hndn ben kendi çapımda süt sağma makinesi almayı düşündüm ama doktorada danışıcam bugün
akşam yazarım
snnki ne zamandan beri emmiyor.
mamayı yiyormu
bide sütün varmı?
gece ne yapıyosun?
günaydın annecikler nasılsınız?? biz kızımla iyiz çok şükür... daha kahvaltı yapmadımşuan hem kahvaltı yapıyorm hem kk ya bakıyorum, kızımda yanımda tepiniyor
bugün evimi dip köşe temizlemem lazım, gerçi bi kaç gündür yapmam lazım ama bi türlü yapamıyorum... ev işlerinde bebek olduğundan beri çok zorlanıyorum kızlar :26: uyanık olduğu zaman sürekli ilgi istiyo bebeğim, ya emecek ya oynayacak, bazen ana kucağında mutfağa yanıma alıyorum, ama daha işlerim bitmeden sıkılıyor... uyuyuncada bende azıcık dinleneyim diyorum, ben dinlenmeden geri uyanıyor zatenyemek, günlük temizlik işlerini filan zor yetiştiriyorum... :26: benmi beceriksizim? ne zaman normale dönecek düzenim yaaa sizde durum nasıl?
selam handan dur canını sıkma ilk 3 ay ortalma 8 cm uzarmış bebekler bak bir link yollıyım oku. 1 Aylık Bebeğin Boyu Ne Kadardır,Ne Kadar Uzamalıdır? | Bebek gelişimi,ay ay bebek gelişimi,hafta hafta bebek gelişimi
bu arada seninki 50 cm doğduysa ortalama uzamayı yakalamış. hem belki bir dahaki ay daha çok uzar ne biliyorsun. bira mayası boy uzatır derler , istersen sendee suya kat iç hem sütünü de arttırır.
emmeme olayı neyse anlamadım arada mızmızlanmalar benim sıpadada başladı sinir etti beni , kendin tahin helvası filan ye kalorili şeyler ye vitamin iç sütünü daha yağlandır, besleyici yap... Allah hepimize ve bebeklerimize yardım etsin. (AMİN)
moralini bozma canım bak ne güzelmiş kilosu...daha ne olacak ki?sağlıklı olsunlarda varsın gram eksik olsun nolacak..zaten büyüyünce hamburgerler şişirmeyecek mi?
canım benim oğlum ayın 24ünde inşallah 4 aylık olacak ve bu kiloda bence normalin bayağı altında ama tabii dediğin gibi sağlıklı olması daha önemli yine de insan üzülüyo işte
günaydın canımamin
hee bende akşam gördüm ama henüz hamişler yoktu:)
bu sene kaçtı artık canım seneye beraber 2013 topiğinde buluşuruz inşallah
moralini bozma canım bak ne güzelmiş kilosu...daha ne olacak ki?sağlıklı olsunlarda varsın gram eksik olsun nolacak..zaten büyüyünce hamburgerler şişirmeyecek mi?
iyiyiz canım oğluşla kızını öpüyoruz...ben akşamları temizlik ypıyorurm giyiyorum terleme eşofmanımı veee temizliğe başlıyorum tabi süpürge çalıştıramıyorum gırgırlıyorum halıları yerleri siliyorum hem hergün yapınca süpürmeyi 3 günde bir yapsan yetiyo:)
kızlar bir arkadaşımın ablası astrolojiyle ilgileniyo ve mart ayı bebekleri çok hassas olur çabuk sıkılır falan demişti o nedenle farklı yerlerde yatmayı ve farklı şekilde emmeyi isterler demişti mesela ben gece kucağımda gündüz yanına yatarak emziriyorum..
teşekkür ederim canım valla uyusalar bir dert uıyumasalar iki dert nolacaksa halimiz...
