müsamelesi var ve son gösterileri olucak
belediye nikah salonunda ama ben hala karar veremedim BEBEĞİMİ götürme konusunda,hastalanır diye endişeleniyorum.
burası serin yanii ama sonuçta gireceğimiz ortam kapalı mekan
ammaaann ne bilim bi türlü karar veremedim sizce giyimmi gitimiyimmi

bence kesinlikle gitmelisn bebeği biraz kalın giydir üstüne battaniye ört..oğlun için çok önemlidir orada bulunman..düşün herkesin annesi teyzesi falan ordayken sen olmayacaksın..çok üzülür hatta kardeşine kin bile duyabilir sonuçta o da hala bir çocuk..onun zihninde bu çok kötü izler bırakabilir..bebek hastalansa bile bişey olmaz hatırlamaz ama büyük oğlun hep hatırlar...

bence gitmelisin, eğer daha önceden gitmediysen tabii, bebeğin öyle huzursuz, çok ağlayan bir bebek değilse yani gittiğinize pişman edecek bir yapısı yoksa git derim, diğerinin de sana, ilgine çoook ihtiyacı var bu zamanlar da anlaşılır değil mi:)

canım haklısın galiba
ama çok korkuyorum ya üşütürsem terletirsem diye
oğlumun yıl içinde bir çok etkinliğinde bulundum kızımı babasına bırakarak
ama şimdi hava baya soğuk burda,dediklerine katılıyıyorum kendini yalnız hissetmesin yavrum
önerin için teşekkürler canım

bak canım ben öğretmenim 7 tane sınıfım var ve hepsinde yaklaşık 60 tane öğrenci var...aileleri nasıl davranıyosa onlarda o karakterde insan oluyolar..oğlunun son gösterisi olacak artık 23 nisandan 23 nisana olur..ve aklında gittiklerin değil gitmediklerin kalır...ben bebeklerin sakınılması taraftarı değilim hastalanacak dışarı çıkacak düşecek dizi yaralanacak derken büyüyecek...benim öğrencilerimden biri kış günü kar fırtınası altında atletle duruyodu ve burnu bile kızarmamıştı çocuğun..sağlam bünyesi vardı...ama bir tane öğrencimde var tebeşirden hastalanır hava kapansa grip olur öyle dayanıksız biri..kızını da çıkar hatta abisine hediye alsın kızın sonuçta ilerde abisi sahip çıkacak kardeşine dimi

canımdaha önce yapılan etkinliklere katıldım hep oğlumun yanındaydım,dedimya hava soğuk üşütürmüyüm diye ikilemde kaldım
teşekkür ettim canım güzel düşüncelerin için

çok güzel ciciler güle güle giysin kuzucuk ilk hediye ve resmi sizden

çok sağol canım
evet ilk hediye ve ilk resimm galiba

canım seni çok iyi anlıyorum benim oğlumda çok çabuk hastalanır ve hamileyken dedimki kızımı hiç sakınmıycam ama olmuyor bu insanın elinde olan bişi değilmiş
allaha emanet diyip kızımıda alıp gidicem işlh hastalanmaz.
aaaaa bu arada hediye fikri çokk güzel benim hiç aklıma gelmedi,çok teşekkür ederim şahane fikrin için.
hoş bende akılmı kaldıki yorgunluktan

yaaa gerçekten mi ayyyy o topikte de olmak istiyorum ben:) kaçırdım mı offf
ayşeciğim maşallah çoook acelecisin hayırdır canım.

ben besleyemiyo muyum bu çocuğu yaa boy da uzamıyo kilo da almıyo kızlar artık moralim çok bozuluyo niye büyütemiyorum ben bu çocuğu ?? ((((
canım olurmu bazı çocuklarnı yapısı farklıymış. bide mevsim çok etkiliyormuş bazı çocukları. alacak İnşallah. sen üzüldükçe daha kötü olur Allah korusun canım. üzme kendini olurmu

sorma canım bende aynı. evim çok pis. çamaşırlar ütü hepsi bana bakıyor. ama kızım inatla kucağımdan inmiyor. ilginç bişey oldu. normalde eşimin ninesi evi kontrol ederdi. geldi kız durmuyor gitti öyle. hiç sesini çıkarmadan gitti
Günaydınnnn Anneler bol sütlü günler..

Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum..Siz nasılsınız bebeişler nasıl..
bende çoook yorgunummmm.

canım bende öyle misafir gelince kızım sanki masum masum bakıyor gibi geliyor. bide kucaklarına alıyorlar ya sanki beni kurtar der gibi bakıyor bazen. zoruma gidiyor.

ayyyy ne güzel. regl olmayı hiç bu kadar istememiştim. aslında yazın adanada hiiiç çekilmiyor ama göbek böyle hiç çekilmiyormuş onu anladım
maşallah canım kocamannnn maşallah kuzucuğa. canım benim boyum 1.65 23 kiloydum önceden ve kemiktim sadece. 45 kilo olsam herhalde hortlak gibi olurum o kadında saçmalamış. bence en fazla 10 fark yeter.

aynı sıkıntılar bendede var..dogumdan beri cok unutkan oldum esim sen iyice uctun diyor saclarımda cok dökülüyor... ben elevit ve omega 3 alıyorum demiremi baslasam acaba...
ben başladım canım. elevit demir hapı zaten canım. unutkanlık için b12 vitamini lazım yani benexol falan. ben başladım. inşallah düzelirim diorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…