2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizlere bişey danışmak istiyorumm; ay sonu bebeğimizle yaz tatiline çıkacağız ve otobüs yolculuğu yapmak durumundayız. Sizce akşam uyku saatinde mi yola çıkmalı yoksa sabah saatlerimi daha uygundur. Birde ayrı koltuk mu almalıyım? Daha önce kızımla otobüs yolculuğu yaptık İStanbul'a gittik Ankara'dan pek sorun çıkarmadı gibi. Ama bu sefer 9-10 saatlik bir yolculuk olacak. Birde doktorumuzla görüştüğümde 1 yaşından önce güneş koruyucu kullanılmadığını söyledi sizlerinde bilgisi olsun...

9-10 saat yolculukta sıcakla karşılaşmamak için akşam yolculuğu daha iyi olur. Ama ben sabahın oerken saatlerindeki yolculukları da severim ama işte yaz vakti canım ya. Eşin senle olmayacak mı?ayrı koltuk alsan bile çocuk hep kucağında olacak ama alt değiştirmede rahat edersin bu durumda da ya eşinle beraber yolculuk yapacaksan almayın onun kucağı o vazifeyi görür.
Benim eşim de güneş koruyucular için kimyasal onlar sürmeyelim diyor. O saatleri ben de göze alsam tatlile gitmek istiyorum ama nerdeee, size şimdiden bol bol dinleneceğin tadını çıkaracağın iyi tatiller diliyorum:)

kızlar ben de bugun regl oldum ustelık ola ola semınerdeyken oldum evde de değildim yani. Allahtan dun aklıma bir düşünce düşmüştü dışarda olurum falan dıye cantama ped koymustum

annecikler,ben mersine yazlığa geldim ama üzülüyordum net yok kkdan geri kalcam die :)) ama siteye wireless kurmuşlar,balkondana da olsa cekiyorrr oleeeeeeeeeeeeeyyyyy :))))) cok sevindim!

ooo maşallah gezin tatil yapın ne güzel canım yaa. bol bol dinlenirsin İnşallah. deniz havasıda iyi gelir Nil'ime İnşallaaah. internetin olmasıda çoook güzel olmuş canım. çok sevindim.

slm arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum
bebeğim 20 haziranda tam 3 aylık olacak bende işe başlıyorum.Annem bakacak bebeğime .Sütümü sağıp bırakmayı düşünüyorum ama yeteceğini sanmıyorum hiç mama vermedim henüz siz ne veriyorsunuz bebişlerinize ve günde ne kadar?
Şimdiden çok teşekkür ederim

Handaaaaan ve emme sorunu yaşayan anneler,bebekler için şöyle bir şey var bebek anneyi emerken, mamayı da bir yandan veriyorlar, anne memesini bırakmaması için. nurturia dan öğrendim. görsellere Medela SNS yazarsanız da çıkıyor.

medela SNS - Google'da Ara

bu da başka bir video
YouTube - ‪Inserting A Lactation Aid - Feeding Baby‬‏
bir de şöyle bir şey var:
Medela Soft Cup Biberon-Kaşıklı Biberon - Fiyat Aralığı: 46.56 TL <=> 46.56 TL - NeKadar.Com - Fiyat Karşılaştırma Sitesi

Teşekkür ederim canım

Oğlum az daha üzerime hatta yüzüme çişini yapıyordu hehe çok güldüm ucu tıkanmasın die oynuyordum ki hooooooop septiriverdi elimle engelledim paşam benimmmm bugün 2 defa banyoda yaptı açınca yapası geldi herhaldee

vay beeeeee diyesim geldi valla ayy bende yapayım 36 olmama gerek yok 38 40 olsam da iyi şimdilik

Aaa ben de bugün coppertune un güneş kremini almıştım. Eczacının da çocuğu var iki yaşında hatta, konuştuk hangisinden alayım diye, mustela bu sene moda oldu ama hepsi hemen hemen aynı, coppertune çabuk emiliyo bundan vereyim dedi.:26:

Aaaa ne ilginç bir şey..

aşağıda birsürü kişi online gözüküyo ve kimseden ses çıkmıyo

Ben açıyorum, sonra bakamayıp ev içinde gezmeye başlıyoruz, benimkisi ondan Bu arada bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. Yorgun savaşçıymış demek ki

annecikler,ben mersine yazlığa geldim ama üzülüyordum net yok kkdan geri kalcam die :)) ama siteye wireless kurmuşlar,balkondana da olsa cekiyorrr oleeeeeeeeeeeeeyyyyy :))))) cok sevindim!

Annemler de Arpaçbahşiş'te, Mersin Tatil Sitesindeler.. Orada da wireless var. Yoksa sen de mi oradasın? Ne kadar oradasın? Biz de gidicez bi ara ama ne zaman bilmiyorum daha..

iyi akşamlar arkadaşlar.
birazdan oğlumu banyo yaptıracağım ve kafasında tam bıngıldak bölgesinde konak var bi kaç kere zeytinyağı ile yumuşatıp taradım ama geçmedi. traş etmeyi düşünüyorum. siz hiç traş ettiniz mi?

Ama saçla ilgisi yok ki bildiğim:26: Zeytinyağına karbonat katıp biraz başında beklet, sonra tara.. Bizim bayaca vardı, öyle geçti.. Şimdi ensesinde tekrarlamış küçük bi ryer, yine yapıcaz..

bugün ben de konak temizledim ama bit tarağıyla, hepsi gitti. zeytinyağı ve karbonatı karıştır bi saat bekle ve mutlaka bit tarağıyla al sonra yıka mis gibi oluyo
konak saçın değil derinin meselesi traş işe yaramaz canım

Son düzenleme:

bende kızımın konaklarını karbonatlı suyla tarayarak temizledim...sonra yıkadım hiç kalmadı bir kerede hepsi gitti:)

Çok yorgunum.Emir hep kucak istedi bugün resmen sag kolum agrıyor.Uykumda var ama öyle bir geçer zamn kiye bakmadan yatamam

Çok yorgunum.Emir hep kucak istedi bugün resmen sag kolum agrıyor.Uykumda var ama öyle bir geçer zamn kiye bakmadan yatamam

cnmm bızde 2 hafta önce antıkkoydeydık ama cok fazla kalabalık oluyor yer bulması bıle sorun bızde sılıvrıde camlık dıye bı yer var orayı kesvettık..ama antıkkoyunde kahvaltısı gercekten cok guzel bıde dedıgım gıbı kalabalık olmasa ..

Feesher price marka uzaktan kumandalı dönence almış eşimBen pahalı diye kıyamamıştım.1 saatligine arkadaşların yanına gidicem dedi bende kızdım surat yapacaktım zil çaldı bir baktım ki süpriz yapmış bize.Garibim dün akşam kendine ayakkabı pantolon almadı oğluşuna almışDünyanın en iyi babası ödülünü eşim emreye vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…