kızlar az önce dra gittik 4 günlük rapr aldım ve okulu kapatıyoruz ama seminer döneminde gitmem lazım çünkü rapor hakkımın hepsini kullanmak istemiyorum Allah korusun daha eylülde falan grip olabilir benim izin almam gerekebilir diye...drda tartıldım tabi pardesü ayakkabı ve diğer kıyafetlerle birlikte dr 3 kilo düş dedi veee sonuç 70 kilove kızlar bir kadınla karşılaştım işte ben böyle 58 kilo olmam gerek dediğimde kadın şimdi kaç kilosunuz dedi muhabbet başladı dediğine göre boyla kilo arasında 20 fark olması gerekiyomuş yani ben 168 cm 48 kilo olmalıymışım neremden o kadar kilo veririm anlamadım ama kadın baya ısrarcıydı dediğinin doğru olduğu konusunda ben de haklı olabilirsiniz dedim ve arabaya binince şöyle bir kendime baktım gerçekten nerden veririm 20 kiloyu bana 10 kilo yetergibi geliyo...unutmadan elektrikli testeresi olupta bana kim ödünç vvwermek ister?
KIZLAR BUGÜN SAAT 17 de oğlumun (ana sınıfı) konser müsamelesi var ve son gösterileri olucak
belediye nikah salonunda ama ben hala karar veremedim BEBEĞİMİ götürme konusunda,hastalanır diye endişeleniyorum.
burası serin yanii ama sonuçta gireceğimiz ortam kapalı mekan
ammaaann ne bilim bi türlü karar veremedim sizce giyimmi gitimiyimmi
bence çok saçma, benim boyum 1,55, o zaman 35 kg mu olcam
KIZLAR BUGÜN SAAT 17 de oğlumun (ana sınıfı) konser müsamelesi var ve son gösterileri olucak
belediye nikah salonunda ama ben hala karar veremedim BEBEĞİMİ götürme konusunda,hastalanır diye endişeleniyorum.
burası serin yanii ama sonuçta gireceğimiz ortam kapalı mekan
ammaaann ne bilim bi türlü karar veremedim sizce giyimmi gitimiyimmi
bence kesinlikle gitmelisn bebeği biraz kalın giydir üstüne battaniye ört..oğlun için çok önemlidir orada bulunman..düşün herkesin annesi teyzesi falan ordayken sen olmayacaksın..çok üzülür hatta kardeşine kin bile duyabilir sonuçta o da hala bir çocuk..onun zihninde bu çok kötü izler bırakabilir..bebek hastalansa bile bişey olmaz hatırlamaz ama büyük oğlun hep hatırlar...
Eki Görüntüle 209766 Eki Görüntüle 209767 Eki Görüntüle 209769
sermest teyzemize çookk teşekkür ederiz.
canım haklısın galiba
ama çok korkuyorum ya üşütürsem terletirsem diye
oğlumun yıl içinde bir çok etkinliğinde bulundum kızımı babasına bırakarak
ama şimdi hava baya soğuk burda,dediklerine katılıyıyorum kendini yalnız hissetmesin yavrum
önerin için teşekkürler canım
bence gitmelisin, eğer daha önceden gitmediysen tabii, bebeğin öyle huzursuz, çok ağlayan bir bebek değilse yani gittiğinize pişman edecek bir yapısı yoksa git derim, diğerinin de sana, ilgine çoook ihtiyacı var bu zamanlar da anlaşılır değil mi:)
çok güzel ciciler güle güle giysin kuzucuk ilk hediye ve resmi sizden
bak canım ben öğretmenim 7 tane sınıfım var ve hepsinde yaklaşık 60 tane öğrenci var...aileleri nasıl davranıyosa onlarda o karakterde insan oluyolar..oğlunun son gösterisi olacak artık 23 nisandan 23 nisana olur..ve aklında gittiklerin değil gitmediklerin kalır...ben bebeklerin sakınılması taraftarı değilim hastalanacak dışarı çıkacak düşecek dizi yaralanacak derken büyüyecek...benim öğrencilerimden biri kış günü kar fırtınası altında atletle duruyodu ve burnu bile kızarmamıştı çocuğun..sağlam bünyesi vardı...ama bir tane öğrencimde var tebeşirden hastalanır hava kapansa grip olur öyle dayanıksız biri..kızını da çıkar hatta abisine hediye alsın kızınsonuçta ilerde abisi sahip çıkacak kardeşine dimi
