Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorumm; ay sonu bebeğimizle yaz tatiline çıkacağız ve otobüs yolculuğu yapmak durumundayız. Sizce akşam uyku saatinde mi yola çıkmalı yoksa sabah saatlerimi daha uygundur. Birde ayrı koltuk mu almalıyım? Daha önce kızımla otobüs yolculuğu yaptık İStanbul'a gittik Ankara'dan pek sorun çıkarmadı gibi. Ama bu sefer 9-10 saatlik bir yolculuk olacak. Birde doktorumuzla görüştüğümde 1 yaşından önce güneş koruyucu kullanılmadığını söyledi sizlerinde bilgisi olsun...
annecikler,ben mersine yazlığa geldim ama üzülüyordum net yok kkdan geri kalcam die :)) ama siteye wireless kurmuşlar,balkondana da olsa cekiyorrr oleeeeeeeeeeeeeyyyyy :)))))cok sevindim!
9-10 saat yolculukta sıcakla karşılaşmamak için akşam yolculuğu daha iyi olur. Ama ben sabahın oerken saatlerindeki yolculukları da severim ama işte yaz vakti canım ya. Eşin senle olmayacak mı?ayrı koltuk alsan bile çocuk hep kucağında olacak ama alt değiştirmede rahat edersin bu durumda da ya eşinle beraber yolculuk yapacaksan almayın onun kucağı o vazifeyi görür.
Benim eşim de güneş koruyucular için kimyasal onlar sürmeyelim diyor. O saatleri ben de göze alsam tatlile gitmek istiyorum ama nerdeee, size şimdiden bol bol dinleneceğin tadını çıkaracağın iyi tatiller diliyorum:)
ben eski kıyafetlere girebiliyorum ama ben zaten geniş alırdım dar giyinmeyi sevmem dış giyimde şimdi dar oluyo hepsi...bakalım ben yarın callaneticse başlıycam çok faydalıymış öyle diyo deneyenler..bakalım...ama bence kuzenin kendini salmış bizim drun yardımcısı bayan 15 aylık oğlu var ve kız 36 beden olmuş hamileliği boyunca 23 kio almasına rağmen
Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorumm; ay sonu bebeğimizle yaz tatiline çıkacağız ve otobüs yolculuğu yapmak durumundayız. Sizce akşam uyku saatinde mi yola çıkmalı yoksa sabah saatlerimi daha uygundur. Birde ayrı koltuk mu almalıyım? Daha önce kızımla otobüs yolculuğu yaptık İStanbul'a gittik Ankara'dan pek sorun çıkarmadı gibi. Ama bu sefer 9-10 saatlik bir yolculuk olacak. Birde doktorumuzla görüştüğümde 1 yaşından önce güneş koruyucu kullanılmadığını söyledi sizlerinde bilgisi olsun...
Handaaaaan ve emme sorunu yaşayan anneler,bebekler için şöyle bir şey var bebek anneyi emerken, mamayı da bir yandan veriyorlar, anne memesini bırakmaması için. nurturia dan öğrendim. görsellere Medela SNS yazarsanız da çıkıyor.
medela SNS - Google'da Ara
bu da başka bir video
YouTube - ‪Inserting A Lactation Aid - Feeding Baby‬‏
bir de şöyle bir şey var:
Medela Soft Cup Biberon-Kaşıklı Biberon - Fiyat Aralığı: 46.56 TL <=> 46.56 TL - NeKadar.Com - Fiyat Karşılaştırma Sitesi
aşağıda birsürü kişi online gözüküyo ve kimseden ses çıkmıyo
annecikler,ben mersine yazlığa geldim ama üzülüyordum net yok kkdan geri kalcam die :)) ama siteye wireless kurmuşlar,balkondana da olsa cekiyorrr oleeeeeeeeeeeeeyyyyy :)))))cok sevindim!
iyi akşamlar arkadaşlar.
birazdan oğlumu banyo yaptıracağım ve kafasında tam bıngıldak bölgesinde konak var bi kaç kere zeytinyağı ile yumuşatıp taradım ama geçmedi. traş etmeyi düşünüyorum. siz hiç traş ettiniz mi?
iyi akşamlar arkadaşlar.
birazdan oğlumu banyo yaptıracağım ve kafasında tam bıngıldak bölgesinde konak var bi kaç kere zeytinyağı ile yumuşatıp taradım ama geçmedi. traş etmeyi düşünüyorum. siz hiç traş ettiniz mi?
bugün ben de konak temizledim ama bit tarağıyla, hepsi gitti. zeytinyağı ve karbonatı karıştır bi saat bekle ve mutlaka bit tarağıyla al sonra yıka mis gibi oluyo
konak saçın değil derinin meselesi traş işe yaramaz canım
Çok yorgunum.Emir hep kucak istedi bugün resmen sag kolum agrıyor.Uykumda var ama öyle bir geçer zamn kiye bakmadan yatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?