cnmm bızde 2 hafta önce antıkkoydeydık ama cok fazla kalabalık oluyor yer bulması bıle sorun bızde sılıvrıde camlık dıye bı yer var orayı kesvettık..ama antıkkoyunde kahvaltısı gercekten cok guzel bıde dedıgım gıbı kalabalık olmasa ..
bende zeytinyağı sürecem canım doktor söyledi. yarın başlıycam artık.bende kızımın konaklarını karbonatlı suyla tarayarak temizledim...sonra yıkadım hiç kalmadı bir kerede hepsi gitti:)
Feesher price marka uzaktan kumandalı dönence almış eşimBen pahalı diye kıyamamıştım.1 saatligine arkadaşların yanına gidicem dedi bende kızdım surat yapacaktım zil çaldı bir baktım ki süpriz yapmış bize .Garibim dün akşam kendine ayakkabı pantolon almadı oğluşuna almış Dünyanın en iyi babası ödülünü eşim emreye vermek istiyorum
kızlar bugün doktora götürdük
doktor amcası bunun neresi zayıf siz zayıf görmemişsiniz fln dedi.
ama genede bi hafta sonra gelin en az 120 150 gr almalı bakalım ona göre karar veririz dedi...
inş. mamaya gerek kalmaz. dua edin bize.
Gözünaydın diyeyim canım şu şişkinligimin gitmesi için bende regl olmak istiyorum
68 e düşmüşüm ama daha 4 kilo fazlam var.Ama sanki 4 kilo degildde üst tarafımda baya bir fazlalıgım var gibi.Göbegim şişkin omuzlarım geniş kollarım genişledi.Habire ne yesem diye düşünüyorum.Emir emdikçe içim kıyılıyor resmen.
herkeseeeeeeee günaydin
oglanin karnini doyurudum,altini temizledim,attim yataga,uyucak biraz daha...2 gibi kalkiyo,aksama kadar uyanik,sonra aksam 10,11 arasi uyuyo,sabah 5 gibi kaldiriyom,karnini doyurup uykusu dagilmadan atiyom besigine,sonra tekrar 11 gibi tekrar kaldirip karnini doyuruyorum,normalde 4 saatte bi veriyodum mamasini,bu aralar 5 saate cikardim,geceleri 6, yada 7 saat oluyo,,4 saatte acikmiyo artik...siz kac saatte veriyonuz? kilosu da iyi MASALLAH,en son 6kiloydu yaklasik 3 hafta önce falan,
artik hemen acikmiyo,bazen erken istiyo,ona birakiyorum artik,ne zaman isterse,
kızlar bugün doktora götürdük
doktor amcası bunun neresi zayıf siz zayıf görmemişsiniz fln dedi.
ama genede bi hafta sonra gelin en az 120 150 gr almalı bakalım ona göre karar veririz dedi...
inş. mamaya gerek kalmaz. dua edin bize.
Dikkat ettim ve bu kadar da olmaz dedimCanım bizim oğlanın da adı Metehan ve doğum tarihi 8 mart..
Bu arada inşallah annesini çok çok emer de kiloları alır Metehan..
Kızlar ya bugün eczaneden güneş koruyucu krem almıştım, kendi çocuğuna da kullanıyormuş eczacı, ama denizin de yazdığını okuyunca aklıma geldi, baktım, paraben var içinde. Geri vercem ama yerine bir şey almam gerekirse ne alayım, 59 liralık? :26: illa lazım olacak bir ürün var mi ki.. Püfff.
benim de 7 kilom kaldı verilecek ama eski alt kıyafetlerimin çoğunu giyebiliyorken üstler kesinlikle ya olmuyor yada çok dar geliyor. kollarım bile genişlemiş sanki. göbeği korseyle hallediyorum da göğüsler ve kollar hiçbiryere sığabilecek gibi değiller..
ben mama kullanmıyorum ama bu aralar benim kızım da çok uzun aralıklarla emmeye başladı. eskiden 2-3 satte bir emerdi. şimdi kesinlikle 4 saatten önce almıyor. o aldığının da yarısını emiyor yarısında da memenin tam zıttı yöne başını çevirip etrafı seyredip tekrar bir iki fırt çekiyor.. ama bu aralar benim de iştahım yok havalardan mı nedir.. :26:
bu sabah bebeğimin bezini bir açtım ki kızım gece boyu hiç çiş yapmamış. tuvalet eğitimine mi başlasam naapsam
şaka bi yana neden böyle oldu acaba. halbuki hem gece yatmadan önce hem de sabaha karşı emmişti :26::26:
bu sabah bebeğimin bezini bir açtım ki kızım gece boyu hiç çiş yapmamış. tuvalet eğitimine mi başlasam naapsam
şaka bi yana neden böyle oldu acaba. halbuki hem gece yatmadan önce hem de sabaha karşı emmişti :26::26:
Handaaaaan ve emme sorunu yaşayan anneler,bebekler için şöyle bir şey var bebek anneyi emerken, mamayı da bir yandan veriyorlar, anne memesini bırakmaması için. nurturia dan öğrendim. görsellere Medela SNS yazarsanız da çıkıyor.
medela SNS - Google'da Ara
bu da başka bir video
YouTube - ‪Inserting A Lactation Aid - Feeding Baby‬‏
bir de şöyle bir şey var:
Medela Soft Cup Biberon-Kaşıklı Biberon - Fiyat Aralığı: 46.56 TL <=> 46.56 TL - NeKadar.Com - Fiyat Karşılaştırma Sitesi
ilginçmiş hakikaten
yalnız şöyle bi sorun var bu zaten memeyi tutan bi bebek için.memeyi tutup da mama vermek gerek ve memeyi bırakmaması gereken bebekler için:))süper anlattımm
ama şu medelanın biberonu kafama yatmadı değil hani,bakılabilir ona
çok teşekkür ederim canım paylaşımın için ve özelden ekstra bilgilendirme yaptığın için
bizde durumlar hala aynı.biberonu vermiyim artık diyorum bu sefer de kaşıkla verirken resmen savaşıyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?