ayşeciğim maşallah çoook acelecisin hayırdır canım.yaaa gerçekten mi ayyyy o topikte de olmak istiyorum ben:) kaçırdım mı offf
canım olurmu bazı çocuklarnı yapısı farklıymış. bide mevsim çok etkiliyormuş bazı çocukları. alacak İnşallah. sen üzüldükçe daha kötü olur Allah korusun canım. üzme kendini olurmuben besleyemiyo muyum bu çocuğu yaa boy da uzamıyo kilo da almıyo kızlar artık moralim çok bozuluyo niye büyütemiyorum ben bu çocuğu ??((((
sorma canım bende aynı. evim çok pis. çamaşırlar ütü hepsi bana bakıyor. ama kızım inatla kucağımdan inmiyor. ilginç bişey oldu. normalde eşimin ninesi evi kontrol ederdi. geldi kız durmuyor gitti öyle. hiç sesini çıkarmadan gittigünaydın annecikler nasılsınız?? biz kızımla iyiz çok şükür... daha kahvaltı yapmadımşuan hem kahvaltı yapıyorm hem kk ya bakıyorum, kızımda yanımda tepiniyor
bugün evimi dip köşe temizlemem lazım, gerçi bi kaç gündür yapmam lazım ama bi türlü yapamıyorum... ev işlerinde bebek olduğundan beri çok zorlanıyorum kızlar :26: uyanık olduğu zaman sürekli ilgi istiyo bebeğim, ya emecek ya oynayacak, bazen ana kucağında mutfağa yanıma alıyorum, ama daha işlerim bitmeden sıkılıyor... uyuyuncada bende azıcık dinleneyim diyorum, ben dinlenmeden geri uyanıyor zatenyemek, günlük temizlik işlerini filan zor yetiştiriyorum... :26: benmi beceriksizim? ne zaman normale dönecek düzenim yaaa sizde durum nasıl?
bende çoook yorgunummmm.Günaydınnnn Anneler bol sütlü günler..
Bugün kendimi çok yorgun hissediyorum hiç bişey yapmak istemiyorum..Siz nasılsınız bebeişler nasıl..
canım bende öyle misafir gelince kızım sanki masum masum bakıyor gibi geliyor. bide kucaklarına alıyorlar ya sanki beni kurtar der gibi bakıyor bazen. zoruma gidiyor.aynen bende çok üzülüyorumm yaaa hele oğluşum böyle sitemkar ağlıyor bakışı bakışı manalı gibime geliyor ne bileyimmm yaaa.akşam misafir ağırlaması daha kolay oluyor hiç değilse eşime veriyorummm çaya pasta servisine başlayınca ... hadi gözünüz aydın canımmm....inşallah bizimde iyi çıkar...
evet ya bünyeden bünyeye değişiyormuş doktorum bana 1 sene de olmayabilirsin hemende olabilirsin demişti...
ayyyy ne güzel. regl olmayı hiç bu kadar istememiştim. aslında yazın adanada hiiiç çekilmiyor ama göbek böyle hiç çekilmiyormuş onu anladımSelam kızLarrrrrr 2 gundur giremiyorum evim misafir doluydu bugun kimse yok oğlumla keyif yapıyoruz çok yoruldum 2 gun ve dün regl odum ve göbeğim inanılmaz şekilde yumuşadı daha önce çok sertti şişkinlik vardı ay çok mutluyummmmm
maşallah canım kocamannnn maşallah kuzucuğa. canım benim boyum 1.65 23 kiloydum önceden ve kemiktim sadece. 45 kilo olsam herhalde hortlak gibi olurum o kadında saçmalamış. bence en fazla 10 fark yeter.inanırım ccanım bende öyle emziriyorumaman emsinde nasıl olursa olsun diyorum ama bazende kolum dayanmıyo...7300 gr olmuş 99.günümüzde...bana da zaten mantıksız geldi ama sırtım kollarm acayip geniş görünüyo...bacaklarım eskisi gibi tüm pantolonlarım oluyo ama üst taraf niye öyle oldu:26:
ben başladım canım. elevit demir hapı zaten canım. unutkanlık için b12 vitamini lazım yani benexol falan. ben başladım. inşallah düzelirim diorum artık.aynı sıkıntılar bendede var..dogumdan beri cok unutkan oldum esim sen iyice uctun diyor saclarımda cok dökülüyor... ben elevit ve omega 3 alıyorum demiremi baslasam acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?